Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd a shi-zuh kiskutyán a vemhesség (1 db)

Mikor kezd látszadni a shi-zuh kiskutyán a vemhesség?

Legjobb válasz: A kutyákon általában félidõben azaz 1 hónap múlva látszik elõször hogy a cicijei megduzzadnak, aztán rá egy hétre elkezd szépen gömböjödni is:) ha 2-3 héttel az ellés elött lefekteted és rárakod a pucijár a kezét érezheted benne a kicsik mozgását is

A kutyákon általában félidõben azaz 1 hónap múlva látszik elõször hogy a cicijei megduzzadnak, aztán rá egy hétre elkezd szépen gömböjödni is:) ha 2-3 héttel az ellés elött lefekteted és rárakod a pucijár a kezét érezheted benne a kicsik mozgását is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyit eszik egy törpe nyúl?

Van egy törpe nyúlam. és nem rég kaptam de nemtudoom mennyi kaját adjak neki.. nem akarom h elhizzon.!!
+ hogy a ketrecét mennyi idönkét takaritsam ??
és h hogy rendezzen bee.?

1

Hogyan tartsam távol, illetve hogyan szabaduljak meg a kertemben garázdálkodó vakondoktól?

10

Mondanátok nekem olyan állat menhelyet ahol elkél a segítő kéz?

Nagyon szeretnék egy kisállat menhelynél önkéntes munkát végezni, 14 éves vagyok így már diákmunkát végezhetek ha jól tudom. Egy menhelyre gondoltam ahol önkéntes lehetnék, de nem tudom hogy Budapesten hol van ilyen. Segítségeteket kérném.

4

Mi az a gyépés?

mit jelent konkrétan?

4

A nyul hova tartozik? Magyarazat lent

Vannak kulonbozo emlososztalyok: alacsonyrendu emlok, ragcsalok, rovarevok, novenyevok, ragadozok, mindenevok, viziemlosok. a nyul melyikbe tartozik?

6

Mit jelent: kültakaró?

Pl. vannak olyan feladatok, ahol meg kell hatarozni egy allat kültakarójat. Pontosan mit kene oda irni? En arra gondolok, hogy ami a testet boritja: pikkely, toll..... de nem vagyok bene biztos. Nagyon fontos lenne, segitsegetek koszonom. :-)

1

Baranya megyében ha a Misina állatmenhelyről fogadok örökbe kutyát, az pénzbe kerül?

Ha igen,mennyibe?

2

Gould amandina szaporodásáról mit tudtok?

Szerintetek a 9 hónapos(még teljesen nem kiszínesedett)gouldot bevonhatom a tenyésztésbe? Párja ivarérett,viszont nagyobb,mint az említett madárka(emiatt kételkedek,h. lehet még nem ivarérett a kisebbik)

0

Deguk ketrecének meghegesztéséhez hol, milyen szakembert érdemes keresnem?

egyáltalán ki foglalkozik hegesztéssel aki úgy mellékesen ezt bevállalná?

A deguim aranyosak, szelídek, viszont már a sokadik ketrecet szedik szét, pedig teljesen újak voltak, de olyan erővel rángatják a nap 24 órájában, hogy azok a kis finom pötty-hegesztések elengednek.
Hiába a legnagyobb, azért csak rosszak, ki akarnak jönni, és egész nap azt rángatják. Már mindent kipróbáltam, a pillanatragasztótól kezdve a forrasztásig, de mindet max 1 nap alatt szétszedik megint, eszméletlen erejük van.

Szóval felesleges újat vennem, mert azt is szétszedik megint, sztem csak az lenne a megoldás, ha jó erősen meg tudnám hegesztetni valakivel, csak fogalmam sincs, kit keressek.

Mondanátok erre szakembert?

3

Valaki aki dolgozott/dolgozik önkéntesként a Fővárosi Állat- és Növénykertben tudna egy kicsit mesélni róla?

Már régóta gondolkozom azon, hogy elmenjek önkénteskeni, de nem tudom mir számítsak. Légyszíves aki volt már ott írjon nekem pár sort róla!

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!