Találatok a következő kifejezésre: Mikor kezdödik a (772 db)

Mikor kezdödik a tanév Angliában, illetve mikor van vége az első félévnek, mikor kezdödik a második, és mikor van vége az évnek?

Egy türténethez kellene, amire egy versenyre szeretnék jelenkezni, és már egy csomót kerestem, de sehol sem találtam meg a megfelelő információt. Azt tudjátok, hogy hogyan osztályoznak? 1-5ig mind itt, esetleg betükkel mint Amerikában.

Legjobb válasz: Hali. Kb 3 eve tanulok kint es nalunk Szept 7. -en kezdodik es Jun 22. -en er veget a suli. Az osztalyzas az A* tol kezdodik egeszen f ig ami a legrosszab szoval : A* ,A,B,C,D,E,F. Osztalyok nincsenek csak "házak mint a Harry Potter ben. Nálunk pl: Oak, Ash,Willow, es Birch van. A hazakban 7. Osztalytol 11. Osztalyban levo tanulok egyarant mixelve vannak jelen. Minden nap 5 lesson van ket szunettel egy 20 es egy 40 percessel. Az orak 9:10 tol kezdodnek es 3:10 kor vegzodnek. Remelem segitettem.

Hali. Kb 3 eve tanulok kint es nalunk Szept 7. -en kezdodik es Jun 22. -en er veget a suli. Az osztalyzas az A* tol kezdodik egeszen f ig ami a legrosszab szoval : A* , A, B, C, D, E, F. Osztalyok nincsenek csak "házak mint a Harry Potter ben. Nálunk pl: Oak, Ash, Willow, es Birch van. A hazakban 7. Osztalytol 11. Osztalyban levo tanulok egyarant mixelve vannak jelen. Minden nap 5 lesson van ket szunettel egy 20 es egy 40 percessel. Az orak 9:10 tol kezdodnek es 3:10 kor vegzodnek. Remelem segitettem.

Kinél mikor kezdődik a Karácsonyi láz?

Mikortól kezditek el várni és hangolódni rá?

Legjobb válasz: Nekem november közepe fele jön az,hogy "jaj nekem kinek mit vegyek" para :S

