Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell inni (164 db)

A teákat és a méhpempöt hogy és mikor kell inni és enni? Van még valami ami segit? Közben is el lehet kezdeni inni?

Legjobb válasz: Bár én is elég kezdõ vagyok ebben a témában, hiszen csak második hónapja iszogatom a teákat, de már most nagyon jó hatását tapasztalom. Ahogy én tudom, a cickafark fû teát a ciklus elsõ felében, a menstruáció elsõ napjától peteérésig kell inni. A palástfû teát pedig peteéréstól a ciklus utolsó napjáig, amig meg nem jön. A méhpempõt azt hiszem mindig lehet enni...de a ciklus második felében biztosan. Nekem azt mondták amikor megvettem, hogy egy fél kávéskanál kell naponta..és egy grammot kell bevinni hetente.

Bár én is elég kezdõ vagyok ebben a témában, hiszen csak második hónapja iszogatom a teákat, de már most nagyon jó hatását tapasztalom. Ahogy én tudom, a cickafark fû teát a ciklus elsõ felében, a menstruáció elsõ napjától peteérésig kell inni. A palástfû teát pedig peteéréstól a ciklus utolsó napjáig, amig meg nem jön. A méhpempõt azt hiszem mindig lehet enni...de a ciklus második felében biztosan. Nekem azt mondták amikor megvettem, hogy egy fél kávéskanál kell naponta..és egy grammot kell bevinni hetente.
A palástfüvet iszogatom rendesen és 9 napja késik.Ilyenkor mi van.Teszt neg.
Teák naponta 2 csészével, ahogy az elsõ válaszoló leírta, méhpempõ minden nap, és a párod egyen lícium gyümölcsöt napi két evõkanállal! Nagyon jó hatása van, spermaszámnövelõ, és gyorsítja is õket! Bioboltban kapható

Igaz az, hogy a cickafark teától könnyebb teherbe esni? Tud valaki erről valamit? Mikor kell inni és hogy?

Legjobb válasz: Én második hónapja iszom a mensitõl peteérésig , de eddig még nem sikerült a baba . Naponta 2-3 pohárral kell inni , egy teáskanálnyi cickafarkat le kell forrázni 2-3 dl vizzel és langyosan kell inni .

Én második hónapja iszom a mensitõl peteérésig , de eddig még nem sikerült a baba . Naponta 2-3 pohárral kell inni , egy teáskanálnyi cickafarkat le kell forrázni 2-3 dl vizzel és langyosan kell inni .
Igaznak igaz, de nem olyan értelemben mint azt sokan hiszik, hogy most iszom a teát, és hoppa terhes lettem! EZ nem úgy mûködik, ez is csak hozzasegít hogy jobb és könnyebb legyen a teherbeesés! DE ha iszod, és nem jön össze, akkor már más probléma van a háttérben! Jobb ha mindketten kivizsgáltassátok magatokat! Ha már 1éve próbálkoztok, akkor irány a dokihoz mindkettõtöknek!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget de 1 hónapja sincs még!Csak nagyon szeretnénk!
Itt találsz sok okosságot:) http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
Ezen az oldalon pedig kifejezetten a cickafark ciklus elején való fogyasztását nem javasolják. Itt a málnalevél, feketeüröm a ciklus elején a nyerõ, a második felén pedig a palást - cicka ha görcsölsz mensikor. Na itt tegyetek igazságot. A cicka nagyon jó gyulladáscsökkentõ, épp ezért segíti a babásodást az olyan szervezetben ahol van egy kis gyuszi. Ja az oldal: http://www.babatervezok.otthona.net Nekem a baba így sikerült két hónap után: ciklus elején mensi után: málnalevél + feketeüröm peteérés: szünet Pé után pár nappal palástfû, esetleg cickafark. Minden nap egy szem E vitamin, és egy szem folsav! Sok sikert neked!

A menstruációra hogyan hat a cickafark tea, mikor kell inni? (itt nem a görcsökre gondolok)

Legjobb válasz: Kisbabát szeretnél, ezért kérdezted?? Olyankor peteérésig kell inni, majd peteéréstõl palástfû teát fogyassz, mert az segít a beágyazódásban. Fontos, hogy ne cseréld fel, mert a cickafark vetélést okozhat, mivel vérbõséget okoz. Egyébként én tablettában szedtem, sokkal hatásosabb és nem kell teleinnod magad. :)

Kisbabát szeretnél, ezért kérdezted?? Olyankor peteérésig kell inni, majd peteéréstõl palástfû teát fogyassz, mert az segít a beágyazódásban. Fontos, hogy ne cseréld fel, mert a cickafark vetélést okozhat, mivel vérbõséget okoz. Egyébként én tablettában szedtem, sokkal hatásosabb és nem kell teleinnod magad. :)

Hallottam a cickafarkfű és palástfű teáról. Ezeket mikor kell inni és mennyit belőlük. A filteres is használ vagy az a forrázós kell?

