Találatok a következő kifejezésre: Mikor látom a babám (50 db)

Mit lát a babám? Vagy homályokat látnak csak? 2 hetes lesz hétfön

Legjobb válasz: Érett újszülöttek olykor már egyhetesen, néhány naposan is visszamosolyognak, ami azt sejteti, többet látnak puszta mozgásnál vagy homályos körvonalaknál. Legélesebben akkor látnak, ha a nézendõ dolog 20-25 cm-re van tõlük. Az biztos, hogy meg tudnak különböztetni hátteret és közeli alakokat. Az éles kontúrú látnivalókat szívesebben nézik, mint az alaktalan, homályos dolgokat. Kezdetben azonban a babák a feje tetejére állítva látják a világot, pontosan úgy, ahogy a retinára esik a kép. Aztán a tapasztalatok, többek között a gravitáció irányából adódóak, és még számos momentum megtanítja õket arra, hogy érdemes a képet magukban automatikusan megfordítani. Az elsõ néhány hétben egyre többet tartja nyitva a szemét, a szórt, tompa világítást jobban kedveli, az éles fények láthatóan zavarják.

Érett újszülöttek olykor már egyhetesen, néhány naposan is visszamosolyognak, ami azt sejteti, többet látnak puszta mozgásnál vagy homályos körvonalaknál. Legélesebben akkor látnak, ha a nézendõ dolog 20-25 cm-re van tõlük. Az biztos, hogy meg tudnak különböztetni hátteret és közeli alakokat. Az éles kontúrú látnivalókat szívesebben nézik, mint az alaktalan, homályos dolgokat. Kezdetben azonban a babák a feje tetejére állítva látják a világot, pontosan úgy, ahogy a retinára esik a kép. Aztán a tapasztalatok, többek között a gravitáció irányából adódóak, és még számos momentum megtanítja õket arra, hogy érdemes a képet magukban automatikusan megfordítani. Az elsõ néhány hétben egyre többet tartja nyitva a szemét, a szórt, tompa világítást jobban kedveli, az éles fények láthatóan zavarják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Már születés tuán 1-bõl lát!!!!!!

Érdemes venni pihenöszéket, olyat néztem ami rezgős és zenél is, mikortol köti le a babát és meddig ül meg benne? A játszoszönyegre mikor rakjam a babámat 3 hetes, mikortol lát és fog?

Legjobb válasz: az utolsotol kérdezném :te hol vetted a pihenöszéket szerintem én is olyat néztem ami neked van,de én drágábban láttam.Légyszi ird meg hol vetted enyiér?Köszi.

A kérdező hozzászólása: az utolsotol kérdezném :te hol vetted a pihenöszéket szerintem én is olyat néztem ami neked van, de én drágábban láttam.Légyszi ird meg hol vetted enyiér?Köszi.
szia! én innene rendeltem a fisher-prince.st: http://www.gyerekalom.hu/ remélem segítettem neked az énkislányomis szewreti
4 hetes korától játszószönyegre teszem a Lányomat imádja. Most 20 hetes múlt és már elõszeretettel tépi a figurákat lefelé. A 3-4 hónap táján nyúl utána a tárgyaknak. Pihenõszék a miénk nem ilyen extra és arra használjuk hogy etetem belõle vagy tv-t nézi néha akkor ül benne huzamasabb ideig ennyi idõsen ha ott vagyok vele, kisebb korában több idõt töltött fekvéssel benne. 20hetes Kislány anyukája
igen nagyon praktikus dolog, én születése ota abba rakom.az enyém sem rezgõs de azt hallottam az jo a hasfájos babáknak.de ha csak simát veszel az is jo és megéri
Én a játszószõnyeget is javaslom, mivel ott nem csak ül és néz, hanem aktívkodhat is. Ez minden téren fejleszti, nálunk nagyon bevált. 1, 5 hónapos korában kapta, órákig játszott vele. most 6 hónapos, de kb 2 hónapja már az ívet nem használjuk, mert olyan erõs hogy ledönti meg eltörte :) no meg elkezdett mászni, ezért még a zörgõket meg a tükröt még így is sokat nézegeti.
nekünk a fisher price-s van, ami rezeg és 18 kg-ig jó, hintáztatni is lehet benne. naon szereti a fiam, van játszohidja is a széknek, azt szokta nézegetni, vagy csak leveszem és nézeget. a rezgõs funkciója segit neki, ha nem tud kakilni. kb.12.000ft volt, de mindenhol más ára van, nézz körül alaposan, mert ezt a fajtát én láttam 20, 000ft-ért is...
azt tudom h interneten rendeltem, ausztriából hozták, de magyar a honlap, jatsszvelem.hu-n is van, nézd meg még az intersparba is, mert ott pl. néztem a fisher price játékokat, és a tanulókutyus ott csak 7700ft, mindenhol máshol pedig 8800ft-ról indul és kb 12.000ft.ig van árban, lehet ez a rezgõszék is olcsóbb...de mindenképpen megkeresem a honlap cimet neked, én egy hónapos korától ültettem bele, akkor még beletettem a babahordozóból az ujszülött fejszükitöt és ugy, már akkor naon élvezte..
na megtaláltam, arzuhanas.com, de most nincs olyan, nem láttam...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat segitettetek.

