Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell inni a (118 db)

Mikor kell inni a gyógyteákat?

Tabletta abbahagyása után kimaradt a menstruációm. Nem vagyok terhes. Hallottam a különböz? gyógyteákról. Mikor és hogyan kell azokat inni? Mert így nem tudom, hogy a ciklus hanyadik napján járok.

Legjobb válasz: Szerintem várj egy teljesen normális menszeszt és csak azután kezd el inni a teákat. Peteérésig a cickafarkot, utána mensziig a palástfüvet. Ha pedig nem akar megjönni most és nagyon sokat késik, érdemes elmenni a dokihoz.

Szerintem várj egy teljesen normális menszeszt és csak azután kezd el inni a teákat. Peteérésig a cickafarkot, utána mensziig a palástfüvet. Ha pedig nem akar megjönni most és nagyon sokat késik, érdemes elmenni a dokihoz.

Mivel kell inni a Jack Daniels-et hogy rendesen kiüssön?

csak rendes válaszokat kérek,és ne mondjatok,hogy csak igyam simán mert az nem elég

Legjobb válasz: Nyugtatóval Amúgymeg hülye vagy fiam, ülj le, egyes!

Nyugtatóval Amúgymeg hülye vagy fiam, ülj le, egyes!
Hogy érted hogy mivel? Szerintem amúgy magában a legjobb..
A kérdező hozzászólása: annyi történt, hogy (szinte) elvégeztem az egyetemet, végig öszötndijas helyen, most meg államvizsga elött áltam, vagyis azt hidtem még pár nappja, hogy ott állok, errefel az utolsó vizsgámnak ma volt az utolsó esélye, és nem sikerült...és most hagyhatom itt az egyetemet egy vizsgának a 33%a miatt, mivel a többi része sikerült.és ezzel eggyüt bucsut inthetek az eddig tervezett életemnek, álmaimnak, és beálhatok valahová minimál bérért dolgozni, de ez nekem nem megy...
Jövõre vagy fél év múlva nem tudod újra elvégezni azt a vizsgát??
de eltudja...
Nehogy megpróbáld!! Teljesen érteletlen. Mindig van jobb. Én is szívesen leírnám neked a történetemet, pedig még csak 14 éves vagyok, de nagyon nehéz dolgokkal kell megbirkóznom. Adj magadnak egy utolsó esélyt!
Jajj, ne szórakozzunk már! A bolognai oktatási rendszer tipikusan nem az, ahol gond lenne, ha egy vizsgád nincs meg... Felveszed következõ félévben spec, v vizsgakurzusként, legrosszabb esetben buksz rajta fél évet.
na akik irjàk h nekik van problèmàjuk! irjàk le a kèrdezonek h èrtse a helyzetet!
Öreg, figyelj nincs világvége, mindig van kiút, vagy nehezebb vagy könnyebb DE le tudod tenni azt a vizsgát csak kicsit késõbb, ennyi tényleg max egy félév, meg itt a nyár tudsz melózni bõven. Feketén, biztos akad valaki aki felvenne valamire, de adózó munkákra is van esélyed. Ha mindig így gondolkozol az rossz lesz neked, egy ideig én is így fogtam fel de rájöttem nem számít ha elbuksz, fölkelsz és folytatod. Amúgy a kérdésedre válaszolva, a Jack Daniels whisky-t kólával igyad és pár jégkockával, de ne idd halálra magad.
A kérdező hozzászólása: kettönket vágtak el és megmozgattunk minden követ és kaptunk egy utolsó esélyt jövõ keddre...addig csak megtanulom, amugy szarul volt leadva és vizsgára felhagyott egy könyvet a tanár és azért olyan k.nehéz....és le tudnám tenni, csak kb 300 kmre van az egyetem és második féléves tantárgy és rámenne még egy évem
nah ha meg esélyed is van, akkor szerintem senki sem érti itt, hogy mi a gond. te tényleg nem tudod az, mi az hogy Gond. a gond nem itt kezdõdik. gondolj bele. "rá megy egy éved". ergo jövõre ugyan itt ugyan ekkor, egy évvel idõsebb leszel, de meg lesz az az álmod amire vágysz. Vagy, kinyírod magad most, és bszhatod az egészet. gondolkozz.
és ha egy év? az nem az egész életed! van szeretõ családod, barátnõd. gondolj rájuk. meg egy üveg piától még nem nagyon haltak meg emberek..
