Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd lenni (239 db)

Kislányom lassan 4 hónapos . Még nincs egy anyajegye sem . Mikor kezd kijönni nekik? Másik kérdésem meg az lenne, hogy újszülött korában megkapta az oltást BCG-t, de még nem fakadt ki neki az nagy gond? Nektek mikor fakadt ki?

Legjobb válasz: Az hogy még nincs anyajegye, az szerintem genetika. Nekem rengeteg van :S és a kislányom már úgy született, hogy volt egy a combján. Azóta csak egy jött ki rajta. Most 15 hónapos. Nem emlékszem pontosan mikor, de erre az idõre már kifakadt a BCG oltás. Nagyon sokáig váladékozott (több hét). Nem szabad nyomkodni ilyenkor. Tegyél rá valamit, ha nem akarod, hogy összepiszkolja a ruhát. Én nem tettem rá semmit, gyakrabban cseréltem a body-t, hogy tiszta maradjon az oltás helye is. A védõnõnek minden hónapban kellene menni látogatni, és a gyerekorvosnak is minden alkalommal meg kell néznie a BCG oltást! Amennyiben elmulasztotta, szólj neki, hogy vessen rá egy pillantást, minden rendben van-e. Miénk már kezd halványodni.

Az hogy még nincs anyajegye, az szerintem genetika. Nekem rengeteg van :S és a kislányom már úgy született, hogy volt egy a combján. Azóta csak egy jött ki rajta. Most 15 hónapos. Nem emlékszem pontosan mikor, de erre az idõre már kifakadt a BCG oltás. Nagyon sokáig váladékozott (több hét). Nem szabad nyomkodni ilyenkor. Tegyél rá valamit, ha nem akarod, hogy összepiszkolja a ruhát. Én nem tettem rá semmit, gyakrabban cseréltem a body-t, hogy tiszta maradjon az oltás helye is. A védõnõnek minden hónapban kellene menni látogatni, és a gyerekorvosnak is minden alkalommal meg kell néznie a BCG oltást! Amennyiben elmulasztotta, szólj neki, hogy vessen rá egy pillantást, minden rendben van-e. Miénk már kezd halványodni.
Te most tényleg azt várod, hogy anyajegye legyen???? örülj, hogy nincs neki.
Kedves utolsó, akkor az nem anyajegy volt, csak annak tûnt. A védõnõd meg egy barom! Már bocs. De ilyet mondani, nem is értem. :(
12-es. Itt nem oltják újra, 1 hete mondta a védõnõ mikor rákérdeztem mikor kellene kifakadnia az oltásnak. És úgy született, hogy volt anyajegy a fején és az ujján, 2 hetes korára eltûnt mind2.Azóta sem jött vissza, a helye sem látszik. A védõnõ is meglepõdött, de voltunk orvosnál, nincs vele semmi gond... 8as
Kedves 8as. De újra oltják!!! Mi esett le az anyajegy? Az kizárt. Esetleg szemölcs. Anyajegy nem esik le!!! Az én fiamnak is 3-4 hósan fakadt ki. 8 hósan jött ki 3 anyajegy. Azóta nem látok többet.
A kérdező hozzászólása: Mi járunk hozzá már ugyan ott van a gyerekorvos is .
Kisfiam 9 hónapos és egy darab anyajegye sincs. A BCG-nek szerintem ki kellett volna már fakadnia.A védõnõ nem szokta megnézni, ha mentek hozzá/vagy õ megy hozzátok?Kellene pedig; vagy a gyerekorvosnak.
Az én kislányom 2 hónapos, még neki sem fakadt ki.Én kérdeztem a védõnõt, azt mondta már nem okoz gondot, ha nem fakad ki, már nem oltják újra, úgyhogy ezen ne izgulj. Anyajegye még nincs, sõt, amivel született az is leesett :D
az anyajegy tényleg genetika, de az oltásnak 1 hónapos kora után kellett volna kifakadnia. Sztem szólj az orvosának.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Szép estét !
Az én lányom lassan már 7 hónapos és még neki sincs egyetlen egy anyajegye sem. Ha jól emlékszem neki 3-4 hónaposan fakadt ki, de nem vagyok benne biztos. szép estét :)
A kérdező hozzászólása: Védõnõhöz nekem kell vinnem minden hónapban már 2 hónapos kora óta itt ez a szokás , ha minden okés a családban nem járnak ki "feleslegesen" mikor a kötelezõ oltást adja a gyerekorvos.megnézték látták nincs ott semmi aztán nem mondtak semmit a papíron meg az áll a havi felmérésen , hogy BCG heg van .Érdekes picit .Most megint megyünk oltásra és még egyszer megnézetem .
A kérdező hozzászólása: dehogy várom csak az ismerõsök mondták , de fura stb , hogy nincs neki .
A kérdező hozzászólása: Mi láttunk a babán egy kis piros pöttyöt pár napig tartott . Lehet az volt az ? De azt mondják a bal karjába szokták adni és nekünk a jobb a karján volt. Na majd jöv.héten megnézik remélem .

