Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdjünk együtt (19 db)

Bocsássam meg neki? Párommal kb.1 éve vagyunk együtt, de távkapcsolatban élünk. Mihez kezdjek? Õ nem bízik bennem, pedig semmi oka nincs a féltékenységre. Egyszerűen képtelen bizalommal lenni irántam.

A konkrét probléma a következ?:

Legjobb válasz: Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni,hiába már 1 éve együtt vagytok,de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált,de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne,vagy te utánamennél.

Nem azért féltékeny mert neki van valami takargatni valója?Nem lehet jó távkapcsolatban élni, hiába már 1 éve együtt vagytok, de ebbõl az 1 évbõl igazán mennyit voltatok együtt?Ez elég aljasság volt tõle amit csinált, de általában a távkapcsolatok nem mûködnek hosszú távon.Ez a túlzott féltékenység tönkreteheti a kapcsolatot.Az lenne a legjobb ha hazajönne, vagy te utánamennél.
Keyloggert rakott a gépedre? Gyönyörû.... megkérdezhetnéd, hogy ezt hogyan is gondolta, és mit szólna, ha eltakarítanád ezért a p...ba..
Lol... szénlapátot neki.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy volna takargatnivalója, voltam kint nála. Kb. 4 hónap volt, amit igazából együtt voltunk. Hát, nem tudom mi lesz.

Szeretném ha segítene valaki! Most kezdem el a hőmérőzést! Pontosan mikor, melyik nap kezdjem? Mire figyeljek mikor aktuális együtt lennünk, stb? Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: mindig ciklus elsõ napon szokták elkezdeni mérni mindig ugyanabban az idõben reggel ébredéskor szájban vagy hüvelyben. hol tartasz a ciklusban?

mindig ciklus elsõ napon szokták elkezdeni mérni mindig ugyanabban az idõben reggel ébredéskor szájban vagy hüvelyben. hol tartasz a ciklusban?
A kérdező hozzászólása: Elvileg tegnap kellett volna megjönni!Csak szeretném tudni, hogy mûködik a hõmérõzés.Még nem csináltam soha!
és mennyi a hõd? mióta méred? tegnap vagy ma óta?
A kérdező hozzászólása: Még nem mértem!
ja bocsesz, hogy még nem mértél, kezdelek megérteni, péntek van :) na szóval. hány naposak a ciklusaid? ciklus elsõ nap szépen elkezded mérni, és minden nap vezeted a görbédet az értékekkel. Pé elõtt leesik a hõd, pé után pedig megugrik. de hõ önmagában csak arról ad képet mikor volt pé. vegyél lh tesztet is azzal megtudod mikor lesz, és, ha pozi akkor bújjatok össze, na meg az elsõ nega napon is :)
Elkezdheted holnap reggel is mérni.Ágyból kikelés elõtt, ébredés után mindig ugyanabban az idõben mérd hüvelyben vagy szájban nyelv alatt 5 percig, akkor is , ha digitálissal méred.Ha a hõd picit esik, illetve elkezd felfelé menni, és tartósan fent marad, akkor volt pé-d.Ezért ajánlatos 2-3 naponta együtt lenni, hogy elcsípjétek a pé-t.de lehet, már erre nem is lesz szükséged, hisz írod, hogy tegnap kellett volna megjönnie.Lehet nem is fog:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!Holnap reggel elkezdem mérni a hõmet!
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 32-35naposak.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel mértem:36, 7 volt!Jó vagy rossz érték?
szeret, mint embert, de nem szerelmes
Szeret mint havert barátot embert de nem szerelemmel.. szerintem inkább hagy el elöbb utobb õ fog téged valakiért akibe szerelmes
nem szerelmes beléd, inkább csak barátilag szeret ha nem tudna beléd szeretni, akkor úgy nem igazán van esélyed
Nem zúgott beléd. Nem te vagy neki a nagy õ. Amúgy pontosan azt jelenti amit mondott. :D Nem az a lány vagy aki neki való, aki el tudja bûvölni. Szeret tisztel és kíván is, valamint szépnek tart és jó embernek, de a kapcsolatotoknak nincs komoly jövõje mert nem õ a te másik feled. Túlságosan is különböztök, és nincs meg benned az ami õt jobban érdekli mindennél. Szóval ez olyan lassú égés. Meleget ad, de nincs lángja se nem forró. 30F
Persze nincs kizárva hogy téved mert 2 hónap az elég kevés de általában az ember érzi h ki kell neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigieket..igazából arra gondoltam, h van esélyem, h meggondolja magát..mármint egy ilyen kijelentés után hallottatok már sikersztoriról?
szerintem szeret, de el tudja képzelni hogy van akivel szenvedélyesebb lehetne. nincs meg az a plusz..
Kényelmes vagy, mindig kéznél, biztos a pi.na ellátás, a természeted is tolerálható és nem ciki veled megjelenni. Ennyit jelent.

