Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjem a babám ruháit (2 db)

Mikor kezdjem kimosni a babám ruháit? Vasalni mindent kell vagy csak a gyürödöseket? Mi 56os és 62es ruhákat is vettünk mindet mossam ki elöre?

Mind a két méretböl 7-8vastag és vékony rugdalozot és7-8 rövid-hosszu uju badyt vettem,meg 3-3 cibzáros pulcsit,melegitö és farmernacit vettünk ez jo?Meg 1 kocsikabátot és kocsicipöt.Elég lessz az eljére,mikor növi ki kb.?Ja szeptember közepére várjuk!

Legjobb válasz: Akkor amikor van hozzá kedved! utána olyan helyre tedd, ahol nem kerül rá por, legjobb, ha letakarod, amíg nem fogod használni! A vasalást minden darabra javaslom eleinte, mert plusz egy fertõtlenítést jelenthet! Ezek a ruhák amiket vettél jók kb 3 hós koráig, a 62 -es lehet kicsit tovább, a baba hosszától és súlyától függhet. A mennyiségeket majd kitapasztalod, de szerintem 7-8 db jó lesz. sapkával készülj, legyen vastagból egy 3 hónaposra, és vékonyabbol legyen egy kisebb!! Sok boldogságot!

Akkor amikor van hozzá kedved! utána olyan helyre tedd, ahol nem kerül rá por, legjobb, ha letakarod, amíg nem fogod használni! A vasalást minden darabra javaslom eleinte, mert plusz egy fertõtlenítést jelenthet! Ezek a ruhák amiket vettél jók kb 3 hós koráig, a 62 -es lehet kicsit tovább, a baba hosszától és súlyától függhet. A mennyiségeket majd kitapasztalod, de szerintem 7-8 db jó lesz. sapkával készülj, legyen vastagból egy 3 hónaposra, és vékonyabbol legyen egy kisebb!! Sok boldogságot!
Ja, igen, senzitiv öblítõt használhatsz...
Szia! Az én kisfiam 3310-el született, kb 3 hétig volt jó rá az 56-os. Aztán 7 hetes koráig a 62-es és most(2 hósan) már 68-as kell rá. Kb 40 dkg-ot hízott hetente. Igen, a legjobb ha kimosod elõre õket, szülés után nem lesz idõd rá. Eleinte én is vasaltam a ruháit, ma már csak a gyûrõdékenyeket. A mennyiség szerintem nagyon elég, úgyis közben derül majd ki mit kell ráadnod. Függ majd a súlyától, az idõtõl...Ennyi kezdetnek elég és jó dolgokat vettetek. Minden jót és könnyû szülést!
Szia én 50fokon mostam ki a szinesseket a fehéreket 60-70.Amugy rávan a címkére írva a hõfok.A fehér pelusokat fõzõpogramon mostam 80-90fok.Én mindent vasalok, mert megöli a bacikat.Én az 56-os ruhát sajnos nemtudtam ráadni a kicsira mert 4050gm született és 50cm.Én 62 ruhákkal keztem, de amilyen gyorsan nõl most már 7 hetessen nemmindenbõl jó a 68-as.Ha rugit veszel akkor a pelusra is rákell számolni.Én inkább mindenbõl egy kicsit nagyobbat veszek, mert 2-3 hét és már ki is nõtte.Éle4jén nem kell sok ruha.
A kérdező hozzászólása: Sajnos segitségem nincs és nem is lessz.A miket irtam ruhákat az elég lessz?Mi legyen az öblitéssel, használhatok senzitiv öblitöt?
Szia.A 35.hét tájékán nyugodtan megcsinálhatod.Addigra már nekem is kész volt de én az elsõt keresgéltem az 56osban a második a 62-esbe se fért bele.Ez ilyen viccesre sikeredett nálunk.Sok sikert.
Én már megcsinálnám. Kitudja, a baba mikor dönt úgy, hogy õ most megszületik. Persze, ha van valaki, aki ez megtegye helyetted, akkor is ráér, amikor szülni mész :) ) Nekem az 56-os ruha is nagy volt. Szószerint babaruhákat (játékbaba) kellett vennem.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam szekrénybe rakom ahol a helye lessz még pluszba takarjam le?Vettem sapikat is csak elfelejtettem irni.Hány fokon mossam a ruháit és öblitöt használhatok?
Én is a 35. hétben vagyok, nekem már minden vasalva készen áll a szekrényben. Szerintem csinálgasd meg most, mert ki tudja mikor jön a baba.
3340 gr-mal született a fiam, tehát átlagos súllyal.Most múlt 5 hetes és kinõtte a 62-es méretet.Némelyik még rámegy, de szûkösen, így a 68-as a kényelmes már.Vasalj ki eleinte mindent.Én a szülés várható idelye elött 1-2 héttel mostam s vasaltam minent, mert szerintem az sem jó ha heteken át ott áll a szekrényben.Persze nem lesz semmi baja, de akkor hiába öltük meg a bacikat a vasalással.Bõven elég a ruhák mennyisége.Valószínû kapni is fogsz még mellé.Nálunk body-ból használ a legtöbbet.Az mindig van rajta, idõjárástól függgõen rövid vagy hosszú ujju.Abban is alszik, meg egy hálózsákban ha hûvösebb van.Kellemes utolsó hónapot és kitartást ebben a melegben!