Nem függ össze az értelmi képességekkel, hogy ki mikor kezd beszélni, ugye? Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem.

Ha adott egy baba, aki 22 hónapos és elég szépen , változatosan beszél a korához képest, meg egy másik baba, aki nagyon értelems ugyan, de pár szón kívül semmit sem mond, csak hümmög meg mutogat, akkor ett?l függetlenül még lehetnek azonos szellemi színvonalon, jól gondolom?

Legjobb válasz: Az én fiam sem beszél 21 hónaposan. Pár szavas szókincse van, és van egy nagyobb fiam is, aki egész nap beszél. Értelmi szintje szerintem nem alacsonyabb, mert mindent megért amit mondok neki, ismeri a dalokat, amiket hallgatunk, amit kérek tõle, azt csinálja. A beszédhez meg kell érnie. Ha nem beszél, az nem azt jelenti, hogy buta. Mivel elõtt utóbb minden ember el kezd beszélni, ki korábban, ki késõbb. S van sok olyan ember, aki késõbb beszél, de hihetetlen okos. Szóval engem cseppet sem érdekel, hogy más gyermekem ennyi idõsen már mondókákat mond, majd az én fia is fogja mondani, csak gy kicsit késõbb. Semmirõl sem maradt le a fiam, nagyon kiegyensúlyozott, boldog!

Az én fiam sem beszél 21 hónaposan. Pár szavas szókincse van, és van egy nagyobb fiam is, aki egész nap beszél. Értelmi szintje szerintem nem alacsonyabb, mert mindent megért amit mondok neki, ismeri a dalokat, amiket hallgatunk, amit kérek tõle, azt csinálja. A beszédhez meg kell érnie. Ha nem beszél, az nem azt jelenti, hogy buta. Mivel elõtt utóbb minden ember el kezd beszélni, ki korábban, ki késõbb. S van sok olyan ember, aki késõbb beszél, de hihetetlen okos. Szóval engem cseppet sem érdekel, hogy más gyermekem ennyi idõsen már mondókákat mond, majd az én fia is fogja mondani, csak gy kicsit késõbb. Semmirõl sem maradt le a fiam, nagyon kiegyensúlyozott, boldog!
Szia persze semmi köze hozzá hogy, most késõbb melyik lesz jobb tanulo vagy okosabb a gyerek 3 éves koráig ha nem szolal meg az se baj most azt hogy, vkinek a gyereke már 18 hónaposan beszél vkinek csak 3 évesen fog , Késõbbiekben ez nem fog meg látszodni semmilyen területen. Szoval kedves kérdezõ megnyugodhatsz nem lesz a te babád se lemaradva semmirõl ha estleg rolatok lenne szó!
az öcsém 2, 5 évesen még csak õ-zött és mutogatott. 1. osztály óta dobogós tanuló. Most 10.-es
Albert Einstein állítólag 6 évesen kezdett beszélni.
Csak sajat peldamrol tudok beszelni .elso gyermekem {lany}koran kezdett beszelni 1.5 evesen dalokat enekelt most 6 eves jol tanul es ugy latom erofeszites nelkul tanul uj dolgokat.A masodik [fiu] 2 evesen nehany szot mondott, most 4 eves lessz szepen beszel.Latom hogy ertelmes es fejlodik de fele olyan tempoval mint novere.Nem tudom , hogy a beszedkezsegnek van- e koze hozza.
Utolsó, egyik lány másik fiú, nem egyformán fejlõdnek általában.
Remélem, hogy nem!:( Az én kisfiam is hasonló korú (21 hónapos) és nem beszél.Az egyetlen szó, amit kimond, az a "mama", a többi halandzsa, vagy a szavak elsõ ill. utolsó szótagja.Olyan kis értelmes, annak ellenére, hogy nem beszél, kommunikatív, állandóan mutogat, nyüzsög, és dumál a saját nyelvén.Megértjük egymást. Persze, én is kicsit aggódom emiatt, de talán hamarosan beindul a nyelve és beszélgethetünk! :)
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek! az én kislányom a nem beszélõs, de én nem aggódom. csak az motoszkál a fejemben, hogy ha tényleg nincs jelentõs különbség észbelileg, akkor mi ösztönzi az egyiket arra, hogy beszéljen, a másikat meg arra, hogy inkább várjon? azt is hallottam-tapasztaltam, hogy aki késõbb kezd beszélni, az nem szavakkal, hanem mondatokkal kezd, addig meg csak gyûjtögeti az infót. :) amúgy tesóm (fiú) 3 évesen kezdett beszélni, és mára egy nagyon okos felnõtt lett belõle. :) Én is úgy tudom, hogy a fiúk késõbb kezdenek beszélni, talán mert alapból az elején õket jobban foglalkoztatja a mozgás, és az én kislányom ebbõl a szempontból inkább fiús, állandóan jön megy, meg se áll.

