Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezd a (3435 db)

Mikor kezd a cica nem gugolva pisilni?

Van egy 20 hetes fiú cicám, a napokban vettem észre, hogy már nem legugolva pisil, hanem a kiszemelt tárgyhoz farol és a farkát rebegtetve vízszintesen vizel.

Legjobb válasz: Ennyi idõsen már ivarérettnek számít a cica (kb 1 éves korában), a mi kandúrunk talán már hamarabb is csinálta. Amikor kezd erõs szaggal jelölni, akkor érdemes ivartalanítani. Csak érdekességképp leírom, hogy nekem a nõstény macska kezdett kandúr módjára jelölni ivartalanítás után...

Ennyi idõsen már ivarérettnek számít a cica (kb 1 éves korában), a mi kandúrunk talán már hamarabb is csinálta. Amikor kezd erõs szaggal jelölni, akkor érdemes ivartalanítani. Csak érdekességképp leírom, hogy nekem a nõstény macska kezdett kandúr módjára jelölni ivartalanítás után...
a felnõtt macskák is guggolva pisil, csak a szagjelzést végzi felálló farok alól felfelé. ez a folyadék nem is olyan mint a normál vizelet, hanem erõs szagú, a többi kandúr elriasztására szolgál. normál esetben csak a szabadban csinálnak ilyet, de ha veszélyben érzik a pozíciójukat, esetleg több kandúr van egy lakásban, és nem eldöntött a rangsor, akkor bent is elõfordul. ilyenkor legjobb módszer az ivartalanítás

Mikor kezd a baba megfogni tárgyakat? Meddig lesz a keze ökölben?

2és fél hónapos a lányom és szinte állandóan ökölben tartja a kezeit.Bár már egyre kevesebbet, de mikor fog megfogni tárgyakat?

Legjobb válasz: Már bármelyik nap megfoghatja. Egyik napról a másikra majd kinyilik a tenyere, és többé el sem engedi a játékot :) Az én babám 3 és fél hónapos, már nagyon erõsen szorít meg mindent.

Már bármelyik nap megfoghatja. Egyik napról a másikra majd kinyilik a tenyere, és többé el sem engedi a játékot :) Az én babám 3 és fél hónapos, már nagyon erõsen szorít meg mindent.
Hát megfogni 3-3 és fél hónapos koráig "illene" neki! Nyúlni még nem! Azért ha egy hónap múlva még mindig öklözik, mutasd meg a dokinak!
A kérdező hozzászólása: Ha a kezébe adok valamit(szétnyitom az ujjait) akkor fogja egy darabig, de aztán elengedi.Mintha nem tudná még hogy a kezében van:) Ezért nem merek pl. mûanyagból készült csörgõt adni a kezébe, mert ahogy kapálózik félek hogy fejbe üti magát. Már kevesebbet van ökölben a keze az tény, és mostanában elkezdte a szájába venni és turkál is a szájában:) ) Köszönöm a válaszokat!

A bőrgyógyász mit kezd a szemölcsökkel?

A szemem fölött apró szemölcsök vannak. Hogy szokta a b?rgyógyász leszedni? leégeti? vagy mit csinál? és fáj ?:S

Legjobb válasz: biztos hogy szemölcs az ?? amúgy nekem nem volt még de anyumnak az ujjain volt pár darab és fagyasztották neki a fagyasztás után úgy égett ott a keze ahol bekenték mintha tûzbe nyúlt volna aztán legközelebbi fagyasztásnál jól megkapargatták neki(ami nem kicsit fájt) aztán fagyasztották jó sokáig vissza kellett járnia de hogy a szemed környékén mint csinálnak vele azt nem tudom valahogy kíméletesebb módon bánnak vele sztem mert mégis csak az arcon van

biztos hogy szemölcs az ?? amúgy nekem nem volt még de anyumnak az ujjain volt pár darab és fagyasztották neki a fagyasztás után úgy égett ott a keze ahol bekenték mintha tûzbe nyúlt volna aztán legközelebbi fagyasztásnál jól megkapargatták neki(ami nem kicsit fájt) aztán fagyasztották jó sokáig vissza kellett járnia de hogy a szemed környékén mint csinálnak vele azt nem tudom valahogy kíméletesebb módon bánnak vele sztem mert mégis csak az arcon van
lézerrel szedi le.
A kérdező hozzászólása: és az fáj?

