Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjünk együtt lenni ha (2 db)

Szeretném ha segítene valaki! Most kezdem el a hőmérőzést! Pontosan mikor, melyik nap kezdjem? Mire figyeljek mikor aktuális együtt lennünk, stb? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: mindig ciklus elsõ napon szokták elkezdeni mérni mindig ugyanabban az idõben reggel ébredéskor szájban vagy hüvelyben. hol tartasz a ciklusban?

mindig ciklus elsõ napon szokták elkezdeni mérni mindig ugyanabban az idõben reggel ébredéskor szájban vagy hüvelyben. hol tartasz a ciklusban?
A kérdező hozzászólása: Elvileg tegnap kellett volna megjönni!Csak szeretném tudni, hogy mûködik a hõmérõzés.Még nem csináltam soha!
és mennyi a hõd? mióta méred? tegnap vagy ma óta?
A kérdező hozzászólása: Még nem mértem!
ja bocsesz, hogy még nem mértél, kezdelek megérteni, péntek van :) na szóval. hány naposak a ciklusaid? ciklus elsõ nap szépen elkezded mérni, és minden nap vezeted a görbédet az értékekkel. Pé elõtt leesik a hõd, pé után pedig megugrik. de hõ önmagában csak arról ad képet mikor volt pé. vegyél lh tesztet is azzal megtudod mikor lesz, és, ha pozi akkor bújjatok össze, na meg az elsõ nega napon is :)
Elkezdheted holnap reggel is mérni.Ágyból kikelés elõtt, ébredés után mindig ugyanabban az idõben mérd hüvelyben vagy szájban nyelv alatt 5 percig, akkor is , ha digitálissal méred.Ha a hõd picit esik, illetve elkezd felfelé menni, és tartósan fent marad, akkor volt pé-d.Ezért ajánlatos 2-3 naponta együtt lenni, hogy elcsípjétek a pé-t.de lehet, már erre nem is lesz szükséged, hisz írod, hogy tegnap kellett volna megjönnie.Lehet nem is fog:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!Holnap reggel elkezdem mérni a hõmet!
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 32-35naposak.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel mértem:36, 7 volt!Jó vagy rossz érték?
Két hét múlva, a ciklus közepén.
Én a középidõt javasolnám! Legyetek ügyesek! Az együttlét után pedig ne rohanj zuhanyozni, feküdj szépen nyugodtan, medence hátrabillent, és min. fél óra nyugi. Sok sikert!
Ha ma múlt el, akkor két hét múlva nem félidõ lesz.A menstruáció elsõ napja a ciklus elsõ napja. Egy hét múlva kezdjetek próbálkozni!Akkor KB:a 12.napon leszel.
Szia! Ez segít kiszámolni! Nekem bejött és elsõre sikerült a baba. http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Üdv: 37 hetes kismami
Utolsó válaszolónak:köszi a tippet, én is megnéztem az általad javasolt oldalt, szerintem nagyon jól tünteti fel a pé-t.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!