Találatok a következő kifejezésre: Mikor látható uh-n a (6 db)

Mikor látható 4d uh-n a baba neme?

Legjobb válasz: Szia! Ha megmutatja!!! A leggyakrabban már a 18-19 hetes UH-on már látható lenne.

Szia! Ha megmutatja!!! A leggyakrabban már a 18-19 hetes UH-on már látható lenne.
Én a 14. héten voltam. Látszódott volna, ha nem dugja el... Viszont van két ismerõsöm, akiknek a 12-13. héten már meg tudták mondani, ott nem voltak szégyenlõsek a babák :D
Nekem a sima uh-on is megmutatta már magát a 12. héten, úgyhogy a 4D-n pláne kell, hogy látszódjon, persze ehhez az is kell, hogy a baba ne legyen "szégyenlõs".
Ha 15 hetesen a 4d-n lányt láttak és azóta kétséges, mennyire hihetek a 4d-nek? Bocs az offért
Nekünk a 18. heti ultrahangon mutatta meg a kukacot...!21km
Szerintem lesz, nekem is a 6. hét után látszódott!
A kérdező hozzászólása: :) Remélem! Köszi a választ! Ha van még valakinek tapasztalata, szívesen várom!
Nekem a 7 héten már szívhang is volt, lehet mire mész te is hallani fogod a babádat. Nagyon aranyos! Egy kis maszat, ami pulzál ezt láttam a képernyõn és nagyon gyors ketyegést hallottam. Megnyugtató érzés volt nagyon.
A kérdező hozzászólása: Jaj már alig birom kivárni! Legszívesebben minden héten mennék!

2D-s uh-n mikor látható a baba neme?

Nektek mikor mondta biztosra az orvos? Igaza lett?

Legjobb válasz: En azt hittem a 18. heti uh.-n mar latszik, de eltakarta, igy a kovetkezon mutatta csak meg, egyertelmuen latszott a kis futyije a 21. heten http://www.youtube.com/watch?v=5X8swSR-7E4

En azt hittem a 18. heti uh.-n mar latszik, de eltakarta, igy a kovetkezon mutatta csak meg, egyertelmuen latszott a kis futyije a 21. heten http://www.youtube.com/watch?v=5X8swSR-7E4
A 18 hetesen már látszik ha megmutatja magát, de nekem pl már a 12 hetesen mondta hogy szerinte fiúcska, de még ellenõrizzük. Ellenõriztük és igaza volt! 29 hetes + 22 hós
Nekem 13 hetesen látta a kukiját a dokim, és igaza lett, utána 4D-n is fiút mondtak, és azóta is az:) 36 hetes kismami
Nekünk is elõször 12 hetesen majd 18 hetesen is kislányt mondtak, majd 27 hetesen 4D-n egyértelmûen látszott hogy tényleg kislány. :)
18 hetesen mondta, hogy kisfiú, és igaza lett. :)
18 hetesen már én is láttam a fütyit :) Pont ma voltam egy elég rossz 2D-s UH-on, de azon is láttuk, hogy pasi :) )) 27h.
Szia! 12hetesen mondta a dokibácsi, hogy kisfiú (de akkor még nem nagyon hittük el), de azóta is az. :) 37hetes pocis

Ma voltam UH-n, és a leletem szerint mindkét petefészkemben számos, apró folyadéktartalmú képlet látható. Mit jelent ez?

Pár hónapja próbálkozunk babával. Ez befolyásolhatja a fogamzást?

Legjobb válasz: De mit mondott az orvos, mi az a folyadéktartalmú képlet? Mert lehet ciszta is (ami nem jó), de lehet tüszõ is (ami jó, mert ebben vannak a sejtek). Attól lehet az utóbbiból esetleg több, ha kapsz valami peteérést segítõ, vagy stimuláló gyógyszert.

De mit mondott az orvos, mi az a folyadéktartalmú képlet? Mert lehet ciszta is (ami nem jó), de lehet tüszõ is (ami jó, mert ebben vannak a sejtek). Attól lehet az utóbbiból esetleg több, ha kapsz valami peteérést segítõ, vagy stimuláló gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Az orvos PCOS-t gyanított, de elküldött hormon vizsgálatra, és ott minden rendben volt. Nem szedek semmilyen gyógyszert.

5 hetesen HASI uh-n látszik már a baba? Mire számíthatok? A doki azt mondta hogy hasit fog csinálni. Látható lesz már valami a babából? Petezsák esetleg?

