Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd láthatóan (8 db)

Mikor kezd el láthatóan nőni a hasam?

Legjobb válasz: Ez attól függ milyen az alkatod, én 162/63 al kezdtem és most vagyok 65kilo, és 19 hetes. A pocakom a 15 héttõl kezdett látszódni! De sok múlik a ruhán ill a felsõn is. Pl ha veszel föl olyan felsõt ami most igencsak divat a mell alatti varrással.. én mondjuk kismama felsõnek mondom,... akkor lehet már rájönnek a 8 hétben is hogy kismama vagy, holott akkor még nem a bab miatt nagyobb a pocid hanem a felfúvódás miatt. Ha azt szeretnéd, hogy lássák mások akkor mindenképp vegyél ilyen tipusú felsõt. De! ne kismama boltba, menj el egy kínaiba tele van ilyen szabásúakkal és 1000 ft.. míg egy kismama felsõ alsóhangon 3-5 ezer. Én idáig 3 felsõt is vettem. :) és egyik sem volt több 800 Ft-nál... és senki nem mondaná meg hogy kínais... mert totál kismamis.. :)

Ez attól függ milyen az alkatod, én 162/63 al kezdtem és most vagyok 65kilo, és 19 hetes. A pocakom a 15 héttõl kezdett látszódni! De sok múlik a ruhán ill a felsõn is. Pl ha veszel föl olyan felsõt ami most igencsak divat a mell alatti varrással.. én mondjuk kismama felsõnek mondom, ... akkor lehet már rájönnek a 8 hétben is hogy kismama vagy, holott akkor még nem a bab miatt nagyobb a pocid hanem a felfúvódás miatt. Ha azt szeretnéd, hogy lássák mások akkor mindenképp vegyél ilyen tipusú felsõt. De! ne kismama boltba, menj el egy kínaiba tele van ilyen szabásúakkal és 1000 ft.. míg egy kismama felsõ alsóhangon 3-5 ezer. Én idáig 3 felsõt is vettem. :) és egyik sem volt több 800 Ft-nál... és senki nem mondaná meg hogy kínais... mert totál kismamis.. :)
Egyénenként változik.Nekem ma´r a 3.hónapban látszott, a 4.-ben pedig lesem tagadhattam volna.:-)).
Szia! Pontosan nem tudom ez az alkatodtol is függ. Én egy duci kismama vagyok és most holnap leszek 17 hetes de már érzem a hasamon hogy nõtt pedig van rajta réteg bõven! Én is várom már hogy jól látható legyen a hasam a ruha alatt is!
Én magas átlagos testalkatú kismama vagyok, igen széles csípõvel.17-18.héten kezdett látszani a baba, de akkor sem volt még egyértelmû, h az õ.Most a 23.héten jött el az az idõ, h le sem tagadhatnám.
http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892 Itt hetente le van fényképezve sok terhes "modell", érdemes megnézni!
Szia! Én 169/57-el kezdtem, tehát átlagos testalkatúnak mondhattam magam... Most 21 hetes vagyok és 63kg-nál tartok.:S A 16. héten volt az esküvõnk/lakodalmunk és ott szép mennyaszonnyként volt még derekam is, nah meg semmi nem látszott...Mostanra viszont oldalról úgy nézek ki, mint egy original Teletabi:) ...Úgyhogy türelem! Én azt mondom, h a 17. hét körül indul meg a pocaknövekedés igazán, de ez mindenkinél változó!
Nekem már 4 hetesen látszott, tudom csak a méh tágulása és a puffadás, de már kismamának szólítottak:) 158/56-tal indultam.
Nekem is a 17. héttõl kezdett el látszani. 171/58-cal indultam és ma léptem be a 20. hétbe. 3 kg-t híztam (ebbõl kettõt a 16. héttõl), és most már az élesebb szemûek kiszúrják, hogy mi a helyzet... :) Viszont nem biztos, hogy ez az etalon, mert a kérdés nagyban alkatfüggõ szerintem is!

A bal kezemen az alkaromban szemmel láthatóan remeg az izom e mellett mindkét kezem remeg. Mi lehet a baj? (bővebben)

Van barátnőm, iskolában négyes felett teljesítek. Szinte mindenem megvan, de még sem érzem magam teljesen boldognak. Lehet, hogy valamilyen tudat allatti probléma okozza?

Legjobb válasz: Csak talán.. mondom talán ,még az is lehet ,hogy valamiféle ,,Családi Kapcsolat,, van a háttérben.

Csak talán.. mondom talán , még az is lehet , hogy valamiféle , , Családi Kapcsolat, , van a háttérben.
Szia! Elõzõ válaszadó: XD Igen, ezt inkább egészség témakörbe kellett volna beírni. Egyébként igen, lehet, hogy valamin stresszelsz és azért.
Én is imádom az iróniát.. :)
A kérdező hozzászólása: A családommal is jól kijövök. :DDD

Mi határozza meg azt, hogy valakinek a facebook kezdõ oldalán, miért pont az a néhány ismerõs látható, aki ott van?

Ez teljesen véletlenszerû, vagy valamiféle besorolás szerint mûködik ? Pl. Akikkel a legtöbbet cseveg, vagy akiknek a legtöbbet nézi az oldalát...vagy hasonló.