Mikor kezdjem el kimosni születendő babám ruháit? És összerakni a kórházi csomagot?

29 hetes vagyok,megrövidült a méhnyak,a doki szerint sokat kell feküdnöm! Gondolom ráérek még, de kíváncsi lennék a véleményetekre! Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Amikor ekarod. kimosni a ruhákat, csak akkor érdemes, amikor már megvan a útor, össze állt a szoba, és betudod rakni a helyére a dolgokat. korházi pakkot én kb 35 hét körül raktam össze, habár amit vettem kisruhát szüléshez + bugyit + hálóinget egy polcra össze raktam. engem 30-ik héttöl koraszülés veszélyével fenyegettek, nyilt a méhszáj, folyamatos méhtevékenység (olyan szinten hogy néha menni sem tudtam), majd 42-ik héten szültem.

Amikor ekarod. kimosni a ruhákat, csak akkor érdemes, amikor már megvan a útor, össze állt a szoba, és betudod rakni a helyére a dolgokat. korházi pakkot én kb 35 hét körül raktam össze, habár amit vettem kisruhát szüléshez + bugyit + hálóinget egy polcra össze raktam. engem 30-ik héttöl koraszülés veszélyével fenyegettek, nyilt a méhszáj, folyamatos méhtevékenység (olyan szinten hogy néha menni sem tudtam), majd 42-ik héten szültem.
Én apránként csináltam. 30. héten kezdtem, most fejeztem be a 35.-en. Én is koraszülés veszélyes voltam, de már lassan befejezem a terhességet normálisan.
A ruhákat bármikor kimoshatod, de korábban nem érdemes a 35.héttõl, ha minden rendben van. A cuccokat pedig ajánlatos a 37.héten már becsomagolva tartani!!!!
Szia! Én a 32. hétre mindent elintéztem és most is el fogok... Én így érzem magamat biztonságban! 4 éves és egy 25 hetes pocaklakó kislányok anyukája
Én meg a 35. héttõl hirtelen kerültem kórházba (bár még jó pár hétig bent voltam), de örültem, hogy már minden össze lett rakva. Inkább legyen meg elõbb szerintem - az nem ciki :) , max. kerülgetheted.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Lassan elkezdem kimosni, vasalni a dolgokat, és összerakom a csomagot!inkább kerülgetem, de ha korábban be kellene feküdnöm, nem lenne senki akire rábízhatnám a feladatot! :)
31hetes vagyok, vasárnap készült el a pici helye, benn a bútor, meg minden megvolt már ami kell, csak a helyére kellett tennem. Szépen berendeztem a kis szekrényét és a pelenkázónkat és már kimostam mindent, apránként vasalgatok...csak kényelmesen :) Egy helyre gyûjtögetem én is a kórházi cuccomat. Jó készülõdést nektek!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!