Találatok a következő kifejezésre: Mikor látom a (2085 db)

Mit lát a facebook chat-en valaki telefonról?

Az ismerősöm neve mellett a chatlistában állandóan telefonjelet látok (szám nélkül, illetve ha a messengerét bekapcsolja akkor számot is). A telefonjel nem változik akkor sem, mikor éppen chat-elünk. Õ ilyenkor látja, hogy én fenn vagyok az asztali gépen? Mit lát? Zöld kört? (Én soha nem rejtőzködöm.)

Legjobb válasz: Én valótlanságokat látok. Például olyan ismerõsömet online, akit már letöröltem az ismerõseim közül :) Amúgy zöld kört látok mindenkinél, vagy semmit.

Én valótlanságokat látok. Például olyan ismerõsömet online, akit már letöröltem az ismerõseim közül :) Amúgy zöld kört látok mindenkinél, vagy semmit.

Mit lát a beszélgetőpartner skype-on ha képernyőmegosztás van?

Főleg arra kérdeznék rá, hogy akkor ő is szétnézhet a mappákban stb.? Vagy csak azt látja amit én mutatok azon keresztül?

Legjobb válasz: Azt latja amit te, mintha o lenne te

Azt latja amit te, mintha o lenne te

Mit lát a színvak ember?

Tudom, hogy színeket nem lát. Amit lát azt hogyan látja? Szürkeárnyalatosan mint amilyen egy fekete-fehér kép, vagy csak a fekete és fehér színeket látja, azoknak pedig semmilyen árnyalatát?

Legjobb válasz: A teljesen színvakok csak szürkeárnyalatosan látnak, a fokozatok száma nem több néhány száznál. Akiknek nincsenek csapjaik, azok nagyon elmosódottan látnak. Vannak, akik agysérülés miatt nem látják a színeket, ott lehet nagyon kevés szürkeárnyalat.

A teljesen színvakok csak szürkeárnyalatosan látnak, a fokozatok száma nem több néhány száznál. Akiknek nincsenek csapjaik, azok nagyon elmosódottan látnak. Vannak, akik agysérülés miatt nem látják a színeket, ott lehet nagyon kevés szürkeárnyalat.
Vannak olyanok is a súlyosabb látássérültek között, akik szürkeárnyalatokat és feketét látnak, de fehéret nem.

Mit lát a babám? Vagy homályokat látnak csak? 2 hetes lesz hétfön

Legjobb válasz: Érett újszülöttek olykor már egyhetesen, néhány naposan is visszamosolyognak, ami azt sejteti, többet látnak puszta mozgásnál vagy homályos körvonalaknál. Legélesebben akkor látnak, ha a nézendõ dolog 20-25 cm-re van tõlük. Az biztos, hogy meg tudnak különböztetni hátteret és közeli alakokat. Az éles kontúrú látnivalókat szívesebben nézik, mint az alaktalan, homályos dolgokat. Kezdetben azonban a babák a feje tetejére állítva látják a világot, pontosan úgy, ahogy a retinára esik a kép. Aztán a tapasztalatok, többek között a gravitáció irányából adódóak, és még számos momentum megtanítja õket arra, hogy érdemes a képet magukban automatikusan megfordítani. Az elsõ néhány hétben egyre többet tartja nyitva a szemét, a szórt, tompa világítást jobban kedveli, az éles fények láthatóan zavarják.

Érett újszülöttek olykor már egyhetesen, néhány naposan is visszamosolyognak, ami azt sejteti, többet látnak puszta mozgásnál vagy homályos körvonalaknál. Legélesebben akkor látnak, ha a nézendõ dolog 20-25 cm-re van tõlük. Az biztos, hogy meg tudnak különböztetni hátteret és közeli alakokat. Az éles kontúrú látnivalókat szívesebben nézik, mint az alaktalan, homályos dolgokat. Kezdetben azonban a babák a feje tetejére állítva látják a világot, pontosan úgy, ahogy a retinára esik a kép. Aztán a tapasztalatok, többek között a gravitáció irányából adódóak, és még számos momentum megtanítja õket arra, hogy érdemes a képet magukban automatikusan megfordítani. Az elsõ néhány hétben egyre többet tartja nyitva a szemét, a szórt, tompa világítást jobban kedveli, az éles fények láthatóan zavarják.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Már születés tuán 1-bõl lát!!!!!!

Felnézek az égre és ilyen kis sejteket vagy gilsztákat vagy nemtudom miket látok a szememmel ha koncentrálok ez msot normális? Lehet viccesen hangzik

Legjobb válasz: A szemgolyódon található port, szöszmöszt látod. És igen, ez teljesen normális.

