Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell nőgyógyászhoz fordulni (1 db)

Mikor kell előszőr nőgyógyászhoz fordulni?

Nekem még csak ma lett + a tesztem (3 napja maradt ki a menzim). Azonban pont ma voltam reflexológusnál, aki azt mondta, hogy nagyon sikamlós a méhfalam (írt egy csomó vitamint és vasat). Szerinte ne menjek legalább a 10. hétig n?gyógyászhoz, mert elveszíthetem a babát. Ez az els? babám, így nem vagyok túlzottan járatos a témában, lemaradhatok addik valami fontos vizsgálatról?

Legjobb válasz: Én is hasonlón tanakodom, ma (nem) kellene megjönnie. +teszt sajna még nincs, de tünetek annál inkább (második baba). Nagyon kicsi az esély arra, hogy a babát azért veszísd el, gondolom a reflexológus a hüvelyi UH vetélést okozó veszélyére gondolt, de ha ne adj'Isten méhenkívüli terhesség, vagy valami rendellenes, akkor mihamarabb szükség lehet dokira. Én szerintem felkeresek egyet jövõhéten, ha nem jön meg, Neked is ezt ajánlom. Amúgy gratula!!

Én is hasonlón tanakodom, ma (nem) kellene megjönnie. +teszt sajna még nincs, de tünetek annál inkább (második baba). Nagyon kicsi az esély arra, hogy a babát azért veszísd el, gondolom a reflexológus a hüvelyi UH vetélést okozó veszélyére gondolt, de ha ne adj'Isten méhenkívüli terhesség, vagy valami rendellenes, akkor mihamarabb szükség lehet dokira. Én szerintem felkeresek egyet jövõhéten, ha nem jön meg, Neked is ezt ajánlom. Amúgy gratula!!
Igazából a 10. héttel nem vag elkésve, de én azért elmennék korábban, mert a méhen kívüli terhesség is pozitív tesztet ad.Az meg hogy mikor mész nõgyógyászhoz nem értem hogy függ össze a vetéléssel???Csinál egy hüvelyi UHt, bár van ahol hasit csinálnak már ilyenkor is, és esetleg megnézi kézzel, hogy teljesen zárt-e a méhszájad.Nagyjából 5perces vizsgálat az egész, és kicsukva a méhenkívüli, hogy ebben mi a veszélyes a babára nem tudom...A terhesség megállapítása után az elsõ vizsgálat majd a 12.héten lesz
ez a reflexológus szerintem nem tiszta egyrészt persze hogy korai még mert akor még csak 4 hetes lehetsz de a 10-ik hétig ne várjál mert akkor nagyobb valószinüséggel veszitheted el a babát ha nem lát szakorvos hát nem a nögyógyász tudja megmondani hogy van-e valami gond vagy hogy minden ok?én a 6-ik héten voltam és barnáztam tehát ha nem megyek mert ugy gondolom hogy hát ez esetleg mensi akkor már rég nem lennénk igy együt a kis pocaklakóval elõször 6-7 hetes korba érdemes menni mert akor az uh is már mutat életjelt persze ha tudod hogy mi van a méhedel akkor mindenképp emlizsd meg a dokinak majd ö is megnéz és ugy fog kezelni ahogy a te álapotod kivánja gratula a babához
Azt döntsd el, kinek hiszel jobban. 10 hétig kell 2 uh, 1 vérvétel, 2 nõdokivizsgálat, kenetvétel, és a védõnõnél jelentkezni. Ez nem kevés dolog. 10 hetes terhesség már nem kicsi. Én azonnal mentem, ahogy + lett a tesztem. Mindenféle bogyót meg nem jó bekapkodni még ha vitamin is. Ezt is egyeztetni kéne dokival. Szeritnem menj el, a dokitól miér vetélnél el?
Nekem a doki nem is csinált vizsgálatot, csak elküldött hüvelyi ultrahabgra. Amikor kiderült a baba, utána vizsgált, de nagyon óvatosan. Akkor voltam 6 hetes ( az ultrahangon peidg 5 hetesen voltam).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A reflexológus a hüvelyi Uh-ra gondolt, mivel a méhfalam nagyon sikamlós, és ezért nem tud rendesen megtapadni a baba, ez a vizsgálat veszélyeztetheti. E és B1 vitamint, vasat, Elevitet és Flavant javasolt. Mit gondoltok?
Szia, A 8. hét elõtt nem sok mindent lát a doki, és a hüvelyi uh-val akár lepiszkálhatja a kis jövevényt.Én is rohantam volna azonnal, de hidd el, ha felhívod azt fogja mondani, hogy a 8 hét körül menj be.Korábban semmi esetre se!!! 17 hetes kismami
ez a lepiszkálás dolog óriási nagy hülyeség !!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezek a babonák igazak?

