Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd fájni a cici (2 db)

Mikor kezd fájni a cicim?

Csak 1 hónap után fáj? Vagy el?bb is lehet? Ha pl 2 hetes vagyok már akkor is jelentkeznek a tünetek?

Legjobb válasz: Igen,lehet!

Igen, lehet!
A mellfeszülés csak általános tünet, nem biztos, hogy nálad is fog jelentkezni. Nekem pl sosem fájt, feszült, csak szépen növöget. Ami az egyikünknélt tünet, az a másiknál megszokott, van akinek a nemvárt idõszakában már feszül a cicije, van akinek - mint nekem soha -Vártam én is a klasszikus tüneteket az elején, de pl. a 7. héttõl kezdõdött "csak" a hányós idõszak. 38h km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :-) az a baj, hogy a cicm nem fáj, de mindig hányingerem van.

Mikor kezd el fájni a cici?

Legjobb válasz: Nekem már 4-5 hetesen feszült a mellem, most már kevésbe. Igaz még csak 13 hetes vagyok.

Nekem már 4-5 hetesen feszült a mellem, most már kevésbe. Igaz még csak 13 hetes vagyok.
Szerintem teljesen egyéni, kinek mikor fáj. Sokan írták itt, hogy amikor vagy amielõtt megtudták, hogy terhesek már fájt. Én nem éreztem semmi ilyen tünetet. Most vagyok a 13.hétben, most nagyon érzékeny, ha hozzáérek vagy a párom hozzáér, fáj. Olyan fájdalom, mint mielõtt megjönne.
Szia! Nekem ez volt az egyik gyanus jel arra hogy talán babám lesz.Mielõtt megtudtam hogy terhes vagyok már akkor annyira érzékeny volt hogy senki és semmi nem érhetett hozzá, mert annyira fájt.Most 16 hetes vagyok és még mindig nagyon fáj, bár most már nem állandóan, vagy legalábbis nem veszem akkor észre.Óvatosan kell vele bánni akinél van éppen:)
Én is ebbõl vettem észre, hogy terhes vagyok, tehát 4 hetesen már fájt. És kitartott olyan 11 hétig, akkor hirtelen elmúlt, azóta néha és kicsit, de fájogat. Amúgy tényleg mindnekinél más. Ha neked nem fáj, akkor se izgulj
Nagyon eltérõ, amint látod... nekem is hamar érzékeny volt, aztán csillapodott, a végefelé megint... de ne aggódj, a tejtermelés és a szoptatás sikeressége nem ettõl függ. Jó babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!