Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd jönni (20 db)

Mikor kezd el jönni a babák foga?

Kslányom 2 hónapos...lehet jön a foga? Mert nagyon nyáladzik...

Legjobb válasz: Nekünk is akkor kezdett jönni és 4hós korára kijött 2alsó most 5hós!

Nekünk is akkor kezdett jönni és 4hós korára kijött 2alsó most 5hós!
Szia! Az én kisfiamnak 7 hónaposan bújt elõ az elsõ foga. 1 hónappal késõbb a második. Most 10.5 hós, és egyszerre jön a felsõ elsõ 4. Nem nyálzott, csak folyton a szájában matatott, bár ez nem volt mérvadó, mert már 1.5-2 hósan nyúlkált a szájában. Az elsõ 2 fog észrevétlenül bújt elõ. Most pár napja éjjelente 1szer felsír, 2 óra hosszára, amit nem tudtam hova tenni. Tanácsadáson dokinéni megnyugtatott, hogy azért mert jön 4 foga... Babánként változó, hogy mikor jön a fog. Ismerek olyant, akinek még 1 éves babája fogatlan.
Szia! Ez nagyon változó. Az én lányom is kínlódott vele már 3 hónaposan, aztán 5 hónaposan jött ki neki két nap alatt kettõ. Vannak érzékenyebb babák, akik az úgynevezett foggyökképzõdést is megérzik, valószínûleg a te kicsi lányod is azt érzi. Mi is így voltunk, szerencsére nagyon nem viselte meg, viszont nem gyõztem átöltöztetni az állandó nyálazás miatt. De ez legyen a legnagyobb gond!
Én fickómnak 4 hós korára bújt ki a 2 alsó, de akkor már egy hónapja kínlódott vele.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Mikor kezd el jönni várandóság alatt az előtej?

Legjobb válasz: Szia!Nekem 24.héten kezdett el jönni,de csak este és törülközés közben,nagyon kevés.Most 28hetes vagyok

Szia!Nekem 24.héten kezdett el jönni, de csak este és törülközés közben, nagyon kevés.Most 28hetes vagyok
Én 32 hetes vagyok és még nincs!
Nekem két gyermekem van, most vagyok várandós a harmadikkal. Egyikkel sem volt soha elõtejem.(mégis 1 éves korukig szopiztak) Most sincs. 32 hetes kismama
Nekem 2 hónapos a kisfiam, de a terhesség alatt nekem sem volt elõtejem. Viszont most rengeteg tejem van. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor pár hetesen nem kell jönni semminek a melbimbóbol?
Nem hat! :)
Ne aggódj, ez dolog nem általános. Nekem a 29. hét körül volt egy kevés, utána semmi. Nincs hatással a szoptatásra sem. Az elõtej nem feltétele annak, hogy késõbb tudsz-e majd szoptatni, vagy hogy lesz-e elég tejed.
34 hetben leptem..nincs elotejem..remelem ezert meg lessz tejcsi:-)
15 héttõl van elõtejem. 23 hetes vagyok és már kifejezetten sok. szóval legnagyobb parám mostanság, hogy elfolyaik az összes és nem fogok tudni szoptatni :-D de a várandósságot végigkínlódom vele :-D

Mikor kezd el jönni tej? 23 hetesen normális hogy van?

Legjobb válasz: Barnás,sárgás elötej normális,nekem is volt.

Barnás, sárgás elötej normális, nekem is volt.
Igen normális! Van akinek késõbb, van akinek hamarabb lesz elõteje! Gratula a babócához, és problémamentes terhességet és könnyû szülést majd! Tudod mit hozz a gólya? Fiút v. lányt?
a szülés hatására


Mikor fog velem kézen fogva jönni?

