Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd a terhesség (44 db)

Kíváncsi vagyok hogy terhesség esetén mikor kezd a mellbimbó udvar sötétedni? És hogy a köldok alatt mikor jelentkezik az a sötét vonal?

Legjobb válasz: Nekem folyamatosan sötétedett és nõtt a bimbóudvar, és a 30. hét körül vettem észre a csíkot, a 38. hétre ért fel a köldökömig. De én szõke vagyok és nagyon fehér bõrû, nagyon nem pigmentálódtam.

Nekem folyamatosan sötétedett és nõtt a bimbóudvar, és a 30. hét körül vettem észre a csíkot, a 38. hétre ért fel a köldökömig. De én szõke vagyok és nagyon fehér bõrû, nagyon nem pigmentálódtam.
Nem lett sötétebb a bimbóudvar, és nem lett sötét csíkom sem a köldök alatt.
Nekem csíkom nem lett, viszont a mellbimbó körüli rész fokozatosan egyre nagyobb lett és sötétedett. 39 hkm
Nekem is folyamatosan sötétedett a bimbóudvar és a köldök alatti csík is. Ami most már teljesen köldök feletti csík is lett. :-) 38+5 hkm
A sötét vonal nemrég jelent meg, úgy a 13.héten és egyre erõsödik..a mellbimbóm még nem vészes :) 15 hkm
A bimbóudvar nekem folyamatosan sötétedett a 7. héttõl és a13. hétre lett igazán sötétbarna. A köldök alatti vonal nálam a hatodik héten jelent meg jah és szõrös lett a hasam elég erõsen. :-)
A bimbóudvart nem vettem észre, h sötétebb lett volna. A hasamon a a vonalat a 16. héten vettem észre, de akkor még nagyon halvány volt, alig látható. Fokozatosan sötétedett.
En a 18-20. het körül vettem észre a csíkot. A mellbimbóm pedig folyamatosan nõtt és sötétedett. 26hkm
Nekem nem lett a köldök alatt csíkom, és a bimbóm sem lett sötétebb...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) igaz én még csak nagyon az elején vagyok 6hét 3nap de minden nap lesem a melleimet hogy nem e sotetednek.Idáig még semmi.

A HCG mikor kezd el termelõdni a szervezetben? Mikortól lehet érezni a terhességi tüneteket?

Legjobb válasz: Beágyazódás után kezd termelõdni, a tünetek változóak, nekem pl egész terhesség alatt semmi tünetem nem volt.

Beágyazódás után kezd termelõdni, a tünetek változóak, nekem pl egész terhesség alatt semmi tünetem nem volt.
A HCG a beágyazódást követõen, ahogy az elsõ válaszoló is írja, de akkor még annyira kevés, hogy a teszt (gyógyszertári) nem tudja kimutatni. Azért szokták azt mondani, hogy a kimaradt menstruációt követõen érdemes tesztelni, mert elvileg 14 nappal az esedékes havi vérzés elõtt van a peteérés, ekkor eshetsz teherbe, ezt követõen 6-8 nap a beágyazódás és a maradék kb. 1 hét alatt már termelõdik annyi HCG, hogy kimutassák a tesztek. Nyilván késõi peteérésnél ez a dolog borul. Nekem 1-2 nappal a nemvárt elõtt lett pozitív a Kék Csík teszttel, úgy, hogy elvileg 5 nappal késõbb fogant a baba, mint a középidõ:) Ekkor már (a premensnek is felróható tüneteken kívül) köldöktáji szurkálást és enyhe hányingert éreztem, ezért is teszteltem.
[link]

Mit jelent a Biologiai terhesség? és Hány hét után kezd el nagyobb lenni a hasam normál terhesség esetén?

Legjobb válasz: A biokémiai terhesség azt jelenti, hogy a beágyazódás után röviddel a megtermékenyített petesejt (elõ-embrió) fejlõdése leáll. Ilyenkor pár nap késéssel lelökõdik a nyálkahártya is. Ezt csak vérbõl HCG vizsgálattal lehet igazolni, vagy egy korai pozitív teszt utalhat rá. A has normál terhesség esetén a 12. hét után indul növekedésnek, leggyakrabban a 20-22. hét körül válik észrevehetõvé elsõ terhességben, a késõbbiekben hamarabb. A 12.(-14.) hétig a méh a szeméremcsont mögött van, így addig nem látszik semmi.

A biokémiai terhesség azt jelenti, hogy a beágyazódás után röviddel a megtermékenyített petesejt (elõ-embrió) fejlõdése leáll. Ilyenkor pár nap késéssel lelökõdik a nyálkahártya is. Ezt csak vérbõl HCG vizsgálattal lehet igazolni, vagy egy korai pozitív teszt utalhat rá. A has normál terhesség esetén a 12. hét után indul növekedésnek, leggyakrabban a 20-22. hét körül válik észrevehetõvé elsõ terhességben, a késõbbiekben hamarabb. A 12.(-14.) hétig a méh a szeméremcsont mögött van, így addig nem látszik semmi.
Nekem látszik már régóta, tegnap át is akarták adni a helyet a hivatalban:D És 18hetes vagyok.Kb a 14tõl látszik is már nagyon.

