Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdik kezelni (2 db)

Mikor kezdik el kezelni az emelkedett cukorszintet?

25 hetes terhesen derült ki, hogy magasabb a cukrom. A 2 órás terhelés erdménye 8,4 lett, és ugye 7-ig elfogadható. Ezért diétát javasoltak.

Legjobb válasz: Elõször mindenképp diéta. 6 feletti éhgyomori cukornál már ajánlják a diétát. Ha a diéta nem segít, vagy már régóta vagy cukorbeteg, akkor jön a tabletta. Inzulin csak akkor, ha tartósan 10 fölött van az éhgyomori cukorszint és nem tudják levinni tablattával sem. Ez a felnõttkori vagy 2-es tipusú cukorbajra igaz. Kivétel a kisgyermekkori Cukorbetegség (1-es tipus), mert az sajnos rögtön inzulinozzák.

Elõször mindenképp diéta. 6 feletti éhgyomori cukornál már ajánlják a diétát. Ha a diéta nem segít, vagy már régóta vagy cukorbeteg, akkor jön a tabletta. Inzulin csak akkor, ha tartósan 10 fölött van az éhgyomori cukorszint és nem tudják levinni tablattával sem. Ez a felnõttkori vagy 2-es tipusú cukorbajra igaz. Kivétel a kisgyermekkori Cukorbetegség (1-es tipus), mert az sajnos rögtön inzulinozzák.

Mit tegyek ha a kutyámnak elpusztult az összes kölyke de a tej van és elég kemények az emlői valószínűleg kezdenek begyulladni hogy tudom kezelni?

Legjobb válasz: Vagy sürgõsen szerezz alá 2 kiskutyát (interneten keress almot, vedd fel velük a kapcsolatot, mondd el mi a helyzet, talán segitenek) Vagy keress meg egy állatorvost, aki ad apasztó gyógyszert.

Vagy sürgõsen szerezz alá 2 kiskutyát (interneten keress almot, vedd fel velük a kapcsolatot, mondd el mi a helyzet, talán segitenek) Vagy keress meg egy állatorvost, aki ad apasztó gyógyszert.
Ne szaporíts többet. Õt meg vidd orvoshoz (ja hogy az pénz?)
Keress alájuk szopós kiskutyákat. http://www.netboard.hu/viewforum.php?forum=563 Itt fel tudod ajánlani pl. az s.o.s vagy a felajánlások topikban. Ha nem vállalod, akkor pedig S.O.S doki, adjon neki szurit, mert a tejláz elég fájdalmas. Ha már be van keményedve, akkor baj van. Amíg nem jutsz el orvoshoz, addig megpróbálhatod neki lefejni. Csak nagyon finoman masszírozni, nyomogatni kell neki, rá fogsz érezni. Ha jó köztetek a kapcsolat, erõs a bizalom, akkor megindul a teje a kezed ingerlésének a hatására. Ha nem annyira, akkor vissza fogja tartani. De a fejés nem helyettesíti az orvost, csak enyhítesz a cicik feszülésén. És érdemes lenne ivartalaníttatni is. Gondolom nem tenyész állat.
SZOPTYAD KI !!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!