Mikor kezd el nőni a kismamák melle? Én 12hetes vagyok, de még nem észlelem, hogy nagyobb lenne.

Legjobb válasz: 15 hetes vagyok és elég sokat nõtt és hiába kenegetem kezd repedezni is :/ ez mindenkinél változó.

15 hetes vagyok és elég sokat nõtt és hiába kenegetem kezd repedezni is :/ ez mindenkinél változó.
ez változó :) nekem a 12. hétre már 1 számmal nagyobb volt, de van akinek csak a végén lesz nagyobb, vagy csak annyira kicsit nagyobb hogy nem szembetûnõ :)
Egyáltalán nem biztos h nõni fog. 37 hetes vagyok, semmit nem nõtt a mellem. A barátnõmnek az egész terhesség alatt 80B-rõl 90-95D-re nõtt. Szóval ez nem készpénz. 37hkm
21 hetes vagyok és nekem sem nõtt...
29.hétre nem nõtt semmit a kosár méretem a hátam lett szélesebb csak.
Szia! 24 hetes vagyok és nem nõtt még semmit. Boldog Babavárást


Mikor kezd el nőni a has? És a terhesség elején még lehet puha? Mintha vízzel lenne teli?

Legjobb válasz: Általában az 5. honap körül kezd látszani.Az elején nincs igazán különbség.Van akinek korábban is nagyobb a hasa,de az a puffadás miatt van.

Általában az 5. honap körül kezd látszani.Az elején nincs igazán különbség.Van akinek korábban is nagyobb a hasa, de az a puffadás miatt van.
Mindenkinek máskor látszik, az elsõ hónaptól is látszódhat, van akinek a szülés elõtt sem látszik. Nekem is puha a hasam 9 hetesen.
Nekem a 12-13. hettol latszott a hasam ( olyan szep kismama hasam volt mar)

Ha a bankok 50%-a magyar kézben lenne, akkor annak mik lennének az előnyei, és mik a hátrányai?

Legjobb válasz: Izlandon is ezt tették. Államosították a bankokat és elkergették a bankárokat.

Izlandon is ezt tették. Államosították a bankokat és elkergették a bankárokat.
Igazi verseny amit az állam generál rendületlen!
Elég lenne a jegybankot.
Jó az ahogy van.Addig jó amíg az állam nem teszi rá a kezét a külföldi bankokra. Az egyszerû embernek nem lenne jobb, akkor meg kit érdekel?
Ez sosem fog megvalósulni. A világ irányítói (pl. Bilderberg-csoport) a bankokon keresztül tartják sakkban a nemzetállamokat.

Ha olyan világban élnénk, hogy női ágon öröklődne a vagyon és a nők kezében lenne a pénz 90%-a, akkor mi lenne a férfiakkal?

