Találatok a következő kifejezésre: Mikor látszik a terhesség (18 db)

A nőgyógyász ultrahanggal hány nap után látja, hogyha terhes vagyok? Az ultrahangon is minimum 10 nap - közösülést követően - mire látszik a terhesség?

Legjobb válasz: Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.

Min 3 hét a szex után! Szóval összesen az 5. héten kb..ritkán elõbb is, de vissza szokták rendelni a mamit.
Szia! Ez így van, a teszt korábban kimutatja, mint ahogy a doki látja. ÜDv.
Így ahogy írod. Sõt: teljesen friss saját tapasztalat 7 hetes terhes vagyok, tegnap voltam a dokimnál elõször, mert nem akartam elsietni a dolgot. Megnézett UH-gal, és közölte, hogy a petezsákot látja, szép, szabályos, de embriótelep nem látszik egyértelmûen. Ma reggelre berendelt hüvelyi uh.-ra - végigsírtam az éjszakát- és csak ott látszott már a 8 mm-es élõ kisbabánk! Szóval szerintem, ha csak nincs nagyon jó UH-ja a dokidnak, ne siesd el, senkinek nem kívánom, amit átéltem. Az 5. héten többnyire csak petezsákot látnak bármilyen spéci UH-gal, azt leghamarabb a hatodik-hetedik héttõl látja, hogy élõ-e az embrió.
A kérdező hozzászólása: Azaz a terhességi teszt hamarabb kimutatja, mint ahogy a nõgyógyász az ultrahangon láthatja??

Mikor látszik a terhesség először?

11. hetes vagyok és kb 3 napja kikerekedtem. Nem ettem puffasztó ételeket, bár a puffadásra gyanakodtam el?ször. Az lehet, hogy egyik napról a másikra kigömböjödtem? Már mások is látják, és nem mellesleg nekem is nagyon tetszik a kerek pocim. Nálatok mikor jelentkezett? Sokan azt mondják, hogy csak a 16-20.hét környékén látszik.

Legjobb válasz: Lehet hogy kigömbölyédtél, de az csak a puffadás. Én híztam az elsõ 12 hétbe és nagyobb lett a hasam, de nekem eszembe nem jutott hogy a bébi miatt. Utána meg fogytam akkor nem volt semmi hasam. Szóval szerintem kizárt hogy a baba miatt lenne. Én 16 hetesen is inkább úgy néztem ki mint egy jóllakott ovis kb.:) és csak a 20. hét körül látszódott hogy ez tényleg baba.

Lehet hogy kigömbölyédtél, de az csak a puffadás. Én híztam az elsõ 12 hétbe és nagyobb lett a hasam, de nekem eszembe nem jutott hogy a bébi miatt. Utána meg fogytam akkor nem volt semmi hasam. Szóval szerintem kizárt hogy a baba miatt lenne. Én 16 hetesen is inkább úgy néztem ki mint egy jóllakott ovis kb.:) és csak a 20. hét körül látszódott hogy ez tényleg baba.
Ilyenkor már azért rendesen növöget a méhed, és ha vékony testalkatú vagy, akkor már látszódhat, és persze valószínûleg fel vagy fújódva, nem a puffasztó ételek miatt, hanem mert nem olyan az emésztésed, mint nem terhesen.
Szia! Ez alkatonként változó, én 21. hétben vagyok, és úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás:) )
Én vékony voltam nagyon, mégsem látszott csak a 20-ik héttõl, addig én is úgy néztem csak ki, mint aki bevacsizott rendesen.
A kérdező hozzászólása: Én sem vagyok vastag. A derekam még mindig szépen látszik, viszont a szeméremcsontom fölött az alhasamban mintha egy fél labda lenne, kemény és szabályos. Kicsit még korainak gondolom én is, de persze ez alkatfüggõ. Ezért kérdeztem , hogy ki mit tapasztalt magán.
Szia! Nekem 16 hetesen már látszott a ( babás)pocim, elõtte viszont csak én is fel voltam fújódva, függetlenül attól, hogy mit ettem. Viszont én úgy állapítottam meg, hogy "mitõl" ekkora a pocak, hogy reggel ébredés után álltam a tükör elé és néztem meg a hasam. Akkor ugye már megemésztõdött az elõzõ napi étel és a szelek is távoznak reggelre. Szerintem a reggeli has a "babás" has:) )
Egyetértek az utolsó válaszolóval.Nekem már látszik és reggel is alul a poci.14 hetes vagyok.Sztem ez alkatfüggõ.Igaz nekem már a 3. baba de mindegyiknél korán látszott.
Egyáltalán nem alkatfügõ, én egyáltaán nem vagyok vékony (158/65), és a 10. héten nekem is látszott. Elõtte is felfuvódtam már, de az reggelre mindig megszûnt, és a 10. héten arra ébredtem, hogy reggel is kerek a pocim. Innen kezdve nõtt szépen tovább:-) A védõnõnél meg találkoztam egy 180 centis 50kgos csajjal, 24 hetes volt, és deszka hasa. El sem hittem, hogy terhes... Ennyit az alkatról..
Szia! Nekem elég korán látszott, és nagy is a hasam, a 14. héten már kezdett egy kis pukli lenni.

