Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdhetek gyakorlatokat (5 db)

Mikor kezdhetek hasizomerősítő gyakorlatokat ill. mikor kezdhetek szoliba járni? Kéthete szültem és szoptatok.

Legjobb válasz: A 6 hetes kontrollt vard meg mindenkepp, ott a doki megnezi, h h is allnak a belso szervek, mennyire huzodott vissza a meh, mert ezek fontos dolgok, addig inkabb ne csinalj semmit. Kontrollon a doki majd memgondja, mit es mikor lehet, az mar csak egy honap :) A hormonalis valtozasok miatt lehet, h a borod nem ugy reagal a fenyre, mint gondolod, ezert azzal is ovatosan, probald ki, nem leszel-e kevestol foltos, szeplos.

A 6 hetes kontrollt vard meg mindenkepp, ott a doki megnezi, h h is allnak a belso szervek, mennyire huzodott vissza a meh, mert ezek fontos dolgok, addig inkabb ne csinalj semmit. Kontrollon a doki majd memgondja, mit es mikor lehet, az mar csak egy honap :) A hormonalis valtozasok miatt lehet, h a borod nem ugy reagal a fenyre, mint gondolod, ezert azzal is ovatosan, probald ki, nem leszel-e kevestol foltos, szeplos.
én elkezdtem kb 2-3 héttõl.nem azért mert kövér voltam-csak hiányzott.most is 42 kiló vagyok.nagyon lassan-óvatosan 10eket kezdjél, ha jól esik, nem fáj.a védõnõ úgyis lebeszél...kérdezd a dokit-bár nekem elég laza volt.nézd meg 1 babás könyvben, h miket lehet.arra számits, h egy kis vérzés lesz-de én akkor leálltam.6.héttõl pedig baba-mama torna is jó
ja...és a szoli is mehet-de inkább napozz-én letakartam a pocim, ahol megrepedt

Mikor kezdhetem el a gyakorlati képzést? (kresz)

Egy hónapja vizsgáztam kreszből. Felhivtam az iskolát és azt mondták hogy azon héten értesítenek h mikor kezdhetem a gyak. képzést de azóta bőven letelt az elöző hét...mi csináljak? Telefonáljak újra v várjak még?

Legjobb válasz: Még mikor én csináltam, a kresz vizsga után megadták több oktatónak a telefonszámát és azokkal kellett beszélni, és amelyik szimpatikus volt és tudott is vállalni, azzal egyeztetve lehetett elkezdeni a gyakorlati képzést. Nem lehet, hogy most is így van és neked kéne oktatóval felvenni a kapcsolatot?

Még mikor én csináltam, a kresz vizsga után megadták több oktatónak a telefonszámát és azokkal kellett beszélni, és amelyik szimpatikus volt és tudott is vállalni, azzal egyeztetve lehetett elkezdeni a gyakorlati képzést. Nem lehet, hogy most is így van és neked kéne oktatóval felvenni a kapcsolatot?
A kérdező hozzászólása: Kerdezték tõlem h melyik oktatot választom mondtam h nem ismerem az oktatokat és azt mondták h jo akkor a het folyamán hivunk (gondolom keresnek vkit aki ráér)...akivel vizsgáztam neki is ugyanezeket mondták de õt hivták is...

Természetes úton szültem, varratok nélkül, ma 3 hete. Ha egyébként fizikálisan jól érzem magam, mikor kezdhetek el lassan edzeni, és milyen gyakorlatokkal (főleg fenék és comb gyakorlatokra gondolok)? A sétát leszámítva.

Legjobb válasz: Három hónapnál elõbb nem ajánlom. Mindegy mennyire vagy jól most, lehet egy edzés után nem azt fogod érezni. Könyörgöm! Három hete szültél! A gyerek legeyen most a legfontosabb és ne az alakod!

