Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdenek a lányok a szex (2 db)

Mikor kezdenek érdeklődni a lányok a szex iránt? Mikor érzik azt h már nagyon hiányzik nekik?

Legjobb válasz: Én már bõven elmúltam 18,amikor úgy voltam vele,h hiányzik a szex.Amúgy nõje válogatja,van aki már 14 éves korában "meghal egy jó dugásért"...de ez csak divat.Szerintem olyan 17-18 éves korban lesz lelkileg is érett a szexre egy nõ.

Én már bõven elmúltam 18, amikor úgy voltam vele, h hiányzik a szex.Amúgy nõje válogatja, van aki már 14 éves korában "meghal egy jó dugásért"...de ez csak divat.Szerintem olyan 17-18 éves korban lesz lelkileg is érett a szexre egy nõ.
Én 14 évesen már maszturbáltam és bizony nagyon kívántam a szexet, az orgazmust (magammal) de eszembe se jutott, hogy fiúval is csinálhatnám pedig elég sokat olvastam és tájékozott is voltam de a tinikori gátlásokon szerencsére nem tudtam túllépni. :P Azért mondom, hogy szerencsére mert ha a gátlás erõsebb volt mint a vonzalom, a bizalom, akkor tényszerûen nem voltam érett a szexuális kapcsolatra. 18 voltam amikor elvesztettem a szüzességem. :) És bár nem volt katartikus élmény de maga a kapcsolat gyönyörû volt. :) )
Hiányozni akkor fog, ha már tudod, hogy milyen. Amíg nem tudod, hogy milyen íze van a csokinak, addig nem is kívánod, hisz nem tudod, milyen. Max. kíváncsi vagy rá, mert mások azt mondják, hogy finom. De más kíváncsinak lenni, más kívánni. Nõtõl függ. Én már 10 éves koromban maszturbáltam, 17 évesen veszítettem el a szüzességem. Lett volna bõven jelentkezõ, de kivártam az igazit, akivel azóta is együtt vagyunk, 6 éve. És õszintén szólva, elõször úgy 20 éves koromban hiányzott, amikor egy ideig nem tudtunk együtt lenni.
A nõk nagyon korán kezdenek érdeklõdni a szex iránt, és a legtöbb nõ (köztük én is) úgy élte meg a szexuális életét, hogy még talán nem kellett volna érzés tölti el a lelküket. Én is így voltam, utána 1 évig semmi. 17 évesen vesztettem el a szüzességemet. És ha belegondoltok, annyira még nem is voltam fiatal! Szerintem egy nõnek nem kizárólag a behatolás hiányzik, inkább a simogatás, az érzékiség. Aztán ha "eljött" a szexuális együttlét ideje, azt nagyon meglehet érzeni. Pl én is miután 1 év eltelt.

Kezdek érzelmeket táplálni egy olyan lány iránt, akiről tudom, hogy csak játszik velem és a szexre hajt, ahogy más fiúkkal is csinálja a neten. Ti mit tanácsoltok, mit tegyek?

Az az igazság, hogy tuti csak játszik velem ,hiszen még képet sem látott rólam, de van egy olyan érzésem, hogy azt hiszi jó pasi lehetek, mert elmeséltem neki pár sztorit, ahol bejöttem már lányoknak, pedig valójában még barátn?m sem volt meg egy gátlásos, önbizalomhiányos srác vagyok, hiába mondják, hogy nem vagyok ronda én mindig annak látom magam. Pedig volt lány, aki a szememet dícsérte, más a számat például. De összességében mégsem tapadtak még rám szép lányok, bár valószín?leg azért, mert azokra nekünk kellene hajtani fiúknak, elleben sok kövér vagy nekem nem tetsz? lány tapad rám neten a könny?vér? ribizli lányok a másik tapadós kategória. Õk i smindig megtalálnak mivel eléggé szexmániás vagyok annak ellenére, hogy még csak egyszer szexeltem.

Legjobb válasz: Jajj, de szörnyû lehet neked, hát fektesd le, olyan egyértelmû! 21/L

Jajj, de szörnyû lehet neked, hát fektesd le, olyan egyértelmû! 21/L
Ha normális kapcsolatot akarsz, azt csak normális lánnyal lehet. Hagyd az ilyeneket a fenébe és normálist keress, olyat, aki viszonozza az érzelmeidet és nemcsak kihasznál. Persze nem könnyû de épp ezért fogod majd megbecsülni és õ is téged.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!