Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell nőknek (128 db)

Nokia E7-00-ra szeretném letölteni a vibert. Mit kell tennem?

Legjobb válasz: Szia! Hát...le kell töltened. Link:http://www.emobilez.com/apps/app-nokia-e7-00-263-viber-12343.. Link:http://www.viber.com/products/nokia/

Szia! Hát...le kell töltened. Link:http://www.emobilez.com/apps/app-nokia-e7-00-263-viber-12343.. Link:http://www.viber.com/products/nokia/

Nőknek! Nők nektek mi kell hogy egy férfival igazán élvezetes legyen a szex?

itt nem a méretre gondolok féreértés ne essék ! Hanem arra hogy mitől élvezitek igazán a szex-et ? Mit vártok 1 férfiól milyen legyen szex közben ?

Legjobb válasz: gyengéd, türelmes, sok simogatás, puszi, csókok. röviden annyi, hogy ezt nem lehet elsietni, szeretkezés legyen, nem pedig egyszerû utódnemzés...nem kell egybõl a lényegre térni

gyengéd, türelmes, sok simogatás, puszi, csókok. röviden annyi, hogy ezt nem lehet elsietni, szeretkezés legyen, nem pedig egyszerû utódnemzés...nem kell egybõl a lényegre térni
Hosszú csókok, majd lépcsõzetes menetekben rátérni a lényegre. Nem szabad sietni, igaza van az elõttem lévõnek.
Szerintem ezt nehéz összefoglalni. De nekem pl az õ vágy, a mozdulatai amibõl érzem mennyire kíván. A határozotság, valami férfias erõ, de mégis lágy. Mintha kincs lennék a számára.

Mit tegyek? Nokia 2700 classic telefonom amint bekapcsolom csak fehér képernyõvel jelentkezik de dolgozik. Ha beírom a PIN kódom lejátssza a hangot sõt zenét is tudok rajta lejátszani amennyire emlékszem mit és mennyit kell megnyomni.

De csak a fehér képernyõ.

Legjobb válasz: Nekem is ez volt. A hiba szoftveres. Csinálj róla egy biztonsági mentést és aztán állítsd vissza a *#7370# kóddal (miután beírtad megkérdezi hogy biztos szeretnéd-e és ha az igenre nyomsz kéri a biztonsági kódot ( alapból 12345) de nem biztos hogy ez a kód mûködik de több nokia telefonnál igen érdemes megpróbálni. Én újratelepítéssel prõbálkoztam de elrontottam a telefont.

A kérdező hozzászólása: Nekem is ez volt. A hiba szoftveres. Csinálj róla egy biztonsági mentést és aztán állítsd vissza a *#7370# kóddal (miután beírtad megkérdezi hogy biztos szeretnéd-e és ha az igenre nyomsz kéri a biztonsági kódot ( alapból 12345) de nem biztos hogy ez a kód mûködik de több nokia telefonnál igen érdemes megpróbálni. Én újratelepítéssel prõbálkoztam de elrontottam a telefont.
A kérdező hozzászólása: Ez most komolyan a saját kérdésem volt?

Mi kell a nőnek? Épp megint megnéztem a Mi kell a nőnek című filmet és gondolom megkérdezem itt, hogy ti mit gondoltok vagy, hogy az érintettek (nők) mit gondolnak, hogy mégis mi kell a nőnek? (pl: párkapcsolat szempontjából, stb. )

Na lesznek nevetni való válaszok az biztos! :)