Amelyik baba aktív a pocakban, az kint is mozgékony lesz, és amelyik nyugis az kint is jó baba lesz Aki kisfiút vár az meghizik és nagy pocakja van,a lányok vigyázznak a mama alakjára?

12

Meddig húzhatom még? Tapasztalatok?

Ma vagyok 35+5 hetes, a doki már 3030 grammra saccolta a babát, és mondta, hogy a külső méhszáj kicsit nyitottm a belső zárt. Néha nyilallást érzek a hüvelyemben, ill. enyhe görcsöket napi 2-3-szor. Doki szerint következtetni ebből sok mindenre nem lehet, ma is, és 3 hét múlva is indulhat a szülés. Attől függetlenül szeretnék tapasztalatokat hallani, húzhatom-e még? Igazából jó lenne, ha még egy hétig legalább maradna a baba. Köszi!

2

Az ultrahang árthat 5hetes terhesség alatt?

Két dokinál voltam az egyik folyamatosan ultrahangot magyarázza, viszont semmi vitamint nem irt fel(és még a pénzt is elvárja) a másik viszont kézzel megvizsgált és azt mondta semmiféle baj nincs a terhességgel teljesen normális, és ő nem erőltetné még v két hétig az ultrahangot ha nem muszáj. és kaptam vitamint is :) gőzöm sincs melyikhez menjek..

10

Apasági nyilatkozatot másik önkormányzat is kiállíthatja, vagy muszáj a lakhely szerintihez bemenni?

Elváltam és semmi kedvem,hogy ezen csámcsogjanak a faluban,mert ilyenek sajnos,gondoltam bemennék a városba,ami eger vagy gyöngyös lenne,ott szerintetek megcsinálnák az apasági nyilatkozatot.Köszi

3

Mélyen fekvő lepény okozott valakinek problémát?

Tegnap voltam uh (15hetes vagyok) és mondták hogy a hátsó falon mélyen tapad a lepény, multhét pénteken volt egy kis vérzésem de mondták hogy az a hüvelykapszulától is lehetett mert felsértett és a babánál nem látnak vérzésre utaló jelet. tegnap is volt egy minimális rózsaszín a papíron. az orvos pihenést 3*2 magnéziumot ajánlott és ha vérzés jelentkezne ismét bármilyen minimális is be fektet. Mivel nem tudta ő sem meg mondani hogy a babától vagy a kapszulától jön a vérzés inkább ovatosságra intett. Volt valaki hasonló helyzetben? Okozot neki problémát vagy a babánál? Félek hogy nehogy valami baj legyen a babával.

4

Tudom buta kérdés de egy nagyon durva hűléstől elvetélhetek?

vagy lehet bármi baja a babámnak?28 hetes vagyok

4

38/4 napos kismama vagyok hogyan tudnám elösegiteni hogy beinduljon a vajudás?

éles nyilalások lesugárzo görcsökvannak de rendszertelenek és a mészály zárva mivel tudok segiteni hogy rendszerezödjön?

6

Név kérdés? Jól döntök?

Akik sokat töprengtetek,variáltatok, hogy mi legyen a gyereketek neve...
A kicsi születése után nem bántátok meg,hogy azt választottátok végül,amit?

Furcsa kérdés tudom,de talán másnak is eszébe jutott már hasonló...

6

34 hetes vagyok leereszkedett a hasam, torzul az arcom. Volt még valaki így?

5

Mit jelentenek ezek az adatok?

BPD:42mm, OFD:53mm, TAD:36mm, FL:24mm
18 hetes uh.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!