Találatok a következő kifejezésre: Mikor látszik h (44 db)

Facebookon csak akkor látszódom h láttam az egyik csoportban a bejegyzést ha belépek a csoportba, vagy akkor is ha az üzenőfalon láttam meg, vagy esetleg nem is láttam semmit, csak beléptem Facere? Mikor látszik h láttam?

Facebookon a csoportokban megjelent az újítás, vagyis h látni lehet h hányan látták az adott bejegyzést,kik és hány órakor.

Legjobb válasz: hát nekifutottam háromszor mire ebbõl a valamibõl kihámoztam hogy mit is akarsz. nem látszik hogy láttad kivéve ha nem like-olod vagy kommenálsz vagy osztod meg.

hát nekifutottam háromszor mire ebbõl a valamibõl kihámoztam hogy mit is akarsz. nem látszik hogy láttad kivéve ha nem like-olod vagy kommenálsz vagy osztod meg.
Ha a hírfolyamodban csak átgörgetsz felette, akkor is kiírja, hogy láttad...

Mikor látszik már h terhes vagyok? 13hetes múltam és szinte semmit nem látni a pocimon.

Legjobb válasz: Betöltöttem a 20.hetet amikor elõször rákérdeztek félve.21 hetesen már mindenki látta.18 hetesen viszont még a kozmetikusom sem vette észre,pedig fazont is gyantázott,így szabadon volt a hasam.Én is nagyon vártam már,de élveztem ezt is,hogy nem veszik észre,csak mikor elmúltam félidõs.Egy ismerõsömnek viszont 3 hónaposan akkora hasa volt,mint másnak 5-6 hónaposan.Mondjuk neki már a második baba,de õ is vékony alkat.Hamarosan rajatad is látszik majd,addig meg örülj,hogy beleférsz (szinte) minden ruhádba.

Betöltöttem a 20.hetet amikor elõször rákérdeztek félve.21 hetesen már mindenki látta.18 hetesen viszont még a kozmetikusom sem vette észre, pedig fazont is gyantázott, így szabadon volt a hasam.Én is nagyon vártam már, de élveztem ezt is, hogy nem veszik észre, csak mikor elmúltam félidõs.Egy ismerõsömnek viszont 3 hónaposan akkora hasa volt, mint másnak 5-6 hónaposan.Mondjuk neki már a második baba, de õ is vékony alkat.Hamarosan rajatad is látszik majd, addig meg örülj, hogy beleférsz (szinte) minden ruhádba.
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen a választ:) Már nagyon várom, és persze boldog vaok így is:)
Nekem hátin fekve a 17 hét környékén lehetett látni, hogy nem azért nagy a poci, mert magamra kaptam.Állva a 20.hét után.Emlékszem amikor elmentünk barátnõmmel menyasszonyi ruhát keresni a 20. héten, a 25.en volt az esküvõ.5hét alatt akkorát nõtt, hogy ippeg belefértem:)
4 hónapos terhesen még a megszokott farmeromat hordtam :) Ha szélesebb a csípõd, akkor késõbb kezd kifelé terjeszkedni a pocak, ill. függ attól is, hány kiló jön fel.
Én 14 hetesen éreztem, hogy feszül a farmerom, azóta pedig nincs megállás.:) 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom mindenki válaszát:)
19 hetes vagyok, és most kezd el látszani egy hete, eddig kicsit ugy tûnt mintha meghiztam volna, pedig csak 4 kgt szedtem fel, a 12-13 hétben én elégggé fel voltam puffadva. Nyugi nemsokára fog látszani.

Pattaásokra jó a fogkrém hosszúú távon? és a Clarasept Derm? Vagy egyáltalán mi jó a pattanásokra? Nagyon csúnya az arcom. :Sszerintem azért nem érdeklem a fiúkat. Van, h nem annyira, de mindig kell alapozót használnom, van h ugyis látszik h milyen:S

Legjobb válasz: Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bõrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D

