Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdödnek a (1557 db)

Mostanában mikor kezdenek a fiúk/kiskamaszok borotválkozni?

van valami átlag életkor?minek a hatására?

Legjobb válasz: Minek a hatására? A hormonális változások hatására. Akkor kezdenek borotválkozni mikor nõ a bajszuk. És nem lehet átlagot vonni. Van aki 12 vagy aki 20 évesek kezd az arcán szõrösödni.

Minek a hatására? A hormonális változások hatására. Akkor kezdenek borotválkozni mikor nõ a bajszuk. És nem lehet átlagot vonni. Van aki 12 vagy aki 20 évesek kezd az arcán szõrösödni.
Mindenki maskor. Ismerek olyat, aki 14 evesen kezdte, volt, aki 17-18.

Népszámlálók -akik közelebb vannak a tűzhöz! Mikor kezdik a kifizetéseket a számlálóbiztosoknak?

Legjobb válasz: 15-étõl kezdik el utalni,és még elvileg novemberben kézhez kapjuk.

15-étõl kezdik el utalni, és még elvileg novemberben kézhez kapjuk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, -megnyugtatott!
Miért van az, hogy valaki kézben kapta meg nem számlára és kb. 25%-ot adózott nem 10-et?
A kérdező hozzászólása: Nekem számlára utalták és több mint 25%-al kevesebbet! Remélem küldenek valamilyen elszámolást-igazolást, mert tavasszal adóbevallást is kell emiatt csinálni. A 10% az a "költségátalány" lehet, amivel a bruttót csökkenthették - adózás elõtt.

Zarában, P&B-ben, Bsk-ban mikor kezdődnek a téli leárazások?

Meg arra vagyok még kíváncsi, hogy hány százalékosok ezek a leárazások? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: még nincs is igazi tél, mit akarsz?:D amúgy majd karácson után úgy január 15e körül sztem.

még nincs is igazi tél, mit akarsz?:D amúgy majd karácson után úgy január 15e körül sztem.
A kérdező hozzászólása: Decemberbe terveztem, hogy felmegyek vásárolni.


Mikor kezdenek a babák érdeklődőbbek lenni, mikor már elnézelődnek, és nem csak sírásból áll nagy részben az ébrenlétük?

Kisfiam 6 hetes, néha elnézel?dik már fél órákra, aztán elsírja magát, amíg kézbe nem veszem, és ott el is alszik. úgy várom már, hogy jobban lehessen vele foglalkozni, mert most még csak faarccal nézel?dik, nem is mosolyog. Általában mikor nyílnak ki kicsit a világ felé?

Legjobb válasz: Szerintem 3 hónapos kora körül már jobban el vannak és érdeklõdõbbek!De babára válogatja!:)

Szerintem 3 hónapos kora körül már jobban el vannak és érdeklõdõbbek!De babára válogatja!:)
Az én babám most 3 hónapos, 2 hónapos korától mosolyog úgy igazán, és gagyog, amikor énekelek neki vagy mondókazok nagyon figyel, már néha olvasok mesét is, közbe még õ is "beleszól" , figyelgeti a képeket, persze csak néhány percig, nem eröltetem, csak szoktatom.Kitartás, nekünk is voltak nehéz idõszakjaink...
ne izgulj, napról napra jobb lesz... mi 3 hósak vagyunk és az utóbbi 2-3 hétben sokat fejlõdtünk... kislányom olyan 6 hetes kora körül mosolygott elõször, de utána még eltartott 1-2 hétig, mire többet mosolygott... most már messzire lát, érdeklõdõbb, a kezeit figyelgeti ezerrel, mosolyog, gõgicsél, fogdos a kis kezeivel. :D ... ja, és kezdi megismerni a családtagokat... ez tök jó érzés...
6-8 hetes kora körül.
az enyém még most is nyûglõdõs, pedig már 19 hónapos is elmúlt. mondjuk nem egy faarcú, lehet vele jókat nevetni.

Mikor kezditek a hozzátáplálást, kóstolgatást?

Két étkezés között,vagy rögtön evés elött?

