Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell oktató ügyben (1 db)

Mikor kell intézkedni oktató ügyben?

Arról lenne szó, hogy nemrég letettem a KRESZt de még nem kezdhetem el a vezetést a korom miatt. Viszont már megvan az oktatóm, csak ezt nem tudom, hogy most menjek be intézkedni (megmutatni a vizsgalapomat) és akkor szoljak hogy xynál szeretnék vezetni, vagy ráérek akkor amikor már mehetek?

Legjobb válasz: Akkor osztanak be oktatóhoz, amikor kifizeted az elsõ részét a gyakorlati képzésnek... Akkor elmondhatod, hogy mi a kívánságod. De ha egy meghatározott oktatóhoz akarsz kerülni, akkor ha minél elõbb intézkedsz, annál biztosabb, hogy lesz nála szabad hely.

Akkor osztanak be oktatóhoz, amikor kifizeted az elsõ részét a gyakorlati képzésnek... Akkor elmondhatod, hogy mi a kívánságod. De ha egy meghatározott oktatóhoz akarsz kerülni, akkor ha minél elõbb intézkedsz, annál biztosabb, hogy lesz nála szabad hely.
A kérdező hozzászólása: Viszont a tesóm még nem fizetett be egy fillért se (gyakorlati képzésbe), mégis kapott oktatót már, aki õt fel is hívta... Õszintén.nem tudom hogy van ez.
Mikor én egy évvel ezelõtt csináltam a jogosítványt, bementem az irodába, kértem nevekeket.. megadták hozzá a telefonszámot, és miután kis autón akartam tanulni, úgy válogatták össze õket. Ezután teljesen rám bízták az egészet, azt hívtam fel akit akartam, innentõl kezdve az autósiskola teljesen kiszállt a szervezésbõl. Szerintem az lenne a legjobb, ha felhívnád az oktatót, õ biztos meg tudja neked mondani + az árakat is elmesélheti. Sok sikert!
igen igen, menyj be kérdezd meg, ha van lehetöség már most lebeszélni az oktatóval tedd meg és ha okos vagy akkor minél elöbb beiratod magad heti 2 alkalomra minimum, mert van olyan hogy az oktató 2 hetente vállal csak, így szart sem ér az egész vezetés.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kia Rio/Hyundai i20/VW Polo/Suzuki SX4/Fiat Punto/más?

2011/2012-es modellekből, ki melyiket választaná és miért?

Lehet olyan is amit nem soroltam fel, csak hasonló árkategória legyen.

Mindegyik autónál összes légzsák és ESP-vel szerelt modellt nézzük.

8

A forgalmi vizsga előtt 30 órát kell vezetni? (Többi lent)

Tehát arra lennék kíváncsi, hogy a vezetés 30 alkalom 30x2=60 óra, vagy 15 alkalom, mivel egy vezetés 2 óra 15x2=30?

3

Aktuális üzemanyag fogyasztás méréséhez milyen adatokat kell figyelembe venni?

Mikrovezérlős áramkört szeretnék csinálni ami kiirja nekem az aktuális fogyasztást, egyetlen problémám, hogy nem tudom milyen adatokat kellene figyelnem hozzá, milyen képlet segitségével. Levegőmennyiség, fordulatszám, üzemanyagszint, ilyenekre tudok gondolni, de nem tudom pontosan milyen összefüggéssel.

3

Robogóhoz milyen festék kell?

Sziasztok egy robogót szeretnék lefesteni, amin még a gyári festék van de itt ott le van horzsolva mert csúsztak vele (tehát a műanyagba bele van horzsolódva.
Mivel tudom kidörzsölni az anyaghibákat?
Illetve milyen festék kell a műanyag idomokra? Tudnátok linkelni festékeket? Mit szóltok a spray-es festékekhez? Mivel kell fényessé tenni? Mik a lépések a festéshez?

3

1999 suzuki ablak belül párásodik. Hol jön be a külső levegő? Szivárgó fűtőtest vagy csap javitható házilag?

6

én 10 11 hétfőn atam le a igazolást a visegrádiba körülbelül mikor kapom meg a jogositványomat?

3

Lada tuningolás, hozzáértő műhelyt, embert keresek?

Szeretnék venni a jövő héten egy közepes állapotban lévő 2107-es ladát,elég jó áron,amit fel szeretnék tuningolni,külsőleg optikailag,és motorikusan is.Hogyan kezdjek neki,mit érdemes rakni bele,kicserélni hogy nyomatékosabb,gyorsabb,erősebb legyen,és mi mennyibe kerül kb

3

1998-as Ford Fiesta (belső keringtetés- külső levegő) pillangószelepet hogyan lehet kiszerelni? A kulcsát nem találom.

0

Hogy lehet egy autó üzemanyag fogyasztását csökkenteni?

7

Belehajtottak a kocsimba hátulról. Írtunk betétlapot, a vétkes aláírásával elismerte hibáját. Mi a teendő most? Uniqa a biztosítóm.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!