Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjünk együtt lenni (5 db)

Szeretném ha segítene valaki! Most kezdem el a hőmérőzést! Pontosan mikor, melyik nap kezdjem? Mire figyeljek mikor aktuális együtt lennünk, stb? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: mindig ciklus elsõ napon szokták elkezdeni mérni mindig ugyanabban az idõben reggel ébredéskor szájban vagy hüvelyben. hol tartasz a ciklusban?

mindig ciklus elsõ napon szokták elkezdeni mérni mindig ugyanabban az idõben reggel ébredéskor szájban vagy hüvelyben. hol tartasz a ciklusban?
A kérdező hozzászólása: Elvileg tegnap kellett volna megjönni!Csak szeretném tudni, hogy mûködik a hõmérõzés.Még nem csináltam soha!
és mennyi a hõd? mióta méred? tegnap vagy ma óta?
A kérdező hozzászólása: Még nem mértem!
ja bocsesz, hogy még nem mértél, kezdelek megérteni, péntek van :) na szóval. hány naposak a ciklusaid? ciklus elsõ nap szépen elkezded mérni, és minden nap vezeted a görbédet az értékekkel. Pé elõtt leesik a hõd, pé után pedig megugrik. de hõ önmagában csak arról ad képet mikor volt pé. vegyél lh tesztet is azzal megtudod mikor lesz, és, ha pozi akkor bújjatok össze, na meg az elsõ nega napon is :)
Elkezdheted holnap reggel is mérni.Ágyból kikelés elõtt, ébredés után mindig ugyanabban az idõben mérd hüvelyben vagy szájban nyelv alatt 5 percig, akkor is , ha digitálissal méred.Ha a hõd picit esik, illetve elkezd felfelé menni, és tartósan fent marad, akkor volt pé-d.Ezért ajánlatos 2-3 naponta együtt lenni, hogy elcsípjétek a pé-t.de lehet, már erre nem is lesz szükséged, hisz írod, hogy tegnap kellett volna megjönnie.Lehet nem is fog:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!Holnap reggel elkezdem mérni a hõmet!
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 32-35naposak.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel mértem:36, 7 volt!Jó vagy rossz érték?

Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Õ nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.

A konkrét probléma a következ?:

Legjobb válasz: Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.

Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni, hiába már 1 éve együtt vagytok, de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált, de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne, vagy te utánamennél.
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörû.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Lol... szénlapátot neki.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála. Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk. Hát, nem tudom mi lesz.
Két hét múlva, a ciklus közepén.
Én a középidõt javasolnám! Legyetek ügyesek! Az együttlét után pedig ne rohanj zuhanyozni, feküdj szépen nyugodtan, medence hátrabillent, és min. fél óra nyugi. Sok sikert!
Ha ma múlt el, akkor két hét múlva nem félidõ lesz.A menstruáció elsõ napja a ciklus elsõ napja. Egy hét múlva kezdjetek próbálkozni!Akkor KB:a 12.napon leszel.
Szia! Ez segít kiszámolni! Nekem bejött és elsõre sikerült a baba. http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Üdv: 37 hetes kismami
Utolsó válaszolónak:köszi a tippet, én is megnéztem az általad javasolt oldalt, szerintem nagyon jól tünteti fel a pé-t.

Miért lehet az, hogy a barátommal lassan 7 hónapja vagyunk együtt, és most kezdett velem agresszív lenni? Én ezzel mit kezdjek?

? azt mondja hogy szeret de lassan kezdek kételkedni mit tegyek?

Legjobb válasz: Talán úgy érzi, hogy szereted mostmár annyira, hogy nem hagyod el. Lehet, hogy ez a valódi énje? Én nem tûrném el ezt a viselkedést. Ha nem változtatna, szakítanék minél hamarabb.

Talán úgy érzi, hogy szereted mostmár annyira, hogy nem hagyod el. Lehet, hogy ez a valódi énje? Én nem tûrném el ezt a viselkedést. Ha nem változtatna, szakítanék minél hamarabb.
...miert agressziv es ha az miert kellene elturnod, hogy bantson? Mert szeret? Na ennek a jegyeben en is turtem masfel evet - ma mar kidobott idonek es igazi idegrendszer rombolonak tartom ezt az egeszet. Egyszer majdnem meg is vert alkoholos mamorban.... Lepj a sajat erdekedben!
Ha szeret nem bánt!Ha nem tud-akar változtatni, változtass Te még idõben!Az agresszió nem megoldás semmire.Menjen orvoshoz ott majd megtanítják, hogyan uralkodjon magán! Vagy nem?!De neked nem kell tûrni!
Szerintem azért elõször is puhatlolózz, hátha van valami problémája, valamiért feszült, amit ilyen buta módon próbél levezetni (sokszor azzal vagyunk durvák, azon "töltjük ki a mérgünket", aki a legközelebb áll hozzánk... :( sajnos...). Ha eddig 7 hónapig ennek nem volt semmi jele, akkor reméljük csak valami átmeneti dologról van szó, és nem ez az igazi énje... Próbáljátok megbeszélni! Ha nem sikerül, és rosszabbodik a helyzet, akkor én is megfontolnám a szakítást. ha pedig ez az agresszó nem csak szóbeli, hanem tettleges, akkor azonnal hagyd ott!!
Hallottam olyat, aki 4 év után vált állattá, úgy, hogy elõtte semmi jele nem volt, hogy agresszív lenne.
nemcsak neked kell kezdeni, együtt kell elkezdeni.
ha 14 évesek vagytok azt mondom oké, ha 18 felettiek azt hogy asdf.
olyan bodogtalanok nem lehettek;! vagy egyik se szexelt meg? kis elojatek csok es utanna a tobbi!biza korotok mennyi ???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!