8 hónapja szültem, de még mindig csomókban hullik a hajam. Akármerre nézek, mindenfele az elhullott hajszálakat látom, a babám körül is. Mit csináljak hogy ne hulljon ennyire?

Minden reggel kifésülöm a kihullott hajszálakat a fürd?ben, mégis mindenfelé az van. Mindenhonnan ezt szedegetem, a babámról is, már az idegbaj kerülget. Ti mit csináltok, hogy ne legyen mindenfelé? Takarítva mindennap van, mégis... Adjatok tanácsot :(

Legjobb válasz: Nekem is ez van, már nem olyan vészes, de én már másfél évnél járok. Reggel kifésülöm és copfba kötöm, felhajtva. Így sem tökéletes, de egész jó.

Nekem is ez van, már nem olyan vészes, de én már másfél évnél járok. Reggel kifésülöm és copfba kötöm, felhajtva. Így sem tökéletes, de egész jó.
Nem vagy egyedül, nekem is hagyon hullik, ráadásul még hosszú is a hajam (hátam közepéig ér). Az egész lakás, bútorok, ágynemû, kád, mosdó, gyerekágy, járóka... mind tele van vele. Én is egész nap szedegetem, nem gyõzök porszívózni, de már az sem bírja szuflával...
En csak 2 honapig szoptattam, a babam most 6 hos de meg nagyon hull a hajam:(
Azt én is szeretném tudni! :/ Én szedek terhesvitamint és mégis iszonyatosan hullik és már nekem is elegem van belõle! Soha nem értettem miért vágatják le a hajukat a kismamák...már értem, talán ez a megoldás. Néha én is erõsen elgondolkozok rajta. Az mindennek a teteje, hogy a babám kakijában is mindig ott vigyorog a fekete hajszálam pedig felfogom. Még a végén vakbélgyulladást kap a hülye hajamtól. 5 hósak vagyunk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor nem vagyok ezzel egyedül. Nekem is hosszú hajam van. Szerintetek nem nyeli le a baba? Félek hogy baja lesz tõle!
Pár hónapig szedj kismama vitamint. Segít a szülés utáni vitaminhiányon.
Szia! A hugomnak is hullott a haja szoptatás alatt, miután abbahagyta a terhes vitaminok szedését. Azokat a szoptatás alatt is kell szedni (sokan abbahagyják), mert különben a kicsi a te szervezetedbõl vonja el a vitaminokat. Cinket meg szedhetsz nyugodtan pl. Walmarktnak van kalcium-magnézium-cink vitminja, az több mindenre jó: "az egészséges fogakért, a stressz ellen, a szép hajért és körömért". Vagy egyél oly ételeket, amik több cinket tartlamaznak: a húsok, a belsõségek , a szárazhüvelyesek, a teljes kiõrlésû gabonafélék (ceréliák), zöld levelû fõzelékfélék.
A szoptatás abbahygásával elmarad a hajhullás és szépen visszanõ!
A kérdező hozzászólása: Már 4 hónapja nem szoptatok :(