Mihez kezdjek ezzel a helyzettel? Tartok tőle, hogy napokig együtt kelljen laknom vele!

Egy félresiklott szervezésből adódóan akkor megyek látogatóba mamámékhoz, amikor dédim is ott lesz. Én másképp nem tudtam szervezni, mert az ország másik végében élek,10 nap múlva vizsgázom, és félévente látom öreganyámékat, szóval átszervezésre nincs lehetőség. Dédim beteg. Nem fizikailag, hanem mentálisan. Fizikailag, hiába 80 feletti, nagyon jól tartja magát, dolgozik, "semmi" baja. A betegségét az anonimitás fejében nem írom le, de gyakran csinál furcsa dolgokat, mászkál éjjel, tönkretesz tárgyakat, nem ismer fel embereket. Egy éve találkoztam vele utoljára, és nem tudta, hogy ki vagyok. Nem tudom kezelni a helyzetet, tavaly sem tudtam. Csak álltam mint egy kuka, "kedvesen" vigyorogva, és nem tudtam semmit reagálni. A fene se gondolta, hogy ennyire beteg. Segítséget kérnék, mert tanácstalan vagyok. Hogy kezeljem ezt a néha már ijesztő szituációt? 18L

Legjobb válasz: Meg kell mondjam neked õszintén, hogyha ezért kerülöd a dédidet én arra most nem is találok szavakat mennyire aljas, alávaló dolog. Egyszer te is leszel öreg, ne adj isten beteg is. Akkor neked milyen lenne, ha mindenki levenné rólad a kezét, hogy "fujj fujjj beteg, nekem nem kell"!? Sajnos baromira fájó dolog ez mindenkinek még is szeretni kell és törõdni vele, figyelni rá, látogatni. Nagypapám betegen feküdt évekig. Az utolsó 1-2 évben ha bementem hozzá mosolyogtam rá, beszélgettünk, kérdeztem szüksége van-e valamire, már sosem ismert meg. Mamám mondta el neki mindig, hogy az unokája vagyok én meg sírtam mint egy idióta a mosdóban, hogy ennyire rossz állapotban van már. Elõtte erõs voltam, de tudtam hogy soha még csak fogalma sincs arról, hogy ki vagyok, így pedig eszeveszettül nehéz volt jókedvûen bemenni hozzá. Egy rokonom szintén hasonló problémákkal küszködött. Õ ugyan tudta kivagyok, de mindig az olyan rokonokról kérdezett, akik már régen meghaltak. Hogy vannak, mit csinálnak, stb. Ha elmondtam, hogy már nem is él, akkor kérdõre vont, hogy õ ezt miért nem tudta, hogy lehetünk ilyenek, hogy elhallgattuk stb (ott volt a temetésen), így mindig olyan mintha a kést forgatnák a szívemben, de azt kell hogy válaszoljam, hogy jól vannak, minden rendben velük. :( Ergo, nem kell ezt kezelni. Legyél kedves, megértõ és segítõkész! Fogadd el, hogy õ a dédimamád, aki valószínûleg egykor nagyon szeretett téged, hát most te is szeresd ugyanúgy feltétel nélkül õt!