Nekem november közepe fele jön az, hogy "jaj nekem kinek mit vegyek" para :S
Karácsonyi lázam sohasem volt. Lehet, hülyén hangzik, de én egész évben vásárolok olyan dolgokat, amiket karácsonyi ajándéknak szánok. Például anyukám egy elejtett fél mondatában említ valamit, aminek örülne, másnap ügetek és megveszem, pontosan azért, mert a karácsony körüli õrületet nem bírom elviselni. Utálom a tömeget, az idegbetegen rohangáló embereket, úgyhogy ebbõl én már húsz éve kivontam magamat.
Nekem már most. :) Általában, ahogy elmúlik a nyári jó idõ, és kezdenek hosszabbodni az éjszakák/rövidülni a nappalok, tudatosan is igyekszem karácsonyi hangulatba hozni magamat, hogy ne essek depresszióba. Ilyenkor már gondolkodom, kinek mit vegyek majd, milyen ételeket/süteményeket készítsek, sõt, adventi naptár-ötleteken is töröm a fejem. :) Nekem ez a várakozás a legjobb az egészben. :)
mi se megyünk vásárolni karácsonykor, -a 17 es zárka börtön lakói -
Mindig szolgálatban vagyok karácsonykor. Nem nagyon érdekel.
Nekem nincs olyan.
Mivel már most tele az üzletek karácsonyi cuccokkal így erõsen lehangolnak ezzel. Mire eljön a december már a "tököm" tele lesz a sok karácsonyi dalokkal, vásárlási lázzal amit az emberek mûvelnek, a sok kacattal amit árulnak. december 24-én lenyugszom, és feldíszítem a fát.. Azt hiszem ekkor fog megjönni a hangulatom is..
Az utolsó válaszoló szövegén beszartam :DD Bele is hallgattam néhány karácsonyi dalba és ezen vigyorgok, hogy ez a karácsonyom is mennyire szar lesz és hogy mennyire a tököm tele lesz a karácsonyi dalokkal :DD Mivel egyedül töltöm már évek óta én kijelentem, hogy szarok a karácsonyba és a karácsonyfa ágával ki is törlöm a seggem.Nekem ennyit ér ez az ünnep.
Nálam ilyen tájt, szeptember végén, október elején elkezdõdik a láz. Rendszeresen átkutatom a lakást, hogy vajon ki mit vett nekem. Sokszor másoknak szánt ajándékokat is találok :)
Én nyaralás után már a karácsonyt várom :) Hogy miért, arról fogalmam sincs, mindig gondok vannak, tipikus idegbeteg, hócipõm tele a karácsonnyal szindrómában szenvedek... Egyébként olyan december körül szoktam elkezdeni, bár a kislányom 40 fokban is csak a télapó itt van címû dalra tudott elaludni :D
júniusban..:D
Rám is augusztus vége fele jön, de most próbálok nem rágondolni, mert tavaly is egész õsszel a karácsonyon gondolkodtam és karácsonykor meg nem volt nagy hangulatom, de az idõjárás is nagyban befolyásolta.
nekem olyan novemberbe ugrik be, hogy mingyárt karácsony.De maga a láz sz december 6.
huha, nálam már most itt van, karácsonyi zenét hallgatok most is, Frank Sinatra-t imádom :) -tegnap kiválogattam a karácsonyfa díszeket is, hogy minden rendbe legyen :) -jöhetne már az áldott ünnep :)
Reálisan november eleje körül (karácsonyi zenét hallgatok, filmeket nézek, stb), de már most is néha elõfordul, hogy rámtör. Imádom a karácsonyt :)
Nekem is november környékén kezdõdik ez az egész, hogy mikor díszítünk már meg hogy miket kapok majd . Persze már szeptembertõl várom de akkor még nem gondolkozok ilyen részleteken.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. Megnyugodtam hogy nem csak én várom már pedig még csak szeptember vége van :D Bár ajándékozás nálunk sincs nagyon, nálam nem is ez a lényeg hanem a hangulata. Tegnap én is meghallgattam 1-2 karácsonyi zenét ezért merült fel bennem hogy vajon ez nem e túl "beteg" dolog-e ilyen korán...:)
Nincs karácsonyi láz. Mi nem ajándékozzuk egymást. Elég egy üdvözlõkártya, a férfiaknak bor vagy pezsgõ a nõknek bon-bon.. Mindenki ezt adja a másiknak, így megússzuk hogy a nagy hülyeségekre pénzt dobjunk ki..
Idén már próbálom magam visszafogni. Tavaly elvetettem a sulykot és augusztusban karácsonyi dalokat hallgattam, ahogy pedig jött a rossz idõ egyre gyakrabban vettem észre, hogy karácsonyi pitty-putty dolgokat csinálok :D és mire jött december 24-e addigra annyi volt a karácsonyi hangulatomnak. Szóval idén megpróbálom kitolni november eleje/közepe fele :D (bár már vétkeztem mert végig hallgattam a karácsonyi track listámat :D)
szeptember 1!! :DD ahogy kezdõdik a suli az éltet hogy legyen már téliszünet, Karácsony.. utánna meg a nyarat várom :D
Én már novemberben abban élek.xdd Akkor jön rám, hogy "jaaj kinek mit kéne venni, én mit kérjek, stb.. :)
Hát azért már november közepe felé bennem ez tartja a lelket :) Nem szeretem a telet, a hideget, és jó valamit várni ilyenkor, már gondolkodom az ajándékokon. Persze a nagy készülõdés- lakásdíszítés, adventi naptár, karácsonyi vásár- mind csak adventkor kezdõdnek.
Fényfüzéreket láttatok valahol? 10-20 égõset, melegfehér színût.