Mikor kezd el a terhesség eleje fele, látszani általában, hogy nőni kezd a has, vagy meg van puffadva, amúgy az elején mindig meg van puffadva? És honnan lehet tudni hogy terhesség?

ha kísér? tüneteket nem veszünk meg menzi kimaradást, honnan lehet tudni, hogy nem csak hízás miatt van?

Legjobb válasz: Inkább ne a haspuffadásra figyelj, mert az az elején nem igazán mutatja, hogy terhes lehetsz, a többi tünet viszont igen. A has növekedése önmagában nem jelent semmit.

Inkább ne a haspuffadásra figyelj, mert az az elején nem igazán mutatja, hogy terhes lehetsz, a többi tünet viszont igen. A has növekedése önmagában nem jelent semmit.
Alkat kerdese.Nekem az elso babamnal az 5. honapban kezdett latszani a pocakom.Hozzateszem eleg vekony voltam elotte.A terhesseg vegere megis 23 kilot felszedtem.A mostani babamnal mar a 3.honapban eleg szepen latszott.Jelenleg a 24.hetben vagyok es sokan a 8.honapban hisznek.Szoval valtozo. De szerintem ne a testsuly gyarapodasod altal iteld meg a helyzetet.Legbiztosabb ha veszel egy tesztet, es megcsinalod ha egy hetet kesik a menszid.Ha meg mar tobbet kesett?Akkor tuti teszt, es ha pozitiv irany a doki.Jo egeszegset kivanok! 24 hetes kismama
Nekem kicsit nem volt érthetõ, hogy mi is a kérdésed. A terhesség mindnekinél máskor kezd látszani, és a puffadás is mindnekit másképp érint. Nekem reggel lapos szokott lenni a hasam teljesen, estére meg úgy nézek ki, mint egy 6 hónapos kismama.-volt ez így régen, és most, 9 hetes terhesen is ugyanígy mûködik. Hízni-súlyra-nem híztam semmit. Hogy honnan tudod, hogy terhes vagy? Ha késik a mensid, csinálj tesztet és menj orvoshoz.

2. terhesseggel mikor kezd el latszani a terhesseg?

9+3 hetes vagyok, van rajtam 8 kilo felesleg, foleg hason. Sajnos a munkahelyemen most egyenruhat kell hordanom, egy vaszon nadragot (vagy valami hasonlo anyagbol keszult), egyaltalan nem enged, s meretezese derekra sokkal kisebb. Mas nadragbol 1 szammal kisebbet hordok. A rendes gatyaimat meg be is tudom gombolni, de sajnos a munkahelyit eppen nem. Mikor kezdett el meglatszani rajtatok a 2. terhesseg? Foleg olyanok valaszat varom, akik hasonlo parameterekkel rendelkeznek: 158cm, 63kg (55 kilosan ereztem magam legjobban, 52 kilosan mar gebenek ereztem magam).

A párommal együtt voltam. Óvszerrel védekeztünk. Mikor lehúzta egy kevés maradt a makkján amit a kezével töröltle. Emlékeim szerint kezetmosott utánaÉs kb másfélórával késöbb újraelkezdtük az előjátékot és ujját belémdugta. Ígylehetséges a terhesség?

De közben mindent megfogott, filmet beállított takarót megfogta párnát stb.. és azt hiszem utána rögtön mosott kezetÉs addig nem nyúlt hozzám ott csak csókoloztunk.

Legjobb válasz: Szia! Ajjajaj.. nagy a para mi?:) szerintem nem valószínû, hogy teherbe estél, de a barátod mindig mosson kezet, ha spermium kerül a kezére, ezzel megúszhatod a felesleges félelmeket. Max. 2 hét múlva egy terhes-teszt, de szerintem nem fontos.