Ket honapos es egy napos terhes vagyok, normalis az, hogy keringet a hanyinger de nem hanytam meg egyszer sem? Mikor kezd a pocak nőni? Nehezen viselem a meleget, ez rossz?

Legjobb válasz: szia! nekem a 22.hétig erõs hányingerem volt, de egyszer sem hánytam..mindig este kezdõdött, és eltartott 4 óra hosszáig is:( vettem b6ot a gyógyszertárba,abból vettem be 2 szemet, az segitett valamelyest...próbáld ki... a pocakod nem sokára nõni fog, türelem...nekem a 4.hónapban kezdett látszani. szép babvárást kívánok!

szia! nekem a 22.hétig erõs hányingerem volt, de egyszer sem hánytam..mindig este kezdõdött, és eltartott 4 óra hosszáig is:( vettem b6ot a gyógyszertárba, abból vettem be 2 szemet, az segitett valamelyest...próbáld ki... a pocakod nem sokára nõni fog, türelem...nekem a 4.hónapban kezdett látszani. szép babvárást kívánok!
Teljesen normális az émelygés. A pocak meg alkati kérdés, kinek mikor kezd el nõni, és függ attól is, hol helyezkedik el a lepény. Én elég vékonyka vagyok, mellsõ falon tapad a lepény, a 17. héten kezdõdött el a pocaknövekedés. A nyarat pedig végigszenvedtem, nagyon nem bírtam a maleget, és ez is teljesen normális.

Mikor kezd a Nike ilyen sportcipõket forgalmazni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Rossz linket küldtél drága :)

Rossz linket küldtél drága :)
A kérdező hozzászólása: hopsz, bocsi :( [link]

Mennyi etanol és szén-dioxid keletkezik 1 gramm cukor (szacharóz) erjesztőgombás, anaeorob alkoholos erjedésénél? Az erjesztőgomba (Saccharomyces cerevisiae) mit kezd a többi cukorral, pl. fruktózzal?

Azt tervezem, hogy házi sörtermékeket készítek, az els? kérdés megválaszolásával tudnám számolni az alkoholszázalékot, amennyiben a második kérdés megválaszolásával fény derül arra, hogy mézet tudok-e használni édesítéshez anélkül, hogy a gomba azt is elkezdené feldolgozni.

Legjobb válasz: C6H12O6 = 2C2H5OH + 2CO2 M=180g/mol m=1g ------ n=m/M n=1/180=0,0056mol cukor van. 1mol cukorból 2mol etanol és 2mol szén-dioxid keletkezik. Tehát 0,0056molból------>x x=0,0056*2=0,0112mol. Ez grammra nézve, (gondolom téged az etanol érdekel): Metanol=46g/mol n=m/M 0,0112=m/46 m=~0,52gramm.

C6H12O6 = 2C2H5OH + 2CO2 M=180g/mol m=1g ------ n=m/M n=1/180=0, 0056mol cukor van. 1mol cukorból 2mol etanol és 2mol szén-dioxid keletkezik. Tehát 0, 0056molból------>x x=0, 0056*2=0, 0112mol. Ez grammra nézve, (gondolom téged az etanol érdekel): Metanol=46g/mol n=m/M 0, 0112=m/46 m=~0, 52gramm.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a hasznos és kielégítõ választ!
A fenti képlet nem rossz, de az nem szaharóz, hanem glükóz, tehát elõtte hidrolizálnod kell a C12H22O11-es szaharózt 2 mól glükozzá, utána tudsz csak így számolni.
A glükoz és a fruktózt ez esetben nem kell megkülönböztetni, mivel egyik átalakítható a másikba, anno glükolízis folyamán a glükozt is fruktozzá alakítja az élõlény.