Legjobb válasz: mi szopi után

mi szopi után
A délelõtti szopi után.Pár kiskanál reszelt alma levét adom majd neki. Aztán ha ízlik, másnap is azt kap, kicsit többet. Aztán pár nap múlva jühet egyéb gyümi, krumpli, zöldség, de egyszerre mindig csak egyféle. Így a tízórai- szopit lehet elõször kiváltani, illetve kiegészíteni:) Jó kóstolgatást:)

Mikor kezdik a gyerekek cikinek érezni, ha anya/apa látja őket meztelenül?

Tehát nálatok ez hogy volt, hány éves korban? Fiú vagy lány? Anya, apa vagy mindkettő előtt ciki?

Legjobb válasz: Én már 6 évesen éreztem.

Én már 6 évesen éreztem.
öt éves még nem szólt :)
én 38 vagyok, de még nem érzem.
szerintem kb 10 évesen
Nagyon gyerekfüggõ, de általában olyan 8-10 évesen.
van olyan család ahol soha. pl nálunk sem. 29 avgyok de még most sem esek kétségbe ha látom a szüleimet meztelenül vagy ha ök látnak engem. Én igy nöttem fel, sosem voltak elöttem szégenylösek igy én sem elöttük. én butaságnak tartom ezt a szégyenlösködést a közvetlen szûk sxsalád elött. Én is iyg fogom nebvelni a agyerkemet hogy ez legyen számára a természetes. Természetesen én sem látom már napi szintme öket igy és ök sem engem de ez azért van mert külön fürdõszobánk van. Ha ugy alakul akkor sincs benne semmi. Az végképp fura nekem ha egy lány szégyenlõs az anyukája elött. Apuka még egy dolog de anyuka elöt szeritnem az gáz. Anuykádnak kell annak az embernek lennie akivel bármiylen problémát meg tudsz beszélni. nem ide kell irni ha valami rendelleneset észlelsz magadon hanem öt mégkérdezni róla.
Én kb 11 éves koromban kezdtem el érezni... Azóta is tart. 13/L
Én már 5-6 évesen szégyenlõs voltam. Apám "gentleman-nek" nevelt, anyám ága pedig igazi gyerekbarát, naturalista, már-már õrült dolgokat mûvelt. Ezeket nem szeretném részletezni, a lényeg, hogy én épp a két végletet láttam otthon. Gondolom mondanom se kell, melyiket választottam... Megvan a hátránya, mindenki elõtt szégyenlõs vagyok, 17 éves koromig nem voltam hajlandó nyílvános fürdõbe menni, de végsõsoron jobban jártam. Lásd: Anyám ágában közös családi idõtöltés a 10 éves gyerek fürdetése...
Engem 21 évesen se zavar!

Srácok, amikor bejelöltök egy csajt fb-n, mivel kezditek a beszélgetést?

Legjobb válasz: csõ he tecõ neköm elgyössz hónap diszkóba?

csõ he tecõ neköm elgyössz hónap diszkóba?
Megvárom hogy megkérdezze: "ki vagy , és minek jelöltél be"
Lájkold a hülyeségeit aztán írj neki valami banális dolgot.
valami ürüggyel, ami mindig van, mert csak olyat jelölök be, akit személyesen is ismerek.
felpróbálnálak egy kõrre!
"KÓLÁT ISZOL???" Ja, nem, bocs, ezt a diszkóban. :D

Mikor kezdődnek a gyermekeknél az első ugrások, szökdelések?

Legjobb válasz: Fiam kb 2 éves kora elõtt ugrált,mostanában szögdel 2,5 éves.

Fiam kb 2 éves kora elõtt ugrált, mostanában szögdel 2, 5 éves.

Győri Árkádban mikor kezdődnek a leárazások?

Itt Szombathelyen már egy csomó minden le van árazva,abban a kevés boltban is,ami van. Igaz hogy nem minden,de már most elkezdődött. Szeretnék felmenni Győrbe,de nem tudom hogy mikor éri meg! Akkor lenne a legjobb,mikor már minden boltban van leárazás! Július végén már mehetnék?Esetleg várjam meg az augusztust is? Feleslegesen nem szeretnék fordulni.