Egyél mellé rivókát, szívgyógyszert + vérnyomáscsökkentõt, tuti a hatás. Mindezt öblítsd le egy üveg Jackel, vagy vodkával, pálinka sem rossz. Ajánlhatom még az abszintot is. Na de viccet félretéve, eszedbe ne jusson ilyen baromság, már elnézést. Rámenne 1 év? Hát akkor rámegy. Inkább ismételj évet, mint hogy eldobd magad. Bátyám is megbukott orvosin aztán ismételt, és most meg már orvos. Gondolkozz el kicsit, hogy ha 1 év múlva sikerül utána meddig juthatsz el (mert ugye határ a csillagos ég ha okosan játszol), vagy örök fájdalmat okozol családodnak, barátaidnak. Gondolj másokra is ne csak magadra. Akaraterõ kell hozzá meg egy kis elszántság semmi más. Ilyen az élet, kudarcok nélkül nincs siker.
Rinyálós kis köcsög vagy, aki Jack Danielbe folytva akarja magát kinyírni, jelesekkel az egyetemen, és ráadásul még barátnõje is van...hát no komment fiam!!! Üdv a valóságban! Tudod az élet nem mindig mézesmadzag...
vodkával, stockal.
Ne mond már hogy egy retkes egyetem miatt végeznél magaddal!! Hát de most komolyan, normális vagy? Sokkal több, jobb dolog is van annál, ráadásul elõtted áll az ÉLET, csak idõt kell szánnod erre.. Ha annyira fontos, hogy képes lennél magad megölni is, AKKOR LEGALÁBB ANNYIRA FONTOS az, hogy megoldjad! Mutasd meg, hogy igenis tökös csávó vagy, és nem hagyod magad! Mások lebénultak, megvakultak, és még TUDJÁK értékelni az életüket. Más tudja, hogy betegsége halálos, és bármit megtenne hogy tovább élhessen. Te meg képes volnál eldobni?! Szállj magadba, és vegyél egy mély levegõt, gondolj minden olyan JÓRA ami veled történt, és ami veled történhet. Sose add fel, légy erõs és kitartó!
na kérdezõ ?????? milett??
Tudod, hány halálos betegségben szenvedõ szeretne élni?
hààt elakarsz pazarolni 1 uveg italt?????:) hjaj ne ted! vicet fèlre! egyèbkènt az gàzzz ga kiutod magad akkor huzhatodle magad igazàn! na m1 szeinntem semmi èrtelme nem lenne! de te tod
Valószínû, most fogsz igazán felnõtté válni. Ehhez azonban az kell, hogy ne akarj mindenáron meghalni. Sok embernek a felnõtté válás egyszerû, könnyû dolog. Másoknak, mint nekem is, Barátom, piszokul meg kell /kellett szenvednünk.
A kérdező hozzászólása: hát, hogy kiüssön pár napra, vagy véglegesen
Igyad szívószállal:D Ugy minden pia jobban hat :D most komolyan..:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem hiszem, h hatna...amugy meg 2-3 decitõl megrészegszek...csak van most egy 7decis üvegem, és azt akarom bevégni
A kérdező hozzászólása: bevágni
A kérdező hozzászólása: én is gondoltam a nyugtatóra, csak vmi erös kéne, h ha kiütöm magam akkor ne csesszem el
Mondd csak, de õszintén és egyenesen: te meg akarsz halni?
A kérdező hozzászólása: nem csak akarok...
Felkelsz és semmi sem fog változni... ettõl nem javulnak meg a gondjaid, sõt még szégyenkezni is fogsz. Szüleidrõl nem is beszélve.
A kérdező hozzászólása: azt meg pláne nem akarom...azért keresek tuti módszert
és szerinted ez megoldás? rosszabb esetben kapsz egy alkoholmérgezést, ami nagyon pocsék érzés. Nézz szembe a problémákkal és próbáld megoldani õket. a gyávák szoktak öngyilkosok lenni, és te nem vagy gyáva, ugye?
A kérdező hozzászólása: erre nincs megoldás.még sosem gondoltam ilyensmire, de most muszáj...amugy ez csak egy ötlet volt..de nem akarom, hogy a családom és a barátnöm szégyenkezzenek miattam miattam
figyelj! én is pokolban járok itt, a földön. egyet kérek tõled: írj egy privát e-mailt, ott megírom az én problémámat, tudom, hogy nem érdekel, de ezt kérem tõled, hogy olvasd el. Ha ezek után úgy ítéled meg, hogy mégis akkora a problémád, elfogadom a cselekedetre irányuló akaratod. Amen.
A kérdező hozzászólása: oké irok, és lehet, hogy sulyosabb problémád van mint nekem, de attól még nekem is szar...21 éves vagyok, ma meg eldölt, hogy lehuzhatom az egész életemet a wcn
A kérdező hozzászólása: bocs mégsem irok, mert ez egy névtelen forum, és ha irok azzal elvesztem az anonimitásomat, de azért kösz, hogy segitenni probáltál
Akkor írd le itt. Engem is érdekel, hogy húztad le a wcn. Hátha akad itt valakinek valami jó ötlete...
El hunyt, vagy korházban van?