4 hetes es 4 napos terhes vagyok, es meg a doktornö nem latja a babat, de a petezsakot sem. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: Azt,hogy túl korán mentél orvoshoz! Ilyenkor még semmi nem látható, csak maximum a megvastagodott nyálkahártya. Nekem én 5+6 mentem, akkor volt már petezsák, de benne még semmi a lányommal, és most a fiammal meg 5+2 voltam, volt már petezsák de benne szintén semmi. Atzóta a lányom már 2,5 éves, a fiammal pedig a 27. héten tartok.

Azt, hogy túl korán mentél orvoshoz! Ilyenkor még semmi nem látható, csak maximum a megvastagodott nyálkahártya. Nekem én 5+6 mentem, akkor volt már petezsák, de benne még semmi a lányommal, és most a fiammal meg 5+2 voltam, volt már petezsák de benne szintén semmi. Atzóta a lányom már 2, 5 éves, a fiammal pedig a 27. héten tartok.
Beszarás, teljesen kivagyok az orvosoktól! Ha a menstruáció elejétõl számoltad a 4 hét 4 napot, akkor még SEMMI sem látszik a megvastagodott nyálkahártyán kívül. Én a helyedben orvost váltanék, lehetõleg olyat aki nem paráztat feleslegesen az alapossága mellett. (ritka mint a fehér hóló)
Én is 4 hetesen voltam dokinál és semmi sem látszott, holnap leszek 6 hetes és holnapután megyek vissza a dokihoz! Most második babámat várom, ugyanez colt 2 éve, amikor az elsõt vártam... Akkor is korán mentem dokihoz! :)
Honnan tudod ilyen pontosan, hogy milyen idõs terhes vagy? Amúgy 4 hetesen még sehol semmi nem látszódhat, esetleg 5 hetesen a petezsák, de a szívmûködés még akkor is több hét. ne parázz, még nagyon korán van.
A HCG csökkenés pedig jó jel ( a méhen kívüli szempontjából)
szegénykém... én bízom benne, hogy nem méhen kívüli, talán az már látszana az UH-n.. de ha ez az eset állna fenn, azt is megoldják szépen, mert idõben vagy !
A kérdező hozzászólása: 2 het mulva vissza kell mennem, mert biztosak akarnak lenni, hogy nem mehen kivüli, mert a hcg-m is cskken mar, megszüntek a terhessegi tüneteim, a baba meg nincs a mehben.Szombat ejjel erös görcseim voltak, vasarnap a korhazban mentem, valoszinü akkor mehetett el, kicsit vereztem is.De meg 100 %-ra kell kiszürni, hogy a mehen kivül nincs e baba.
Nagyon nagyon sajnálom!:( (de azért örülök, hogy nem lett méhen kívüli, tudom ez most nem vigasz...:((
A kérdező hozzászólása: Elment a baba sajnos :(
A kérdező hozzászólása: ok, mindenkepp masik doki utan nezek, es megirom mit mondott :)
Az nagyon sok idõ nem értem a dokidat keress másikat sztem.Ez igy nem kerek. Kivánom a legjobbakat majd irj mizus.Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Igen, en is igy gondolom.Keressek orvost, csak olyan nehezen adnak idöpontot, :(
A kérdező hozzászólása: igen, remelem hogy csökken a hcg...ambar eddig mindig nött, de nem dupläzodott, csak 100-kal megy fel.Ez mi lehet? vasarnap volt 821 kedden csak 940.
Ha a baba genetikailag "hibás", beteg lenne, akkor nem képes annyi HCG termelésére sem, ezért bekövetkezik a vetélés. Nálad valószínû ez áll fenn..