Legjobb válasz: nekem egy intelligens, széleslátókörû, befogadó, megértõ, türelmes, kedves, szeretõ férfi kell(ene), akire én fel tudok nézni, õ pedig engem megbecsülni.:) nem találok ilyet..:(

nekem egy intelligens, széleslátókörû, befogadó, megértõ, türelmes, kedves, szeretõ férfi kell(ene), akire én fel tudok nézni, õ pedig engem megbecsülni.:) nem találok ilyet..:(
szerintem a legtöbb nõnek egy magabiztos, céltudatos, határozott, talpraesett pasira van szüksége, aki kicsit irányítja a nõt, de ha kell, akkor hagyja érvényesülni. de persze ez is emberfüggõ. mert van olyan, aki inkább a tutyi-mutyi alakokat szereti. de szerintem egy nõ számára nagyon fontos, hogy egy pasi udvaroljon, legyen kicsit romantikus alkat, kedves legyen, vicces, szeressen beszélgetni, kreatív. ne csak a haverjai meg a meccs érdekelje, hanem a nõ is. szerintem mi nõk erre vágyunk. a törõdésre, az odafigyelésre. 29/L
Azt tudom leírni, hogy nemek mi kell(ene). Ereszthetném bõ lére, de röviden megfogalmazva nekem az kell(ene) hogy a párom odalegyen értem, hogy érezzem, hogy fontos vagyok neki, hogy beragyogom a napjait. És nagyjából ezt tudnám én is nyújtani, persze ha találnék egy pasast, aki erre igényt tartana..
10:51 ! Nem találsz ilyet? Nem hiába.. Elég nagy a sztereotipikám, tudom, de eddig csak csalódtam, tehát mást nem tudtam levonni, csak annyit, hogy a pasik(fiatalabb korosztályra gondolok , 25 év alatt), egytõl egyik SZEMETEK !!!!
a srác ne legyen egy csõdtömeg, legyen férfi, hogy mellette a nõbõl NÕ lehessen. remélem egyértelmû:)
férfi
A kérdező hozzászólása: Csinál egy kérdést egy olyan kérdést, hogy ''Mi kell a férfinak?''
Érdekes! a mi kell a férfinak kérdés alatt nem születtek a pasiktól intelligens válaszok! Csak a nõk akarnak mindig szép kapcsolatot.... a faszik meg csak a saját szarukkal vannak elfoglalva! Amúgy pasisan (jó bunkón) én is leírom: -pénzt -pénzt -férfiúi szorgosságot, és a nõi-lélek gondozást -odaadást alázatosságot -körömlakkot, fodrászt kozmetikust, manikûröst, szoláriumot, mûkörmöst -kiszolgálást -kényelmet -kielégítõ szexet. Csak ennyi, most úgy válaszoltam, mint az intelligens pasik uerre a kérdésre!
Pár napja néztem meg a filmet... :) Nekem olyan férfi kell, aki kihozza belõlem az õrült és vad oldalamat, amit csak az láthat, akit szeretek. Legyen mûvészlélek, legyen saját véleménye mindenrõl, ne lehessen irányítani, ne akarjon birtokolni. 22l
A kérdező hozzászólása: A végérõl lemaradt, hogy 19/F... Hát én éppenséggel vidám beállítottságú vagyok. Szeretem a vidám közeget. Szeretek nevetni és szeretem ha mások is vidámak és nevetnek, szeretek nevettetni. Nem vagyok inteligens, de hûséges alkat lennék. És bizonyára szeretném. Ennek ellenére mégsem kellek olyannak aki nekem tetszik. Biztosan kellenék olyannak is aki tetszik, de nem merek lépni--> Bizonyára önbizalomhiány, meg félelem az esetleges ''beégéstõl'' Próbálkoztam ilyen myvipn, iwiw dolgokkal de mostmár rájöttem, hoyg fölösleges, mert igazábóül számomra ez hátrány. Élõben kell alkotnom... Mondhatnának olyat is, hogy magasra teszem a lécet, ami igaz is meg nem is. Szerintem elég széles a skálám. Szóval mondják áltlaában, m hogy vegyük alacsonyabbra a mércét. De akkor kinek is rossz ez? Becsapjuk magunkat és becsapjuk a párunkat is. Becsapjuk magunkat, hogy nem õt szeretnénk és csak kényszerbõl agyunk vele és becsapjuk õt, hogy elhitetjük vele, hogy õ kell. Ekkor már vissza is kérdezhetnénk: Aki eddig állítólagosdan magasra tette a lécet és a kiszemeltnek nem kell, akkor az a kiszemelt miért nem veszi lejjebb a mércét? :) Pedig ugyanarról van szó! :)
A kérdező hozzászólása: Naaaaaa!!!!!!