A Prometheus kezdõjelenete mirõl szól, mit láthatunk?

Nem sikerült értelmezni a nyitó jelenetet,mikor a tervezõ "elpusztul".Mi történik?

Legjobb válasz: Elszórja az élet magvait.

Elszórja az élet magvait.
A teremtésrõl. Az egyik tervezõ feláldozza magát (megissza azt a különös szubsztanciát) és az õ széthulló DNS-ének darabjai állnak össze egy új lánccá, amibõl kiindul az élet.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkettõtöknek! :)

Meg avn nekem a gta 4 elinditja a játékot a gép csak elõszõr két fehér irás látható amikor kezdõdik a játék és a második irásnál egyszerüel leál de nem fagy le a gép mitõl lehet?

Dual Core CPU E5300 @2.60GHz 2gb ram intel (R) 4 series Express Chipset Family internal 256 mb intel (R) GMA 4500

Legjobb válasz: hát eléri a minimális gépigényt igaz, zárj be minden más programot, ha nem jó telepítsd újra vagy próbálj másikat felrakni

hát eléri a minimális gépigényt igaz, zárj be minden más programot, ha nem jó telepítsd újra vagy próbálj másikat felrakni
A kérdező hozzászólása: Kõszi meg próbálom!! hátha.:)
A kérdező hozzászólása: próbáltam hallod és ugyan ugy azt csinálja..:( mi lehet vele???...:@
szar a gép!!!nem próbádf , nem elég jó teljesétmélyû a géped:((

Pár hónappal ezelőtt megkarcoltam magamat de elég látható hlyen sikerült. Most megint megszeretném de nem tudom h hol valami olyan hely kellene a kezemen amit nem lehet látni. Tudnátok segiteni nekem? Ti miket karcoltatok/vágtatok magatokra?

Legjobb válasz: mondanám hogy" D: ne tedd kedvesem. még olyan fiatal vagy" vagy bármi b*zis szöveget hogy lebeszéljelek de a kérdés megfogalmazásából ítélve szerintem nem komoly a kérdés. ha meg az akkor...a seggeden. azt még te se látod. meg amilyen testrészt ruha fed azt álltalában nem szokták látni.

mondanám hogy" D: ne tedd kedvesem. még olyan fiatal vagy" vagy bármi b*zis szöveget hogy lebeszéljelek de a kérdés megfogalmazásából ítélve szerintem nem komoly a kérdés. ha meg az akkor...a seggeden. azt még te se látod. meg amilyen testrészt ruha fed azt álltalában nem szokták látni.
És ez neked miért jó? Pár év múlva úgy meg bánod mindt a szar.! Vagy most ez a trend? Sok fiatal “karcolja“ magát.. érdekes vagyis inkább kövezni való!!
Jöhetne már a következõ jégkorszak, "kezdünk" korcsosodni.
nyomorék
pár hónapja?már nem azért de ha "szeretnéd"akkor nem pszichés okkal teszed vannak akik kényszeresen bántják magukat és nem tudnak tenni ellenne(egyik barátnõmnek 3évig kellett pszichológushoz járni mert nem bírta abbahagyni), vannak akik évekig próbálják abbahagyni neked meg kedved támad hozzá gratulálok ha ennyire unatkozol akkor keress hobbit ja, és csak azok karcolnak akik "divatból"csinálják, ilyet is ismerek és ez szánalmas akik tényleg csinálják nem karcolgatnak hanem vágnak és ezt onnan tudom hogy rengeteg vért töröltem már le nekem fontos emberrõl, de nyilván nincs annyi idõd hogy belegondolj abba hogy ez mennyire nem játék és mennyire felelõtlen vagy

A jobb mellizmom erősebbnek érzem és láthatóan nagyobb is. Ez vmi probléma lehet, vagy természetes, hiszen mindent a jobb kezemmel csinálok? Mit lehet tenni ezellen?

Legjobb válasz: ez furcsa. szerintem gyúrj rá a ballra egy kicsit. mert sztem felnõtt korodra (már ha gyerek vagy) elég hülyén fog kinézni. sztem balra erõsíts !

ez furcsa. szerintem gyúrj rá a ballra egy kicsit. mert sztem felnõtt korodra (már ha gyerek vagy) elég hülyén fog kinézni. sztem balra erõsíts !
erõsíts a balra
Ha nem sok a különbség, akkor az normális is lehet. A nõknek sem egyformák a melleik. Egy kicsi eltérés van.
Hányás, hasmenés
Mutasd meg az anyajegyeidet neki, és mond hogy aggódsz a kinézetük miatt. Ráadásul ez a vizsgálat még hasznos is! Vagy ha pattanásos az arcod, akkor kérj rá valami ecsetelõt.
Én derékfájást, térdfájást javasolnék
En hasmenest, hanyast mondanek!
A kérdező hozzászólása: Csak az a bibi, hogy a bördokihoz van holnapra beutalóm, és oda mást nem tudok kitalálni, ehhez kellene valamilyen segitség.
borotváld le szárazan, hab és víz nélkül a kezed, viszketni fog és piros lesz :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!