1. Úgy lenne hogy a f?leg a férfiak dolgoznának (de ha a n? nem akar gyereket ? is dolgozhat) 2. Ha a n?k szülni akarnak van lakás+ annyi járadék hogy akár x gyereket is felnevelhetne szépen nyomor nélkül+ férfi segítség nélkül. 3. A férfiak sokkal szegényebbek lennének, nem örökölhetnének, de viszont nem kellene házasságban élniük n?kkel. Így ha egy férfi egy vagy-több n?nek bejönnek szexuális viszonyt folytathatnak anélkül, hogy megcsalás lenne bel?le. Tehát nincs házasság nincs h?tlenség sem ebb?l. tehát: A n?k pénzileg nem lennének a házasságra kényszerítve, mert a pénz nagy része náluk lenne . A férfiak több n?vel is viszonyt folytathatnak, tehát ha a n? beleegyezik jöhet a szex. De a férfiak külön élnek a n?kt?l amúgy tehát nem egy háztartásban! JA ÉS MÉG EGY FONTOS DOLOG: A FÉRFI BÁRMIKOR LÁTOGATHATJA A GYERMEKÉT HA AKARJA ÉS TANÍTHATJA ERRE-ARRA!

Legjobb válasz: Bocsi, de ezt az öröklés részt nem értem..Most is örökölhetnek a nõk, a gyerek örököl, tök mindegy, hogy férfi vagy nõ. És manapság is vannak vagyonos nõk. Akik dolgoznak, szépen mennek felfelé a létrán, azoknak igenis bõven van lehetõsége és pénze. Alapjáraton nekem nem tetszik ez. Imádom a független férfiakat, kiegyensúlyozottak és nyugodtak, akár egy jó házasságban, szóval kellemes társaság. De azért szeretnék igent mondani :)

Bocsi, de ezt az öröklés részt nem értem..Most is örökölhetnek a nõk, a gyerek örököl, tök mindegy, hogy férfi vagy nõ. És manapság is vannak vagyonos nõk. Akik dolgoznak, szépen mennek felfelé a létrán, azoknak igenis bõven van lehetõsége és pénze. Alapjáraton nekem nem tetszik ez. Imádom a független férfiakat, kiegyensúlyozottak és nyugodtak, akár egy jó házasságban, szóval kellemes társaság. De azért szeretnék igent mondani :)
Ez nem pénzfüggõ, hanem ember. Egyébként a pasik üzlettulajdonosok lennének, és a nõk minden pénzüket náluk hagynák.
De ez hülyeség:) Már régen elmúltak azok az idõk, amikor pénzért kötöttek házasságot az emberek.
Álmodik a nyomor !
Egyszer olvastam egy matriarchális közösségrõl, Mosuo-ról. Azt írták, nincs szavuk a "bûnözés" és "erõszak" fogalmakra.
Szegénykém, te nagyon hü*lye vagy !!!!!!.!!!!!!.!!!!!!
Ha fõleg a férfiak dolgoznának, akkor miért a nõké lenne a vagyon 90%-a? Különben a férfiakban elég erõs a birtoklásvágy, kell, hogy kimondhassák, hogy "az én feleségem", "az én gyerekem", így nem hiszem, hogy kibírnák házasság nélkül.
A kérdező hozzászólása: A lényeget senki sem értette. A nõknek ott vannak a gyerekek és a többi barátnõ-társaság.
A kérdező hozzászólása: Na pasik, mégis csak tetszik nektek a hagyományos felállás?
KÉRDEZÕ !! Egy pillanatra nem figyelnek rád az ápolók és már rögtön ide írogatsz??
A férfiakat nem kell félteni ha csak 10%- ot kapnának, jobban aggódom a nõkért! Lehet, hogy megkapná a vagyon 90%- át, de rövid idõn belül elköltené az bíztos! Következõ örökös (ök) abból a vagyonból nem hiszem, hogy lát (nak) is valamit. Kénytelen lesz vissza menni a férfihez a maradék 10%- ért. :)
Most férfiágon öröklõdik a vagyon?! Nem kevered a névvel?
A nõket kevésbé a pénz, mint a társ tartja egy kapcsolatban. Ha sok pénzük lenne, akkor is társas lények lennének, inkább a pasikra lenne ez igaz.
*világban
Aki olyan adottságokkal születne, az kitartott szeretõ lenne, a többinek meg maradna az üzletelés.
Ez az egész elmélet számomra egy zagyvaság..bár mondjuk talán azért, mert az én házasságom kiegyensúlyozott, minden egyes dolgunk a kommunikáción alapul, ezért sem anyagi, sem szexuális téren nincsenek problémáink.Mellesleg megjegyzem, a férjem jobban fogja a pénzt. "+ férfi segítség nélkül" Ezzel az elmélettel az a baj, hogy a gyerek "apa kép" nélkül nem tudja majd megtalálni a helyét a világna, lelkileg sérült lesz, ezért nem is értem azokat a nõket, akik válás után elzárják a gyereket az apjuktól és hazudoznak a gyereknek.Persze ha egy brutállis erõszakos az apa, az érthetõ, de egy "apa kép" akkor is kell a gyereknek, mert az anya egy személyben erre nem legendõ.
Te hülye vagy. Tévedés, hogy a nõk a pénzre mennek. Valamelyik igen. Sajnos. Ezek az ún. büdös r*bancok. Engem soha nem érdekelt, hogy mennyi pénze van a kiszemeltemnek. És az öröklés dolgot sem értem. Férfi ágon öröklõdik a vagyon? Én ezt nem értem. ÉS amúgyis: Ha férfi ágon öröklõdik, akkor csak a nõknek kellene dolgozniuk, mert nekik nem lenne pénzük. AKkor miért ez a sok férfi, aki éjjel-nappal gürizik, hogy eltarthassa a családot?
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel a kérdést hogy ez a pasiknak és a nõknek is jó lenne! Mert a pasik úgyis utálják a kötöttséget (nemde?) meg a pénzéhes nõket sem kedvelik, de ha a nõknek alapban meglenne a pénz akkor nem kellene házasságot kötni, a pasik is porozhatnának össze-vissza, ez így jó lenne. ja és egy gyerekes nõ sem strapálná magát a munkahelyén, szépen tudná otthon nevelni a gyerekeket.
A kérdező hozzászólása: Nem. azt a sok otthon gyermekét nevelõ nõ az állam pénzébõl élne.
A kérdező hozzászólása: Nahát de házasságpártiak ezek a férfiak! :)

