Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell lh tesztet (4 db)

A vélt peteérés előtt mennyivel kell elkezdeni az lh tesztet. (33 napos ciklusaim vannak, mikor kezdjem? Csak 5 db-os tesztem van. )

Legjobb válasz: Szerintem 12. napon kezd, ha negatív akkor egy napot hagyjál ki és a 14.-en megint, ha az már + akkor az utánna lévõ napokon is csinálj. Általában 2 + nap van és a elsõ- nap is esélyes a termékenységre!

Szerintem 12. napon kezd, ha negatív akkor egy napot hagyjál ki és a 14.-en megint, ha az már + akkor az utánna lévõ napokon is csinálj. Általában 2 + nap van és a elsõ- nap is esélyes a termékenységre!

Hogyan kell használni az LH tesztet? És ha veszek akkor mi van ráírva a dobozra?

Legjobb válasz: szia én pont tegnap vettem már nem elõszr. az van ráírva, hogy ovulációs teszt, én a dm-ben vettem és 2300 Ft volt, és 5 db van benne. nem biztos, hogy elsõre elég lesz egy ciklusra neked. ez egy vizelet csepegtetõs teszt, és kimutatja, hogy van-e pé-d. Van olyan is ami rápisilõs, de ez szerintem megbízhatóbb. Ja és, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a ciklus 12. napján kell elkezdeni a tesztelést. És, ha van két csík, amibõl a teszt csík erõsebb, vagy ugyanolyan, mint a control csík, akkor van pé-d és lehet akciózni. Sok sikert.

szia én pont tegnap vettem már nem elõszr. az van ráírva, hogy ovulációs teszt, én a dm-ben vettem és 2300 Ft volt, és 5 db van benne. nem biztos, hogy elsõre elég lesz egy ciklusra neked. ez egy vizelet csepegtetõs teszt, és kimutatja, hogy van-e pé-d. Van olyan is ami rápisilõs, de ez szerintem megbízhatóbb. Ja és, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor a ciklus 12. napján kell elkezdeni a tesztelést. És, ha van két csík, amibõl a teszt csík erõsebb, vagy ugyanolyan, mint a control csík, akkor van pé-d és lehet akciózni. Sok sikert.
Annyit füznék hozzá az elõttem szólohoz, hogy délután vagy este csináld meg a tesztet és kb 2 órával elõtte már ne igyál sok folyadékot. Sok sikert!

Pozitiv lett az lh. Tesztem, de még soha nem teszteltem két egyforma erősségű csik van rajta. Mikor kell akciózni?

Legjobb válasz: elotte egy ket nappal aznap mikor pozitiv es utanna max 2 nap de nem tul suruen mert gyengulnek a spermiumok,es ne csak erre koncentralj

elotte egy ket nappal aznap mikor pozitiv es utanna max 2 nap de nem tul suruen mert gyengulnek a spermiumok, es ne csak erre koncentralj
mi mindennap együtt voltunk és nekünk nem gyengültek a spermiumok..mivel 12 óránként képes az egész friss mennyiség ujratermelõdni..szóval amint két csíkos lett 5 napig dolgoztunk rajta...és ha neked ma lett pozitív akkor ma kell kezdeni..elég kétnaponta is, de én nem bíztam a véletlenre! 17 hetes kismami..
A kérdező hozzászólása: köszi


A kérdező hozzászólása: szóval senki:(((
Gondolom, ugyanúgy délután, mint az lh tesztet általában.
Reggeli vizeletbol. Sok sikert!
Szia! Ha ovu tesztként használod akkor este, mert az LH hormon akkor magasabb. Ha terhességi tesztként szeretnéd használni akkor reggel mert a hcg hormon reggel magasabb. Én kiprobáltam és mûködik.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, tehát, ha én este használtam 13. dpo-n akkor az az eredmény semmis? mert nekem két csíkos lett!
Mi az a 13. dpo? A terhesség elején van csak reggel több hcg. Utána már napközben is lehet a terhességi tesztet is használni.
szia!Kiderült azóta, hogy van e babód?Mert nekm a 12.dpo-nál reggel lett pozitív a jóstesztem!Légyszi ird meg, hogy mi van veled!!!Köszike
A kérdező hozzászólása: én is teszteltem ovu tesztelé jósként, de még sem vagyok terhes, tehát nálam nem vált be:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!