Két hete szültem, elég csúnya a hasam. Még erősen látszanak a terhességi csíkok és a középső barna csík is. Mikorra fog elmúlni? Idővel javulni fog? Mit tudok kezdeni vele?

Legjobb válasz: Én 6 hónapja szültem. A középsõ csíkom eltûnt, de azon kívül minden terhességi csíkom látszik. Szerencsére nem volt sok.

Én 6 hónapja szültem. A középsõ csíkom eltûnt, de azon kívül minden terhességi csíkom látszik. Szerencsére nem volt sok.
Szia! 3 honapja szültem, a barna csík nekem is meg van még, de már hangyányit halványult.A Babénak van direkt ilyen krémje szülés utánra!!
hat hónapja szültem, a barna csíkom már kb két hónapja nem látszik, terhességi csíkom szerencsére nem volt sok de látszik sajnos igaz elég halványan. meg még a hasam sem ment vissza teljesen.
Szia! A barna csík elmúlik, erõsen pigmentált az a rész, nekem a köldököm is tiszta fekete volt belülrõl, Nem koszos, hanem ott is ilyen volt. Ahogy fürdesz, lekopik az elhalt hámsejttel. A lufa szivacs nagyon jó erre, mindig sikáld át, és szépen halványosni fog, kb 3 hós volt a fiam, mikor elmúlt.A terhességi csíkok megmaradnak sajna, nekem nagyon csúnya volt, most már nem lila, hanem opálos, 10 hós a babám. Amúgy nem törõdök vele, járok topocskában, mert a hasam lapos maradt. Akit meg zavarnak a csíkjaim, ne nézegesse:) Én titkon még egy kicsit büszke is vagyok rájuk, hiszen attól lettek, h egy pici életet hordoztam magamban:) Próbálj így rágondolni:)

A has növekedése mikor kezd látszani? ÉS először hol nő? A köldök alatti rész? Vagy máshol? És mikor látszik jobban, ha fekszek, vagy ha állok? (Korai terhesség esetére vonatkoznak a kérdések. Pl. )

Legjobb válasz: Korai terhességben természetesen sehol nem látszik. Leghamarabb kb. a 9-10 héten lehetne észrevenni, akkor is az alhas nõne elõször.

Korai terhességben természetesen sehol nem látszik. Leghamarabb kb. a 9-10 héten lehetne észrevenni, akkor is az alhas nõne elõször.
nekem a derekam vonalában már látszik a pocimon, de még ezt csak én látom. igazán a 12.héttõl lehet látni
ja és csüt. leszek 10hetes

Sima UH-n mikor látszik minden kétséget kizáróan, hogy baba van? Ill. a nődoki hány hetes terhességet tud "kézzel alulról vizsgálva" megállapítani?

Legjobb válasz: 8 hetes terhességt. a doki nem tapogatva fogja csak megállapítani. ha bemész egy dokihoz és nincs teszted csak rutin vizsgálatra mész, akkor is megkérdezi mikor volt az utolsó mensid és milyen a periodusod, hány napos. na most ha azt mondod hogy 8 hete volt meg, akkor a doki esetleg megkérdezi hogy éltél-e sexuális életet? vagy lehete esélye egy terhességnek. akkor megvizsgál és ha zárt méhszájat talál UH-ra küld hogy a terhességet kizárják vagy bizonyítsák.