Az én kislányom csak ennyire hisztis? Annyir kezelhetetlen, hogy már sírok. Kicsit folyik az orra, de ez nem magyarázat. Visít, veri magát, folyamatosan kézben lenne, ha valami nem tetszik, ordít. MIT TEGYEK? HOGYAN KEZELJEM?

Legjobb válasz: Beszélj hozzá, de ne hangosan. Ez elõfordulhat, hogy beválik, mert kíváncsi lesz, mit mondasz. Ne bíráld, ne akard lebeszélni az érzéseirõl, értsd meg: "Nagyon kellemetlen lehet, hogy folyik az orrod." "látom, dühös vagy." "Nincs kedved semmihez." "Szeretnéd, ha egész nap az ölemben lehetnél." Küldj énüzeneteket: ne õt jellemezd, kérd, stb, hanem arról beszélj, te mit érzel. Pl. "Nagyon bosszant engem, ahogyan viselkedsz." "Rossz hallgatnom, hogy ilyen hangosan kiabálsz." "nem tudlak felvenni, fáj a derekam, elfáradtam, stb. " Tudom, hogy elsõre nagyon hülyén hangzik, és nyilván nem is varázsszavak, de ha tartod magad anyugodt hanghordozáshoz, érzi, hogy szereted, és menni fog. Kicsit az sem baj, ha hisztizik. Hagyni kell, megérteni kell, és szeretni. És akármilyen hihetetlen, ezt lehet úgy is, hogy nem azt teszed, amit õ akar. (Ajánló: Beszélj úgy, hogy értse, hallgasd úgy, hogy elmesélje címû könyv - ilyen kicsi gyerekeknél is beválik)

Beszélj hozzá, de ne hangosan. Ez elõfordulhat, hogy beválik, mert kíváncsi lesz, mit mondasz. Ne bíráld, ne akard lebeszélni az érzéseirõl, értsd meg: "Nagyon kellemetlen lehet, hogy folyik az orrod." "látom, dühös vagy." "Nincs kedved semmihez." "Szeretnéd, ha egész nap az ölemben lehetnél." Küldj énüzeneteket: ne õt jellemezd, kérd, stb, hanem arról beszélj, te mit érzel. Pl. "Nagyon bosszant engem, ahogyan viselkedsz." "Rossz hallgatnom, hogy ilyen hangosan kiabálsz." "nem tudlak felvenni, fáj a derekam, elfáradtam, stb. " Tudom, hogy elsõre nagyon hülyén hangzik, és nyilván nem is varázsszavak, de ha tartod magad anyugodt hanghordozáshoz, érzi, hogy szereted, és menni fog. Kicsit az sem baj, ha hisztizik. Hagyni kell, megérteni kell, és szeretni. És akármilyen hihetetlen, ezt lehet úgy is, hogy nem azt teszed, amit õ akar. (Ajánló: Beszélj úgy, hogy értse, hallgasd úgy, hogy elmesélje címû könyv - ilyen kicsi gyerekeknél is beválik)
A kérdező hozzászólása: 1éves
Teljes mértékben egyet értek az elõzõvel. De nincs valami eü. probléma? Emésztés, fogzás? Esetleg drasztikusnak tûnõ környezet változás?
Enyém is ilyen már5 napja, 10 hónapos.Kicsit köhög, és állandóan rám kapaszkodik, sír.Én se bírom már.

