Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell műtétet csináltatni (2 db)

Mikor kell "átjárhatósági műtétet" csináltatni?

Van olyan vizsgálat el?tte, ahol kiderül, hogy baj van, vagy a sikertelen próbálkozás után autómatikusan meg kell csináltatni?

Legjobb válasz: Spermavizsgálat a ffinél, hormonvizsgálat vérbõl nálad, rákszûrés, hüvelyi ultrahang és majd utána (sztem) az átjárhatósági. Nálunk így ment.

Spermavizsgálat a ffinél, hormonvizsgálat vérbõl nálad, rákszûrés, hüvelyi ultrahang és majd utána (sztem) az átjárhatósági. Nálunk így ment.
Ha már legalább egy éve sikertelenül próbálkoztok, és a fent leírtakon már túl vagytok és nincs a sikertelenségre más magyarázat.
Szia! Én pont ma voltam. Még nem próbálkozunk egy éve ("csak"fél éve), túl vagyok 2 Closti kúrán, hormonos vérvételen, UH-on, párom spermavizsgálaton. Nekem azt mondta a dokim, hogy ahhoz, hogy tovább lehessen lépni, ezt meg kell csinálni. Hát nem volt egy leányálom, de mindent a cél érdekében! :) Sok sikert nektek is!!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!