Nokia 5800-am van. Mit kell letöltenem, hogy pdf-et olvashassak rajta, és milyen videoformátumokat támogat?

nokia, 5800, letölt, pdf, fájlformátum, formátum, videoformátum, telefon, mobil, teló

Legjobb válasz: Adobe reader alkalmazás talán még elérhetõ a Nokia áruházból. Úgy tudom 3gp, mp4, h264 formátumokat támogat maximum vga felbontásban (360x640 vagy 640x480)

Adobe reader alkalmazás talán még elérhetõ a Nokia áruházból. Úgy tudom 3gp, mp4, h264 formátumokat támogat maximum vga felbontásban (360x640 vagy 640x480)

Mikor kell a nőknek elöszőr nőgyogyászhoz menni, és akkor milyen vizsgálatokat csinál?

Legjobb válasz: Nem tudom hány éves vagy, de 14 év alatt szülõvel kell menni, 14 év felett pedig lehet egyedül is. Nincs így konkrétan meghatározva, hogy mikor kell menni, nem köldözgetnek papírokat, hogy menni kell és kész. Ha úgy érzed, hogy nincs valami rendben, vagy szeretnéd megvizsgáltatni magad, hogy rendben van-e odabent minden, akkor elmész.

Nem tudom hány éves vagy, de 14 év alatt szülõvel kell menni, 14 év felett pedig lehet egyedül is. Nincs így konkrétan meghatározva, hogy mikor kell menni, nem köldözgetnek papírokat, hogy menni kell és kész. Ha úgy érzed, hogy nincs valami rendben, vagy szeretnéd megvizsgáltatni magad, hogy rendben van-e odabent minden, akkor elmész.
Az en nogyogyaszom azt mondta, hogy eleg akkor ha mar elsz szexualis eletet, elotte felesleges, hacsak nem faj ott lent, vagy viszket, tehat ha problemat eszlelsz^^" - Ezt, de szepen megfogalmaztam..:D:D:D
Szia! Én nem siettem el a dolgot, 24 évesen (kb. 3 hónapja) mentem csak el, amikor tabit irattam fel. Hogy milyen vizsgálatokat csinál, az attól függ, hogy miért mész. Nekem csinált rákszûrést (egy pici pálcikával felnyúlt és kenetet vett) és megvizsgált - ez utóbbi nem túl kellemes, de ki lehet bírni.
elvileg akkor kell amikor megjön az lesõ mensid, de akkor mg felesleges csak akkor ha valami gondod van. különben elég ha már sexuális életet élsz. de 18 éves korod után azért már ajánlott elmeni évente egyszer rákszûrésre azt még ki lehet birni. én 15évesen (3honapja) voltam elõszõr mert probléám volt. ha valmi baod van akkor viszont tényleg jobb ha elmész és nem várod meg mig sulyosabb bajod lesz

Gyártósori összerelési munkában nők is dolgoznak, vagy inkább csak férfiak? Illetve mit kell az ilyen munkánál csinálni?

Legjobb válasz: Ez a munka is lehet fizikailag könnyebb és nehezebb is, attól függ, hogy mit gyártanak. Gondolkozni nem kell, agyilag teljesen leépülsz,olyan, mintha robot lenné, egész nap ugyanazt a mûveletet csinálod, például becsavarsz egy csavart, vagy beraksz egy alkatrészt, akár napi 1000 darabot, attól függ mennyit kell teljesíteni. WC-re is csak engedéllyel mehetsz, és csak akkor ha valaki addig beáll helyetted.

