Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell szedni (326 db)

Azt akarom kérdezni, hogy a protonpumpa gátlókat mikor kell szedni? Illetve ti mikor szeditek? Az orvostól kérdeztem, de mindegyik mást mond :S

Legjobb válasz: Két hónapig kellett szednem, az elsõ hónapban reggel és este, a másodikban már csak reggel.

Két hónapig kellett szednem, az elsõ hónapban reggel és este, a másodikban már csak reggel.

Edzés után mi kell szedni, inni hogy az izmok növekedjenek?

Legjobb válasz: Szedni semmit, a tápkieget nem szedjük. Az alap a jó táplálkozás, utána következnek a kiegészítõk: amit én javaslok:egy tejsavó edzés után, bele valamilyen gyors CH (cARB-f, DEXTRÓZ..).

Szedni semmit, a tápkieget nem szedjük. Az alap a jó táplálkozás, utána következnek a kiegészítõk: amit én javaslok:egy tejsavó edzés után, bele valamilyen gyors CH (cARB-f, DEXTRÓZ..).
Ha ennyi a tudásod, akkor semmit.
ami ajánlott az tejsavó, gyors ch /vitargo, dextróz, maltodextrin/ nem árt még hozzá rakni pár gramm kreatint ezen kívül még kell venned mutivitamint pl mega daily one plusz, multi pro ezeket nem edzés után kell fogyasztani hanem már reggel. hogy biztos legyen a fejlõdés szükséges tömegnövelõ étrend is. ezen az oldalon találsz minta étrendeket és a linkben szereplõ adatokat is olvasd el. http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
ha a szilár étkezésed rendben és tápkieg is, akkor ajánlat csak is privátban.

A Barátcserjét mikor kell szedni? Marmint ugyertem a ciklus 1. vagy a 2. felében?

Es naponta 1 szem elég-e? Es lehet szedni ha közben iszom a palastfü es a cickafark teat?

Legjobb válasz: Lehet szedni a barátcserjét az egész ciklus alatt, de kb. 2-3 hónap a hatása. A ciklust teszi rendbe, beállítja.

Lehet szedni a barátcserjét az egész ciklus alatt, de kb. 2-3 hónap a hatása. A ciklust teszi rendbe, beállítja.


Melyik izületvédőt szedjem? Magnéziumot mire kell szedni és mikor? 18/F

Ezt:

Legjobb válasz: Attól függ mire kell... ( vannak-e már fájdalmaid és kezelni szeretnéd, vagy csak megelõzés a cél. ) Magnézium pedig azért kell hogy ne görcsöljenek az izmaid, illetve ad 1 kis plusz lendületet az edzéshez.

Attól függ mire kell... ( vannak-e már fájdalmaid és kezelni szeretnéd, vagy csak megelõzés a cél. ) Magnézium pedig azért kell hogy ne görcsöljenek az izmaid, illetve ad 1 kis plusz lendületet az edzéshez.
A kérdező hozzászólása: akkor edzés elõtt szedjem be a magnéziumot? hát az alkarom külsõ része fáj bicepszezésnél, de az lehet h ínhüvelygyulladás. szóval melyik kell megelõzésre és melyik ha már baj van?
'Csontfájdalomra' akarsz izületvédõt szedni?! A magnéziumot tök mindegy mikor veszed be. Mindennap kell.
A kérdező hozzászólása: nem a csontom fáj
az csonthártyagyulladás lesz, és szedhetsz rá akámit, nem fog elmúlni. ésszel kéne edzeni. ne bicepszezz rúddal.
Az is lehet, hogy túledzés, nálam legalábbis akkor jelentkezett. És ahogy írták elõttem kétkezes rúddal ne bicepszezz, legalább egy darabig.

Ezeket a tápkiegeket hogy és mikor kell szedni?

Tejsavó fehérje koncentrátum,Kreatin mohohidrát, Glutamin , BCAA, meg ugye máshogy kell szedni edzésnapokon is a dolgokat

Legjobb válasz: Nem szedjük, hanem használjuk, mivel nem gyógyszerek.; ) Tömegnöveléskor:Tejsavóprotein+dextróz edzés után azonnal, kell multivitamin is. Kreatinból kell feltöltés (6 napig 0,3g x testtömegkg), majd 2 hónap szintentartás a fele mennyiséggel. Egy bevitelre kb 5g legyen, pl feltöltéskor 4x5g. 5g-hoz menjen fél liter víz. Edzés utáni turmixba mehet az egyik adag, a többi kaják elõtt legyen 15 perccel. Aminosavakra inkább szálkásításkor költök, de ha van lóvé, akkor mehet edzés elõtt, közben és után is.