D'aucy konzervgyár zrt-nél mikor kezdődik a szezonmunka? (DEKO)

Legjobb válasz: Májusban lehet érdeklõdni, hogy mikor lesz toborzás/felvétel. Június környékén szokott indulni, idõjárástól függ.

Májusban lehet érdeklõdni, hogy mikor lesz toborzás/felvétel. Június környékén szokott indulni, idõjárástól függ.
Május és csak oda való szakmunkás papírral vesznek fel!!!
Ez egyáltalán nem igaz! A szezonban az emberek nagyrésze betanított dolgozó!! Én ott dolgozom.... Egyébként május 13.án lesz a toborzás 8 órától, csak ezen az egy napon! Egy jelentkezésilapot kell kitölteni, pár adat kell (szem.ig. szám, tb szám...) hol dolgoztál, milyen pozícióban, ott mit szeretnél dolgozni (betanított munka/gépkezelés...), ruha/cipõ méret és persze telefonszám... A naplóban van/lesz hírdetve 2-3-4!!! Remélem tudtam segíteni.... :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
Nagyon szìvesen :)

Mikor kezdődik a 2011-es Eurovízió? Melyik csatornán sugározzák?

Legjobb válasz: Azt hiszem az M1 szokta adni, gondolom most is így lesz.Hogy mikor,azt nem tudom.

Azt hiszem az M1 szokta adni, gondolom most is így lesz.Hogy mikor, azt nem tudom.
http://eschungary.hu/ A döntõt május 14-én tartják Düsseldorfban.
A kérdező hozzászólása: Közben láttam a sorrendhúzást, Magyarország a második csoportban van (11.-19dik fellépõ) a 15. helyen. Amúgy könnyû csoportunk van:)
Arbeit Macht Frei! Sieg Heil!
A kérdező hozzászólása: Miért írsz, ha nem tudsz válaszolni?????Feltettem egy kérdést, te meg szórakozol, szánalmas vagy...!
HH! 88!

A született feleségeknek mikor kezdődik a következő évadja? És mi lesz Mike Delfinoval?

Legjobb válasz: Arra gondolsz, hogy Magyarországon mikor lesz? Mert külföldön már az ötödik évad megy, én már azt nézem, és iszonyat jó! Mike él és virul, de elválnak majd, Susan és õ. Meg történnek majd vele még dolgok, de az most kezd csak kibontakozni...

Arra gondolsz, hogy Magyarországon mikor lesz? Mert külföldön már az ötödik évad megy, én már azt nézem, és iszonyat jó! Mike él és virul, de elválnak majd, Susan és õ. Meg történnek majd vele még dolgok, de az most kezd csak kibontakozni...
A kérdező hozzászólása: Igen, arra lennék kíváncsi hogy itthon mikor kezdik vetíteni... És melyik adón nézed ahol már játszák? És mért válnak el? Nagyon sorozat függõ vagyok...
Én a netrõl szoktam letölteni, torrent-tel...Amerikában megy az ötödik évad, azt hiszem, és már a kilencedik rész volt. Sajnos nem tudom, itthon mikor lesz, remélhetõleg jövõre, újévben mindig hoznak be új évadokat a sorozatokból. Mike és Susan részese lesz egy autóbalesetnek, a másik fél-egy nõ meg a kislánya meghal- és emiatt megy tönkre a házasságuk sajnos.
összejön a katherinnel de az utolsó részben, összeházasodik valakivel, de nem tudni kivel, mert nem mutatják, de susan az

Mikor kezdodik a vilagbajnogsag ma?

Legjobb válasz: már megy :)

már megy :)

Mikor kezdődik A Zöld íjász sorozat második évada?

Hol és mikor adják mert az RTL weboldalán nem találom..

Legjobb válasz: Amerikában lement már 2 rész, felirattal meg lehet nézni. Szinkronosan legalább még egy hónap.

Amerikában lement már 2 rész, felirattal meg lehet nézni. Szinkronosan legalább még egy hónap.
Még nem tudni.

Mikor kezdődik a voice?

Ugye most elkezdődött az x-factor új része, mikor kezdődik a voic-é

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!