Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjem az Ovu tesztet (6 db)

Mikor kezdjem az ovu tesztet? Most csinálok először.

Minden tanácsot szívesen fogadok!

Legjobb válasz: A DM-es Corax Be Sure tesztet vettem!

A kérdező hozzászólása: A DM-es Corax Be Sure tesztet vettem!
Számolj elõbb átlagot, ha nem jegyezted fel, mikor hány napos a ciklusod, akkor a 13.napon elkezdheted a tesztelést.
A kérdező hozzászólása: Hogy kell az átlagot számolni? Úgy hogy melyik volt a leghasonlóbb ciklus? Bocsi a buta kérdésért..nem értek hozzá! Még nagyon új vagyok baba projekt terén! Az utcsó 6 hónap ciklusaim hossza: 28, 31, 30, 30, 28, 31! Novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót! Köszike a választ!
Én is pont 28 és 31 nap között váltakozom, én ma csináltam elõször, a ciklusom 13. napján vagyok, és pozi lett!!! Szóval elkezdheted a 12. napon nyugodtan.
Összeadod a ciklus hosszait és 6al elosztod, mivel hatot soroltál fel, ebbõl kijön egy szám. Ez az átlaguk, ami nálad szerintem 29nap(29, 67).Az ovulációs napot úgy számold ki, hogy az elõzõ ciklushoz hozzáadod a 29napot, ez a nem várható idõpont.ha elõzõ hónapban elsején volt meg akkor 1+29=30-ára fogod nemvárni.A 30.-ából meg le kell vonni a 14 napot(ez állandó) és akkor volt ovulációs napod!Vezess hõgörbét is, az remekül jelzi. November óta még nem sok idõ telt el, doki mondta, hogy kiürült már a szervezetedbõl?
A kérdező hozzászólása: Nem beszéltünk a dokival november óta, nyáron voltam rákszûrésen és akkor szóba került hogy szeretnénk majd babát, én kérdeztem tõle hogy kell-e várni valamennyi idõt miután abba hagyom a bogyót, és õ azt mondta hogy nem szükséges! Lindynette 20at szedtem! Köszönöm a válaszokat! Szerintem holnap én is elkezdem, plusz a kis mami vitamint is, mert erre is azt mondta hogy elég csak úgy szedni hogy menzi után 2héttel kezdjem és addig míg meg nem jön, vagy pedig ha nem jön, akkor 3hónapig folytatni!
Az, hogy benned van-e még a gyogyi attól is függ, hogy mennyi ideig szedted, de ilyet még nem halottam, hogy nem kéne várni.

Össze-vissza ciklus esetében mikor kezdjem az ovu tesztet?

6 hónapja 30-35 nap közötti ciklus, el?z? hónapban felszívódott a ciszta, el?tt 28 napos ciklus volt.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ezt volt a gond. A doki elküldött a 21. napon prolaktin vérvizsgálatra. Aztán kaptam clostyt és bromocriptint is. Mellette mértem a hõmet és az ovulációs tesztet azt a 13. naptól kezdve csináltam minden este egészen addig, amíg pozitív nem lett, ill. a rákövetkezõ napon is. A 2. hónapban meg lett az eredménye a gyógyszereknek, elõtte volt egy vetélésem és 1 éve próbálkoztunk. Érdemes megcsináltatni a hormonvizsgálatot ilyen ciklusra. Arra viszont nagyon ügyelj, hogy a prolaktin vizsgálat csak a ciklus 21. napján ad biztos eredményt. ha bármiben még segíthetek írj privát mailt. Sok sikert neked!!

Szia! Nekem is ezt volt a gond. A doki elküldött a 21. napon prolaktin vérvizsgálatra. Aztán kaptam clostyt és bromocriptint is. Mellette mértem a hõmet és az ovulációs tesztet azt a 13. naptól kezdve csináltam minden este egészen addig, amíg pozitív nem lett, ill. a rákövetkezõ napon is. A 2. hónapban meg lett az eredménye a gyógyszereknek, elõtte volt egy vetélésem és 1 éve próbálkoztunk. Érdemes megcsináltatni a hormonvizsgálatot ilyen ciklusra. Arra viszont nagyon ügyelj, hogy a prolaktin vizsgálat csak a ciklus 21. napján ad biztos eredményt. ha bármiben még segíthetek írj privát mailt. Sok sikert neked!!

30 napos ciklusnál mikor kezdjem az ovu tesztet?

