Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd kerekedni a (2 db)

Mikor kezd el kerekedni a pocak? Mikor jelentkeznek az első terhességi tünetek?

Bevettem egy Postinort az esemény után,meg is jött a menzeszem! Most a rendeset várok, de 2 napja késik, és fel vagyok puffadva...Vajon mit?l lehet? Jah és nemrég vesztettem el a szüzességemet!

Legjobb válasz: Puffadás a 10. héttõl van, nekem most kezdett el kerekedni a 12. héten, tuti nem vagy babás, aesemény utáni egy hatalmas hormonbomba, lehet hogy attól, vagy ettel vmit.

Puffadás a 10. héttõl van, nekem most kezdett el kerekedni a 12. héten, tuti nem vagy babás, aesemény utáni egy hatalmas hormonbomba, lehet hogy attól, vagy ettel vmit.
Ha véreztél Postinor után, akkor nem lehetsz terhes. Valószínûleg megbolygatta a menstruációs ciklusodat, de szerintem nemsokára meg fog jönni. Ha nagyon aggódsz, keresd fel a dokidat!
Hát ha akkor mejött, akkor ott nincs baba, nyugi.

Mikor kezd el látszani kívülről hogy valaki terhes? Úgy értem mikor kezd el kerekedni a hasa meg ilyenek?

Legjobb válasz: Én 16 hetesen már olyan vagyok, mint egy hóember, de ez nem 100%-ig a baba miatt van :) egyébként alkattól függ, és hogy hanyadik baba.

Én 16 hetesen már olyan vagyok, mint egy hóember, de ez nem 100%-ig a baba miatt van :) egyébként alkattól függ, és hogy hanyadik baba.
én erõs testalkattal kezdtem, így nekem az 5.hónapban kezdett szépen látszani, de nem volt kerek :) most, a 8.hó elején már kerekedik :) de nekem mivel koponyafekvésû, így lennt van :) de ne aggódj. eljön az idõ, amikor sírva próbálkozol a borotválkozással, amikor fáj a hát a súly miatt, de mindenképp eljön :) ha vékonyabb vagy, akkor már lehet hogy 4hónaposan kerek lesz :)
Sokmindentõl függ. Nekem a 14 héten már látszott, de külsõ szemlélõnek a 16 hétõl lehetett nyilvánvaló, hogy babát várok.
Szia! Már 8 hetesen is rájöttek páran, de most 12 hetes vagyok :) és már nagyon látszik a hasamon, hogy terhes vagyok, plusz amit híztam 5 kg is rátesz (57 kg voltam elõtte/ 172 cm)! :(
Magas, vekony voltam, keveset hiztam, a terhesseg elso feleben szinte semmit. Elso baba 25 hetesen kezdett latszani, marmint ugy, hogy a pocakot masok is eszrevettek, a masodik gyerek 23 hetesen. Viszont nekem vegig olyan pocakom volt, mint egy szabalyos felgomb, feszes, kemeny, ugy allt, mintha csak ram lett volna ragasztva.
Én most vasárnap töltöm be a 16 hetet. És kb. 2 hete mondták elõször a barátnõim (akik hetente egyszer látnak), hogy "Jéé, milyen helyes kis pocakod van már!" . Most már egészen szép, formás. Szóval most már büszkén felveszek olyan felsõket is, amik kihangsúlyozzák. :)
Igazából az a baj, hogy estére kezdetektõl fogva felpuffadtam, de a 20. hétig akk sem mondta senki, aki nem tudta, h baba van. Inkább olyan voltam, mint egy jóllakott napközis. Most vagyunk pont 20 hetesek és most kezdtem érezni, hogy vége a csípõfarmeres idõszaknak. Az orvos is kiröhögött még 4 hónaposan is, hogy rossz ajtón jöttem be, ez a terhesgondozó :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!