Legjobb válasz: Elvileg holnap megyek az Árkádba, majd megnézem neked.:)

Elvileg holnap megyek az Árkádba, majd megnézem neked.:)
Na megnéztem neked, igazából én még nem jönnék, csak pár hét múlva, bár már elég sok leárazás van. Nem tudom, pontosan milyen üzletek érdekelnek, de a H&M-ben, a C&A-ban, a Zarában, az Office Shoesban, a Playersroomban, a Hervisben már elég nagy akciók vannak, a New Yorkerben kevesebb... Ha vannak kérdéseid, nyugodtan írjál. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon rendes vagy!!! :) igazából minden érdekelne, mert nincs kifejezetten kedvenc márkám. úgy vagyok vele hogy mindegy milyen márka ha az ár egálban van a minõséggel. ilyenkor úgyis minden boltba benézek, kihasználom hogy végre feljutok :) de mégegyszer köszönöm válaszod!! :D
Ugyan, nagyon szívesen! :)

Mikor kezdem a rúgásokat erősen/ fájóan érezni?

27-28 hetes vagyok. Látszik ahogy mozog, és a rúgások is nagyok, párommal mindig összenézünk. De mindig hallom, hogy úgy rúgja, hogy bordán pl, vagy összegörnyed akkorát. Remêlem értitek:))

Legjobb válasz: Én soha nem éreztem fájóan, vagy olyan nagyon erõsen... Talán az utolsó 1-2 hétben volt olyan, hogy nagyon nagyon rúgott, és már kellemetlen volt :) Lehet te sem fogod :)

Én soha nem éreztem fájóan, vagy olyan nagyon erõsen... Talán az utolsó 1-2 hétben volt olyan, hogy nagyon nagyon rúgott, és már kellemetlen volt :) Lehet te sem fogod :)
Hát ha jól emlékszem, akkor nekem úgy a 34.héttõl kezdõdtek a fájdalmas mozgások :) De nekem akkor sem volt , , teher, , a terhesség, én akkor is imádtam érezni, ahogy mozog a kisfiam :) Hiányzik ez az érzés, még szívesen lennék terhes :) De természetesen az a legjobb, hogy már itt van velem :) Boldog babavárást és majd könnyû szülést neked :) 2 hós fiú anyukája
33 hetes vagyok, én se tapasztalok ilyesmit. Oldalra rugdal, így nagyon látványos, de nem fájdalmas. Egyszer a 26. hét környékén rárúgott a gyomromra, akkor hánytam tõle, bár az a rúgás sem fájt. Akkor lefixáltuk a leányzóval, hogy többet ilyet nem csinál és nagyon rendesen tartja magát hozzá. :) 33 hkm
NEkem nem fájt mikor rúgott nekem marhára kifeszített, kitolta magát...de olyan szinten h azt hittem kiszakad az oldalam! És brutális formákat öltött a hasam olyankor vagyis az oldalam :) De nem azt mondom h fájt ez sem hanem kellemetlen volt. Kb ezek a dolgok a 30. hét felett kezdõdtek vmikor már pontosan nem tudom... :) Amiket te írsz olyan nem volt :)
ja és 5 hós a lányom :)
Nekem most az utolsó 4 hétben tudja minden irányba kitolni magát, az elég kellemetlen. De biztos függ attól, hogy mi a pozíciója.
Nekem fejfekvesu es kb a 31.hettol kezdte el a fajdalmas mozgasokat, persez nem mindig.De ugy naponta kinyujtoztatja a kis labait, es szereti ezt rugdosva csinalni..:) Csak a vesem meg az oldalam banja, nagyon faj olyankor de a fajdalom mellett mindig nevetek mert imadom!:) 33hkm
A kérdező hozzászólása: Mindig érzem, hogy egyre erõsebb és éberebb:) persze minden pillanatot csodaként êlek meg, szóval várom az újabb mrglepiket:) Köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!