Meg kell mondjam neked õszintén, hogyha ezért kerülöd a dédidet én arra most nem is találok szavakat mennyire aljas, alávaló dolog. Egyszer te is leszel öreg, ne adj isten beteg is. Akkor neked milyen lenne, ha mindenki levenné rólad a kezét, hogy "fujj fujjj beteg, nekem nem kell"!? Sajnos baromira fájó dolog ez mindenkinek még is szeretni kell és törõdni vele, figyelni rá, látogatni. Nagypapám betegen feküdt évekig. Az utolsó 1-2 évben ha bementem hozzá mosolyogtam rá, beszélgettünk, kérdeztem szüksége van-e valamire, már sosem ismert meg. Mamám mondta el neki mindig, hogy az unokája vagyok én meg sírtam mint egy idióta a mosdóban, hogy ennyire rossz állapotban van már. Elõtte erõs voltam, de tudtam hogy soha még csak fogalma sincs arról, hogy ki vagyok, így pedig eszeveszettül nehéz volt jókedvûen bemenni hozzá. Egy rokonom szintén hasonló problémákkal küszködött. Õ ugyan tudta kivagyok, de mindig az olyan rokonokról kérdezett, akik már régen meghaltak. Hogy vannak, mit csinálnak, stb. Ha elmondtam, hogy már nem is él, akkor kérdõre vont, hogy õ ezt miért nem tudta, hogy lehetünk ilyenek, hogy elhallgattuk stb (ott volt a temetésen), így mindig olyan mintha a kést forgatnák a szívemben, de azt kell hogy válaszoljam, hogy jól vannak, minden rendben velük. :( Ergo, nem kell ezt kezelni. Legyél kedves, megértõ és segítõkész! Fogadd el, hogy õ a dédimamád, aki valószínûleg egykor nagyon szeretett téged, hát most te is szeresd ugyanúgy feltétel nélkül õt!
"Egy félresiklott szervezésbõl adódóan akkor megyek látogatóba mamámékhoz, amikor dédim is ott lesz. Én másképp nem tudtam szervezni... átszervezésre nincs lehetõség" Ebbõl pedig nekem nagyon az jött le, hogy ha lehetne, átszerveznéd, hogy még véletlenül se fussál össze vele.
Nem tudsz mást csinálni, mint elfogadni a helyzetet. Ez gyakorlatilag egy betegség, vannak különbözõ vállfajai, vannak különbözõ kiváltó okai, és vannak olyan részei is, amikor a beteg szellemileg tiszta, más órában, másik napon viszont nem. Aki ilyen beteg körül van, annak nagyon nagy odafigyelés kell, hogy mindig a beteg adott állapotában megfelelõen reagáljon. Ha tiszta az illetõ, akkor lehet vele beszélni akármirõl õszintén stb. Amikor egy kicsit "szellemileg zavart", akkor viszont úgy kell vele beszélni, úgy kell válaszolni, mintha az lenne az igaz, és az lenne a természetesen, ahogyan õ akkor és ott megnyilvánul. Ha nagyon nem bírod "követni", majd hazajössz hamarabb!
A kérdező hozzászólása: Elnézést, de nem kerülöm. Soha nem volt vele szorosabb kapcsolatom, nem beszélgettünk és a távolságból adódóan nem is nagyon találkoztunk.
Engem a saját anyám nem ismert már meg az utolsó 2 évében.Mindennap elmondtam neki, hogy a lánya vagyok.Egészen addig, míg ki nem jelentette, hogy neki nincs lánya, sose volt gyereke! Onnantól hanyagoltam az ilyet, csak gondoztam. Ne félj tõle! Ott lesz mamád is, õ már tudja kezelni a helyzetet. Sajnos, az öregség hoz ilyen dolgokat, errõl nem tehet a dédid.
Elsõ hozzászóló vagyok: szerintem a kérdezõ inkább fél, fiatal még, nem találkozott ilyen helyzettel, ezért legszívesebben megfutamodna. Az élet most mutat neki ebbõl az oldalából is egy keveset, szerencsére ez most még az õ életében nem "élesben megy", inkább csak ízelítõ, hogy bizony van ilyen is. Én is meg voltam rémülve, amikor azt tapasztaltam nagyimnál, hogy valami "nem stimmel", és rohantam az orvoshoz, elmondtam, hogy miket csinál, miket mond.... Ki tudja azt elõre, hogy mikor mit hoz az élet. Kérdezõ most egy kicsit megtapasztalja ezt is, azért írtam neki, ha túlságosan nyomasztó számára, legföljebb hazautazik hamarabb. Most még megteheti.

