Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdenek gügyögni (2 db)

Mikor kezdenek el a babák gügyögni, gagyogni?

Legjobb válasz: Olyan édes kis hangokat 2-3 hónaposan szoktak elkezdeni, a "komolyabb" gagyogás, amikor már mássalhangzókat is használ, nagyjából 8 hónapos kortól, egyévesen pedig már tündérien, kifejezõen képesek halandzsázni.

Olyan édes kis hangokat 2-3 hónaposan szoktak elkezdeni, a "komolyabb" gagyogás, amikor már mássalhangzókat is használ, nagyjából 8 hónapos kortól, egyévesen pedig már tündérien, kifejezõen képesek halandzsázni.
Az enyém kb 2 hónaposan kezdett elnyújtott hangokat kiadni, most 5 hónapos, most kezdett el változatosabban, hosszasan, mássalhangzókat is használva halandzsázni.

Mikor kezdenek el gügyögni a babák?

Legjobb válasz: szia!az én kislányom 1 hónapos korába már kezdett egy picit gagyogni!!!utánna meg beseállt a szája!!de ehez rengeteget kell vele foglalkozni beszélni olvasni neki!! és figyeld meg milyen szépen kezd majd beszélgetni neked!!grat a babához!!

szia!az én kislányom 1 hónapos korába már kezdett egy picit gagyogni!!!utánna meg beseállt a szája!!de ehez rengeteget kell vele foglalkozni beszélni olvasni neki!! és figyeld meg milyen szépen kezd majd beszélgetni neked!!grat a babához!!
Hát ez is változó, mint minden egyéb :) Van, aki 1 hónaposan, más csak 3 hónaposan kezd el, elõször általában csak egy-egy magánhangzót nyújtanak el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!