Nem szedjük, hanem használjuk, mivel nem gyógyszerek.; ) Tömegnöveléskor:Tejsavóprotein+dextróz edzés után azonnal, kell multivitamin is. Kreatinból kell feltöltés (6 napig 0, 3g x testtömegkg), majd 2 hónap szintentartás a fele mennyiséggel. Egy bevitelre kb 5g legyen, pl feltöltéskor 4x5g. 5g-hoz menjen fél liter víz. Edzés utáni turmixba mehet az egyik adag, a többi kaják elõtt legyen 15 perccel. Aminosavakra inkább szálkásításkor költök, de ha van lóvé, akkor mehet edzés elõtt, közben és után is.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ , de nem értem mi az hogy feltöltés ott a kreatinnál? :)
Az, hogy 5-6 napig duplamennyiséggel kell feltölteni vele az izmokat, utána kevesebb kell.
Miért nem mész el valami terembe egy személyi edzõhöz?
A kérdező hozzászólása: mert ahol én lakok nincsenek ilyenek :D fitness van 3 de senki se ért hozzá.
A Sárga Kapszulát olvasd el. Van egy olyan érzésem, hogy képzetfelhõben látod egyelõre ezt a sportot.
Küldj! De akkor lehetõleg ne itt hanem valami kényelmesebb helyen. Fb, mail...
A kérdező hozzászólása: küldök bárhol csak segits
Írhatsz nekem is, küldj képet és megírom hogy mit hogy kell szedned, csinálnod stb. :)

Vettem magamnak bioteches: protein powdert, 3 fajta fehérje van benne, Nagyon sok embertől kérdeztem milyen rendszerességgel kell használlnom de egyiktől sem kaptam értelmes választ. Mikor kell szednem? Kűzdő sportolok és versenyre készülök, Thai Box.

Mikor kell szednem? Reggel? Edzés után? Az előírt adag 30g ,többet szedjek? Ha beszedtem ehetek még utánna? Pihenőnapokon is szedjem? hozzáértőek írjanak.

Legjobb válasz: Ez is csak kaja, eheted reggel és edzés után is, sõt akár napközben is, de arra azért figyelj, hogy a napi fehérjebeviteled max fele menjen tápkiegbõl. Túl soknál hasmenés lehet az édesítõk miatt és kell a szilárd kaja is. Az az alap.

Ez is csak kaja, eheted reggel és edzés után is, sõt akár napközben is, de arra azért figyelj, hogy a napi fehérjebeviteled max fele menjen tápkiegbõl. Túl soknál hasmenés lehet az édesítõk miatt és kell a szilárd kaja is. Az az alap.

Enyhe torokfájás, folyamatos orrfolyásra mit kell szedni?

1 nap alatt legalább 300 db papírzsebkendő. Mit kell szedni? Aszpirin, C vitamin és Septoforton felül kell még valami? Ez sima megfázástól lehet vagy el kellett kapjam valakitől?

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy sima megfázás. Vagy vírusos vagy bakteriális fertõzés van. És igen, ezt elkaptad, mivel a kórokozókat elkapni szokta az ember. Ezek jók, amiket szedsz. Viszont ha besûrûsödik az orrváladék, akkor vegyél ACC-t is, mert az feloldja. Viszont ha nem leszel jobban, vagy esetleg zöldes vagy sárgás lesz az orrváladék, akkor gyanús, hogy felülfertõzõdtél baktériummal és akkor már antibiotikum kell, szóval akkor már orvos.