Kb. mikor kezd jobb idő lenni, mikor jön a tavasz idén?

Annyira elegem van a hidegb?l, a télb?l, a hóból. Minden nap az id?járásos oldalakat nézegetem h milyen id? lesz azt várva h minnál hamarabb elkezd?dik a tavasz. De mikor???

Legjobb válasz: Ha elmúlik a tél.Mikor?Erre ki tudna válaszolni neked?

Ha elmúlik a tél.Mikor?Erre ki tudna válaszolni neked?
ovu tesztel tudnád a legjobban belõni, hogy mikor lesz péd.
A kérdező hozzászólása: meg két hét múlva tesztelhetek is nem?:)
14 napra rá már tesztelhetsz, de szerintem én a helyedben megvárnám a kövi mensi kimaradását. akkor már biztosat mutat a teszt.
A kérdező hozzászólása: MIért nem érti senki a kérdést?Csak ércelõdtem mert a válaszoló nem a kérdésre válaszolt!
szia.biztos, hogy van összefüggés, nekem is érzékenyek a melleim a középidõben, tojásfeh.nyákom is ilyenkor van, és többször néztem az ovul. teszttel, ami szintén ebben az idõben pos. volt mindig. Így lett ebben az idõben sikeres is, mert baba lett. Ha ez jó hír számodra akkor reménykedhetsz! Én olvastam, hogy van akinek pont akkor (is)érz. a melle amikor ovuláció van, vagy lesz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, ovuteszt szerint, kalkulátor szerint és a tünetek szerint is 1-je az ovu napja!csak az a fura hogy lassan egy hete fáj a cicim, és még most is!Remélem sikerült!
lehet a cici fájás az még csak a jelzése, de nem biztos hogy aznap be is következik.
A kérdező hozzászólása: Én ezt értem, csak azt szerettem volna megtudni hogy elötte is meg utána is fáj?vagy megvan a "sorrend"?

3honapos babám hányik, déletott kiprobáltam nála a tápot, mivel kezd kevesebb lenni a tejem, és azota minden szopizás után hányik! Azert mert nem birja atápot? Mit csinaljak vele h jobb legyen neki?

Legjobb válasz: Igen, hagyd abba a tápszeradást és vidd mielõbb dokihoz. Valószínû másik tápszer fog ízleni neki, de azt is csak doki tudja felírni. Tápi helyett szoptasd, amennyit csak tudod.

Igen, hagyd abba a tápszeradást és vidd mielõbb dokihoz. Valószínû másik tápszer fog ízleni neki, de azt is csak doki tudja felírni. Tápi helyett szoptasd, amennyit csak tudod.
Szoptass és fejj rendesen, akkor nem lesz kevesebb a tejed, legyen rendben a táplálkozásod. Menj orvoshoz a hányó babával, mert nagyon hamar kiszáradnak. Majd 5-6 hónap után, vagy egy év után próbálkozz újra a mûszarral.
ne adj neki tápot, és vidd el orvoshoz.
nem adsz neki túl sok tápot? nem lehet, hogy csak bukik? amúgy 3 hónaposan én is azt hittem, hogy kevés a tejem, de a babáknak van egy nöövekedési ugrása olyankor, csak azért tûnt úgy. két napig pánikoltam, de mára már helyre állt a rend, van tejci bõven, csak sokat kell mellretenni a picit és neked is lesz több! ne adj tápszert, ha nem muszáj. 4 hónapos baba anyukája
Második vagyok. A védõnõdet azért kicsit megráznám, hogy a fogaskerekei helyrerázódjanak! Amit itt eddig olvastál, azt neki mind el kellett volna mondania!
A kérdező hozzászólása: koszonom a válaszok!most eloszor adtam neki tápot, amugy szoptatom, de azt hiszem h jo is h kiprobaltam!
Lehet hogy csak bukik a babád. Ha sokat eszik, könnyen elõfordul. Léteznek AR tápszerek, amiket nem buknak vissza, vagy csak nagyon minimálisan.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!