8 hetes terhességt. a doki nem tapogatva fogja csak megállapítani. ha bemész egy dokihoz és nincs teszted csak rutin vizsgálatra mész, akkor is megkérdezi mikor volt az utolsó mensid és milyen a periodusod, hány napos. na most ha azt mondod hogy 8 hete volt meg, akkor a doki esetleg megkérdezi hogy éltél-e sexuális életet? vagy lehete esélye egy terhességnek. akkor megvizsgál és ha zárt méhszájat talál UH-ra küld hogy a terhességet kizárják vagy bizonyítsák.
UH-n 5-6 héten már látszik, de szívhang még nem biztos hogy van. Kézzel már korábban gyaníthatja, de hogy mikor "biztos"? Igazából a szívhang a döntõ minden esetben, mert még ha van is méhmegnagyobbodás meg petezsák látszik, hogy él-e benne a baba, az a szívhanggal dõl el végérvényesen. Olyan 6-7 hetesen, van akinél inkább csak 8, bár ott valószínûbb, hogy elszámolták valahogy a terhesség korát.

Esetleges vetélés esetén mennyi idö, mire halványabb lesz a teszt? Vagy esetleg nem jelez terhességet? és mi látszik amikor távozik a magzat? Hogy néz ki? 7. terhességi hét

Legjobb válasz: En ennyi idõsen vetéltem el, de nem volt vérzés és fájdalom. Egyszerûen felszívódott, vagy nem is fejlõdött, nem tudni. Egyik héten még látták nyomát, a következõn már nem. De a standard leírás szerint erõs vérzéssel és hasi görcsökkel jár. A teszt azonban még hetekig pozitív maradhat, a hormon lassan ürül.

En ennyi idõsen vetéltem el, de nem volt vérzés és fájdalom. Egyszerûen felszívódott, vagy nem is fejlõdött, nem tudni. Egyik héten még látták nyomát, a következõn már nem. De a standard leírás szerint erõs vérzéssel és hasi görcsökkel jár. A teszt azonban még hetekig pozitív maradhat, a hormon lassan ürül.
nekem felszívodott a babám. a teszt még egy ideig pozitív volt vetélés után, de 3-4nappal a vérzés kezdete után már halvány volt, viszont pár hét múlva még mindig halványan látszódott a 2. csík is. most újra várandós vagyok :) 14 hkm
A kérdező hozzászólása: vérzek 1 hete, az orvos hétfön fogad. görcseim nincsenek, de vérzek , majdnem mint egy gyengébb mensikor. félek hogy elment a babám
2. vagyok. én 6 hetes múltam, mikor elkezdtem vérezni. semmi görcs, csak enyhe vérzés. de akkor már az uh-on nem láttak semmit. ismerek olyat, aki iszonyúan vérzett és megmaradt a babája! tehát nem biztos, hogy elvetéltél! én mondjuk azonnal mentem a kórházba, nem vártam 1 percet se!!! szerintem menj be a kórházba, ott mindig fogadnak, fõleg ha egy kismama vérzik! rögtön uh-ra küldtek és egy doki is megvizsgált.
A kérdező hozzászólása: voltam már, persze. ki kell várni annyit mondtak
és mit mondtak? csináltak uh-ot? mit láttak?
A kérdező hozzászólása: látszott "valami" de még nagyon korai volt, a vérteszt igazolta a terhességet. hétfön megyek uh-ra addigra meglesz avéreredmény, amiben a hormonszinteket ellenörzik. a mellfájásom tegnap ota megszünt, nem tudom ez jelent e valamit
nekem ilyenkor csak 4 mm-es felritkulást láttak. azt mondták, biztos korai még a terhesség, de tudtam, hogy nem az, hiszen ilyenkor már szívhangnak kéne lennie. nekem akkor azt mondta a doki, hogy szedjek magne b6-ot és szigorú ágynyugalom. bár én tudtam, hogy elment a baba, azért betartottam. a mellfeszülés nekem is elmúlt, sõt a doki is erre kérdezett rá rögtön, mikor mentem hozzá. azért drukkolok, hogy nálad minden rendben legyen!!!! én 4 hónapra rá újra teherbe estem, s most már 14 hetes vagyok! fel a fejjel!
Kedves Kérdezõ! Voltál orvosnál? Mondott valamit? Minden rendben veled?

Ha valaki 2 honapos terhes latszik e mar a pocak? Es ilyenkor mik a terhesseg jelei?

Legjobb válasz: sziasztok.lehet h terhes vagyok de nem tudom biztosan, 2 honapja egyutt voltam a baratommal es nem vedekeztunk de csak egy par masodperc.azutan 2 nappal jott meg a mensim is es azota mindig megjott, es nem volt semijen terhessegi jel sem vagyis en nem vettem eszre h lett volna.de azert nem vagyok benne biztos h nem vagyok terhes, de a srac nem elvezett belem.szerintetek most mi van?