Ez a munka is lehet fizikailag könnyebb és nehezebb is, attól függ, hogy mit gyártanak. Gondolkozni nem kell, agyilag teljesen leépülsz, olyan, mintha robot lenné, egész nap ugyanazt a mûveletet csinálod, például becsavarsz egy csavart, vagy beraksz egy alkatrészt, akár napi 1000 darabot, attól függ mennyit kell teljesíteni. WC-re is csak engedéllyel mehetsz, és csak akkor ha valaki addig beáll helyetted.
Vegyesen mindenki. Cégtõl függ hogy mik a szabályok, nem mindenhol kell óvodás módjára a WC-re kikönyörögni magad stb.
Szerintem inkább nõk dolgoznak ilyen helyeken, mert ügyesebbek, gyorsabban dolgoznak.De autógyárban inkább fordítva van, és férfiak dolgoznak többen.
Lehet, hogy amiatt is, nem tudom, nem vagyok nõ.
Attól függ, mit kell összeszerelni. Ha nehezebb alkatrészeket, akkor inkább férfiak végzik, ha kisebb elektronikai kütyüket (pl. mobiltelefon), akkor ott jellemzõen nõk vannak többen. Ahogy fentebb is elmondták, nagy kézügyességet, koncentrációs készséget, gyorsaságot és monotóniatûrést igényel ez a fajta munka, és tényleg a nõk jobban bírják. Vannak, akiknek kifejezetten bejön ez a munka, egy ilyen gyárban vagyok HR-es, és nem kevés dolgozó van, aki évek óta ezt csinálja, és szereti csinálni. Embere válogatja. Próbáld ki, akkor tudod meg, mennyire menne ez Neked. A nehézség inkább a több mûszakos munkarendben van, éjszaka nehéz koncentrálni.
vegyesen dolgoznak. az ilyen könnyû betanított fizikai munkákat bárki meg tudja csinálni, még egy nõ is.
"Szerintem inkább nõk dolgoznak ilyen helyeken, mert ügyesebbek, gyorsabban dolgoznak." Nem ezért dolgoznak sokszor nõk a gyártósoron. Sokkal jobban tûrik a monotonitást.
Gyármunkás nõ vagyok. Nagy a monotonitás, egy leépítés gyanúja esetén pedig nagy a rivalizálás, fúrás. (de ez irodán is így van, ott is dolgoztam) Voltam ügyintézõ egy nagy cégnél, de nekem pl. kifejezetten a gyári munka jön be. Hatra bemegyek, kettõkor leteszem a szerszámot és elfelejtem. Nem viszek haza munkát, nem vagyok bent egész nap, a hétvégém szabad, nem agyalok otthon is a munkámon, hiszen nem sok agyalni való van rajta. Nálunk inkább nõk dolgoznak, de párom munkahelyén meg férfiak. Ez a munka jellegétõl függ.

Mi kell egy férfinak? Mi az, amitől azt érzik, hogy ez a nő kell, nem csak szexuálisan, mindenhogy? Első sorban férfiak válaszát várom, de ha vannak nők, akik kenik-vágják a témát, okosítsanak ők is ;)

Legjobb válasz: A nõies kisugárzása,ahogy néz rám,ahogy mozog,ahogy hozzám szól..,nehéz megfogalmazni!Úgy kompletten rendben van az egész nõ. 24F