Nem tudom mit kezdjek! Van egy srác akit még mindig szeretek és nem tudom elfelejteni! 8hónapja van együtt az egyik bnőmmel. és 8hónap után sem tudtam levegőnek tekinteni. Vhogy nem jön össze. Mit tegyek? Próbáljam elfelejteni? Deha nem megy?

Pedig én még mindig nagyon szeretem.! Deviszont már volt rá példa h emiatt összekaptam a bn?mmel. Elég jól. Meg mindig rám volt féltékeny és ezért ink hagytam a fiút de elfelejtésr?l szó sem volt. Ezzel a sráccal már jártam és akkor nagyon megszerettem de Õ mindig dobott én hülye pedig állandóan megbocsájtottam neki persze jól lehordtam de szerettem.. és most itt vagyok pasi nélkül igaz csak 13 (14leszek 5hónap múlva) éves vagyok de akit szeretek Õ mással van.. :'(

Legjobb válasz: 1. az ilyen barátnõ, nem barátnõ! 2. Hagyd a srácot, valószínû nem kedvel. Az õ baja ;) 3. Itt a nyár járj strandra,moziba ilyen helyekre és keress mást :D 15/L

1. az ilyen barátnõ, nem barátnõ! 2. Hagyd a srácot, valószínû nem kedvel. Az õ baja ;) 3. Itt a nyár járj strandra, moziba ilyen helyekre és keress mást :D 15/L

Ma arra léptem fel msn-re, hogy 1 srác neve volt kiírva szívvel együtt, mit kezdjek a barátnőmmel?

Ma arra léptem fel msn-re h 1 srác neve volt kiírva szívvel 1üt, nem írtam a bn?mnek h most mit is jelentsen ez.. ígyhát fogtam magam megnéztem a srác myvipjét.

Legjobb válasz: egy kapcsolatban lévõ lány más sráccal írja ki a nevét? más sráccal van szívecskés képe? o.O ez egy gerinctelen kis p.csa. a helyedben egy szót se szólnék, megkeresném õt személyesen, köszi szivi ennyi volt, vége, tessék itt vannak a cuccaid amiket nálam hagytál, a viszont nem látásra! aztán majdcsak rájön egy idõ után h mi a pálya ha utána felé se nézel. lehet h drasztikus de nagyon felháborító amit tett :S:S L.19

