Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdödnek a a terhesség elsö (4 db)

A terhesseg elso jeleni mennyi ido utan kezdodnek? Es mik aZ elso tunetei?

Legjobb válasz: http://eletmod.hu/tart/rcikk/j/0/167996/1 google elsõ találata... http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=terhess%C3%A9g..

A kérdező hozzászólása: koszi, de engem foleg az erdekelne h mennyi ido utan jelentkeznek a tunetek!
Kb. a várható menstruációval egy idõben. Az elsõ tünetek olyanok, mint mielõtt megjön: mellfeszülés, hasfájás, stb.
akarsz babat, vagy félsz, h terhes vagy??
google bármit beírsz mindner elesz választ! mi csak tippelünk sõtt lesz aki leisugat majd! inkább ott keress amúúgy a menstruáció elõtt már a tszt is kimutatja tünetei mellfeszülés menstruációs késés émelygés de az nem midg, keress rá konkrét válaszok lesznek.... ezen az oldalon sokan vannak 10-12 évesek akik hülyeségeket is írnak nem kell mindre adni!!! puszi szia!

Mikor kezdödnek el a a terhesség elsö jelei? 2 hete nem védekezünk és elkezdtem szédelegni, és olyan furcsán érzem magam. Vagy bebeszélem magamnak?

Legjobb válasz: szédelgés lehet az idõjárás miatt is . Semmi konkrétat nem írtál..pl.: mellfeszülés , alhasi komfortváltozás, puffadás, már lehet kezdõdnének a tünetek, de csak akkor kapsz választ, ha nem jön meg és tesztelsz. Hát remélem az van amit szeretnétek!

szédelgés lehet az idõjárás miatt is . Semmi konkrétat nem írtál..pl.: mellfeszülés , alhasi komfortváltozás, puffadás, már lehet kezdõdnének a tünetek, de csak akkor kapsz választ, ha nem jön meg és tesztelsz. Hát remélem az van amit szeretnétek!
A kérdező hozzászólása: a menstruációm 2hét mulva fog megjönni.nincs semmi más tünetem csakhogy ugy szédelegni kezdtem.de sztem csak bebeszélem magamnak mert még a menstruáciom nem késett és azért is mert nagyon szeretnénk babát. köszönöm
2 hét múlva jön a menzid és babát akarsz? Akkor pé közelében lehetsz, uh most kell tenni az ügy érdekében!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!azon leszünk :)

Mikor kezdenek el legkorábban jelentkezni a terhesség első jelei?

Barátn?mmel 5 napja lefeküdtünk. Kotonnal csináltuk az elején, aztán 5 percel a vége elött anélkül, de nem élveztem bele mert elötte kb. 5 másodperccel kivettem. Ha még esetleg így is teherbe esett volna akkor így 5 nap után annak lehetnek jelei?

Legjobb válasz: Nem a barátnõd esett teherbe, hanem te. Grat.!

