Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell szülést felkészítő tanfolyamra (2 db)

Mikor kell bejelentkezni szülést felkészítő tanfolyamra és milyen hosszu vagyis hetes ez a tanfolyam?

Legjobb válasz: Én éppen ma jelentkeztem be. 30. héttõl lehet menni 2-3 alkalom lesz. Azt mondták értesitenek hogy mely napokon kell menni, du. 2-kor.

Én éppen ma jelentkeztem be. 30. héttõl lehet menni 2-3 alkalom lesz. Azt mondták értesitenek hogy mely napokon kell menni, du. 2-kor.

A Debreceni Klinikán van szülés felkészítő tanfolyam? Mikor szervezik? Hogy kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! Ott majd érdeklõdök. De akkor azt nem értem, hogy hányszor is kell elmenni?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok! Ott majd érdeklõdök. De akkor azt nem értem, hogy hányszor is kell elmenni?
A szülészet portáján kell adatlapot kérni, kitölteni és visszaadni a portásnak. kb. 2 hét mulva levélben értesitenek hogy mikor kell menni 2 alkalommal lesz mindig délután. Legjobb 30-36 hét között menni. Ingyenes. Mehetsz egyedül is , pároddal vagy bárkivel.
Szia! 4 alkalom van. Az elsõ kettõ apukákkal ajánlott, a másik 2 egyedül. 1.szülésrõl néztünk 1 videót, 2. szülõszoba látogatás 3. szoptatásra felkészítés 4. gyermekágyas osztály megtekintése Jópofa dolog. 34 hetesen kellett menjek elõször. A portán kérsz egy papírt, kitöltöd és ott le is adod, majd küldik a levelet, ahogy az elõzõ válaszoló írta. Jó szórakozást! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!