Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjek szőrteleníteni (2 db)

Mikor kezdjek el szőrteleníteni az intim helyeken?

Sziasztok legeloszor 10 evesen borotvaltam a labam es anya engedte de most vagyok 12 eves es nem tudom valahogy meg intim helyeken meg nem szortelenitettem mondjuk lenne miert de masok is irtak hogy mar 13 evesen szortelenitettek intim helyeken de en meg nem szerintetek mikortol kezdjem el?Irjatok oda hogy ti mikortol szortelenitettetek magatokat intim helyeken Koszi

Legjobb válasz: Én akkor kezdtem el, amikor összejöttem a barátommal. (Szerettem volna neki tetszeni.) Szerintem 13 évesen még fiatal vagy és feleslegesnek is tartom az intim szõrtelenítést, ráérsz még arra... fõleg ha nem is élsz szexuális életet. Bár van aki egyáltalán nem szõrteleníti magát intim helyen...

Én akkor kezdtem el, amikor összejöttem a barátommal. (Szerettem volna neki tetszeni.) Szerintem 13 évesen még fiatal vagy és feleslegesnek is tartom az intim szõrtelenítést, ráérsz még arra... fõleg ha nem is élsz szexuális életet. Bár van aki egyáltalán nem szõrteleníti magát intim helyen...
Én 13 vagyok, és szerintem EGYÁLTALÁN nem korai, igaz nem élek szexuális életet, és nem is tervezem, de egyszerûen ZAVAR. Akkor szõrteleníts, ha úgy érzed, szükséges. Nem kell feltétlen szexelni hozzá. Ha zavar, szedd le.
Szia.10évesen már lábat borotválni egy kicsit korai.10e´v múlva olyan erösek lesznek a szörsza´laid mint a drót.Intim helyen szörteleníts, ha nyáron strandra mész, vagy esetleg uszoda´ba.Egyébként még teljesen feleslegesnek tartom.
Abban egyet étek az elõttm szólóval, hgy ha strandra mész azért nem árt:) Télen szerintem több emberen van szõr mert eltakarja a nadrág itt gondolok olyanokra akik kipattognak és picit pihentetik a ideg idõszakban.. Nyxáron azért is fontosabb, mert meleg van könnyen bepálik. Én mikor kezdtem??? Én is olyan 10-11 éves voltam anyukám segítségével mivel táncvizsgára készültem elég hülyén néztem volna ki szõrös lábbal és a kezemrõl, hónaljamról is leszedtük. Az intimet picit késõbb kezdtem azért arra nem emlékszek, de ha nagy " dzsungel " van ott lent szerintem nem számít a kor szedd le.

Mi a divatos? Kezdjek el szőrteleníteni odalent? Mit ajánlotok egy 14 éves lánynak?

Legjobb válasz: 14 évesen még nem annyira fontos, fõleg, mert (remélhetõleg) senki nem látja. De ha egyszer szõrtelenítésre szánod magad, én a gyantát ajánlom. A borotvától a legtöbb nõnek nagyon megerõsödik, sokkal sötétebb lesz a szõr a bikinivonalon és a szeméremdombon, valamint viszketõ, irritáló érzést is tapasztalhatsz. A gyantától hosszútávon kikopik, és mivel elvékonyodott szálak nõnek vissza, a növekedés megkezdésekor sem viszket úgy, mint a borotva után. Arról nem is beszélve, hogy sokkal tartósabb. Bár sokkal fájdalmasabb is.

14 évesen még nem annyira fontos, fõleg, mert (remélhetõleg) senki nem látja. De ha egyszer szõrtelenítésre szánod magad, én a gyantát ajánlom. A borotvától a legtöbb nõnek nagyon megerõsödik, sokkal sötétebb lesz a szõr a bikinivonalon és a szeméremdombon, valamint viszketõ, irritáló érzést is tapasztalhatsz. A gyantától hosszútávon kikopik, és mivel elvékonyodott szálak nõnek vissza, a növekedés megkezdésekor sem viszket úgy, mint a borotva után. Arról nem is beszélve, hogy sokkal tartósabb. Bár sokkal fájdalmasabb is.
Divatból? Ne. Ennyi idõsen ki látja rajtad kívül? Remélem, senki... egy csöppet korai lenne. Nyáron már több értelme van, de akkor is csak a bikinivonalnak ennyi idõsen. Egyébként se túl egészséges, a nõgyógyászok se ajánlják.
akkor szõrteleníts lent ha úszó vagy vagy esetleg van egy minimum 4 hónapos kapcsolatod és valaki lát téged meztelenül divatból minek amúgy is a legtöbb bacit úgy lehet elkapni ....max fazonra szõrteleníts de szerintem divatból ne
Az elõttem szólókkal ellentétben én úgy gondolom nem csak nyáron kéne ezzel foglalkoznod, mivel ennyi idõsen már nem épp szép látvány ha csak hagyod hogy kilátsszon oldalt a fehérnemûd szélénél. Nem kell teljes szõrtelenítés tizennégy évesen, de érdemes pl fazongyantáztatni. Nyugodtan mehetsz kozmetikushoz, nem kell tõle félni, csak elsõ 1-3 alkalommal lesz kellemetlen:) És ne a divat miatt csináltasd meg.
14 évesen nekem eszembe se jutott ott lent szõrteleníteni, csak nyáron esetleg a fazont. Másra most nem kell koncentrálnod. Ha késõbb lesz párkapcsolatod akkor esetleg lehet róla szó, de most nem értem miért kéne. Azért, mert divat? És ki fogja látni azt? Hagyjad nyugodtan a fenébe és foglalkozz ezzel késõbb. 14 évesen én még korainak érzem picit. Tényleg bõven elég csak nyáron fazont vágni és slussz passz.
mert ki elõtt kell hogy divatos legyen a fanszõrzeted?
Divatból soha ne szõrtelenítsd a puncidat!!!
14 évesen még korai. épphogy elõbújt, máris ki(le)nyírni szegényt... annyira sokan úgyse látják - gondolom/remélem - , aki meg mégis, az csak olyan legyen, akinek nem ezen múlik, hogy jár-e veled. Ráérsz még késõbb is erre. SZVSZ
Kinek akarod nyírni? Remélem nem valami palinak! Különben is minek még??
A többi véleménnyel ellentétben sztem szõrteleníts!!...
ha már divatról beszélünk, már nem divat a kopasz, úgyhogy pucérra ne
de divat a csupasz, semelyik fiú nem áll veled szóba, ha megtudja, hogy dzsungeled van!
Én a helyedben nem a divatot követném. Egyre több ember szájából hallom, hogy ez a világ egy szar hely lett...szóval vigyázz milyen értékrend szerint gondolkodsz. Én azt ajánlom, amennyire csak tudsz, maradj meg természetesnek. Hidd el, hogy azok a fiúk/férfiak akik még képesek igazán szeretni, ezt fogják értékelni. Már pedig melyik az a lány/nõ, aki nem arra vágyik, hogy úgy szeressék, olyannak fogadják el, amilyen? Filmajánló: http://www.port.hu/tukrom, _tukrom..._the_mirror_has_two_face..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!