Én úgy hallottam, hogy jó a citrom is..állítólag azis száritja a bõrt.Csak az arcodra csavarod a levét majd pár perc után lemosod...állitolag hatásos. Nameg hallottam a Protex szappanról is.:D
Velem is így volt...hihetetlen széles skálát próbáltam ki természetes gyógymód biobólt klín ent klír...avon mindenféle kence pakolás tapasz gél....szóval nekem elhiheted....egyik sem segít De ne keseredj el mert nekem elmúlt mivel egy másik okkal elmentem bõrgyógyászhoz az meg csak úgy önhatalmúlag azt mondta valamit ír a homlokomra is...Zynerit volt a szer neve lehet háziorvos is felírja ha nagyon kéred nekem felírta miután említettem neki hogy bõrgyógyásztól ezt a szert kaptam korábban...igazából a másodikra már nem volt szükségem de tudod az ember nem bízik benne ennyi küzködés után....de ami azt illeti 5 nap múlva a bõröm olyan volt mintha sose lett volna a probléma...hidd el a bõrgyógyász nagyon emgéri...a fogkrém meg ezek nem sokat segítenek, a bõrgyógyász szakember, és a pattanás nem olyan ördöngõs baj megoldják egy kis szerrel
Pattanásra a bõrgyógyász jó, nem a sok otthoni hülyeség.
Az alapozóval még el is tömíted a pórusokat, így sose fog elmúlni. Szóval kezdetnek is hagyd el az alapozót (helyette antibakteriális korrektor, púder pl. miss sporty világoskék), ne igyál cukros üdítõket, ne egyél fûszeres kajákat, se csipsz, se csoki, se cukorka. Sok vizet igyál, gyümölcsöket zöldséget minden nap egyél. Már ezek után is szép javulást érhetsz el. És akkor még a reggel este holt tengeri szappannal tisztítás is rásegít. Gyógyszertárban meg kérj valami pattanásra való kencét, azok használnak, néha ugyan nagyon büdösek, de akkor azt csak este kend fel. De méz is jó ha nincs más. A fogkrémekben már túl sok minden van, az nem jó. Ezeket betartod akkor szebb lesz a bõröd, persze nem 2 nap alatt, szóval kitartás, megéri. Bõrgyógyászhoz is elmehetsz ha tényleg nagyon rettenetes a helyzet, pl. hátadon meg más helyeken is vannak akkor belsõ gond is lehet, arra fogamzásgátlót ír majd fel.
Kérd meg a bõrgyógyász, hogy írjon fel Skinoren krémet, a legtöbb embernek használ, 3 ezer körül van, nekem bevált és több barátnõm bõrét is nagyon szépen helyrehozta!!!!!!
Azt én is támogatom hogy ne egyél csipszet. Nekem a étolaj+só vált be, minden 2. nap átmosom egy szivacs segítségével.

Érdemes elmenni még 30-32hetesen 4d uh-ra? Légyszi linkeljetek képeket h mi látszik. A nemek is érdekelnek mert nálunk az a baj h a doki meg sem nézi.

Legjobb válasz: Szia! Mi egyik babánknál sem szerettük volna tudni, hogy fiú-e vagy lány, így direkt ilyen "késõn" mentünk 4D-re, csak a pofiját megnézni :) De a szonográfus látta, hogy mi van a lába között...

Szia! Mi egyik babánknál sem szerettük volna tudni, hogy fiú-e vagy lány, így direkt ilyen "késõn" mentünk 4D-re, csak a pofiját megnézni :) De a szonográfus látta, hogy mi van a lába között...
http://kepfeltoltes.hu/view/101116/TURBUCZ_www.kepfeltoltes... Nekünk 28 hetesen ilyen volt, jó szem kell hozzá:) Viszont a fütyijét és a zacsiját már látták.2 hét múlva a heréit is látta doki a sima UH-n.
Én azt hallottam hogy akkor már nemigazán jó mert elég nagy a baba!

Már több napja h a volt pasimmal álmodok. (1honapja h szakitottunk, de a pasin látszik h még most is bánja. ) szerintetek mit jelent ha vlki többször a volt pasijáról álmodik?

Legjobb válasz: háát erre én is kiváncsi lennék, mert velem is ez van...am. szerintem azért van mert sokat gondolsz még mindig rá...

háát erre én is kiváncsi lennék, mert velem is ez van...am. szerintem azért van mert sokat gondolsz még mindig rá...
én pont most vagyok ilyen helyzetben, szakítottunk, a bnõm bnõi meg azzal jönnek mindig oda, h nem bántam meg ? mert mindenki azt "látja" rajtam h megbántam.. közbe nem.. Biztos vagy benne h megbánta ? ezt látni nem lehet.. megviseli egy szakítás tény., engem is 10 hónap után, de túl léptem.., meg kellett oldani, néha gondolok rá, h mi lehet vele.., de azért sztem tereld el a gondolataidat.., én szakítás másnapján elment legjobb haverommal biliárdozni, és megyünk minden 2. nap az utcára, beszélgetünk , vagy ilyesmik :) . Sztem beszéld meg vele.. , azér nem zártad le, mert tise beszéltétek meg rendesen.., mi 1 napon át beszéltünk errõl, mindenki megkapta a miértjeire az azért mert válaszait, és kész :) Remélem jobban leszel ^^ 15f

Fiúk, mit gondoltok arról, ha egy lány rátok ír, aki esetleg tetszik is nektek, és látszik, h neki sem vagytok közömbösek? Egyből leesik, h bejösztök neki?

Mert van egy fiú,akivel régen jártam,és még mindig tetszem neki a barátai szerint,de ő is nekem,és nem tudom,h merjek-e lépni. Tanácsokat várok.