Nagyon sajnálom sokat irtam neked ide. Gondolom milyen szörnyû lehet de nemsoká érkezik hozzátok is a gólya hidd el. Majd irj azért hogy vagy mizus veled szia. És drukkolok hogy mihamarabb baba legyen.
A kérdező hozzászólása: hat sajnos ebböl mindenki tanulhat, hogy mindig hallgasunk a megerzeseinkre, neha jobb mint az oros szava.En szerencsere valahogy ereztem hogy nem normalis ami velem törtenik, es hogy az orvos hibazott.
Szia nagyon nagyon sajnálom. Ilyen herce hurcát végigcsinálni. Nem is tudom mit irjak...:-(( nagyon sajnálom mégegyszer nagyon szörnyû lehet ez az egész...És nem semmi orvosok vannak hogy nem veszik észre és majdnem az életedbe kerül...Borzalmas...
:((((( Borzasztóan sajnálom!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos, megtalältäk.Majdnem belehalltam a dologba.Ikreket talältak mehen kiül, es eltavolitottak a petevezetekemet is.Az utolso pillanatban talältäk meg, egy verdarab mar benne volt az eremben, ami ha eler a szivhez, sajnos vegzetes. 8 hetes ikreket talältak, erdekes modon haza kellett utazzak magyarorszagra, ahhoz hogy megtaläljäk.Elözö nap voltam orvosnal, ö azt mondta, nincs semmi sem nalam, nyugodjak meg.Masnap reggel begörcsöltem, es azonnal vittek a korhazba, es mütöttek meg.Szörnyü, hogy neha a hanyag orvosokon mulik az ember elete.Remelem nem fordul elö senkivel ez az eset, kivanok mindenkinek boldog babavarast.
remélem megtalálják már nálad!!! Írj!
A kérdező hozzászólása: De az nagyon veszelyes is lehet :(
Hát akkor lehet, hogy méhen kívüli. :(
A kérdező hozzászólása: 12:36-nak: köszönöm a valaszod.Kepzeld el, csütörtökön megint vert vettek, ma kellett betelefonälnom, es azt mondta a doki, hogy menjek be megint a hcg-m nem esett, megint meg akar ultrahangozni.Tiszta ideg vagyok, mi lehet velem.Szerinted?
Hûha, az nagyon soká van!!! Szerintem menj el másik dokihoz, nézzen meg Õ is!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel jött meg a vereredmeny, a hcg nem dupläzodik, vasarnap volt 821, most 940. Vagyis valami nincs rendben.A doki azt mondta menjek vissza november 8-an.Nem tudom, hogy jo ötlet-e eddig varni.
A kérdező hozzászólása: Az orvos ma reggel azt mondta, meg mindig nem talälja a babat, vettek vert megint, mert a hcg tesztem nem duplazodott, es meg mindig varni kell.Mar tiszta ideg vagyok :(
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom pontosan, hogy 4 hetes es 4 napos, mert az ultrahang kiirta, csak a babat nem talälta.Remelem holnapra meglesz :)
Én is 4+4 hetesen voltam uh-n, alig találta meg a doki a 2 mm-es petezsákot! Tuti ott lesz neked is csak még várni kell pár napot!
Nyugi ott lesz a baba.Az én dokim mondta hogy csak 6 hetesen menjek elsõ uh ra hozzá mert elõbb felesleges szivhang ugyis csak akkortol van.6 hetesen már volt szivhangja a picuromnak aki azóta másfél éves mult és tervezzük a kistesot. Majd irj mizus.
A kérdező hozzászólása: Remelem igazatok van :) Holnap megyek megint ultrahangra, es jelentem, hogy mit mondott :)