Szia! Ajjajaj.. nagy a para mi?:) szerintem nem valószínû, hogy teherbe estél, de a barátod mindig mosson kezet, ha spermium kerül a kezére, ezzel megúszhatod a felesleges félelmeket. Max. 2 hét múlva egy terhes-teszt, de szerintem nem fontos.
Én atól paráznék, hogy a kezével minden megfogott, aztán meg belédnyúlt. A mindenhol járt kezével! Tudod, az lenne a minimum, hogy kezet mos, mielõtt hozzád nyúl, hát még, ha beléd! Jó kis nfertõzéseket szedhetsz így össze... :-((
Terhes tuti nem vagy! Na de nem félsz az AIDS-tõl, ha már csókolóztatok??? Ha vérzett a fogínye simán lehetsz akár AIDS-es is :) ) :) ) :) ) (ne hari, de ha egy lány ennyire tudatlan...)
Sajnos nem lehetséges így teherbe esni! HAbár jó lenne már csak a gondolatától is....! Én meg azon aggódom, hogy hónapok óta belém élvez a párom és NEM VAGYOK TERHES!
Kedves utolsó, Legalább humorod van, és ez a jó hozzáállás, végre valaki, akinek ugyan nem sikerül a baba, de jó kedve van.Te vagy az elsõ ilyen itt a fórumon, kívánom sikerüljön minél elöbb a babó! (egy másik humoros, de még babátlan)
Szerintem írta a kérdezõ, hogy a barátja a "mindent megfogdosott után" kezet mosott. Vagy én értelmezem rosszul? Egyébként, nyugi, nem lehetsz terhes.
A 69% vagyok, ha már így belejöttünk a humorba, akko még egy észrevétel: Kedves Kérdezõ! A makk a tölgyfa termése! :) ) :) )
Már elnézést. Idézem a kérdezõ szavait: "emlékeim szerint kezetmosott utána" Hát, nem tudom, ha már erre sem emlékszik, akkor az elég szomorú. Babybogyó87 voltam
Szia. Kérdezõnek: nem, nem lehetsz így terhes. De tényleg elég durva, hogy a barátod mindent összefogdos. Én erre nagyon finnyás vagyok, hozzám nem nyúlhat szennyezett kézzel a párom. Ez mondjuk higiénia kérdése, na de te tudod. Utolsó két válaszolónak: Ne aggódjatok, nektek is sikerülni fog. Mi a párommal azt hiszem hogy 4 éve próbálkoztunk, és most sikerült 4 év után :D. szóval fel a fejjel. Nektek is sikerülni fog. pussz Babybogyó87
10:43-as vagyok.Ari vagy kedves utánnam következõ! Ezt nem is lehet másképp le reagálni csak poénosan! Nem mondom, hogy nem szoktam elkámpicsorodni, de hipp-hopp próbálok pozin hozzáállni!Majd csak lesz babánk nekünk is, az Isten áldja meg! :DDDDDD Mihamarabbi babásodást neked is!
Ja, és már azt is tudjuk, hogy mi volt sex után. Meg lett az ágy vetve, be lett téve egy jó film! Azt tudod mi a makk, de azt nem, hogy lehetséges egy teherbeesés? Remélem amit beállított filmet az szexuális felvilágosításról szólt....

Terhesség vagy vírus? Mikor kezdõdnek a rosszullétek, terhesség elején?

az elején szeretném leszögezni, hogy fogamzásgátló gyógyszert szedek immár lassan 4 éve, viszont tény, hogy nem bírom órára pontosan bevenni csak úgy kb. viszont soha nem volt "helyzet". viszont most a napokban iszonyatosan szédültem és hányingerem is volt. viszont ma reggel ahogy felkeltem mint akit elvágtak, semmi szédülés, semmi hányinger. Magamtól eszembe se jutott volna, hogy baba lehet (?) a dologban, de egyik barátnõm bogarat ültetett a fülembe a "mivan terhes vagy?" kérdésével.

Legjobb válasz: Erre találták fel a tesztet!

Erre találták fel a tesztet!
Szia! Ha körülbelül egy idõben veszed be pl. 7-8 között nagy gond nem lehet. Én csak az 5-6 hétben kezdtem rosszul lenni, 15 hetes vagyok, de még mindig nem múlt el :D Voltak olyan napok amikor reggel nem voltam rosszul, de viszont este igen :D szerintem ha rendesen szedted gond nem lehet :)
"hogy nem bírom órára pontosan bevenni csak úgy kb." És mégis mi akadályoz meg benne? Már a 15 évvel ezelõtti kezdetleges telefonokon is volt ébresztõ/emlékeztetõ funkció, a bogyót pedig vinned kell mindenhova!
Én amikor szedtem mindig be volt állítva az ébresztõórám és bevettem. Ahova mentem vittem magammal, meg vizet és kész!
Elõször is gyógyszer mellett nem nagyon lehetsz terhes, akkor sem ha összevissza szeded vagy kimarad pár nap. Sokan utána, hogy abbahagyják, hónapokig sem tudnak teherbe esni, mert olyan erõs a hatóanyag. A tüneteid lehetnek terhességi tünetek, de lehet egy sima vírus is, elvégre annak igencsak szezonja van. Nekem különösen vicces a kérdés, mert nekem a tünetek a 4-5. héten jöttek: egy jó kis vírusos mandulagyullád-lázzal kezdõdtek, és így betegen csináltam meg a tesztet (hogy tudjam szedhetek e gyógyszert) pozitív lett és attól a pillanattól kezdve elkezdtem produkálni az összes létezõ tünetet :) Tehát kb. a 4-5. héten jönnek a terhességi tünetek.