Nincs olyan, hogy sima megfázás. Vagy vírusos vagy bakteriális fertõzés van. És igen, ezt elkaptad, mivel a kórokozókat elkapni szokta az ember. Ezek jók, amiket szedsz. Viszont ha besûrûsödik az orrváladék, akkor vegyél ACC-t is, mert az feloldja. Viszont ha nem leszel jobban, vagy esetleg zöldes vagy sárgás lesz az orrváladék, akkor gyanús, hogy felülfertõzõdtél baktériummal és akkor már antibiotikum kell, szóval akkor már orvos.
Járvány van, nálunk is mindenki beteg a környezetemben, rengeteg citromos, mézes tea, napi 2 liter, a többi tökéletes, és hát türelem, klegalább 3-4 nap de eltarthat egy hétig is:-( Én is most lábalok kifelé belõle, nekem a coldrex tabletta jött be + c vitamin 2000 mg/nap, tea, orrspray, remélem tudtam segiteni, jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat! Találtam coldrex-et bevettem egyet, de sajnos lejárt 1 éve! Remélem nem lesz bajom tõle.

Mikor kell szedni a CLA-t? Étkezés/edzés előtt/közben/után?

CLA = konjugált linolsav Többféle választ találtam az interneten, de nem volt mögöttük valamit is ér? indoklás. Az étrend kiegészít? csomagolásán csak ajánlott napi mennyiség van feltüntetve. Célom a testzsír-izom arányának javítása.

Legjobb válasz: Hát ha ez a cucc olyas valami aminek minnél jobban fel kell szívódnia,akkor nyilván étkezés elõtt.Ha kajával veszed be akkor rontod a hatásfokot mert ott a kaja is a gyomorban,tehát egyszerre nemtud annyira koncentrálódni a hatás és gyengébb lesz...de ez csak paraszti logika lehet itt másképp van...

Hát ha ez a cucc olyas valami aminek minnél jobban fel kell szívódnia, akkor nyilván étkezés elõtt.Ha kajával veszed be akkor rontod a hatásfokot mert ott a kaja is a gyomorban, tehát egyszerre nemtud annyira koncentrálódni a hatás és gyengébb lesz...de ez csak paraszti logika lehet itt másképp van...
A CLA fõképp a zsír lebontásban segít. Mellette sportolni kell, ha izmot akarsz növelni. Esetleg szedj még kreatin monohidrátot, az növeli a robbanékonyságot és csökkenti a tejsav felhalmozódást az izmokban. Szerintem könnyebben frissül az izom tõle. na meg duzzad is a megkötött víztõl.
Ja, hogy mikor.. A reggeli alkalom a legfontosabb. Evés elõtt fél órával érdemes bevenni.

Fehérjét mikor kell szedni? Edzés előt, közbe vagy után?

Nitro techet szednék.

Legjobb válasz: 1-1,5 adag minden kép kell edzés után a gyors felszívódású ch val együtt. hogy elõtte vagy utána kell e még fehérje tápkieg azt meg az étrend dönti el. ha még akkor is hiányzik a napi protein bevitelbõl akkor mehet még belõle. egyébként mehet reggel,délben,este /este tejsavó nem célszerû,akkor valami lassabb leygen/.

1-1, 5 adag minden kép kell edzés után a gyors felszívódású ch val együtt. hogy elõtte vagy utána kell e még fehérje tápkieg azt meg az étrend dönti el. ha még akkor is hiányzik a napi protein bevitelbõl akkor mehet még belõle. egyébként mehet reggel, délben, este /este tejsavó nem célszerû, akkor valami lassabb leygen/.
legfontosabb edzés után de mehet elõtte is
ma 18:44 kicsit félre érthetõ a válaszod úgy hogy ezt le írom tehát edzés elõtt öt úgy érti hogy nem közvetlen edzés elõtt. 1-1, 5órával legyen az utolsó étkezés edzés elõtt. edzés után viszont már normálisan értendõ azaz edzés után közvetlenül.
Edzés napokon ébredéskor közvetlenül, edzés elõtt 30perccel 1 shake, Edzés után 10 percen belül. Pihenõ napokon szintén reggel ébredéskor, illetve napközben akár a szilárd étkezésed mellé, akár annak kiváltására, ha nincs megfelelõ szilárd kaja. Edzés közben BCAA és vagy EAA, Arginin, 1, 5liter ásványvízben, közben iszogatni.
ma 21:34 neked mi nem világos azon hogy írtam hogy edzés elõtt 1-1, 5órával már nem kell semmi? itt a búvár shékre gondolok amit írtál edzés elõtt 30percel,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!