Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdhetem a nemi (44 db)

Mit kezdhetek a has fájással? Nem tudok aludni sem.

kb 3órája fáj a hasam megállás nélkül, ettem 5 szelet pizzát pepsit ittam, voltam wcén is alig jött ki valami,nem bírok aludni sem mihez kezdjek?

Legjobb válasz: Mi lesz veled karácsonykor.

Mi lesz veled karácsonykor.
Ha van otthon igyál egy kis unicumot, ha nics vegyél be valamilyen gyógyszert, ha az sics igyál szódabikarbónás ásványvizet. Üdvözlettel:Dr.Vladimir Krisztián

Óvodapedagógus diplomával mit kezdhetek ha nem akarok oviban dolgozni? Valami átképzésről nem tudtok? Vagy ennek a diplomának hol vehetném más területen hasznát?

Legjobb válasz: Miért választottad ezt a szakmát ha nem szeretnél ezzel elhelyezkedni? :D Én is erre a szakra megyek idén. És biztos vagyok benne,hogy imádni fogom. Amúgy nem tudom de hallottam olyasmirõl,hogy nyithatsz magánóvodát.

Miért választottad ezt a szakmát ha nem szeretnél ezzel elhelyezkedni? :D Én is erre a szakra megyek idén. És biztos vagyok benne, hogy imádni fogom. Amúgy nem tudom de hallottam olyasmirõl, hogy nyithatsz magánóvodát.
A kérdező hozzászólása: Amikor elkezdtem imádtam, azóta megfáradtam és nem biztos hogy lenne türelmem a kicsikhez
Elég sok közös tárgyuk van a tanítósokkal, talán azt érné meg elkezdeni, mert sok tárgyat elfogadnak. Nem tudom van-e valamilyen MA-képzés, amihez elfogadják a az óvodaped. szakot, ennek érdemes lenne utána nézned. Egyébként máshol nem hiszem, hogy elfogadnák.

Mit kezdhetnék vele? ! Nem hiszem hogy bármi baj lehet a fejemben, de már rettegek magamtól is :/ (Lent a többi)

Tavaly nem olyan rég depressziót diagnosztizáltak nálam. Amikor bent feküdtem a kórházban hangokat hallottam és folyamatosan mondogattam hogy valaki itt van és figyel engem , már sírva könyörögtem az ápolónõknek hogy segítsen nekem valaki, de csak azt mondták hogy a gyógyszerek mellékhatása. Késõbb mikor kiengedtek nem is voltak különösebben gondjaim de az utolsó pár hónapban talán (2-3) rettentõen érzem magam.. folyamatosan csak hangokat hallok és úgy érzem mintha valaki figyelne engem és követne mindenhova. Tudom sokan most bolondnak fognak nyilvánítani , de már egyszerûen nem tudok ezzel mit kezdeni. Utálok tükörbe nézni este, mert mindig ott van valaki.. a hangokról nem beszélve. Állandóan megmondja valaki hogy mit csináljak mert ha nem akkor ez meg ez fog történni :/ Este már sírva fekszek le mert annyira félek. Elõre is nagyon köszönöm a válaszokat !

Legjobb válasz:
nekem is volt depresszióval kapcsolatos gondom, így azt tudom tanácsolni ami nekem a legjobban bevált, beszélni emberekkel. sokat. bárki megfelel elsõ körben akiben megbízol, de a konkrét gondon pszichológus, pszichiáter tud csak igazán segíteni, hidd el, ha ott van veled, meghallgat mindig, tanácsokat ad, attól már ezerszer jobban érzed magad. remélem jobban leszel, tudom milyen rossz amikor már lefeküdni is félsz, a legrosszabb, de nyugodt, hosszú beszélgetések segítenek! én azóta teljesen rendbejöttem. egyébként utána még volt késõbb, hogy majdnem visszajött, és itt már magamon is tudtam segíteni! mikor kezdõdött és megint éreztem hogy ajaj, akkor megkérdeztem magamtól: ez most komoly? ne hülyüljek már, ilyen nincs, nem kell félni semmitõl, egy dologban higyj, magadban. nevetséges hogy magamnak csinálom a próblémát, csak hinni kell! és kinevettem magam és minden rendbejött :D ne haragudj hogy sokat írtam magamról, csak azért tettem, mert szerettem volna a saját példámmal is segíteni, általában az erõt ad ha másnak már valami bevált.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nekem is volt depresszióval kapcsolatos gondom, így azt tudom tanácsolni ami nekem a legjobban bevált, beszélni emberekkel. sokat. bárki megfelel elsõ körben akiben megbízol, de a konkrét gondon pszichológus, pszichiáter tud csak igazán segíteni, hidd el, ha ott van veled, meghallgat mindig, tanácsokat ad, attól már ezerszer jobban érzed magad. remélem jobban leszel, tudom milyen rossz amikor már lefeküdni is félsz, a legrosszabb, de nyugodt, hosszú beszélgetések segítenek! én azóta teljesen rendbejöttem. egyébként utána még volt késõbb, hogy majdnem visszajött, és itt már magamon is tudtam segíteni! mikor kezdõdött és megint éreztem hogy ajaj, akkor megkérdeztem magamtól: ez most komoly? ne hülyüljek már, ilyen nincs, nem kell félni semmitõl, egy dologban higyj, magadban. nevetséges hogy magamnak csinálom a próblémát, csak hinni kell! és kinevettem magam és minden rendbejött :D ne haragudj hogy sokat írtam magamról, csak azért tettem, mert szerettem volna a saját példámmal is segíteni, általában az erõt ad ha másnak már valami bevált.
Nem akarlak megijeszteni, de én már jó pár éve hallok hangokat, és azok pl démonoktól/gonosz szellemekktõl vannak. Sajnos nem vagyok skizofrén. A saját magamban való hit az soha nem segített, de Isten, Jézus igen.
Hát, ezek egyértelmûen a skizofréniára utaló tünetek. Nem csak a hangok, hanem az is, hogy olyan érzés, mintha figyelnének/követnének. Persze, ha ezt kizárjuk, akkor mivel vallásos ember is vagyok, lehet szó arról is, hogy valaki kísért téged. De õszintén szólva nem tudom.
Neurológushoz kéne elmenned, meg egy MRI-re. Agytumor tünete is lehet, sokszor félrediagnosztizálják depressziónak.

