Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell oktató ügyben (1 db)

Mikor kell intézkedni oktató ügyben?

Arról lenne szó, hogy nemrég letettem a KRESZt de még nem kezdhetem el a vezetést a korom miatt. Viszont már megvan az oktatóm, csak ezt nem tudom, hogy most menjek be intézkedni (megmutatni a vizsgalapomat) és akkor szoljak hogy xynál szeretnék vezetni, vagy ráérek akkor amikor már mehetek?

Legjobb válasz: Akkor osztanak be oktatóhoz, amikor kifizeted az elsõ részét a gyakorlati képzésnek... Akkor elmondhatod, hogy mi a kívánságod. De ha egy meghatározott oktatóhoz akarsz kerülni, akkor ha minél elõbb intézkedsz, annál biztosabb, hogy lesz nála szabad hely.

Akkor osztanak be oktatóhoz, amikor kifizeted az elsõ részét a gyakorlati képzésnek... Akkor elmondhatod, hogy mi a kívánságod. De ha egy meghatározott oktatóhoz akarsz kerülni, akkor ha minél elõbb intézkedsz, annál biztosabb, hogy lesz nála szabad hely.
A kérdező hozzászólása: Viszont a tesóm még nem fizetett be egy fillért se (gyakorlati képzésbe), mégis kapott oktatót már, aki õt fel is hívta... Õszintén.nem tudom hogy van ez.
Mikor én egy évvel ezelõtt csináltam a jogosítványt, bementem az irodába, kértem nevekeket.. megadták hozzá a telefonszámot, és miután kis autón akartam tanulni, úgy válogatták össze õket. Ezután teljesen rám bízták az egészet, azt hívtam fel akit akartam, innentõl kezdve az autósiskola teljesen kiszállt a szervezésbõl. Szerintem az lenne a legjobb, ha felhívnád az oktatót, õ biztos meg tudja neked mondani + az árakat is elmesélheti. Sok sikert!
igen igen, menyj be kérdezd meg, ha van lehetöség már most lebeszélni az oktatóval tedd meg és ha okos vagy akkor minél elöbb beiratod magad heti 2 alkalomra minimum, mert van olyan hogy az oktató 2 hetente vállal csak, így szart sem ér az egész vezetés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Másodjára mennyire szoktak buktatni forgalmi vizsgán?

Személygépkocsi.

9

Ezek közül az autóhifi fejegységek közül melyiket ajánlanátok leginkább?

Nem szánok rá túl sok pénzt, így aztán elvárásom se sok van. A következőket néztem ki magamnak:

3

Robogó mitől erőtlen?

van egy 50ccm-s robogóm ami eléggé erőtlen. 30-35nél nem megy többel és azt is idő mig eléri.az alapjáratot szépen tartja bármeddig. ha full gázt húzok neki akkor el kezd fulladozni, a hangja sokkal mélyebb . milyen hibára tippeltek?

7

B125-ös jogosítvánnyal vezethető Aprilia Rs 125 30lóerős motorral?

19

VW golf 4 1.9tdi, 110 lovas. Kicsikét kihúzattam, és azt vettem észre hogy a motor felpörgött, ekkor leállítottam. Nagy nehezen sikerült beindítani és aztán iszonyatosan "okádta" a füstöt magából, és rángatott alacsonyabb fordulaton. Mitől lehet ez?

6

Hány éves kortól és milyen feltételek mellett lehet jogosítványt szerezni Franciaországban? (kicsikocsira gondolok :D)

Nem szeretnék jogosítványt szerezni (azaz nem Franciaországban), csak az információk érdekelnének. :)

2

200 ezer Ft-ból kijön egy autó lefóliázása?

Van egy Borám.

6

Ilyen hamar szétment volna? Két napja cseréltem a ladám alatt alsó talpasokat vadonat újjakat!

2 napja vettem a ladám alá mindkét oldalra alsó talpast kicseréltük mentem vele de a jobb oldali elkezdett kattogni! ha megemelem egy kicsit a jobb elejét, kattan egyet! ilyen hamar szétment volna? kb 50 km-t mentem vele

0

Ha kicsit megdöntöm a Bosch Silver S4 akkumulátoromat, akkor csöpög belőle a folyadék. Normális jelenség ez, vagy mi lehet a gond?

0

Kedves Mindenki! Olyan problémám lesz hamarosan, hogy valószínűleg egész télen kint fog állni az autóm a szabad ég alatt úgy hogy nem fogja használni senki. Mi történhet ilyenkor vele illetve mit tudnék ellene tenni? Üdv: Tamás

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!