egy kapcsolatban lévõ lány más sráccal írja ki a nevét? más sráccal van szívecskés képe? o.O ez egy gerinctelen kis p.csa. a helyedben egy szót se szólnék, megkeresném õt személyesen, köszi szivi ennyi volt, vége, tessék itt vannak a cuccaid amiket nálam hagytál, a viszont nem látásra! aztán majdcsak rájön egy idõ után h mi a pálya ha utána felé se nézel. lehet h drasztikus de nagyon felháborító amit tett :S:S L.19
Nem lehet, hogy már rég dobott, csak elfelejtett szólni? Szerintem szakíts vele.
Valamit nem értek teljesen, a srác myvip-jén a te barátnõd képét láttad szíves kártyával? Egyébként szerintem azonnal rá kellett volna kérdezned a barátnõdnél hogy mi a helyzet. De könnyen lehet hogy a dologban nincsen semmi rossz, végülis gondolj bele, a barátnõd jól tudja hogy te látod amit õ kiír msn-en. Persze az is lehet hogy valamilyen célzásnak szánta feléd vagy féltékennyé akart tenni, de ezt csak te tudod kideríteni. Mindenképp beszéld meg vele a dolgot mihamarabb, a legjobb lett volna azonnal reagálni.
A kérdező hozzászólása: én hûséges vagyok teljes mértékben. nem adtam rá okot h iet tegyen.
A kérdező hozzászólása: azt még elfelejtettem írni h emok vagyunk. ha számít ez vmit.. elég nagy a barátikör.
Oszd már le a nõdet! Ne legyél papucs
Ha EMO. vagy tudod a megoldast!
Amig fiatal vagy , probalkozol...szerintem te is, es a baratnod is.Ha te nem probalkoztal mas csajjal , kerdezd meg , de ha igen akkor nem vagy kulomb es halgass. Ha szeret teged elmulik ha meg nem mi ertelme folytatni??????
A kérdező hozzászólása: Bnõm csinált a srácnak 1 képet. és a marha srác meg kirakta a saját vipjére.
A kérdező hozzászólása: Tegnap még felhõtlenül elvoltunk. 1 jelet se adott h gondja lenne amit megbeszélhettünk volna.
Két hét múlva, a ciklus közepén.
Én a középidõt javasolnám! Legyetek ügyesek! Az együttlét után pedig ne rohanj zuhanyozni, feküdj szépen nyugodtan, medence hátrabillent, és min. fél óra nyugi. Sok sikert!
Ha ma múlt el, akkor két hét múlva nem félidõ lesz.A menstruáció elsõ napja a ciklus elsõ napja. Egy hét múlva kezdjetek próbálkozni!Akkor KB:a 12.napon leszel.
Szia! Ez segít kiszámolni! Nekem bejött és elsõre sikerült a baba. http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Üdv: 37 hetes kismami
Utolsó válaszolónak:köszi a tippet, én is megnéztem az általad javasolt oldalt, szerintem nagyon jól tünteti fel a pé-t.

Tanácstalan vagyok! Barátommal 2 és fél hónapja vagyunk együtt, de valamiért úgy érzem nem az igazi már ez a kapcsolat. Most mihez kezdjek? Lehetséges, hogy már most kiábrándultam belőle? !

Szeretném úgy rendezni a dolgokat, hogy ne bántsam meg annyira, hiszen elég érzékeny természetű. Szeretem őt tényleg, de már nem tudom eldönteni, hogy szerelemmel vagy baráti szeretettel. Anyukám már nem tud nekem segíteni, mivel vele sose volt ilyen. Nem szívesen vagyok vele egy légtérben, néha idegesít, ahogy viselkedik, amikor ír nekem vagy csak hív nem szívesen veszem fel a telefont.

Legjobb válasz: Hány éves vagy??

Hány éves vagy??
Nem hiszem, általában 3 év a vízválsztó egy párkapcsolatban, én ennyi ideje leszek együtt a párommal, sajnos csalódtam benne, nem az akinek megismertem, kissé kiábrándultam belõle, de szerintem a 2, 5 hónap az még nagyon friss egy kapcsolatban, annyi minden történhet még, én is voltam így régebben, de ez csak egy ideig tartott, van ilyen, én azt mondom agy esélyt magatoknak és ha semmiképp nem jó, csak akkor szakítsál, vagy tedd fel a kérdést magadnak:boldog vagyok mellette, amikor átõlel mit érzel, amikor sétáltok jól érzed magad vele, én is feltettem már magamnak ezeket, ezt mindenki maga érzi.Én sem akarnám megbántani a párom, de ittt meg én vagyok az érzékenyebb, õ meggondolatlan és azt hiszi .1 puszival minden le van rendezve, persze.Azt tanácsolnám ne hozd szóba semmiképp a szakítást, inkább szervezzetek v.mi romantikusat, talán akkor kiderül megvan -e még az a bizonyos tûz.Remélem v.mennyire segítettem.
A kérdező hozzászólása: 15 éves vagyok és az a helyzet 'szenvedélyes', hogy már nem érzem egyáltalán azt, hogy jó amikor átölel, vagy ha megfogja a kezem. egyszerûen nem tudom mi ütött belém. Lehet, hogy talán sose voltam belé annyira szerelmes, csak fellángolás volt??