Mit kezdhetnék a hajammal? Tudom, hogy a fiúknak nem sok miindent lehet csinálni, de már annyira unom ezt a snassz egyhangúságot.

Legjobb válasz: akármit, csak NEEE azt, hogy oldalt rövid, felül feláll, elöl-hátul meg lenyalt, mert az G*CIRANDA... nem tudom, miért hiszik sokan, hogy jól áll nekik, mert olyan ember egyszerûen NINCS, akinek ez jól állna :S és mégis minden második srác ilyennel szaladgál :S azok a legviccesebbek, akiknek lapátfülük van, szóval nekik ez az oldalt kiborotválás duplán szarul áll, de azé' úgy hordják, mer' divat... xD

akármit, csak NEEE azt, hogy oldalt rövid, felül feláll, elöl-hátul meg lenyalt, mert az G*CIRANDA... nem tudom, miért hiszik sokan, hogy jól áll nekik, mert olyan ember egyszerûen NINCS, akinek ez jól állna :S és mégis minden második srác ilyennel szaladgál :S azok a legviccesebbek, akiknek lapátfülük van, szóval nekik ez az oldalt kiborotválás duplán szarul áll, de azé' úgy hordják, mer' divat... xD
Az attól függ h most milyen a hajad.De az én barátom úgy hordja h oldalt tövid középen meg egy sávban hosszú és azt felzseléziés ilyan punkos lesz de én nagyon imádom mert sztem tök vagány:D

Már nem szoptatok. De még nem jött meg rendesen, csak egyszer, azóta eltelt 1, 5 hónap. Mikor kezdhetem a rendes fogamzásgátlót?

Meg kell várnom a mensimet rendesen,vagy akár most is elkezdhetem szedni,és akkor megjön végre.?

Legjobb válasz: A fogamzásgátlókat a mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni, tehát fölöslegesen kezdenéd, amíg nem jön meg! Ha nem jön meg, akkor menj vissza a dokihoz és majd ír valamit, amitõl meg fog jönni!

A fogamzásgátlókat a mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni, tehát fölöslegesen kezdenéd, amíg nem jön meg! Ha nem jön meg, akkor menj vissza a dokihoz és majd ír valamit, amitõl meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és mégis meddig várjak szerinted?
Miután elmentél a nõgyógyászodhoz és õ felírta neked a tüneteid és panaszaid elmondása után. Felelõtlen kérdés egy anyukától!!! bocs
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de háziorvos írta, mert régen is ezt szedtem.
A nõdokihoz menj vissza és majd õ ír egy tablettát (nem tudom mi a neve), és attól meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Hogyan jelentkezzek be a régi munkahelyemre, ha nem tudni, mikor kezdheti a gyerek a bölcsit?

Kislányom március végén lesz 2 éves. A városunkban nem éppen ideális a bölcsihelyzet. Áprilisban van egy központi beiratkozás, akkor lehet jelentkezni szeptember-december közti kezdéssel (az ilyenkor jelentkezõket általában fel is tudják venni), év közben pedig lehetséges ugyan a jelentkezés, de várólista van, tehát ha felszabadul egy hely, akkor lehet menni.

