Találatok a következő kifejezésre: Mikor kellen 16 napon volt (2 db)

Mikor kellen megjönnie? 16 napon volt pém. Ez a 30 napom.

clostit szedtem és nemtudom hogy mikorra ne várjam a menzim mert el?tte nemvolt pontos mindig 40-50 nap között jött meg. a closti ookozott mellékhatást mert vékonyitott a méhnyálkahártyán. és volt pém merrt a doki látta. mikorra ne várjam?attol még rendesen megkell jönnie a menzinek ha a méhnyálkahártya a 12 napon vékony volt?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb, ha az eddigi leghosszabb ciklus hosszával számolsz, szóval akkor az 50 napot várd meg és ha nem jelentkezik a menstruáció, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!

A legegyszerûbb, ha az eddigi leghosszabb ciklus hosszával számolsz, szóval akkor az 50 napot várd meg és ha nem jelentkezik a menstruáció, akkor tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Szurkolok!
Elvileg pont ma lenne az a nap, ha 30 napos lenne a ciklusod. És peteérésed mikor szokott lenni? A vékony nyálkahártya nem túl jó, de talán nem annyira, hogy ne tudjon beágyazódni...

Afp vervetelem volt.16+6 hetesen, most, 2 nappal utana hivtak, meg kell ismetelni. Miert, mi baj a babaval? Egy ideg vagyok

Legjobb válasz: Nem kérdezted meg a telefonban? Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, lehet, hogy csak technikai okai vannak (pl nem zárt rendesen a kémcsõ)

Nem kérdezted meg a telefonban? Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, lehet, hogy csak technikai okai vannak (pl nem zárt rendesen a kémcsõ)
ne ijedj meg.azért mert hivtak nem azt jelenti hogy baj van.lehet csak elszámolták a heteidet.a második babámnál én is igy voltam.igaz én egy speciális ultrahangra kellettem menni.ott mondták hogy még nem volt 16 hetes mikor levették a vért.ki is bukott a végén mert ráhuztam több mint 1 hetet.boldog baba várást és kitartás.
szerintem ne gondolj egybõl a legrosszabbra, lehet hogy elkeverték a mintád, összetört a kémcsõ stb. a babának rosszabbat teszel az aggódással, pláne ha felesleges! nem lesz semmi baj:)
Nem hiszem, hogy negatív eredmény miatt ismételtetnék meg a vérvételt. Ha magas vagy alacsony értéket kapnak azzal úgyis elküldenek genetikai tanácsadásra, az máshoz tartozik. Valószínûleg valami technikai próbléma lesz az ok. Ne aggódj!
Ne izgulj! Nekem is volt már olyan, hogy meg kellett ismételni a vérvételt, mert bealvadt a vérem... Szerintem sem az eredménnyel van baj.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Koszonom a megnyugtato valaszokat. Most jottem a korhazbol, a noverke megnyugtatott, hogy nem az eredmennyel van a gond, hanem a vermintat kell ujra levenni es elkuldeni a laborba. Es izgulni az eredmenyert most mar lassan elkezdek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!