Mikor kell inni a cickafark, palástfu, és a málnalevélteát? Mikor kell szedni a barátcserje kapszulát?

Kérlek segítsetek mert nagyon el vagyok kenodve hogy már majdnem fél éve probálkozunk és még mindig semmi!!!

Legjobb válasz: Barátcserje :egész ciklusban ,napi 1 db, de 3 havonta 1 hó szünet, általában a 2. hónapban már van hatása Málnalevél vagy cickafark: ciklus elsõ fele peteérésig Palástfû: tüszõrepedéstõl (amikor felugrik a hõ) mensiig

Barátcserje :egész ciklusban , napi 1 db, de 3 havonta 1 hó szünet, általában a 2. hónapban már van hatása Málnalevél vagy cickafark: ciklus elsõ fele peteérésig Palástfû: tüszõrepedéstõl (amikor felugrik a hõ) mensiig

Mikor kell inni a cickafark és mikor a palástfű teát?

Legjobb válasz: Cickafarkot vérzéstõl egészen ovuig (amíg csak tart a tojásfehérjés folyásod, addig végig), palástfüvet meg utána, ovutól vérzésig.

Cickafarkot vérzéstõl egészen ovuig (amíg csak tart a tojásfehérjés folyásod, addig végig), palástfüvet meg utána, ovutól vérzésig.
így van peteérésig kell cickafark, utána palástfü. Nekem mondjuk elég volt ezek közül csak a cickafark peteérésig:)

Laktózérzékenység esetén mit kell inni a tejes kiflis cukorvizsgálatkor?

Legjobb válasz: aszigorúan a 75 gr-os szénhidrátot kell meginni, az lenne a hiteles. ami 75 gr. cukor 2 dl vízben feloldva, de ezt ott adják a laborban.

aszigorúan a 75 gr-os szénhidrátot kell meginni, az lenne a hiteles. ami 75 gr. cukor 2 dl vízben feloldva, de ezt ott adják a laborban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Mikor kell inni a málnalevélteát (reggel vagy este)? És mennyit? 1-2 csészével?

Legjobb válasz: Mensi elsõ napjától kezdve PÉ-ig minden nap, reggel-este egy egy pohárral. Peteérés utántól pedig a palástfû tea, szintén ugyanígy. Drukkolok!!!

Mensi elsõ napjától kezdve PÉ-ig minden nap, reggel-este egy egy pohárral. Peteérés utántól pedig a palástfû tea, szintén ugyanígy. Drukkolok!!!
A terhesség 36. hetétõl kell inni.Én délután szoktam inni napi egy bögrével.37 hetes kismama vagyok.Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Terhesség végére gondoltam (szüléskönnyítõnek)
Öszintén szólva én megkérdeztem a dokit hogy tényleg használ-e, és azt mondta hogy NEM!!! Ez csak arra jó hogy a kismamák bebeszélik maguknak hogy használl, és ha könnyü a szülés ráfogják hogy amiatt! Ugyhogy én nem is vettem. 37 hetes kismama
A száddal.....
Elõször próbáld ki magában, hátha csoda történt, és a Sierra végre iható tequilát is csinált. Normális tequilához nem kell semmi.
Mivel ez egy tölgyfa hordóban érlelt "koros" (anejo) tequila ezért nyugodtan csak mint a gold-ot naranccsal.
Peteéréstõl a mensiig.
A kérdező hozzászólása: És mennyire hatásos?
A kérdező hozzászólása: Ja és mennyit kell naponta inni belõle?
Hatásos..napi két csészénél többet nem szabad inni mert ha többet iszol az már károsítja a májat. Olyan hormonokat termel a szervezetbe ami kell, hogy a babó be tudjon ágyazódni.
én azt tanácsolom hogy a ciklus elsõ felében igyál ickafark teát(napi 2csésze) majd a második felében igyál palástfû teát!sok sikert!én is ittam!a cickafark teának nagyon rossz íze van!:-/
Igen az utolsó válaszoló, szuperül leirta, én is igy csináltam tavaly, elõször cickafark, utána palástfû, nagyon hatásos volt.2hónap múlva összejött a kicsink.E vitamint is szedtem közben, 15 napig.
A kérdező hozzászólása: Akkor kb. 2 hét cickafark, 2 hét palástfû?
Igen ahogy irtad. En annyival egeszitenem ki, hogy ha nagyon nem izlik a cickafark akkor azt le tudod cserelni malnalevelre. Nekem az elso teazos honapban sikerult teherbe esni, alig hittem el.
A kérdező hozzászólása: Egy tv mûsorban azt mondták, hogy a cickafark elõsegíti a mióma képzõdését, nekem meg sajnos hajlamom van rá, így nem nagyon szívesen vállalnám be.

