Találatok a következő kifejezésre: Mikor látható uh-n a baba (3 db)

Mikor látható 4d uh-n a baba neme?

Legjobb válasz: Szia! Ha megmutatja!!! A leggyakrabban már a 18-19 hetes UH-on már látható lenne.

Szia! Ha megmutatja!!! A leggyakrabban már a 18-19 hetes UH-on már látható lenne.
Én a 14. héten voltam. Látszódott volna, ha nem dugja el... Viszont van két ismerõsöm, akiknek a 12-13. héten már meg tudták mondani, ott nem voltak szégyenlõsek a babák :D
Nekem a sima uh-on is megmutatta már magát a 12. héten, úgyhogy a 4D-n pláne kell, hogy látszódjon, persze ehhez az is kell, hogy a baba ne legyen "szégyenlõs".
Ha 15 hetesen a 4d-n lányt láttak és azóta kétséges, mennyire hihetek a 4d-nek? Bocs az offért
Nekünk a 18. heti ultrahangon mutatta meg a kukacot...!21km

2D-s uh-n mikor látható a baba neme?

Nektek mikor mondta biztosra az orvos? Igaza lett?

Legjobb válasz: En azt hittem a 18. heti uh.-n mar latszik, de eltakarta, igy a kovetkezon mutatta csak meg, egyertelmuen latszott a kis futyije a 21. heten http://www.youtube.com/watch?v=5X8swSR-7E4

En azt hittem a 18. heti uh.-n mar latszik, de eltakarta, igy a kovetkezon mutatta csak meg, egyertelmuen latszott a kis futyije a 21. heten http://www.youtube.com/watch?v=5X8swSR-7E4
A 18 hetesen már látszik ha megmutatja magát, de nekem pl már a 12 hetesen mondta hogy szerinte fiúcska, de még ellenõrizzük. Ellenõriztük és igaza volt! 29 hetes + 22 hós
Nekem 13 hetesen látta a kukiját a dokim, és igaza lett, utána 4D-n is fiút mondtak, és azóta is az:) 36 hetes kismami
Nekünk is elõször 12 hetesen majd 18 hetesen is kislányt mondtak, majd 27 hetesen 4D-n egyértelmûen látszott hogy tényleg kislány. :)
18 hetesen mondta, hogy kisfiú, és igaza lett. :)
18 hetesen már én is láttam a fütyit :) Pont ma voltam egy elég rossz 2D-s UH-on, de azon is láttuk, hogy pasi :) )) 27h.
Szia! 12hetesen mondta a dokibácsi, hogy kisfiú (de akkor még nem nagyon hittük el), de azóta is az. :) 37hetes pocis

5 hetesen HASI uh-n látszik már a baba? Mire számíthatok? A doki azt mondta hogy hasit fog csinálni. Látható lesz már valami a babából? Petezsák esetleg?

Legjobb válasz: Igen már lehet látni ,de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.

Igen már lehet látni , de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudom mikor volt pé-m így akkor leszek 5 hetes + 2 napos. Nagyon várom már, remélem hogy látni fogok legalább egy pacát a hasi uh-n! :)
Lehet hogy tudod mikor volt peteérésed, de a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy onnan számolják, csak azért tettem hozzá, hogy kizárhassam, hogy pl "ha nem látják, lehet késõbb fogant..." (LH teszt hõ, folyás...-ból tudom) Ha valaki ilyenkor volt hasin akkor leírná hogy mit láttak, ill. láttak-e egyátalán valamit?
Tehát konkrétan: a terhességnek látszania kell, hogy ott a petezsák. Látható, hogy nem méhenkívüli. De maga a baba még nem, és szívhang sincs még általában, valszeg visszahívnak majd 2 héttel késõbbre.
Szia! Én voltam hasin. Azt hittem, hogy 7 hetes vagyok, de kiderült, hogy valószínûleg maximum csak 6. Mi petezsákot láttunk. "Szabályos petezsák a méhben, benne embrionális elem még nem látható." Ezt írták a papíromra. 2 hét múlva kell visszamennem. Vagyis jövõ hét szerdán. :) Ha tényleg 5-6 hetes, akkor is kell látni petezsákot hasival is. De persze, ha egy kisváros ezer éves hasi UH-ján nézik, akkor még az is elõfordulhat, hogy a petezsák kezdeményét látod, - gestaciós gyûrû. Szóval, sok függ az UH géptõl is. Soks ikert!
5 hetesen mi 9 mm-ek voltunk, hasi UH-on semmi, csak hüvelyin látszódott a petezsák. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Hát remélem hogy legalább egy kis pacát látok majd... Amúgy egy nagyon jó dokihoz megyek, és elég jó (azt hallottam) a gép is. Bízom benne...
Látom, aki érdemleges választ ad, azt lepontozzák... barmok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!