Nov.24-én volt meg utoljára de én a clostilbegyt-et is szedem.Csak azt olvastam eltolja a pé-t!? (most szedem el?ször napi 1-et,holnap szedem az utolsót)

Legjobb válasz: szia.Én is szedem,nekem nem tolta el a pé-t.28napos ciklusoknál a 14.nap körül volt. A barátnõmnek viszont elõre hozta a 8-10.napra igaz neki elõtte nem volt rendszeres vérzése sem. Ha a pénzt nem sajnálod kezdjél el a 10.napon 2naponta tesztelni,aztán ha már 2 csíkos akkor minden nap.Nekem legalább is ez bevált. sok sikert!

szia.Én is szedem, nekem nem tolta el a pé-t.28napos ciklusoknál a 14.nap körül volt. A barátnõmnek viszont elõre hozta a 8-10.napra igaz neki elõtte nem volt rendszeres vérzése sem. Ha a pénzt nem sajnálod kezdjél el a 10.napon 2naponta tesztelni, aztán ha már 2 csíkos akkor minden nap.Nekem legalább is ez bevált. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ!

Mikor kezdjem használni az Ovu tesztet?

Ma vettem,és még soha nem használtam ilyet!Elvileg 14-én nem kéne megjönnie,(19-én nem jött meg a menszim nem tudni mitöl:((Igy nem tudom mikor lesz pé-em???

Legjobb válasz: ingyen van ezért hazsnáld minden nap. nemlehet tudni hogy mikor van peteérés.

ingyen van ezért hazsnáld minden nap. nemlehet tudni hogy mikor van peteérés.
Azt kéne tudni, hány napos egy ciklusod kb.Ha pl.30, akkor kb.a 15 napon kezdd el használni.Regisztrálj a ciklus.hu-n, nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Nincs ingyen!!Várjam meg a következö menszit hogy meg jön e?
A kérdező hozzászólása: A múlt hónapban a 14.napon volt!De mivel nem jött meg(csak barnáztam 5 napig)igy nem tudom honnan számoljam a 14.napot!??? 28napos a ciklusom.Akkor most volt a hét elején!
Hogyhogy ingyen? En sulyos penzekert vettem a patikaban. De megerte! :) Tesztelj elosozr a ciklusod 10. napjan. Aztan a 12-n, ha halvany masodik csik van, akkor utana naponta. Ha nincs meg semmi masodik csik, akkor varhatsz egy napot megint. Sok sikert! Egy kismami
Szia! Nem kellene inkább terhességi tesztet venned? Ha a múlt hónapban nem jött meg lehet, hogy már terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Szia!Voltam dokinál, nem látott semmit, és a menoteszt is negativ volt!Volt már valaki igy és mégis terhes volt??????

Most mikor kezdjem el az ovu tesztet használni? Ez az első hónapom hogy csinálom.

Clostys hónapom volt és már 9 napja meg van voltam dokinál aki azt mondta nem baj. De most nem tudom mikor kezdjem el a tesztet használni? A menzi els? napjától kell számolni? Segítenétek? El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: 1) használati utasításban rendesen le van írva 2) írd meg, hány naposak a ciklusaid, és segítek 3)http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml

1) használati utasításban rendesen le van írva 2) írd meg, hány naposak a ciklusaid, és segítek 3)http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml
Vedd az átlagos ciklushosszt a menzi 1. napjától. Keresd ki a használatin a táblázatban, hogy mikortól kell kezdeni a tesztelést. Pl. 28 naposnál asszem a 12. naptól írja.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. és eddig 27-28 napra jött meg de most ahogy clostyt szedtem 41. 9 napja meg van
Akkor kezdd a 12-tõl és csináld amíg + lesz.
A 9.-ik naptól kell elkezdeni ha 28 naposak a ciklusaid, ez az ovuteszten is rajta van, és nem a 12.-ik naptól kell...
Ezek szerint most 41 naposak a ciklusaid, rendszeresen? Akkor számolj vissza a 41-bõl 18-at, és ott kezdd az ovutesztelést, azaz a 23. ciklusnapon.
A kezemben van a papír, a 12. naptól kell, ahogy írtam is. E szerint 25 naposnál kell a 9. napon kezdeni.

Megnéznétek a görbémet? Igaz még csak a 10. napon járok. Arra lennén kíváncsi, hogy vajon mikor lesz ovúm, a mostani ciklusom 35 napos volt, de az előző 28. Vagy még korai következteni bármire is? Ovú tesztet mikor kezdjem el használni szerintetek:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/389f543df178037d52495a..

Legjobb válasz: AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

AZt nem lehet elõre megmondani mikor lesz ovu. Mérd tovább, és utána fog kiderülni.Én a 12. napon kezdeném.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!