Igaz az, hogy a cickafark teától könnyebb teherbe esni? Tud valaki erről valamit? Mikor kell inni és hogy?

Legjobb válasz: Én második hónapja iszom a mensitõl peteérésig , de eddig még nem sikerült a baba . Naponta 2-3 pohárral kell inni , egy teáskanálnyi cickafarkat le kell forrázni 2-3 dl vizzel és langyosan kell inni .

Én második hónapja iszom a mensitõl peteérésig , de eddig még nem sikerült a baba . Naponta 2-3 pohárral kell inni , egy teáskanálnyi cickafarkat le kell forrázni 2-3 dl vizzel és langyosan kell inni .
Igaznak igaz, de nem olyan értelemben mint azt sokan hiszik, hogy most iszom a teát, és hoppa terhes lettem! EZ nem úgy mûködik, ez is csak hozzasegít hogy jobb és könnyebb legyen a teherbeesés! DE ha iszod, és nem jön össze, akkor már más probléma van a háttérben! Jobb ha mindketten kivizsgáltassátok magatokat! Ha már 1éve próbálkoztok, akkor irány a dokihoz mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget de 1 hónapja sincs még!Csak nagyon szeretnénk!
Itt találsz sok okosságot:) http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
Ezen az oldalon pedig kifejezetten a cickafark ciklus elején való fogyasztását nem javasolják. Itt a málnalevél, feketeüröm a ciklus elején a nyerõ, a második felén pedig a palást - cicka ha görcsölsz mensikor. Na itt tegyetek igazságot. A cicka nagyon jó gyulladáscsökkentõ, épp ezért segíti a babásodást az olyan szervezetben ahol van egy kis gyuszi. Ja az oldal: http://www.babatervezok.otthona.net Nekem a baba így sikerült két hónap után: ciklus elején mensi után: málnalevél + feketeüröm peteérés: szünet Pé után pár nappal palástfû, esetleg cickafark. Minden nap egy szem E vitamin, és egy szem folsav! Sok sikert neked!

Mikor kell elkezdeni a tejhozó teákat inni? Elég szülés után? Vagy előtte már inni kell? Mennyi idővel ajánlatos? Melyik a legjobb fajta?

Legjobb válasz: A védõnõm tanácsával éltem és nekem bejött: csak akkor kezd inni, amikor kiderül, nem elég a tej, vagy nem is jön egyáltalán. ez szülés után mondjuk négy nap. ha elkezded inni, két hétig idd, de csak azt. a homeopátiás bogyókkal ne kombináld, mert nem kompetensek egymással. én laktoherbet ittam, de mellette sokat pihentem, nagyon sokat ittam (nem csak teát, mindent). így lett tejem, bõven. azóta ha azt érzem, hogy mintha egy kicsit kevesebb lenne (menstruáció miatt például), akkor megiszom egy karamalzot (ez egy alkoholmentes malátaital, olyan, mint a sör) és attól megugrik. könnyû szülést :)

A védõnõm tanácsával éltem és nekem bejött: csak akkor kezd inni, amikor kiderül, nem elég a tej, vagy nem is jön egyáltalán. ez szülés után mondjuk négy nap. ha elkezded inni, két hétig idd, de csak azt. a homeopátiás bogyókkal ne kombináld, mert nem kompetensek egymással. én laktoherbet ittam, de mellette sokat pihentem, nagyon sokat ittam (nem csak teát, mindent). így lett tejem, bõven. azóta ha azt érzem, hogy mintha egy kicsit kevesebb lenne (menstruáció miatt például), akkor megiszom egy karamalzot (ez egy alkoholmentes malátaital, olyan, mint a sör) és attól megugrik. könnyû szülést :)
A szülés elõtt nem kell ilyet inni, de már a szülés napján elkezdheted! Én a laktoherbet ittam, ízre nem valami jó, de a tejem 1 éves koráig elég volt! 26 hetes + 22 hós

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!