Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdenek látni a (4 db)

Ha beül valaki egy tükörből készült gömbbe, akkor mikor fogja magát látni szemből, és a tükör mikor kezdi el visszatükrözni a hátát?

Nem igazán tudtam jól megfogalmazni, remélem, így is lehet érteni...

Legjobb válasz: Magával szemben magát fogja látni és a tükörképe mögött még nagyon sokszor magát szembõl és a hátának csak azt a kis tükörképét. Igazából sokban függ ez a gömb méretétõl is és, hogy pontosan hol helyezkedik el benne valaki.

Magával szemben magát fogja látni és a tükörképe mögött még nagyon sokszor magát szembõl és a hátának csak azt a kis tükörképét. Igazából sokban függ ez a gömb méretétõl is és, hogy pontosan hol helyezkedik el benne valaki.
Talán ez segít, én sem tudom pontosan: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%B3kuszt%C3%A1vols%C3%A1g
szerintem az illetõ rosszul fogja érezni magát a sok tükrözõdést látva, nem csodálkoznék ha szédülne, esetleg hánynia és kéne.

Mikor kezdenek el latni rendesen a babak?

mer az en babam 2hetes es neha ugy nez ram mintha latna engem?lehetseges ez?

Legjobb válasz: Szia.Én úgy tudom,hogy pár hetesen már tisztán látnak,de csak kb.25 cm-re.35 hetes pocis

Szia.Én úgy tudom, hogy pár hetesen már tisztán látnak, de csak kb.25 cm-re.35 hetes pocis
Pont most olvastam, hogy 4 hónapos koruk után ismerik fel az arcokat.
Szia!Az én babámnál egy hónaposan vettem észre, hogy követi a szemével és fejével a fejem, ahogy mozgatom. Pár nap múlva már a feje fölött lógó halacskákat is nézte. De szerintem ez babánként változik.
Szia! Az én babám 2 nap híján 4 hetes. Azt vettem észre, hogy néha kancsalít, egy pontot néz (akkor a ruhám patentját) (állítólag a kancsalítás utal az összpontosításra). Megijedtem a kancsalságtól, de azt olvastam errõl, hogy 4-6 hetesen látnak közelre élesen. Viszont mivel szakirodalom, szelektíven kell hinni neki mindenhol mást írnak! De az én véleményem az, hogy ha közelre is, de látnak! (ezt a fajta kancsalságot féléves korukra kinövik, csak most iyen "félelmetes") Üdv

Mikor kezdenek igazából látni a babák?

Amikor már követik a szemükkel a kezünket,tárgyakat stb?Nézegetik a játékaikat..Nekem 4hetes lesz holnap a babám demég nem csinálja ezt...jah és mikor lesz könnyük a szemükben?

Legjobb válasz: Szia!Kb 6 hetes korukra kell , hogy kövessék a kezedet.És igen,akkor látnak már tisztán.Az én fiamnak kb. 6 hetes korától van könnye.Elõször kevés,aztán egyre több.

Szia!Kb 6 hetes korukra kell , hogy kövessék a kezedet.És igen, akkor látnak már tisztán.Az én fiamnak kb. 6 hetes korától van könnye.Elõször kevés, aztán egyre több.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor még van 2hetünk:)
Én 5 hét körül vettem észre, hogy jobban lát a baba, érdeklõdöbb, jobban figyel a mozgásra, fényre, hangra, mindenre. De sose felejtsd el, hogy minden baba másképp fejlõdik, ne ilyedj meg, ha 2 hét mulva még nem tesz ilyeneket... Könnyre nem figyeltem fel, de nekem már egy hetesen kérdezte a doki, hogy merre folyik a könnye, nem figyeltem, de nem sokat sírt a babám, így nem is könnyezett ...


mûkönnyet használsz? milyen fajta a lencse? biztos jól rakod be?
ajánlom a mûkönnyet, nekem is hasonló panaszaim voltak csak 10-11 óra után de elmúlt ezután. Kérd ki az illesztõd tanácsát hogy milyet vegyél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Cilinderes próbakontaktlencsét használok. Mûkönnyet nem adtak hozzá, de akkor veszek egyet. Én is erre gondoltam, hogy valószínûleg kezd kiszáradni.
Igen, valószínûleg száraz a szemed, de az is biztosan közre játszik, hogy elfárad a lencsétõl. Próbáld kicsit kevesebbet hordani, pl 6-7 órát és igyál sok-sok folyadékot!! Velem is ez volt, ezek segítettek. Ja és vigyázz mikor azt érzed, hogy "ki akar jönni" a lencse, inkább vedd ki, mert ilyenkor szokott kiesni magától és utána meg keresgélheted. :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!