Legjobb válasz: Igen már lehet látni ,de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.

Igen már lehet látni , de nem minenkinél.Nekem 5 hetesen 10 mm volt a petezsák.Ilyenkor a babából még nem látszanak részletek csak a petezsák méretét állapítják meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, tudom mikor volt pé-m így akkor leszek 5 hetes + 2 napos. Nagyon várom már, remélem hogy látni fogok legalább egy pacát a hasi uh-n! :)
Lehet hogy tudod mikor volt peteérésed, de a terhességet mindig az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják.
A kérdező hozzászólása: Azt tudom hogy onnan számolják, csak azért tettem hozzá, hogy kizárhassam, hogy pl "ha nem látják, lehet késõbb fogant..." (LH teszt hõ, folyás...-ból tudom) Ha valaki ilyenkor volt hasin akkor leírná hogy mit láttak, ill. láttak-e egyátalán valamit?
Tehát konkrétan: a terhességnek látszania kell, hogy ott a petezsák. Látható, hogy nem méhenkívüli. De maga a baba még nem, és szívhang sincs még általában, valszeg visszahívnak majd 2 héttel késõbbre.
Szia! Én voltam hasin. Azt hittem, hogy 7 hetes vagyok, de kiderült, hogy valószínûleg maximum csak 6. Mi petezsákot láttunk. "Szabályos petezsák a méhben, benne embrionális elem még nem látható." Ezt írták a papíromra. 2 hét múlva kell visszamennem. Vagyis jövõ hét szerdán. :) Ha tényleg 5-6 hetes, akkor is kell látni petezsákot hasival is. De persze, ha egy kisváros ezer éves hasi UH-ján nézik, akkor még az is elõfordulhat, hogy a petezsák kezdeményét látod, - gestaciós gyûrû. Szóval, sok függ az UH géptõl is. Soks ikert!
5 hetesen mi 9 mm-ek voltunk, hasi UH-on semmi, csak hüvelyin látszódott a petezsák. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához! :) Hát remélem hogy legalább egy kis pacát látok majd... Amúgy egy nagyon jó dokihoz megyek, és elég jó (azt hallottam) a gép is. Bízom benne...
Látom, aki érdemleges választ ad, azt lepontozzák... barmok...

Az embrió elhalásnak mik a tünetei? Mindig vérzéssel jár? Van remény a terhességre ha 5 hetesen csak a petezsák és a szikhólyag volt látható az uh -n?

Legjobb válasz: szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.

szia nekem 6hetesen látszott csak a 4millis bébi, és már dobogott a szíve. Ez volt 2hete. Csütörtökön azt mondta a doki, már nem látja a babát, a petezsák is összement és ellaposodott. ma elkazdtem vérezni. Ne görcsölj. én is ezt tettem. Mindig azon izgultam él e még, miért nem látszik már(5hetesen), aztán, hogy minden rendben lesz e. És ezt mind megérzik. Nem azt mondom, hogy emiatt halt el, de biztos nem tett jót neki, hogy tiszta ideg vagyok állandóan. Ha meg akar születni, hidd el meg fog. Ha meg elhal, annak is megvan az oka, ami ellen nem tehetsz semmit, és akkor jobb hogy így történik, mint, esetleg betegen szülessen. Próbálom így felfogni.
5 hetesen nekem is csak petezsákot látott a doki, mert mást még nem is láthatott.Nyugi!Boldog babyvárást!
mi van veled voltál dokinál?
az utolsó vagyok. Nekem egyébként semmi tünetem nem volt. Se görcs, se barnázgatás, semmi. Ha nem megyek el dokihoz észre sem veszem. Ennyi.
azt szerintem hogy missed ab azt nagyon korán van rá irni 5hetesen, mert az azt jelenti elhalt terheség, legalább is nekem 10hetesen irták rá mikor elhalt a baba,
A kérdező hozzászólása: Szia! Az uh doki nem mondta, hogy baj van, csak ezt írta a leletemre: 5 missed ab?
örülj neki hogy már az is látszik nekem még nem látták, mert mondot valamit a doki hogy baj?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat, remélem nem lesz baj!?
Ne izgulj, minden rendben lesz! :) 5hetes uh-n ez teljesen normális! Csak pozitívan, mert az idegeskedést lassan a bébi is érezni fogja! :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászólónak írok! Szia! Voltam dokinál és mûszeres terhességmegszakításom volt. Elhalt a magzat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!