Barátnőm 22 évesen szűz, 2 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek mikor kezdjek el nála próbálkozni?

Nem akarok ráeröltetni semmit, ha szeretné, várok éveket is. De azt sem akarom, hogy esetleg lassú legyen neki a tempó.

Legjobb válasz: Szerintem jobban jársz ha ezt vele beszéled meg de ha én a helyében lennék pár hónap.

Szerintem jobban jársz ha ezt vele beszéled meg de ha én a helyében lennék pár hónap.
Próbálkozni lehet....
A kérdező hozzászólása: Nem akarom felhozni elõtte, nehogy azt gondolja, hogy siettetni akarom.
Szerintem 22 évesen õ is veszi az adást, hogy a szex alap. Ez nem siettetés, ez is egy mindennapi téma.
Ha már megbízik benned 100%-osan, látja hogy türelmes vagy vele akkor talán Õ fog majd kezdeményezni, ha nem akkor Te is nyugodtan segíts neki ebben, éreztesd hogy szereted Õt!
Nekem 2 hónap nem lenne elég, fõleg ha csak hétvégente találkoznánk. Ne próbálkozni kezdj el vele, hanem beszélgetni, hogy mit gondol errõl, és mennyire érzi magát késznek. Nem kell rögtön belecsapni a lecsóba: apró kényeztetések, sok-sok csók, hogy hozzászokjon a közelségedhez úgy is. Nekem ez jönne be. A kényszerítés nem megoldás. sorstárs L
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat!
Ennyi éves nõk egy héten belül lefekszenek a párjukkal. Ti mit bénáztok?!
a srácnak meg KELL halnia!
azt meg magyarázd el neki, hogy az nem barátság, mikor az egyik fél barátnak tekinti a másikat, a másik pedig folyton az arcába liheg...ha lenne egy kis gerinc a srácban, már rég elhúzott volna...ha a barátnõd ilyen barátot akar, hát legyen vele boldog nélküled..
bocs, pont írtam, mikor írtad. :D tehát: a barátnõd vagy gyökér vagy õ is többet gondol a srácra a kelleténél.
a barátnõd nem engedi, hogy leállítsd a srácot? mert az gázos! ha a srác írta, hogy nem engedi, hogy leállítsd õt, akkor ideje lenne beszélni a fejével... ráadásul 9 hónapja van veled(!) a lány. elég kitartó fazon lehet. :D
Egyetértek az elõzõvel.
mi lenne, ha közölnéd a "barátnõddel", hogy válasszon: vagy a srác vagy te... 1- ha a srácot választja, hagyd ott, nem normális, te ennél jobbat érdemelsz.. 2- ha a srácot választja és vele maradsz, gyökér papucs vagy... 3- ha téged választ, minden oké...
A kérdező hozzászólása: hát igen csak tudod õk elõtte nagyonjó barátok voltak és miattam távolodtak el egymástól.
A kérdező hozzászólása: de a barátnõm nem engedi :(
A kérdező hozzászólása: hát õ megmondta hogy csak barátnak tekinti õt
A kérdező hozzászólása: igen énis így gondolom, köszöönm szépen a válaszokat
Hallgass a 8. válaszadó tanácsára. Ha nem tudsz vele dûlõre jutni, akkor pattintsd! Találsz magadnak másikat. Lehet, hogy jobban jársz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!