Másfél éves kislányom egy éves kora óta jár. Sosem vezetgettem, a véd?n? tanácsára. A múltkor találkoztam egy hónappal fiatalabb kislánnyal, aki jött az anyukája mellett kézen fogva. Majdnem elsírtam magam. Az enyém nem hajlandó arra jönni amerre kellene, rohan jobbra balra mint a pörgenty?. Sosem engedi, hogy a kezét fogjuk. Mászik fel mindenre, és hatalmas sírás van, ha megakadályozzuk, hogy arra menjen, amerre ? akar. Másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Jézusom, nálatok úgy van a boltba menés, hogy 1 órán keresztül rohansz utána és vagy a bolt felé megy vagy nem, akkor meg nem vásároltok? és ha autó elé rohan? :OOO ez most komoly, hogy nem fogod meg a babád kezét, arra megy amerre akar? :O akkor fog úgy sétálni amikor megfogod a kezét és az van amit te akarsz, pár nap alatt megszokja.

Jézusom, nálatok úgy van a boltba menés, hogy 1 órán keresztül rohansz utána és vagy a bolt felé megy vagy nem, akkor meg nem vásároltok? és ha autó elé rohan? :OOO ez most komoly, hogy nem fogod meg a babád kezét, arra megy amerre akar? :O akkor fog úgy sétálni amikor megfogod a kezét és az van amit te akarsz, pár nap alatt megszokja.
ja és még azt szerettem volna írni, hogy a vezetgetés nem azt jelenti, hogy kirohanhat az autó elé, hanem mikor még nem jár önállóan, nem szabad megfogni a kezét és így sétálni vele, de nyilván ez már réges-régen nem áll fenn nálatok
Na, itt a probléma. Kertben, játszótéren minek kell vezetgetni? Épp az a lényege, hogy olyan helyen hagy menjen amerre akar. És nyilván ezt tudja is. Az, hogy apa jár a boltba, az nem mentség arra, hogy nem sétálsz vele gyalog. Gondolom a játszótérre is el kell jutni valahogy. Tessék nekiindulni gyalog. Otthon magyarázd meg neki, hogy játszótérre mentek, és ahhoz, hogy tudjon csúszdázni (vagy akármit csinálni, amit ott szokott), ahhoz szépen mennie kell melletted, úgy, hogy megfogja a kezed, mert jöhet egy autó, és elütheti, ha szaladgál. Induljatok el. Eleinte ha elszalad, akkor mondd meg neki, hogy ha nem fogja meg a kezed, akkor nem mentek játszótérre, hanem haza kell mennetek. És tégy is úgy, 2 felszólítás után. Nem buta a gyerek, csak kicsi! Meg fogja tanulni, csak meg kell neki tanítani (és nem a kertben, meg a játszótéren)!!!
a kertben vezetgetni? :O nem mentek ki az utcára? :O ne haragudj, én tényleg nem akarlak megbántani de most megdöbbentem. ilyet még nem is hallottam!
Hááát én megértelek, az én fiammal sem lehet sétálni. Elszalad, ha megfogom a kezét toporzékol, lefekszik a földre...És a többi válaszolónak:vannak ilyen gyerekek, én mindenhová megyek vele, de babakocsival, és csak akkor szállhat ki, ha odaértünk pl a játszótérre. Majd kinövi, gondolom.18hós
A kérdező hozzászólása: Mivel nagy kertünk van és apa jár bevásárolni, ezért ritkán viszem ki, akkor babakocsiban, csak a játszótéren vagy a kertben próbálom vezetgetni, de eddig kevés sikerrel....
A kérdező hozzászólása: Ha ilyen helyen laknátok mint mi, megértenétek. Nincs járda, busz alig jár, hétvégén pl egyáltalán nem. Az út viszont nagyon forgalmas. A legközelebbi játszótér nekem ha sietek (babakocsival) 20 perc ezen a fantasztikus úton. Persze nem vagyok hülye, én sem szórakozásból vezetgetem a kertben, csak mondjuk amikor mennénk be, de ölben kell bevinnem a sivító, rúgkapáló gyereket. És persze hogy nem buta, csak egy kis kerti vadóc....
Nekem is 1, 5 éves a lányom, de ezzel sohasem volt probléma, meg kell tanulnia, hogy az utcán nem rohangálunk. 10-20 perecet tudnak õk már gyalogolni, mi is megyünk naponta ennyit, ha nem többet a lányommal, bár most rászokunk a biciklizésre. Ha szólok neki megfogja a kezemet, vagy akivel éppen sétál, nem rohangál össze-vissza az utcán. Az udvaron vagy bent a házban persze nem vezetgetem, ott kitombolja magát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsó, együtt érzek veled. Az én lányom egy igazi vadóc, egész nap mászik fel mindenre, az állatokkal játszik, nehezen viseli ha korlátozzák. Bárcsak szigorúbb lettem volna, de mit tehetek?