Legjobb válasz: Nem jön be a bejösztök. Amúgy no pain, no gain. Próbáld meg!

Nem jön be a bejösztök. Amúgy no pain, no gain. Próbáld meg!
Bejösztökölsz!
Nem esik jól! Mér' vagy debil?
A kérdező hozzászólása: bejösztökölsz? konkrétabban?:)
A kérdező hozzászólása: én vagyok a debil? gondolkozz!;) csak tanácsot kértem, attól nem vagyok az.:)
Ne félj, ha a helyzet úgy hozza akkor tudni fogod mit csinálj.
meg fogod tudni mit kell csinálj. csináld ugyanazt, mint õ neked, matass a szájában a nyelveddel. markolj rá zacsira..ilyenek.
Ne hallgass a hülyére, meg ne markold semmijét XD Én is rettegtem az elsõ csóktól:) Félelmetesnek éreztem, de nem volt az igazából. A lényeg, hogy csináld azt amit õ. Az ajkaitok összeérnek, aztán a nyelvetek:)
Réka, te vagy az?:D
14:51 Mamma, azt is mondta, hogy az a hülye aki mondja!
Én is 14 vagyok, van egy komolynak mondható kapcsolatom egy 16 éves fiúval és minden rendben megy. Az elsõ csók majd jön magától, ne parázz rajta, de azért jó ha tudsz pár dolgot: - ne nyisd ki nagyra a szád csók közben - ne legyen túl nyálas A mi elsõ csókunk ilyen volt, de nem tudom miért, mégis tökéletes volt :D

Az látszik h mire kerestem rá? Több lent

outer csatlakoztatva van ugye a géphez és azon keresztül van wifi azt meg lehet nézni h milyen oldalakra mentem föl mikor arra a wifire vagyok rácsatlakozva

Legjobb válasz: Csak profi felkészültséggel. Apád nem fogja látni mit mûvelsz.

Csak profi felkészültséggel. Apád nem fogja látni mit mûvelsz.
beteges pornókat nézel, vagy mi a szent sz.r? :D Elsõ: honnan veszed, hogy az apja nem rendszerinformatikus? Az én kölykömhöz ne állj ilyen naívan :P
A kérdező hozzászólása: nem nézek beteges pornót csak szeretném tudni h apum látja e am apa nem rendszerinformatikus
Csak a te gépeden tudja megnézni ha nem törlöd a böngészõben az elõzményeket.

Mit kene vegyek Mikulasra 1 lanynak? Meg nem jarunk de latszik h oda van ertem csak fel vagy nem tudom

a csokit nagyon szerti..milyen fajtat gondoltok hogy jo lene?

Legjobb válasz: Szia ! : ) Én a milka csokit imádom a legjobban... : ) Na jó, jöhet a boci is : P meg a ferrero rocher : ) De ki mit szeret... : ) Bár ha egy jányka imádja a csokit, annak tényleg teljesen mindegy : ) Válassz valami finomat ! : )

Szia ! : ) Én a milka csokit imádom a legjobban... : ) Na jó, jöhet a boci is : P meg a ferrero rocher : ) De ki mit szeret... : ) Bár ha egy jányka imádja a csokit, annak tényleg teljesen mindegy : ) Válassz valami finomat ! : )
Én is minden Milka-csokiért oda vagyok. :P De ha nem tudod milyen csokit szeret, kérdezd meg, de ne áruld el, hogy meglepi lesz majd Mikulásra. Pl. kérdezd meg milyen csokit szeretne enni per pillanat, és majd amient választ, abból álíts össze egy kis Mikulás csomagot. Sok sikert. ;) Vagy még egy ötlet: ha imádja a csokit, akkor a barátjai nem tudják meiket/meikeket imádja?
Én mindig a raffaellonak örültem, bàr ez màr nem is csoki, inkàbb bon-bon. Viszont Milkànàl sokszor kiss plüssel lehet venni, vagy épp bögrével, az nagyon aranyos kiegészitö lehetne!
Én is a Milkát javaslom, azt általában szokták szeretni!De én csatolnék hozzá valami pici kabalát, szivecskéset!Tudom, ez kicsit olyan "nyálasnak" tûnik, de ha kedves figura, akkor nagyon lehet neki örülni!Nem kell túl drága, csak ha úgy érzed, tényleg tetszel neki, te is tudatsd vele, hogy kölcsönös az érzés, erre a csoki szerintem önmagában nem elég!Persze nem tudom, mennyi idõs vagy, én gyerekkoromban biztos nagyon örültem volna ennek!Sok sikert neked a kislányhoz!
szia! sztem a legjobb a belga csoki, praliné (nemtom hogy kell írni). annyira finom és sztem örülne neki:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!