Sok türelem és elfogadás, hogy érezzem olyannak szeret, amilyen vagyok. Ahogy én is lehoznám érte a csillagokat, úgy õ is eljönne értem a világ végére. Nekem ez kell. Ja, és nem vagyok állatias ösztönlény...
A nõies kisugárzása, ahogy néz rám, ahogy mozog, ahogy hozzám szól.., nehéz megfogalmazni!Úgy kompletten rendben van az egész nõ. 24F
Minél egyszerûbb környezetben nõtt fel, annál egyszerûbb bánni vele. Sajnos nagyanyáink szabálya sok esetben igaz: A férfinek étel és szex kell. Persze vannak intellektuális férfiak akik szeretnek beszélgetni, de a fenti szabály az õ esetükben is érvényes és a késõbbi irányíthatóság alapja. Nagyon egyszerû némelyik férfi (még a tanultakbbak is) szinte állat szintjén van.
Nõ vagyok de rengeteget beszélgettünk errõl a párommal. Szerintem nem lehet általánosítani, nem minden férfi ugyanarra vágyik. Ahogy nincs két egyforma nõ sem, ugyanazokkal a vágyakkal. Az én párom azt mondja hogy neki arra van szüksége hogy megküzdjön egy lányért. Hogy érezze hogy harcolnia kell értem, ne csak úgy oda dobjak elé mindent. Szerintem ez tök egyénfüggõ.
Mindenkinek más kell.. van aki szereti a karakán nõket és ez vonzza a férfit viszont van akit az ha csendes nõ. Ebben nem lehet általánosítani azt lehet leírni, hogy a mi párunk mit szeret bennünk. Enyém: házias vagyok, nagyjából mindent tudok fõzni, nem vagyok ilyen tucat lány, nem az a fontos ami a legtöbb lánynak, tudok a gyerekekkel bánni ezáltal látja bennem a jövõt is. 21L
Engedelmes cseléd?! Adnék én neked "engedelmes cselédet" korbáccsal a kezemben!Megemlegetnél, azt garantálom.... Bocs az offért. Egyénfüggõ mi kell nekik. Nekik is vannak érzelmeik, erre figyelni kell.Fontos a jó megjelenés, inkább légy ápolt semmit plázacica tipus, a háziasság, vagy legalább a fõzni tudás sem hátrány.A hisztit és a könnyeket általában mellõzni kell, a buta liba viselkedéssel együtt(de azért van egy két kicsi vita, amit a könnyek és szomorú cica szemek a nõ javára döntenek el :DD ) Megértés, beszélgetés, összhang, tisztelet.Te nem vagy az õ cselédje, de õ sem a tiéd! Nekem ez a tapasztalatom. 24/N
"Adnék én neked "engedelmes cselédet" korbáccsal a kezemben!Megemlegetnél, azt garantálom.." Ez jó volt, most így vizualizáltam:DDD
A vágy az elmében születik, keltsd fel egy férfi figyelmét, légy titokzatos, olykor cseppents információkat, de úgy , hogy még többre vágyjon... és nagyjából már a tied is. Persze aki a tiszta helyzeteket szereti azzal ezt nem fogod meg. :D Nála nyílt lapokkal kell játszani.
"Mi kell egy férfinak?" Egy rabszolganõ
A konyhában legyen a mesterszakács, az ágyban tüzes pornószínésznõ, egyéb esetekben meg engedelmes cseléd. Persze ilyen nem nagyon van, úgyhogy be kell érni olyannal amilyen jut.
Az én férjem azt mondta hogy neki nagyon fontos egy lány kisugárzása.Van egy barátnõm, rá azt mondta hogy nehéz lesz párt találnia mert olyan kisugárzása van hogy kirázza tõle a hideg(a lány 29éves és nem volt még kapcsolata).Megfogalmazni nem tudja pontosan miért szeretett belém, rámnézettt és ennyi tudta hogy én kellek.10éve vagyunk együtt az elsõ tali óta.
No, megkérdeztem az én kis drágámat a fentiekrõl. A válasza az volt, hogy azért kellek én, mert életében nem találkozott még olyan nõvel, mint amilyen én vagyok. Vagyok feleség, barát, társ, anya, nõ, egy személyben. Lehet velem nevetni, sírni, beszélgetni, vitatkozni..
Ez az utolsó ez nem valami meggyõzõ. Szegényke annyival több mint egy házi kedvenc hogy még gyereket is tud szülni. Wow.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!