Mert még annyira picike, hogy nem látni. Kb 2 hét múlva menj vissza és akkor már látható lesz és lesz szívhangja is. Nyugi és gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat, csak megijedtem, mert a doktornö azt mondta, megvan az eselyem a mehen kivüli terhessegre.Es attol nagyon felek.Mar 2 naponta kell mennem vervetelre is.Tegnap be is akartak fektetni a korhazba, es csak feküdnöm szabad.
nem érdemes ilyen korán menni. Én az elsõvel 6 hetesen voltam, a következõ kettõvel csak 8 hetesen. Semmi értelme elõbb, nem látnak semmit
Mit írt ki az ultrahang, ha nem talált babát? A menstruációd alapján írta a 4 hét 4 napot.
A kérdező hozzászólása: a 4 het 4 napot meg vasarnap a korhazban irta ki a gep, es elvileg ma vagyok 4 het 6 napos, es meg mindig semmit nem lat az orvos.Nagyon elkeseritö, mert szinte celozgatott ra, hogy nem sok eselyem van, es hogy meg varjunk vele, de nem valoszinü hogy minden rendben van.Es a Hcg-m sem dupläzodott.Es az is erdekes, mar nem erzem magam terhesnek sem annyira, mint idaig, de lehet hogy ez a sok stressz miatt van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a valaszt :)
Csak megjegyzem: az UH gépek a petezsák/embrió méretébõl tudják kiszámolni a terhesség korát, ha nem lát semmit, akkor nem értem, mi alapján számol. Mert pl az én 2. terhességem a ciklusom szerint 9 hetes volt, amikor dokihoz mentem, és semmit nem látott õ sem, csak egy jó hét múlva, és akkor voltam szûken 5 hetes a gép mérése szerint. Úgyhogy ne parázz, ott lesz az a baba, egyébként ha méhen kívül lenne, azt már látniuk kellene egyértelmûen (megvastagodott adnexum, stb.).
A kérdező hozzászólása: Igen, a terhesseg az tuti.10 tesztet csinältam meg :) mind pozitiv volt.Meg a mellem is nagyon feszült es nagyobb lett, de azonkivül nem voltam rosszul.A hcg is kimutatta a terheseget.Amikor rakszüresre mentem, akkor vizelet tesztet is csinältak, es ott derült ki.
Mindig az utsó menzesztõl kell számolni, a gép nem mérvadó! Emellett hogy derült ki a terhesség egy rákszûrésnél?! Bizti, hogy terhes vagy egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: 2 het mulva megyek magyarorszagra, lehet megkeresem a regi orvosom, jobban jarok, ha megnezz.Erdekes, mert itt sokkal jobb a technika, az egeszsegügy minden szempontbol, ha en itt korhazba megyek, olyan fogadtatasom van mint egy 5 csillagos szallodaban, otthon nem ugy volt, de neha az az erzesem, hogy az otthoni orvosok jobban ertenek a dolgukhoz.Persze nem mind ott sem.
Az én orvosom nem is próbálkozik ilyen idõsen, megmondja, hogy 6 hetesen találkozunk.
A kérdező hozzászólása: En csak sima rakszüresre mentem, amikor kiderült hogy korai terhessegemm van, es azert mentem mindig az orvoshoz hetente, mert minden heten probalta a babat keresni, de nem talälja.
ezért hülyeség ilyen idõsen orvoshoz menni. A legtöbb orvosnak van elég esze és és megmondja, hogy jöjjenek És nem õrjíti meg a nõket 2 naponta ultrahanggal.
Nyugi szerintem is. 2-3 hét múlva már látni és hallani is lehet a picikédet. Gratulálok!