Legjobb válasz: A szabikat mindenképp ki kell adniuk, az alatt történik általában a beszoktatás.

A szabikat mindenképp ki kell adniuk, az alatt történik általában a beszoktatás.
Pedig kicsi az esélye, hogy áprilisban bevegyék. Akkor nem nagyon szoktak már beszoktatások lenni. Te is írod, hogy várólista van... kevés az esély, hogy bevegyék akkor. Szerintem most még nagyobb esélyed lenne, próbáld meg most beadni. Aki decemberben betölti a 3-at, azt át szokták venni oviba, így januárban szoktak felszabadulni helyek. Mi is így kezdtünk most. De tele van a csoport, aki januártól tölti a 3-at azt már csak szeptemberben veszi át ovi, így nem nagyon várható hogy lesz hely. Munkahelyeden, ha jól tudom 60 nappal korábban kell szólni, de mondjuk munkáltatótól függ, ebben lehetnek rugalmasak. Úgyis szabival kezdesz.

Yaz nevu fogamzasgatlot irt a nogyogysz, hogy elmuljon a cisztam.3 honapig kell szedjem. Mikor kezdhetem a masodik adagot, ha befejeztem az elsot es a menstruaciom meg nem jott meg?

Ez a fogamzasgatlo 28 darabos, azt mondta a nogyogyasz,hogy ahogy befejeztem az elso adagot,kezdhetem a masodikat,de az a helyzet,hogy meg nem jott meg a menstruaciom es a gyogyszert az elso naptol kell kezdjem. Mit csinaljak? Mire befejeztem meg kellett volna mar jojjon,de meg nem jott meg.Varjak mig megjon es utana kezdjek neki a masodiknak,vagy folytassam? Sajnos elfelejtettem megkerdezni tole,hogy mit tegyek ha nem jon meg idoben. :(

Legjobb válasz: Menj vissza a dokihoz, mert a placebotabletták szedése alatt mindenképpen jelentkeznie kellett volna a megvonásos vérzésnek.

Menj vissza a dokihoz, mert a placebotabletták szedése alatt mindenképpen jelentkeznie kellett volna a megvonásos vérzésnek.
A kérdező hozzászólása: Sajnos szabadsagon van a doktorno! :( Egyhonapra elutazott kulfoldre! :(((((
Akkor egy másik nõgyógyásztól kérj tanácsot szerintem. (Én mondjuk a mellékhatások miatt nem merném szedni ezt a fogamzásgátlót, sok helyen nem is engedélyezték, pár országban pedig betiltották a forgalmazását.)
A kérdező hozzászólása: Nekem semmi bajom tole.Sok ismerosom szedi honapok ota es nem panaszodtak..

Biológiára és pszichológia szemináriumra jelentkeztem be idén, mert pszichológusnak szeretnék menni. Ha netán mégis ugy lenne, hogy nem vennének fel az egyetemre, mihez kezdhetek ezzel a 2 érettségi tantágyammal?

ugy értem, felvesznek-e vmilyen f?sulira ezekkel...

Legjobb válasz: szeminárium? mikor még nem vagy egyetemista? neked valami fogalomzavarod van..

szeminárium? mikor még nem vagy egyetemista? neked valami fogalomzavarod van..
A kérdező hozzászólása: nincs fogalomzavarom, vegyél vissza, nálunk ezt igy használjak ezekre az órákra, ami felkészitõ ha nem tudsz értelmes választ adni, ne adj semmilyent se, köszi -.-
Szia! A biológiával sok mindent kezdhetsz. Persze csak ha jól sikerül. Elmehetsz gyógytornásznak pl. /Ne téveszd össze a gyógytestnevelõvel:) // Mehetsz bölcsészkarra is. A pszichológia máshova nem nagyon jó. Szerintem. Inkább szerezz nyelvvizsgát, vagy készülj egy emelt szintû érettségire. A plusz pontok miatt. Melyik egyetemre szeretnél menni? A http://www.felvi.hu-n körülnézhetnél. Bár én csak egy anyuka vagyok és ez, ezért abszolút laikus vélemény.

Huvelyfertozes utan mikor kezdhetem ujra a nemi eletem?

Holnap este kell felhelyeznem az utolso gyogyszert , holnaputan a paromnal aludnak , lehet-e szeretkezni ?

Legjobb válasz: lehet

lehet
Lehet, ha már megszûntek a tüneteid.

Ha nem tudom felhasználni a Széchenyi Pihenőkártya Szállás alszámlán lévő összeget, mit kezdhetek vele? Hogyan juthatok hozzá legalább egy részéhez?

Hogyan juthatok hozzá legalább egy részéhez? Nem értem, miért nem vihető át egy alszámláról a a másikra.Pedig nagy szükségem lenne az összegre ami egy év alatt ment rá. Várom az ötleteket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!