Nem a barátnõd esett teherbe, hanem te. Grat.!
A kérdező hozzászólása: de énmár akkor rettegek ha annyit mond hogy szédü egy kicsit vagy hogy hányingere van..és 2 napja folyamatosan eszik
A menzesz elõtt minden lány szó szerint zabál... :D Állítólag 1 év alatt 100 nõbõl 40-50 lesz terhes ezzel a "módszerrel", van okod parázni.
Ki állítja? -Ha szabad tudnom...:-)
A kérdező hozzászólása: 100-ból 50? Ez nagyon soknak tûnik:| Nem élveztem bele 100%..még így is nagyon necces?
igen így is nagyon necces...
Az 50el lehet túloztam. De a 40 reális szám. http://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/10714/megszakit..
Mikor elolvastam, az járt a fejemben hogy atyaééég. Most komolyan hány évesek is vagytok? Mert nem lehettek sok, az egyik okból hogy a lánynak még nem rendszeres, a másik ok meg hogy iszonyú idétlenül használod azt az óvszert: "elsõ elszakadt, a második meg már össze-vissza volt..és ráadásul már elszorított" Hogy a kérdésre is válaszoljak: Nincs rá túl sok esély, de nem zárható ki a terhesség. Ha megjön, akkor örültök, ha egy kicsit is késésnek tûnik akkor teszteltek. Ja, és ilyenkor, még nincsenek terhességi jelek pl hányinger.
A kérdező hozzászólása: igen fiatal vagyok, de volt dolgom már nem egy nõvel..csak szimplán nem bírom elviselni az óvszert magamon:S
Fogjátok már fel végre, hogy nincs olyan, hogy ekkor és ekkor biztosan nem eshet teherbe, meg hogy az elõváladékban úgysincs annyi, hogy teherbe essen, és "jaj csak 5 mp-ig voltam benne"! Sosem szoktam ilyen kérdésekhez írni, de már nagyon idegesít, hogy ennyi eszetlen b*rom van! Aztán majd pár hét múlva, ha kiderül, hogy terhes, akkor is legyetek olyan vagányak, mint amikor ész nélkül csináltátok! BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még akkor is, ha védekeztek, mert semmi nem nyújt 100%-os védelmet! Nem hiszem el, hogy a mai tinik ennyire ész nélkül élnek (ha nem vagy tini, még rosszabb). Aztán majd lehet sírni, ha gáz van. Mikor fogjátok már fel, hogy ilyen esetben 3 életrõl van szó! Szerencsétlen megfogant gyerekrõl(aki jobb esetben megszületik és normális körülmények közt, szeretetben felnevelik, rosszabb esetben meg megölik a ti baromságotok miatt, mert "jaj, hát én nem akarok gyereket"). Rajta kívül meg ott vagytok ti, akiknek szintén "tönkre mehet" az élete, ha idõ elõtt lesz gyereketek! Miért olyan nehéz megérteni, hogy egy gyerek nem olyan, mint egy megunt játék, hogy "ó, hát nekem ez nem kell, kidobom a kukába". Mit szólnátok hozzá, ha a ti szüleitek is közölnék veletek, hogy csak egy besikerült felesleg vagy??? Kérj felvilágosítást, ha ennyire tudatlan vagy! Mi az, hogy 5 mp-el a vége elõtt kivetted? Tán stopperrel a kezedben nyomod? És, kit érdekel, hogy kivetted a vége elõtt? De közben minden védekezés nélkül együtt voltatok és simán lehet terhesség a vége! Csak adja az ég, hogy ne legyen! Ilyen szülei, mint ti és a hozzád hasonlóak, senkinek ne legyenek! Nem hiszem, hogy bármilyen ember is szeretné azt, hogy a szülei ész nélkül hozták létre, de nem is akarták! Fogalmad nincs a dolgokról, csak teszed a micsodád, ahová tudod! Mi az, hogy szorít, leveszem már??? Az majd kényelmesebb lesz, ha a gyerekhez óránként kell felkelni éjszaka? Mert azt nem tudod majd letenni, úgy, mint a szûk gumit... Gratulálok magadhoz.
Jó, értem én, itt most arra szerettem volna célozni hogy ha ilyen dolgok gondot okoznak, akkor egy-két évvel lehet hogy el kéne halasztani a szexelést. Nehogy egyszer tényleg becsússzon egy baba. Érted? Ezt a ti érdeketekben mondom.
És szánalmas az a szöveg is, hogy nem bírod elviselni magadon! Allergiás vagy rá, vagy mi a fene? És nem csak óvszer létezik, ha annyira nem bírod elviselni( amit kétlek), akkor nem szexeltek vagy kitaláltok más védekezést. Mert ha ott a gyerek a hasban és meg kell szülni és fel kell nevelni, akkor már nem mondhatod, hogy hát "én nem bírom elviselni a gumit"! És egyébként mit számít, hogy 100-ból hány nõ eshet így teherbe? Ha 100-ból 99 nem esik teherbe védekezés nélkül, attól még ott van az az 1, aki igen!!!
22:49 Az igen! Egyetértek!
Nem bírod elviselni a gumit. Ez olyan amikor a 12 éves dohányos mondja hogy engem megnyugtat a cigi mert szükségem van rá. Hát figyelj én és velem együtt több millió férfi eltudja viselni azt a [email protected] gumit akkor te is!
Tinihiszti ez a "nem bírom elviselni a gumit". Akkor ne szexelj. :) )
Én ezzel értek egyet: "Fogjátok már fel végre, hogy nincs olyan, hogy ekkor és ekkor biztosan nem eshet teherbe, meg hogy az elõváladékban úgysincs annyi, hogy teherbe essen, és "jaj csak 5 mp-ig voltam benne"! Sosem szoktam ilyen kérdésekhez írni, de már nagyon idegesít, hogy ennyi eszetlen b*rom van! Aztán majd pár hét múlva, ha kiderül, hogy terhes, akkor is legyetek olyan vagányak, mint amikor ész nélkül csináltátok! BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még akkor is, ha védekeztek, mert semmi nem nyújt 100%-os védelmet! Nem hiszem el, hogy a mai tinik ennyire ész nélkül élnek (ha nem vagy tini, még rosszabb). Aztán majd lehet sírni, ha gáz van. Mikor fogjátok már fel, hogy ilyen esetben 3 életrõl van szó! Szerencsétlen megfogant gyerekrõl(aki jobb esetben megszületik és normális körülmények közt, szeretetben felnevelik, rosszabb esetben meg megölik a ti baromságotok miatt, mert "jaj, hát én nem akarok gyereket"). Rajta kívül meg ott vagytok ti, akiknek szintén "tönkre mehet" az élete, ha idõ elõtt lesz gyereketek! Miért olyan nehéz megérteni, hogy egy gyerek nem olyan, mint egy megunt játék, hogy "ó, hát nekem ez nem kell, kidobom a kukába". Mit szólnátok hozzá, ha a ti szüleitek is közölnék veletek, hogy csak egy besikerült felesleg vagy??? Kérj felvilágosítást, ha ennyire tudatlan vagy! Mi az, hogy 5 mp-el a vége elõtt kivetted? Tán stopperrel a kezedben nyomod? És, kit érdekel, hogy kivetted a vége elõtt? De közben minden védekezés nélkül együtt voltatok és simán lehet terhesség a vége! Csak adja az ég, hogy ne legyen! Ilyen szülei, mint ti és a hozzád hasonlóak, senkinek ne legyenek! Nem hiszem, hogy bármilyen ember is szeretné azt, hogy a szülei ész nélkül hozták létre, de nem is akarták! Fogalmad nincs a dolgokról, csak teszed a micsodád, ahová tudod! Mi az, hogy szorít, leveszem már??? Az majd kényelmesebb lesz, ha a gyerekhez óránként kell felkelni éjszaka? Mert azt nem tudod majd letenni, úgy, mint a szûk gumit... Gratulálok magadhoz."
A kérdező hozzászólása: elvileg a napokban jönnie kell..csak még nem állandó a ciklusa:S
hát pedig más lehetõségetek nincs... vagy paráztok a menzeszig...
A kérdező hozzászólása: nyilván arra gondoltam, hogy neki mikor kezdenek jelentkezni...
Meséld már el, hogy miért a végére vetted le..???
A kérdező hozzászólása: mert az elsõ elszakadt, a második meg már össze-vissza volt..és ráadásul már elszorított kb...
5 nap utánmég semmi Ha nem jön meg neki, akkor kezdhetsz lassan parázni
5 nap után biztosan nem.
A kérdező hozzászólása: és ahogy leírtam, teherbe eshetett? mekkora az esély rá ha igen?
Hát lehet hogy belepattintottál egy kis elõváladékot, de minimális az esélye
A kérdező hozzászólása: az elõváladékban nem mindíg van sperma ugye?
Ugye.
A kérdező hozzászólása: örülök hogy neked vicces:)
letörölted a farkad miután kiverted?
Nyugi, ne parázz, Én 4 éve majdnem minden nap csak az utolsó pillanatban használom a gumit. Most mennem kell, mert dórika nagyon sír...
A kérdező hozzászólása: nem töröltem le...de más úton le lett takarítva..gondolom így érthetõ:D
aha értem :D kis élvhajhász :D :D :D na amúgy elég necces dolgot csináltatok... ha tényleg nagyon paráztok akkor 13-14 nappal az aktus után csináljatok egy nagy érzékenységû tesztet...
A kérdező hozzászólása: jézus olyat nemmerek..vagy az örömtõl vagy a sokktól fogok szívrohamot kapni.:D
tényleg elég felelõtlenek vagytok, de hogy a kérdésedre válaszoljak elsõ jelei közé tartozik, hogy megduzzad a melle, ami a menstruáció elsõ jele is. Szóval ha nem jön meg neki idõbe, akkor tesztet kell csinálni, nincs mese. Ha a "gumit nem bírod elviselni" akkor fogamzásgátló

