Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell inni a szoptatós (2 db)

A szoptatós teát mikor kell inni szopi előtt v után?

Legjobb válasz: Hát én nem hallottam még ilyen megkötésrõl, én akkor ittam, amikor eszembe jutott, meg szomjas voltam. Így is használt.

Hát én nem hallottam még ilyen megkötésrõl, én akkor ittam, amikor eszembe jutott, meg szomjas voltam. Így is használt.
Esetleg közben :) Leglábbis én mindig szoptatás közben lettem iszonyú szomjas. De egyébként tök mindegy.
Szia !Tök mindegy!Csak idd.Ha fõzöd semmiképp ne forrald a filtert.Azt a víz felforralása után pár percel rakd bele és fedd le 4-5 percig.Ha nem ízlik akkor sima teába is rakhatod, és butaság hogy nem lehet ízesíteni.Én imádom a gyógyteákat , elég sokat iszunk, és bármivel ízesítheted.

Mikor kell elkezdeni inni a szoptatós teát és melyiket?

Legjobb válasz: Szia. Nekem a védõnõ a Lactoherb-et javasolta. Mindenképpen akkor amikor már szülés után hazamentetek és nem indult meg a tej. De ebben akkor már segít a védõnõ is. Üdv, 39 hetes kismama

Szia. Nekem a védõnõ a Lactoherb-et javasolta. Mindenképpen akkor amikor már szülés után hazamentetek és nem indult meg a tej. De ebben akkor már segít a védõnõ is. Üdv, 39 hetes kismama
Én császárral szültem, és a férjem már a szülést követõ 1. napon hozott be a kórházba. Lett is tejcsim bõven. De ha normál úton szülsz, akkor csak úgy érdemes inni, ha kevésnek érzed a tejedet, vagy a baba fejlõdési ugrása miatti megnövekedett tejszükséglete esetén. A fiamnak fájt a hasa az édesköménytõl, én nem is ittam utána, inkább gyakrabban mellre tettem és rengeteg szénsavmentes ásványvizet ittam.
Én a laktoherbrõl azt hallottam, hogy sok babánál hasfájást okoz.Én nem kísérletezem vele.Én hipp natalt vettem ezt sokan ajánlják.meg én homeos bogyókat is fogok szedni.Sztem szülést követõen rögtön elkezdem inni, ill.szedni.39hetes kismama
Elõször várd meg, hogy mennyi tejed lesz, feleslegesen ne igyál semmit és ne is fejd, csak akkor ha tényleg szükség lesz rá. Én semmit sem ittam, csak a szokásos folyadékot és két héten belül szépen beállt a kereslet-kínálat. Az elsõ héten még feszült, de akkor sem fejtem le, mert akkor annál több lett volna és mindíg fejhetném. Annyi hogy néha magától el kezd folyni, de ez vele jár.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!