Sokat fogok hízni? Mikor kezd el látszódni a terhesség? Mit csináljak, hogy ne hízzak el nagyon?

75kg vagyok és 5 hetes terhes.100cm a hasam körfogata.Sajnos hajlamos vagyok a hízásra.

Legjobb válasz: szerintem terhesség alatt ne azon aggódj,hogy mennyit hízol!ez most kicsit errõl is szól!majd utána leadod,ha fel is megy pár kiló!én 23 hetes vagyok és eddig 7 jött fel,de nem érdekel,fõleg hogy a férjem is kihangsúlyozza,hogy most az a legfontosabb,hogy a baba jól érezze magát odabennt!

szerintem terhesség alatt ne azon aggódj, hogy mennyit hízol!ez most kicsit errõl is szól!majd utána leadod, ha fel is megy pár kiló!én 23 hetes vagyok és eddig 7 jött fel, de nem érdekel, fõleg hogy a férjem is kihangsúlyozza, hogy most az a legfontosabb, hogy a baba jól érezze magát odabennt!
NYugi! Egyáltalán nem biztos, hogy sokat fogsz hízni! Én hajlamos vagyok a hízásra. 174 cm-hez 90kilóval kezdtem. A 25ik hétig lefogytam 5 kilót mert étvágytalan voltam. Most a 35ik héten tartok és most vagyok kb. (attól függ reggel, evés ivás után mérem-e magam) 88-89kiló. Tehát kb. annyi mint amivel kezdtem a terhességet. Mindent eszek, ezt kihangsúlyoznám, csak az édességeket iktattam ki teljesen. (édesszájú voltam mindig is) Havi 1-2 alkalommal csinálok sütit, akkor abból természetesen eszem. Ha nagyon rámjön a falhatnék akkor mûzlit eszek joghurttal. Egyébként amit talán tanácsolni tudok, hogy nem kell kettõ helyett enned, és ha késõn jön rád az ehetnék akkor inkább valami joghurt, vagy csokis mûzli ilyesmi. Ja, Én inkább tömérdek mennyiségû gyümölcsöt ettem :) A kisfiam a 32ik héten volt 2200gramm, tehát nem kis gyerek :) Sok boldogságot! 35hkm
nem mindegy, mar igy is kover vagy. 30 hetes km, 95-os haskorfogat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nem mindegy mekkora vagyok, lehet másnak igen de nekem nem!!
Nem biztos, hogy hízni fogsz én 84kilóval kezdtem (167 cm) és 85 kilóval szültem.Nem fogyóztam.
Bocs szerintem ráérsz szülés után foglalkozni ezzel.Én 182 cm vagyok 73 kg voltam szülés elõtt 96 kg-al mentem szülni.Én az utolsó két hónapban szedtem fel sokat mert akkor mentem táppénzre elég pörgõs munkahelyem van amíg dolgoztam lemozogtam amit megettem:) )Az meg attól függetlenül hogy hízásra hajlamos vagy nem biztos hogy sok plussz rakódik rád.Ne legyen így de az is lehet hogy te többet fogsz hányni, vagy nem lesz olyan az étvágyad mint elõtte , ilyenek is vannak.

14 hetes terhes vagyok. Ez a második terhességem, sokat hánytam így az elején. Mikor kezd majd látszani, hogy terhes vagyok? A pocak mikor szokott elkezdeni "nőni"?

Legjobb válasz: Hát 12 hetesen már kezd nõni. De ismerõsömnek volt már rá példa, hogy 16 hetesen kezdett csak nõni. Én a 8 hétbe járok és még nekem se látszik. De ngyon gyorsan hízok.

Hát 12 hetesen már kezd nõni. De ismerõsömnek volt már rá példa, hogy 16 hetesen kezdett csak nõni. Én a 8 hétbe járok és még nekem se látszik. De ngyon gyorsan hízok.

A has növekedése mikor kezd látszani? ÉS először hol nő? A köldök alatti rész? Vagy máshol? És mikor látszik jobban, ha fekszek, vagy ha állok? (Korai terhesség esetére vonatkoznak a kérdések. Pl. )

Legjobb válasz: Korai terhességben természetesen sehol nem látszik. Leghamarabb kb. a 9-10 héten lehetne észrevenni, akkor is az alhas nõne elõször.

Korai terhességben természetesen sehol nem látszik. Leghamarabb kb. a 9-10 héten lehetne észrevenni, akkor is az alhas nõne elõször.
nekem a derekam vonalában már látszik a pocimon, de még ezt csak én látom. igazán a 12.héttõl lehet látni
ja és csüt. leszek 10hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!