Találatok a következő kifejezésre: Mikor leborotválom puncimat pár (2 db)

Mikor leborotválom a puncimat pár óra mulva kezd is nőni a szőr és minden nap borotválnom kell és mikor nekiállok mindig vérzik pöttyökben. Mit tudok csinálni ellene?

Legjobb válasz: A kezeddel feszítsd ki a bõrt és úgy epilálj. Mindenképp fájni fog nagyon az elsõ néhány alkalom, de utána már csak kellemetlen. Ha nagyon fáj, vegyél a gyógyszertárban lidocain kenõcsöt, és az a felsõ bõrréteget leszedálja. Kb negyed órára.

az epilálás elõször fájdalmas, de hasznos. én úgy csináltam h naponta mindig egy kis részt. de a lábam között már nagyon fájdalmas:S ott még mindig a borotválás maradt, nemtudom hogy fogom magamat elhatározni h ott is epiláljam :S van vmi tippetek ?
A kezeddel feszítsd ki a bõrt és úgy epilálj. Mindenképp fájni fog nagyon az elsõ néhány alkalom, de utána már csak kellemetlen. Ha nagyon fáj, vegyél a gyógyszertárban lidocain kenõcsöt, és az a felsõ bõrréteget leszedálja. Kb negyed órára.
Nekem is nagyon faj, de valahogy kibirom. Majd idovel nem is fog annyira fajni.
kezd el epilátorral, és miután nem birod tovább folytasd sz.csipesszel!én igy csináltam:D
A kérdező hozzászólása: uhh:S lehet a gyantát probálom ki kozmetikusnál:Sde az nem lehet nagyon drága?:S szemöldök csipesszel több napig eltartana mig mindet kiszedem:S
ok ma elkezdtem epilálni, nagyrészt leepiláltam tiszta vörös lett, aztán nem bírtam, és elkezdtem szemöldökcsipesszel, de aztán befejeztem mert nem bírtam:D
Szemöldökcsipesszel nem vészes hidd el, már évek óta csinálom. Akkor kell elkezdeni mikor rövid. Mivel egyesével tépkeded nem fáj úgy mint epilátorral. Az a legjobb benne hogy lassan nöl vissza. Utána valamilyen krémmel bekened ami megnyugtatja a bõrt. Nekem szinte alig van már ott valami és csak néha kell kitépkednem pár szálat. Hosszútávon ez a leghatásosabb.
de mire kiszeded szemöldökcsipesszel, addigra már lassan vissza is nõ az a rész, amit legelsõnek szedtél ki...:D am meg fáj sztem
Az én javaslatom a szemöldökcsipesz. Elõször kicsit az is fáj, de nem annyira mint az epilálás. Pár év és alig lesz pár száll.
Ha naponta borotválod nagyon megerõsödik. Szerintem heti max 2szer. Ha borotválások elõtt a bõrt mindig átdörzsölöd egy durvább szivaccsal, speciális kefével eltávolítod az elhalt hámsejteket és megelõzheted a szõr befelé növését. Ezáltal nem fog úgy vérezni, ha borotválod.
én is így vagyok, nem szabad minden nap leborotválni...a kicsi, kibúvó szõrt nem is tudod vérzés nélkül leszedni nekem 1, 5éve van barátom, de nem zavaja ha pont növekvõ szõrös állapotban van a nunim..én hetente 1szer szedem le...nem nõ túl gyorsan..
de hogy csináljam, hogy ne fáljon..?
De ki lehet... én is azzal irtom, csak az elsõ két három alkalom borzasztó utána a szõrszálak teljesen elgyengülnek és persze ritkulnak is. Gyanta az gyorsabban megvan, de az otthoni megoldással nem az igazi, kozmetikushoz meg nem igazán mennék ezzel a problémával.
az epilátort nem lehet kibrni..:S
Gyanta, vagy epilátor, borotvával mindig így fogsz járni.
Nekem is elég gyorsan elkezd visszanõni borotválás után, már másnap látszik, hogy kezd nõni. Azért vérzik, mert még a nagyon pici szõrt nem érdemes borotválni, várnod kellene pár napot, hogy kicsit jobban megnõljön. Vagy az lenne még jó megoldás, ha gyantáztatnád, mert akkor sokáig nem nõne vissza a szõr.

Leborotváltam a puncimat és amióta nő, pár helyen piros, és a szőr mintha alatta lenne. Hogyan szedhetném ki? Mivel kenegessem, miután leborotválom?

Legjobb válasz: Ha borotválod, akkor csak szõrnövéssel megegyezõen szabad. Ha kiszeded csipesszel az szerintem kicsit sokáig fog tartani, és ha már a borotvától így kipattogsz, valószínûleg még rosszabb lesz. Hány éves vagy h már szõrteleníteni akarod, de anyukád nem engedi? Amúgy a borotvától valakinek erõsödik valakinek nem, de ha tövestõl szeded ki semmiképp sem erõsödik.

Utóbbi vagyok. Amúgy kiszedni úgy tudod ha lezuhanyzol és törölközõvel megdörgölöd finoman, úgy kibukkan majd a szõrszál vége.
Ha borotválod, akkor csak szõrnövéssel megegyezõen szabad. Ha kiszeded csipesszel az szerintem kicsit sokáig fog tartani, és ha már a borotvától így kipattogsz, valószínûleg még rosszabb lesz. Hány éves vagy h már szõrteleníteni akarod, de anyukád nem engedi? Amúgy a borotvától valakinek erõsödik valakinek nem, de ha tövestõl szeded ki semmiképp sem erõsödik.
Szia! Nekem egy alap epilátorom van, 3ezer volt. A szeméremdombomon is epilálni szoktam, eleinte fájt aztán már nem, és ritkult is tõle, ráadásul nem nõt be egyszer sem még, borotválástól viszont be nõtt már párszor itt-ott. Én epilálás után csak enyhe langyos vízzel mosom(tusolom) le a bõrfelületet, hogy ne égjen, de nem kenem semmivel mert attól esetleg begyulladhat.
Egyszerû, ami alá nõtt, azt tûvel szedd ki. Épphogy csak érintsd a felületét, így kihúzod a bõr alól, és utána már csipesszel ki tudod húzni az egészet. Mindig, és mindenhol ahol benõtt, így csinálom, máshogy szerintem hiába próbálkoznánk.
Miért nem mész kozmetikushoz, bitos olcsobban megusznád és ha mar ilyen hamar elkezded borotválni késöbb a kozm-odnak lesz néhány nehéz perce a helyrehozatallal.Anyukáddal mi van?Én soha nem folyamodnék borotvához brrrr...
A kérdező hozzászólása: Mindenhol borotvát használok, 3éve.A combomon is, és ott még mindig szõkés, puha szõr nõ.
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok.Fél éve borotválom, nem szoktam kipattogni, de most az utóbbinál pár helyen piros lett és mintha benõtt volna.
A kérdező hozzászólása: Elnézést:sûrû
A kérdező hozzászólása: Ha sz.csipesszel szedem, akkor is, tovább lesz szõrtelen mint az epilátornál, és egy idõ elteltével már nem nõ annyira erõs és szûrû?
A kérdező hozzászólása: Epilátort, gyantát nem enged anyum használni. Titokba meg nem tudok szerezni.:SArra gondoltam, hogy legközelebb szemöldökcsipesszel kiszedegetem.Végülis, mintha epilálnám, csak tovább tart majd, nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!