Mikor kezdődnek mennyi nap után a terhesség elsö gyanújelei?

Legjobb válasz: azt mondták már 3nap után is ez igaz?

A kérdező hozzászólása: azt mondták már 3nap után is ez igaz?
Szia! Nekem szep 1-én volt peteérésem. tegnap kellett volna megjönnie...teszteltem tegnap...negatív.....teszteltem ma reggel...nagyon halvány pozitív...5 napja mensis érzés meg émelygés, de attól féltem hogy bemesélem magamnak...álltalában 10-14 nap...de én nálam ez megcáfolódott! :) legalábbis remélem hogy ez a halvány csík nem délibáb! :)
Gratula az elsõ válaszolónak :) A csík az már csík :) ) Szerintem max. a mensihez hasonló hasfeszülést érezheted de azt is csak mikor már beágyazódott tehát megtermékenyítés után 4-5-6 nappal...émelygés, hányinger ilyenek szerintem ha korábban jelentkezik mint legalább a mensi elmaradása, akkor az pusztán pszichés dolog...vagy gyomorrontás :) )
Köszönöm a második hozzá szólónak! :) Az elsó hozzá szóló!
A kérdező hozzászólása: tehát akkor mindenképp meg kell várnom a menstruációm kimaradását és akkor lehetnek jelei????? elöbb nem is egyébként énis szeptember 1.-jén voltam együtt a párommal elöször védekezés nélkül...de azota rendszeresen ugy vagyunk együtt hogy nem védekezünk... és nekem 12.-én kell megjönnie...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!