Az 5. hétbe vagyok és elég sok jel a vetélésre utal, de még egyáltalán nem vagyok benne biztos. A babát látom a bugyimon? (mármint tudom h én nagyon pici) De mit látok mégis?

Kérlek segítsetek mert egyáltalán nem tudom h ha elvetélek akkor az mégis milyen. Milyen következménye lehet ha nem megyek orvoshoz?

Legjobb válasz: MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?

MIt látsz? MI utal szerinted arra? Vérzel?
az élélnk piros vér nagyobb mennyiségben és a szövet darabok vetélés jelei, a baba még kicsi és amorf, és a petezsákban van, de ha kb egy egy centis valami lesz a WC-ben vagy a bugyin az a baba lesz :-(
Dehogy tudod megfogni...nagyon pici még öt hetesen. Tényleg, mik a tünetek? És miért nem akarsz orvoshoz menni? Õ meg tudna téged nyugtatni. Mivel még pici a magzat, nem lenne szükséged utólagos beavatkozásra, de holnap mindenképpen az legyen az elsõ dolgod, hogy kérsz egy gyors idõpontot a nõgyógyászodtól!
fertõzés, és úgyis ott kötsz ki akkor csak mentõvel, szóval jobb ezzel nem játszani!
Súlyos következményei lehetnek, ha nem mész nõgyógyászhoz, jelen esetben, ha vetélésnél nem ürülsz ki rendesen, a bent maradó darabok fertõzést okoznak, a méhed is rámehet! Terhességnél pedig egyszerûen muszáj elmenni, a baba egészsége érdekében, meg a tiédben! És ha nem vagy terhes, akkor is muszáj menni, a rákszûrés miatt!
Ha szulni fogsz akkor se mesz majd korhazba? A 9 honap alatt nem fogsz nogyogyaszhoz jarni? Otthon akarsz majd szulni? Ilyet nem szabad am csinalni, tudod. Azt te tudod hogy mi tortent a nodokinal, de valaki bizalmasoddal menjel akkor el, o is mindig menjen be veled a vizsgalatra, ne feljel. Anyukad, ferjed, baratnod, szoval barkit magaddal vihetsz! Menjel el holnap a dokihoz valakivel!
Atyaisten! MENJ orvoshoz, ha játszol a gyerek életével akkor talán tényleg egyszerûbb elvetélni vagy védekezni kellett volna. Az egy dolog, hogy parázol az orvostól, az meg egy másik, hogy alapismereteid sincsenek a testedrõl, a terhességrõl. Mit gondolsz, más sem megy orvoshoz, csak mert kellemetlen? Vagy mert egykét doki idiótán viselkedett vele? Neked van egyedül p*nád..? Neked egyvalamit kellene megjegyezned: NE szülj gyereket! Bocs a stílusért, de nem hiszem el, hogy ilyen van, miközben mások megfeszülnek, hogy egészséges legyen a gyerekük.... Lehet lepontozni.
Szerintem feltétlenül menj orvoshoz, mert már sokan írták, hogy ha idõben elmentek volna, kaptak volna megfelelõ gyógyszert, ami megakadályozta volna a vetélést. Remélem nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Van egy bizonyos dolog ami nõgyógyásznál történt velem azóta egyetlen egysem sem megyek:( De ha nemmegyek milyen következményei lehetnek?

4 hós a babám, s a hintájában látom néha hogy a fejét emeli előre, s erőlködik is, fel akar ülni. Mikor fog ülni, s hogy fog felülni?

Legjobb válasz: A babák négykézláb után ülnek fel, kb 9-11 hós koruk között. A babád azért erõlködik, mert természetellenes helyzetben van a hintában. Nem tudod teljesen vízszintesre állítani?

A babák négykézláb után ülnek fel, kb 9-11 hós koruk között. A babád azért erõlködik, mert természetellenes helyzetben van a hintában. Nem tudod teljesen vízszintesre állítani?
az én fiam is erõlködött a pihenõszékben már 4 hónaposan, de 6 volt mire hasra fordult és olyan 7 és fél, amikor felült. Hason fekvésbõl ül majd fel, felemeli a fenekét de nem áll 4kézláb, hanem az egyik térdét behajlítja és leteszi a fenekét. Ezt majd gyakorolja és ügyesen fog ülni kb 1 hét után, de addig és utána is sokszor el fog dõlni. akkor jönnek majd a nagy ordítások, hanyatt esések... :) Vidám korszak! :)
Nekem már 2 hónapos kora óta csinálja ezt de nem szuperbaba!:) Még csak az oldalára fordul. 4 hós. Nem hiszem, hogy emiatt hamarabb fog ülni de ettõl függetlenül ülhet hamarabb. Jaj, remélem érthetõ voltam.
Ha a mászás elõtt ül fel a baba az nagyon nem jó, nem a normál mozgásfejlõdés része. Ha egy babát ilyen döntött helyzetbe hoznak, akkor õ automatikusan fel akar majd ülni, mert a reflexei ezt csináltatják vele. Be kellene tiltani az összes olyan pihenõszéket, hintát stb, ami ülésbe kényszeríti a gyereket...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Oldalra már 1 hónapja fordul, a héten már hasra is fordult párszor. Eddig elvolt a hintában, nem hiszem az lenne a gond, a hordozóban is ugyan olyan helyzetben van. 1 hete tört rá ez a felülhetnék.