Pár napja kaptam egy hím nimfát, kézhez szoktatva. Tegnap még minden oké volt, kezemre mászott meg minden, de ma már enyhén csipked és nem akar jönni, mit tegyek?

A röptetéssel is vannak problémák, nem akar kijönni és a kaja meg nem érdekli. Baj az ha nem röpköd,?vagy van valakinek egyéb ötlete?

Legjobb válasz: Ha nem akar repkedni és enni akkor vidd állatorvoshoz. Ha csipked, ezt is jelentheti: "Hagyjál most békén, el innen!" De mivel hím, lehet hogy ivarérett lett, vagy párzási idõszak van.

Ha nem akar repkedni és enni akkor vidd állatorvoshoz. Ha csipked, ezt is jelentheti: "Hagyjál most békén, el innen!" De mivel hím, lehet hogy ivarérett lett, vagy párzási idõszak van.
A kérdező hozzászólása: A kaja nem úgy nem érdekli hogy nem akar enni hanem nem lehet vele kicsalni.
A kérdező hozzászólása: Még én is csak 12 vagyok de nem szoktam hangoskodni, ugrándozni max. zongorázok. De néha beszökik a macska vagy a kutya, mind a kettõtõl frászt kap. Megpróbáltam kézbõl etetni de nem fogadja el. Nem szeret semmi mást csak a kölest és a tyúkhúrt, a tyúkhúrnak nincs szezonja a kölest meg nem vehetem el tõle.
a szotyit is szeretnie kell. azt mindegyik nimfa szereti. az alap magkeverékükben is benne van, amit lehet kapni a boltban. azt pl adogathatod kézbõl. azon kívül az enyémek imádják a tojást is (rántottaként, vagy fõtt tojás fehétjét lereszelve), meg a fõtt rízst. sajtot is szoktam nekik adni vékony szeletre szelve. a salátát is szeretik, és azt mindig lehet kapni.
és azért arra figyelj, hogy a többi állat ne zavarja szegényt, még akkor sem ha bent van a kalitkában. egyébként van azóta valami változás?
A kérdező hozzászólása: Mostmár szívesebben áll az ujjamra, jelzi már hogy mikor hagyjam békén így már nem csipked ha nem provokálom. Egyszer sikerült kiszednem: repült 2 kört aztán annyi, visszarepült. Sgyébként sokkal javult a helyzet.

A magzatvíz elfolyása után mennyi idő múlva kezd el jönni a fájás, és mikor kezdek igazán majd vérezni?

Legjobb válasz: Hogy a magzatvíz elfolyása után mikor kezdõdnek a fájások, az egyénileg változó. Van, akinek el sem folyik, hanem elõször a fájások jelentkeznek. Van, akinek a víz elfolyása után perceken belül (én így voltam), és van, akinek csak órák múlva. Vérezni meg igazán azután fogsz, hogy megszületett a baba.