A kérdező hozzászólása: sziasztok.lehet h terhes vagyok de nem tudom biztosan, 2 honapja egyutt voltam a baratommal es nem vedekeztunk de csak egy par masodperc.azutan 2 nappal jott meg a mensim is es azota mindig megjott, es nem volt semijen terhessegi jel sem vagyis en nem vettem eszre h lett volna.de azert nem vagyok benne biztos h nem vagyok terhes, de a srac nem elvezett belem.szerintetek most mi van?
te vagy terhes??pocak még nem látszik, de egyén függõ.
Szia! Ennyi idõsen maximum a puffadás látszik a pocin, nem a baba. A terhességi tünetek pedig egyénenkénk eltérõek lehetnek.
Az van, hogy nem vagy terhes!!!!!!
1001% hogy nincs baba a dologban!
Hogy jutott eszedbe egyáltalán így két hónap távlatából, hogy terhes vagy?Egész biztos lettek volna tüneteid, ha baba lenne a dologban, még akkor is ha közben megjött a menszid...Ha jól érzem, nem szeretnél még babót, nyugodj meg, nem jött még el az ideje...de el fog majd évek múltán...:)
Szia, hat erre nem 2honap után kell gondolni...De nemhinném hogy terhes lennél..
Maga az anyaméh még nem emelkedik ki a kismedencébõl, tehát a terhesség nem, de a terhesség elején fokozottan nõ a nõ étvágya. Ha hasrahízós almatipus a hájacska bizony meglátszik!!! A terhesség csak az ötödik hónapban látszódik lényegesen.
Szia! Mi lett végül? Én most vagyok ugyanilyen helyzetben és nagyon nem kéne nekem ez. Puffadt a hadam.. állítolag ilyen ebben az idõben. Nem tudom mit csináljak. Tesztet csinálok holnap.

Mikor látszik előszőr a terhesség ultrahangon?

Április 1én volt az utolso menszim,9én voltam rákszürésen akkor még minden rendben volt.következ? menszim már nem jött meg,teszteltem ami pozitiv lett .Tegnap voltam ultrahangon de még csak a méhem n?vekedését látta a doki?Mikor látszik a baba 1hét mulva kell visszamennem?volt már valaki ebben a helyzetben?ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Fogamzás feltételezett ideje: 2008-04-15 Betöltött hét: 5 Hátralévõ napok száma: 242 Trimeszter: elsõ Magzat átlagos méretei: * GS (petezsák): 10 milliméter * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 3 milliméter * Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmû bizonyítéka. Ilyenkor még nem bitos hogy látja! Ne aggódj! Nincs baj! Pláne ha nem túl jó az uh. Gratula!!

Fogamzás feltételezett ideje: 2008-04-15 Betöltött hét: 5 Hátralévõ napok száma: 242 Trimeszter: elsõ Magzat átlagos méretei: * GS (petezsák): 10 milliméter * CRL (Ülõmagasság vagy magzat hossza): 3 milliméter * Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmû bizonyítéka. Ilyenkor még nem bitos hogy látja! Ne aggódj! Nincs baj! Pláne ha nem túl jó az uh. Gratula!!
Szia most vagy kb 6 hetes jövö héten leszel 7 én is ilyen tájt voltam és már volt szivhangunk is ne agadjon nem lesz semmi baj:) 19hetes kismama
Nekem azt mondta a dokim, hogy 35 napos(5 hetes) terhességtõl látható uh-val. Nyugi, 1hét múlva már látszani fog a petezsák! Gratulálok!
Én az elsõ uhon 5 hét 3 naposan voltam, akkor 2 mm volt a "baba". De maga a petezsák már elõbb is látszódhat. A 7. hét körül szoktak ilyenkor kontroll uhot csinálni, akkor már van szívnang is. Bár nekem sem volt, csak a 12 uh volt a következõ.
5 hetesen még egyáltalán nem biztos, hogy a szikhólyagon kívül fog mást látni a doki, mert babóca még nincs, csak a kezdemény, amibõl majd lesz. Nekem 5 hetesen 1, 9 mm volt a szikhólyag, 12 mm a petezsák, de ahogy olvastam a nagy átlag inkább 1 mm alatti. 6 hetesen már van babácska, nekem 1 hét alatt 6 mm-re nõtt :) . De egy normális doki megmutatja, hogy a nagy fekete petezsákban hol van a kis maszat, amit te nem is látsz meg elõször olyan picike. Ha nem mondott semmit, akkor egy "nem véleményezném" milyen orvos.
sya én azt hittem 6 hetes vagyok amikor elöször voltam dokinál de az uh.szerint csak joindulattal is 5 hét naptár szerint 6. aggodtam de 10 nappal késöbb mentem ujra gs 17mm 6 hétnak megfelelö és életjelenség láthato ennyit irtak rá és azt mondták minden ok! az elözö uh.n csak egy gest gyürüt láttak! ne izgulj nem lesz gáz! csak nyugi ez nehéz tudom de ha ideges vagy csak ártasz a babonak! sok sikert