Három hónapnál elõbb nem ajánlom. Mindegy mennyire vagy jól most, lehet egy edzés után nem azt fogod érezni. Könyörgöm! Három hete szültél! A gyerek legeyen most a legfontosabb és ne az alakod!
Ez egyén függõ.Én a baba 8 hónapos koráig nem tornáztam, mert azonnal megfogyatkozott a tej mennyiségem!
Elkezdheted most is, de csak fokozatosan (!!), figyelve a hatást (gondolok itt a tej mennyiségére...). Pl. a kismamatornát is csinálhatod, az nem megterhelõ, mégis hatásos lehet.
Szerintem a gyermekágyat érdemes kivárni, a belsõ sebek regenerálódása miatt.A_ 6 hét után mehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A tejem már amúgy is apadozik, napról napra kevesebb van(próbáltam fejni, stimulálni, masszírozni, váltva szoptatok, de hiába), pedig még nem edzetem és nem diétázom, még mielõtt valaki rákérdezne. Kislány korom óta sportolok, egy ideig versenyszerûen, úgyhogy nem az alakom miatt szeretném újra kezdeni, hanem hiányzik a mozgás, az életem része volt mindig is. ;)
Bocsi nem a témához szólok de szerintem most inkább a tej mennyiséggel foglalkozz ne a tornával.Ne add fel ilyen könnyen a szoptatást.Egy ötlet csak de szoptás mind két melledbõl egyszerre minden alkalommal.

4 hete szültem császárral. Mikor kezdhetek el tornázni? Gondolom a hasizom gyakorlatokat hanyagolnom kell egy ideig. Szörnyen érzem magam a bőrömben. Egy nagy lomha bálnának érzem magam.

Legjobb válasz: Ha szoptatsz nagyon oda kell figyelni! Minél tovább kell hanyagolnod a dolgot! Ha csinálsz is hasizom gyakorlatot vagy bármi mást figyelj rá, hogy ne legyen izomlázad!!! Az visszavesz a tejtermelésbõl! Akik szoptatnak azoknak nagy %-ban lemegy a súlyfelesleg! Én nem ebbe a kategóriába tartoztam! Ami terhesség elõtt egyszerû súlyvesztés volt, most az annál nehezebb! 3-szor 2 órát kell edzenem hetente!

Ha szoptatsz nagyon oda kell figyelni! Minél tovább kell hanyagolnod a dolgot! Ha csinálsz is hasizom gyakorlatot vagy bármi mást figyelj rá, hogy ne legyen izomlázad!!! Az visszavesz a tejtermelésbõl! Akik szoptatnak azoknak nagy %-ban lemegy a súlyfelesleg! Én nem ebbe a kategóriába tartoztam! Ami terhesség elõtt egyszerû súlyvesztés volt, most az annál nehezebb! 3-szor 2 órát kell edzenem hetente!
két hónappal a szülés után lehet hasizmozni addig hajlitó és kar láb fenék gyakorlatokat lehet végezni szépen lassan naponta kicsit többet.
Elõször is ÉN a császárrol kérdeznék, milyen volt? A lomha alatt mit értesz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát, elég érdekes élmény volt számomra a szülés, mivel rendes hüvelyi szülésnek indult, vajúdással, majd mivel nem rendszerezõdtek a fájások kaptam indítót, tehát voltak rendesen fájások, de nem tágultam.Aztán egyre rosszabb lett az nst-m, és császár lett a vége.Szerencsére, mert a kicsim bele volt tekeredve a köldökzsinórba.Tehát kicsit szültem, kicsit császár is volt.Nehéz ügy.Másnap a felkelés szörnyû, de nem szabad elhagynod magad, annál rosszabb.Aztán napról napra jobb.Én mire hazajöttem már nem is éreztem a vágást.
én 4 héttel utána kezdtem fenekemet, meg a combomat mozgani. 2 és fél hónapos volt a kisfiam amikor már futni is eljártam, de ezzel nagyon óvatosan, mert nekem megtört egy tejcsatornám, begyulladta mellem és elapadt a tejem a láz miatt egy pár napra. Szóval bármit is mozogsz a melledre nagyon vigyázz ha szoptatsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tanácsokat!
6 hétig várj a mozgással, utána tornázhatsz nyugodtan, csak szép fokozatosan kezdd el, hogy ne legyen izomlázad, az állítólag nem jó. Én 2 hónap után már futni jártam, nem volt semmi gond a szopival.
6 hétig ne tornázz. kell a hasfalnak a méhnek is pihenés.vnõ
Én kérdeztem a dokimat a 6 hetes kontrollon, hogy elkezdhetek-e már hasizomra tornázni, és azt mondta, hogy felejtsem el még 4-5 hónapig, mert az egyenes hasizmok még ki vannak csúszva oldalra, és ha most ráedzek, akkor úgy marad(((hát, Én nem kockáztatok. Ja az fontos, hogy császáros voltam, és olyankor még jobban megbolygatnak odabent mindent, mert teljesen elmozdítják ott a dolgokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!