Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd a shi-zuh kiskutyán (1 db)

Mikor kezd látszadni a shi-zuh kiskutyán a vemhesség?

Legjobb válasz: A kutyákon általában félidõben azaz 1 hónap múlva látszik elõször hogy a cicijei megduzzadnak, aztán rá egy hétre elkezd szépen gömböjödni is:) ha 2-3 héttel az ellés elött lefekteted és rárakod a pucijár a kezét érezheted benne a kicsik mozgását is

A kutyákon általában félidõben azaz 1 hónap múlva látszik elõször hogy a cicijei megduzzadnak, aztán rá egy hétre elkezd szépen gömböjödni is:) ha 2-3 héttel az ellés elött lefekteted és rárakod a pucijár a kezét érezheted benne a kicsik mozgását is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez mi lehet, valami fészek?

Mustkátliszedés közben ezt találtam az ablak alatt férjem szerint ez egy ilyen darázsfészek de most ületi úton van és csak telefonrol tudtam neki megmutatni de segítene valaki nem merem leütni mert lehet hogy lódarázs vagy valami mérges állat van venne itt egy kép:Még életbembe nem láttam ilyet

1

Mely állatok birják több napig víz nélkül? Mely állatok tudják a számukra elegendő vizet a táplálékukból felvenni?

1

Egy ember felajánlott nekem egy ara papagájt ingyen ketreccel és minden cuccával együtt elfogadjam vagy nem?

3

Hogy lehet egyszerre két macskám a házban a Catz nevű pc-s játékban?

0

Egy homár tényleg képes lenne letépni egy ember újját?

Vagy még kettőt is ha akarja?

8

Miért haltak meg a békáink?

Kertes házban élünk, a tyúkok körül volt három barnavarangyunk. (NEM tartottuk őket fogságban, saját szabad elhatározásukból költöztek oda!) Nyár elején csináltunk nekik a körtefa alá két kis tavacskát, az egyik egy gödör volt, kifóliázva, a másik egy leásott tejesrekesz. Szerettek benne pancsolni. Ma reggelre mindhármukat holtan találtuk a rekeszben. Mi történhetett szegényekkel, vajon miért halhattak meg?

1

Szeretnék egy perzsa cicát, de párom hallani semakar arról, hogy a házban tartsuk. Viszont neki van egy németjuhász kölyök kutyája akivel szerintem nem jönne ki jól a cicus. Hogyan győzhetném meg a páromat?

5

Kutyaverseny? Többi lent-->

Sziasztok! "Kutya versenybe" szeretném benevezni a kiskutyámat online, gyönyörű szép yorki. Tudnátok október hónapra kutya versenyt ?

0

Mit szóltok a kecskeméti és a kiskunfélegyházi veszett rókához?

Én pesti vagyok, de még így is félek, nehogy eljöjjön idáig a vírus. Hiába van beoltva a kutyusom, itt, ahol lakom nagyon sokan nem oltatják a kutyáikat. Valamint rengeteg kóbor macska van erre.

7

Ti szoktátok valahogy melegíteni a rágcsálótok ketrecét télen?

Arra gondoltam, hogy beszerzek valami ketrec melegítőt, de nem tudom hogy keressek erre rá, mit érdemes venni.
A hörcsögöm ketrecének aljára akarom beszerelni, úgy, hogy a hörcsög ne tudja megenni, tehát kívülről lenne a ketrec alatt, viszont a műanyagot ami felette van és a höri házát melegíteni valamilyen szinten, legalább 20 fokra jó lenne.
Próbált már ilyet valaki?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!