A szemgolyódon található port, szöszmöszt látod. És igen, ez teljesen normális.
Nem a szemeden ahogy az elsõ írta, hanem benne. Igen benne a szemgolyódban. Kialakulásának egyik magyarázta a szem méhen belüli fejlõdésére támaszkodik. A magzati élet kezdetén az üvegtest helyét erezett szövet tölti ki. Ezek az erek a fejlõdés során elzáródnak, visszahúzódnak, viszont benne maradnak az üvegtestben. Itt úszkálnak, árnyékot vethetnek az ideghártyára - valójában ezeket látod, amikor úszkáló foltokat, szálakat, pöttyöket veszel észre a látómezõdben. http://optika.hu/magazin/foltpont.htm http://www.femina.hu/egeszseg/ezert_latsz_uszkalo_foltokat_a..

Ha felidézel egy képet, vizualizálsz, tulajdonképpen az agy mivel látja a "képet". Gyakorlatilag, biológiailag?

Legjobb válasz: Ugyanazzal a látómezõvel, amivel a szemedbõl érkezõ ingereket is "látod"

Ugyanazzal a látómezõvel, amivel a szemedbõl érkezõ ingereket is "látod"

Mikor látjuk a szellemeket? Mindenki láthat szellemeket vagy más term. Feletti lényeket?

Legjobb válasz: Akkor látjuk, ha nyitott és megfelelõen mûködik a harmadik szemünk. Elméletileg bárki láthatja õket, a harmadik szemet kell hozzá fejleszteni - az viszont, hogy ez kinek mennyi energiájába/idejébe kerül, egyénenként eltérõ.

Akkor látjuk, ha nyitott és megfelelõen mûködik a harmadik szemünk. Elméletileg bárki láthatja õket, a harmadik szemet kell hozzá fejleszteni - az viszont, hogy ez kinek mennyi energiájába/idejébe kerül, egyénenként eltérõ.

Mikor látja a doktor elősször ha baba van? Késik, de a tesztjeim negativak.

4+ 6 naposan lát valamit a doki,ha baba van?méh nagyobb olyankor a szokásosnál?köszönöm

Legjobb válasz: Megvastagodott méhnyálkahártyát lát, esetleg petezsákot, ha nagyon jó a mûszere. 6 hetesen érdemes elõször elmenni, ez a kimaradt vérzés után két héttel van. Ha nincs vérezgetés, barnázás, akkor elég akkor menni elõször, amikor már szívhang van.

Megvastagodott méhnyálkahártyát lát, esetleg petezsákot, ha nagyon jó a mûszere. 6 hetesen érdemes elõször elmenni, ez a kimaradt vérzés után két héttel van. Ha nincs vérezgetés, barnázás, akkor elég akkor menni elõször, amikor már szívhang van.
A vélt fogamzástól számított 20-25 napon belül lehet a terhességet ultrahanggal igazolni.
A kérdező hozzászólása: 18 napja volt pé em. És nem tudom a tesztek rosszak, vagy mi. tegnap volt egy halvány pozitivam, de ma reggelibõl teljesen negativ. ha elhal a baba akkor egybõl megjön, vagy idõ mire megjön és csak utánna halványodik a terhességi csík??? Segitsetek légyszives.
Ha elhal a baba, a hcg szintje gyorsan csökken. Minél fiatalabb a baba, annél gyorsabban. Ugyanakkor maga a baba lehet, hogy nem távozik azonnal, vérzéssel, csak pár nap múlva. Idõsebb terhességeknél ezt hívják missed abort-nak, amikor az elhalt magzat akár hetekig is a méhben lehet, mindenféle tünet nélkül, csak a hcg szint csökken lassan. http://babatervezok.otthona.net/veteles.shtml
6 hetesen érdemes elõször menni dokihoz. De lehet hogy nem is baba hanem valami más ha negatívak a tesztek. Várj még pár napot és menj el a dokidhoz.

Az orvosok mit látnak a számítógépükön? Gondolok itt arra, hogy ha pl. én Győrben elmegyek a nőgyógyászatra, és ha legközelebb Egerben megyek, akkor ott látják, hogy Győrben voltam előtte vizsgálaton?

H?, remélem érthet?.

Legjobb válasz: Nem hiszem, mert akkor vagy az interneten kellene lennie az adatoknak, vagy hálózatban kellene összekötni a gépeket, ami ugyebár érdekes lenne ha nagy a távolság. :D Amit látnak... mintha a kartonodat olvasnák, ennyi. Csak nem tollat, írógépet használnak, hanem billentyûzetet.

Nem hiszem, mert akkor vagy az interneten kellene lennie az adatoknak, vagy hálózatban kellene összekötni a gépeket, ami ugyebár érdekes lenne ha nagy a távolság. :D Amit látnak... mintha a kartonodat olvasnák, ennyi. Csak nem tollat, írógépet használnak, hanem billentyûzetet.
csak az adott kórházban levõ múltadat látják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!