Mikortol látnak rendessen a babák? Ugy értem mikor milyen messzire és milyen élessen látnak? A szineket mikortol érzékelik?

Legjobb válasz: Szia! Itt levan írva minden amit tudni szertnél. Remélem tudtam segiteni. Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=437

Szia! Itt levan írva minden amit tudni szertnél. Remélem tudtam segiteni. Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=437

Mikor látom meg a babám végleges szemszínét?

Legjobb válasz: A babák szemszíne teljesen 1 éves korukra alakul ki. De nagyon sötét szemû babánál jóval hamarabb kialakul. Az én fiam 5 hónapos és gyönyörû barna szeme van.

A babák szemszíne teljesen 1 éves korukra alakul ki. De nagyon sötét szemû babánál jóval hamarabb kialakul. Az én fiam 5 hónapos és gyönyörû barna szeme van.

Mikor lát valamit a doki? Van még esély a babára?

Sziasztok! Ma 15 napja hogy teherbe eshettem, nem tervezett babóca de mostmár igazából örülnénk ha lenne. Ma voltam dokinál, csinált hüvelyi UH-t illetve megvizsgált azt mondta még nem lát semmit. Mellesleg 2 halvány pozi tesztem volt tegnap. Lehet ettõl még babócám? ugye jól tudom hogyha van is baba azt õ még nem láthatta?

Legjobb válasz: Ha jól értelmezem akkor mostanában nem vártad tehát a 4. hétben vagy. Ilyenkor teljesen normális h még nem látja a doki, az 5. héten fog petezsákot a 6.-7. héten embriót és szívverést látni.

Ha jól értelmezem akkor mostanában nem vártad tehát a 4. hétben vagy. Ilyenkor teljesen normális h még nem látja a doki, az 5. héten fog petezsákot a 6.-7. héten embriót és szívverést látni.
Nagyon koràn mentél. Én 6 hetesen mentem még is alig látott valamit az sztk orvos. 8 hetesen hívott vissza akkor már volt szívhang. 2-4 hét múlva is ráérsz visszamenni.

Hany honaposan lehet latni az ultrahangon, hogy minden vegtagja megvan-e a babanak? Mikor latja mar az orvos? Az normalis ha sokszor erzem hogy szur a hasam alatt neha jobb neha meg a ball oldalon. Ez baj?

Legjobb válasz: Az elsõ genetikai ultrahangon nézik ami a 12. héten van, amikor a nyaki redõt is mérik. Akkor te is látni fogod már mindenét, kezét, lábát, orrát stb ha 4D ultrahang akkor az arcocskáját is látod majd.

Az elsõ genetikai ultrahangon nézik ami a 12. héten van, amikor a nyaki redõt is mérik. Akkor te is látni fogod már mindenét, kezét, lábát, orrát stb ha 4D ultrahang akkor az arcocskáját is látod majd.
szia! nekem már 10 hetesen megmutatta a doki mindenét, még a kézfejét is!
A szúró fájdalomra a pihenés a jó.Nyúlnak a méhet tartó oldalszalagok és ez okozza a szúró érzést.
A 12. heti UH-n már mindenét nagyon jól lehet látni. A szurka pedig normális. Nekem a mai napig van, hogy szurkál (25 hetes vagyok). A dokim csak annyit mondott, hogy ilyenkor feküdjek le vagy üljek le.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!