Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjem a clostit A dokim (3 db)

Mit tegyek ha megjött? hivjam fel a dokit, vagy kezdjem el magamtól szedni a 2. kúra clostit? akkor már biztos hogy nemlessz babám?

Legjobb válasz: Ez a 2. hónapod lenne clostival? Vagy a 4. hónap? Ha felírta a dokid, és ki is váltottad, akkor szerintem, szedd be, úgyis 6 hónapig szedhetõ max. És ne keseredj!

Ez a 2. hónapod lenne clostival? Vagy a 4. hónap? Ha felírta a dokid, és ki is váltottad, akkor szerintem, szedd be, úgyis 6 hónapig szedhetõ max. És ne keseredj!
A kérdező hozzászólása: a 2. hónap
Szia nekem is ez a 2. hónapom és nekem azt mondta a dokim ha az 1.-be nem jön össze nyugodtam kezdjem el a 2.hónapot!Sok sikert!!
SZIA, NEKEM SE JÖTT ÖSZZE AZ ELSÕ HÓBAN, MOST KEZDTEM EL MAGAMTÓL A 2.-IK KÚRÁT.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, és sok sikert kívánok mindhármónknak a következõ hónapra.
nekem a második sem jõtt õssze clostival.most letetûnk rola jõnn mikor akar

Mikor kezdjem szedni a clostit? A dokim azt mondta, hogy a mesim 2. napjótl kell.

Tegnap este kevés barnázás után igazából ma kezdett el normális lenni a mesim. Csak most nem tudom melyik számít els? napnak a mai vagy a tegnapi????

Legjobb válasz: szia nekem a 3.napjától kell szednem.tegnap kicsit barnáztam,úgyhogy én már holnap elkezdem.szerintem bele számít.neked elsõ adag?nekem igen.nagyon izgulok.

szia nekem a 3.napjától kell szednem.tegnap kicsit barnáztam, úgyhogy én már holnap elkezdem.szerintem bele számít.neked elsõ adag?nekem igen.nagyon izgulok.
Sziasztok! Én a szabálytalan ciklusaimra kaptam (31-34 naposak) és engem sem hívott vissza uh-ra. A mensi 5. napjától napi 1 szemet ettem meg. Az uh vizsgálat attól is függ, hogy ki mire kapja a gyógyszert!! Olvass utána más fórumon, vagy kérdezz meg egy dokit itt a neten. (elég sok van)Csak hogy nyugodt légy.
A mensi elsõ napjának az számít, amikor rendesen megjön. Az nagyon érdekes, h. a a 2. válaszolónak a dokija felír egy "serkentõ" gyógyszert, de nem nézi meg, h. hatásos-e??? Majd csak 2 hónap múlva? Hát szerintem is válts orvost! Sok sikert nektek!
ne haragudj de a dokid csak jobban tudja mint mi.
Nem, még soha nem szedtem, ez lenne az elsõ! Én is abnormálisnak tartom ezt a két hónap várakozást...
A kérdező hozzászólása: 2 hónap az nagyon hosszú idõ. A dokim azt mondta, hogy most napi 1 szem 5 napig, 12. napon uh, és ha ebben a hónapban nem jönn össze akkor a következõ hónapban ugyanígy szedjem be a másik 5 szemet és akkor is szintén a 12. napon uh. Nem tudom de én a napi 2 szemet sokkalom, szedtél már máskor is clostit?
Ismét a 2. válaszoló vagyok. hát engem nem hívott vissza. Azt mondta két hónap múlva menjek vissza hozzá, és reméli addigra már babás leszek. Jó mi?!! Ja, lehet hogy 5-ös ikrekkel. Én így nem szedem be. Majd ha találok egy orvost, aki rendesen foglalkozik velem.
A kérdező hozzászólása: Jól teszed ha másik orvoshoz mész, mivel closti alatt fontos, hogy megnézzen uh-val!!!
Én a 2. válaszoló vagyok.Igen, sejtettem hogy az én dokim egy cseppet felelõtlen. Azt hiszem orvost váltok. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem vissza kell mennem kb a 12. nbapon. nekem napi 1-et kell szednem 5 napig. Szerintem minden doki visszarendeli a clostisokat uh-ra. legalábbis én így tudom.
elsõ válaszoló vagyok.nekem a 12.napon feltétlenül vissza kell mennem, hogy van e tüszõ, mennyi, és mekkora!azt mondta a doki nagyon fontos hogy meg nézze.
Sziasztok. Csak egy gyors kérdés. Nektek vissza kell menni kontrollra a dokihoz, hogy ultrahanggal figyelje a peteérést? Mert engem nem hívott vissza a dokim. Nekem az 5. naptól kell szednem, napi 2-õt reggel!
A kérdező hozzászólása: Nekem is az elsõ adag, talán ezért is vagyok bizonytalan:-))))))
A 2. válastolónak üzenem, hogy én is ugyanígy jártam. Nekem már ez a második Clostys hónapom és engem sem hívott vissza UH-ra! :(

Mi a véleményetek arról hogy a clostit csak 7. naptól mondta a doki hogy szedjem. Nem talált érett petét és azért mondta hogy még az nap kezdjek egy új adagot. Előző hónapba is szedtem ez már a második adag. Lehet még ebbe a ciklusba peteérésem?

Legjobb válasz: Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta,hogy a 7.naptól,hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!

Szia!A 8.naptól kezdõdik a peteérés és szerintem azért mondta, hogy a 7.naptól, hogy dolgozzon a gyógyszer és legyen érett petesejted több is!Reméljük bejön!Szoritok neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!