Hogy a magzatvíz elfolyása után mikor kezdõdnek a fájások, az egyénileg változó. Van, akinek el sem folyik, hanem elõször a fájások jelentkeznek. Van, akinek a víz elfolyása után perceken belül (én így voltam), és van, akinek csak órák múlva. Vérezni meg igazán azután fogsz, hogy megszületett a baba.
Igen, ez egyéni. Nekem mindkét gyereknél elfolyt a víz és egyáltalán nem jöttek fájások. Nem kell aggódni ilyenkor sem, oxitocin injekcióval beindítják és még gyorsabb is lehet a szülés (nálam a második két óra volt). Vérezni pedig nem feltétlenül kezd el. Mindenesetre már szivárgó magzatvízzel is be kell menni a kórházba, ha meg zubogva elfolyik, sürgõsen! Nagy a fertõzésveszély.
SZia! Nekem fél órával a magzatvíz teljes elfolyása után jöttek a fájások és azonnal 6 percesek voltak. A szülésznõ azt mondta ha 10 perces fájásokat érzek akkor menjek vissza mivel még csak a magzatvíz folyt el és nem is voltam kitágulva annyira. Nekem ennek ellenére azonnal 6 percesek voltak és 1 óra alatt eljutottam a 3 perces fájásokig. Ez volt nálam. Vér rengeteg volt nálam de persze csak a szülés után. De ez is változó. Ja a magzatvíz pedig 45 percen keresztül folyt.
Összeforrnak a csontok és rendbejönnek.
Mindíg fájni fognak idõjárás változásakor. Nem szabad õket túl erõltetni.
Ha kíméled a gépeléstõl talán sokkal hamarabb, mint gondolnád.. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A kezeimet kímélem, csak diktálom a kívánt szöveget. :-)
még egy???
Lol.. Még egy... Hát te se mondd, hogy nem vagy cigány :)
A kérdező hozzászólása: rosszul tagoltam... nemjönne jól még, egy gyerek...
XD az elírás miatt. Egyszer azt olvastam, hogy ilyen idõs korban szoktak ilyen álmodni sûrûn a lányok, mert rájönnek, hogy most már fejlettek és tudnának utódot létre hozni, táplálni. Én is álmodtam sokszor ilyet. Annyira durva volt, szülés is volt minta komolyan élõben lett volna. De itt vagyok és nincs gyerekem fiatalon:) Nyugi nem azt jelenti, hogy terhes leszel. De azért sosem árt vigyázni:)

Mit adjak apának karácsonyra? Valami kézzel készített dolgot szeretnék neki ajándékozni, erre kérnék ötleteket. Azért a boltból vásárolható ajándékötletek is jól jönnének, végsõ esetre.

Viszont nem szeretnék közhelyes dolgokat adni neki, mint a neves bögre, toll, borotva... inkább valami személyeset. Köszönöm!

Legjobb válasz: Hány éves vagy?:)

Hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: 14
Süss neki, csinálj képkeretet, lényeg az, hogy te csináld!:)
Bortartót csinálj neki. Kézzel készített, és még olcsó is. Ha tetszik az ötlet szívesen elmagyarázom, hogy kell csinálni.
A kérdező hozzászólása: az jó lenne, köszi :)

Fiúknál is jönnie kéne valami "váladéknak" ha kézzel megdolgozom és jól csinálom, mint a lányoknál mikor benedvesednek? (nagyon szépen kérek mindenkit normális válaszokat! )

Nem feküdtünk még le a barátommal, de előjáték, ujjazás,nyalás...stb részéről volt. Közben masszíroztam neki és kemény volt, rendesen felállt... Ilyenkor én rontok el valamit kezdő lévén vagy fiúknál ez nem jellemző?

Legjobb válasz: Ilyen elõnedv szokott lenni, szóval olyan lesz, mintha nyálas lenne. Pl ha megujjaz és kinyal akkor utána ha megnézed, lehet, hogy olyan. Legalábbis van, akinek olyan :)

Ilyen elõnedv szokott lenni, szóval olyan lesz, mintha nyálas lenne. Pl ha megujjaz és kinyal akkor utána ha megnézed, lehet, hogy olyan. Legalábbis van, akinek olyan :)
Igen az normális és pont akkor csinálod jól. Elõválladék ami a síkosítást szolgálja de lehetnek benne kósza spermák ezért veszélyes gumi nélkül szeretkezni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!