Mikor kezd a D'ESPAIRSRAY koncert?

Azt tudom, hogy 18:00-tól van kapunyitás, de mikor kezd?

Mikor kezd a pénisz nagysága nőni? Hány éves korban? :D

Legjobb válasz: már magzatkorban.....késõbb 11-13 éves kor körül

már magzatkorban.....késõbb 11-13 éves kor körül
Folyamatosan nõ, de igazán 13 éves korban kezd.

Szeretnék mikor kezd a suli izmot fejleszteni de mindenhol has-hát-láb-kar milyen oldalakon tudnék gyakorlatokat találni? és még 15kg-t is lekéne adnom étrendel meg pl futással 3hónap alatt eltudok érni látványos eredményt?

Legjobb válasz: 3 hónap alatt profi edzéstervvel és szinte tökéletes étrenddel el lehetne érni ezt az eredményt . Viszt mivel te nem értesz hozzá , kételkedem benne , hogy sikerülhet . Itt van egy jó oldal : http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4 Ezt nézegesd nyugodtan . De remélem azért van konditerem mert anélkül nem fogsz elérni sok sikert .

3 hónap alatt profi edzéstervvel és szinte tökéletes étrenddel el lehetne érni ezt az eredményt . Viszt mivel te nem értesz hozzá , kételkedem benne , hogy sikerülhet . Itt van egy jó oldal : http://body.builder.hu/edzesek_index.htm4 Ezt nézegesd nyugodtan . De remélem azért van konditerem mert anélkül nem fogsz elérni sok sikert .

Mikor kezd a babó pelus fogyasztása csökkenni? ÉS kb mennyiről mennyire?

Legjobb válasz: Annyira pontosan nem emlékszem már, de az elsõ pár hónapban elment néha napi 8-9 is (az enyém állandóan a friss pelusba kakizott). 6-7 hónaposan már biztos, hogy csak napi 5 pelus fogyott. Aztán valamikor 10 hótól kb, de lehet rosszul emlékszem, már csak 4-5. Kb 1 éves korától napi 3-4 pelus.

Annyira pontosan nem emlékszem már, de az elsõ pár hónapban elment néha napi 8-9 is (az enyém állandóan a friss pelusba kakizott). 6-7 hónaposan már biztos, hogy csak napi 5 pelus fogyott. Aztán valamikor 10 hótól kb, de lehet rosszul emlékszem, már csak 4-5. Kb 1 éves korától napi 3-4 pelus.
Kb. nálunk is úgy volt, mint az elsõ válaszolónál. Most 19 hós a csemetém, kb. fél éve 3-4 pelus fogy.
4 hós a babám, napi 5 pelus fogy. Eleinte volt, hogy 10 is elment. Mindig tapogatom a pelusát, ha tele van pisivel, akkor cserélem (ha már nem ropog benne a nedvszívó anyag). Kaki egyszer van, reggel, az még belemegy az éjszakai pelusba. 4es pamperst használunk.
17 hónapos a kisfiam, és legalább 5-6 pelus fogy egy nap. De fogzáskor megy a hasa pl, illetve nagyon kicsipi a fenekét bármilyen pelusban a sok pisi, igy nem mindig várok vele, hogy megteljen, inkább cserélek.
8 hós és napi 4-5 pelus megy el. újszülötten 8-10 ment el.
Mikor áttértünk a napi öt evésre, akkor minden evés után egy pelus, így egy napra bónuszpelussal számolva 6-ot használtunk átlagban. Aztán 7-8 hónapos kora után annyi kaki volt, hogy 7-8 pelus is elment, mert ugye a tiszta pelusba jó nyomni a kakit :o) És utána azért igyekeztem cserélni.
14 hónapos, és napi 5 pelust használunk. Kivéve, ha rögötn belekakil a tisztába, akkor 6-ot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!