Mit jelent az, hogyha egy hete megjelent a halvány csik a terhességi teszten, most viszont alig látszik már?

Mit jelent ha van csik? de nem er?södik?

Legjobb válasz: talán kevés a hcg-d a pisiben.lehet vérvétellel jobban kimutatható a terhességed.

talán kevés a hcg-d a pisiben.lehet vérvétellel jobban kimutatható a terhességed.
Ne haragudj, tenleg nem akarlak megijeszteni de a hcg-nek erosodnie kene foleg egy het utan. Ha halvany volt egy hete akkor mar erosodnie kene. Azt hiszem a hcg ket naponta duplazodik a szervezetetben. Szerintem menj el dokihoz mindenkeppen. Mert egy vervetel sokat mond, meg talan egy huvelyi uh is. En ugy jartam, hogy nekem eros volt a csikom es het hetesen mikor csinaltam meg egy tesztet (ajandekba szantam anyueknak Karacsonyra) akkor megdobbentem mert nagyon halvany volt a csik es ra ket napra el is veteltem. Tenleg ne haragudj ha megijesztettelek, de menj el dokihoz es mond el azt neki amit ide leirtal. Remelem minden rendben a baboval! Egyebkent ugyan olyan erossegu tesztet hasznaltal?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!bavallom elvagyok keseredve eléggé , mert nem értem mi zajlik a szervezetemben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat én is nagyon félek de csak 23 . ra kaptam idõpontot
A kérdező hozzászólása: Lily terhességi tesztet használtam végig!

A 8 hetes terhesség alatt mi látszik egy 4D-s felvételen?

Legjobb válasz: te viccelsz? minek mész 8hetesen 4d-re? amúgy szinte csak a kis feje(vagyis testéhez képest nagy) kéz és lábkezdemények,semmi értelme menned ilyenkor még!

te viccelsz? minek mész 8hetesen 4d-re? amúgy szinte csak a kis feje(vagyis testéhez képest nagy) kéz és lábkezdemények, semmi értelme menned ilyenkor még!
Én is ugyanigy voltam vele, nekem sem csináltak uh-t 12 hét elõtt, és én is elmentem 4 D-re. Menj csak, látni annyit fogsz, hogy dobog a pici szive, megvannak a kéz és láb nyulványai, a fejecskéje, ami ilyenkor elég nagy..De megnyugszol! Menj csak..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Legalább van valaki aki egyet ért velem. A doktor rendes, nem kér pénzt érte, de ha kér is! Legalább tudom, hogy ebben az idõben is egészséges, és nem szembesülök azzal a ténnyel, hogy mondjuk az elsõ UH-on, amit a 12 hétre írtak ki, h valami baj van! Akkor mit csinálnék?
Szerintem egyáltalán nem rossz ötlet. Ha már látod, hogy van feje, meg nyúlványai, amibõl lesznek a kezei meg a lábai, és látod, hogy dobog a szíve, máris megnyugszol. Támogatom. A nyugalmad minden pénzt megér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
kb ennyi mint a linken. de ha rá google-zol rengetek képet tudsz nézni
A kérdező hozzászólása: Sajnos én vagyok az élõ példa, hogy a mai világban sem minden úgy mûködik, ahogy kellene!
én most találkozok elsõre ilyennel, azért akadtam dfennt. pedig régóta vagyok itt az oldalon, lassan 4éve.
A kérdező hozzászólása: Mert rendes UH-ra nem akartak kiírni a 12. hét elõtt, és mivel szeretném megtudni, h minden rendben van-e a kis pocaklakóval, így megyek 4D-re! Ha a rendes UH-on derülnek ki a bajok, akkor mit csinálok a 12. hét után?! Szerintem ezzel semmi baj, más is volt már ilyen korán!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! El is mentem, semmi baja szerencsére, a kis szíve is szaporán dobogott, tünemény egy látvány volt!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!