Legjobb válasz: szia a cickafark teát a ciklus elsõ felétõl "mensi után" kell inni a palástfû teát pedig a ciklus második felében "peteérés után" 2 csészével naponta én a cickafark teát nem bírtam meginni így málnalevél teát iszom helyette az is nagyon hasznos és jobb a forrázós mert jobb a hatóanyaga

szia a cickafark teát a ciklus elsõ felétõl "mensi után" kell inni a palástfû teát pedig a ciklus második felében "peteérés után" 2 csészével naponta én a cickafark teát nem bírtam meginni így málnalevél teát iszom helyette az is nagyon hasznos és jobb a forrázós mert jobb a hatóanyaga

Milyen gyógynövény teákat ittatok a teherbeesés elősegítésére? Hogyan, mennyit, mikor kell inni, hol lehet kapni, valóban használ?

Legjobb válasz: Én palástfüvet kezdtem inni a babatervezés elõtt 2 hónappal. Minden nap este egy fél literes adagot. Gyógyszertárban kértem, kaptam. Hogy segített e? Ha a tea számlájára írható, hogy elsõ hónapban összejött a kicsi, akkor igen :)

Én palástfüvet kezdtem inni a babatervezés elõtt 2 hónappal. Minden nap este egy fél literes adagot. Gyógyszertárban kértem, kaptam. Hogy segített e? Ha a tea számlájára írható, hogy elsõ hónapban összejött a kicsi, akkor igen :)
A kérdező hozzászólása: Csak palástfüvet? Valahol olvastam, hogy ciklus elsõ felében ezt, a második felében azt... nem vagyok képben a gyógynövényekkel. Te egész ciklus alatt palástfüvet ittál? Köszönöm a választ!
Igen, csak azt. Sem cickafarkot, se mást... mivel nem akartam belekeveredni abba, melyiket mikor. Tudom, hogy a cickafark teát csak peteérésig lehet, inkább bele sem vágtam, nehogy bezavarjon.
Én a palástfûteát egyszer próbáltam és nekem bekavart. Amikor megjött nem is éreztem egyáltalán, hogy menstruálnék és azt hittem ez valami más és nem mensi...valamint még mensi után is több napig fent volt magasan a hõm, így azt hittem babát várok...aztán jött a pofára esés, hogy mégsem. Én azóta semmit nem iszok és nem szedek semmit, a baba ezek nélkül is jönni fog, ha akar!
A kérdező hozzászólása: Hát aki még nincs annak akarata sincs sajnos, de köszönöm a te tapasztalatodat is!
Mióta próbálkoztok? Dokinál voltál? Csak azért kérdezem, mert most pl. az egyik barátnõmnél derült, hogy ki, hogy nem elég vastag a nyálkahártyája és valószínûleg azért nem tudott megtapadni a baba. Nagy dózisban kellett szednie E vitamint, a 2. hónapban már terhes lett. A másiknak kiderült, hogy el van záródva mindkét petevezetéke. Átfújták és rá egy hónapra terhes lett. Szóval érdemes ezeket elõtte kideríteni, lehet, hogy "könnyebben" orvosolható a probléma, mint gondolnád!
Én 2 hónapig ittam a cickafarkfû teát, mert kolleganõm nagyon dícsérte. Hát nekem nem vált be... Aztán olvasgattam egy kicsit és vettem palástfüvet meg málnalevelet. Ciklus elsõ és második felére. Úgy gondoltam majd a következõ ciklusban kezdem el inni, de már nem volt rá szükség :) Megfogant az én kisbabám :) Szóval nem tudom a tea számlájára írni, mert azóta is bontatlanul hever a fiókban :) 21hkm
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 07:47 Nyáron lesz egy éve, hogy próbálkozunk. Amikor elkezdtük, rögtön meg is fogant egy baba, de 8 hetesen elvetéltem. Azóta semmi, illetve az utolsó ciklusom volt még gyanús, mert több mint 1 hetet késett, és sosem késik, bár a tesztek amiket csináltam negatívak voltak, szóval nem biztos... orvoshoz is akarok menni, de elõtte megpróbálnám amit önerõmbõl tudok. Ha egyedül nem megy, akkor jöhet a doki, csak az igen sok pénz és idõ és hercehurca.
8.36-osnak! ha 2 hónapig ittad a cickát, akkor lehet, hogy annak köszönheted a babádat! nem azonnal fejti ki hatását a tea, hanem szépen lassan. jó egészséget kívánok!

Mikor kell inni a gyógyteákat?

Tabletta abbahagyása után kimaradt a menstruációm. Nem vagyok terhes. Hallottam a különböz? gyógyteákról. Mikor és hogyan kell azokat inni? Mert így nem tudom, hogy a ciklus hanyadik napján járok.

Legjobb válasz: Szerintem várj egy teljesen normális menszeszt és csak azután kezd el inni a teákat. Peteérésig a cickafarkot, utána mensziig a palástfüvet. Ha pedig nem akar megjönni most és nagyon sokat késik, érdemes elmenni a dokihoz.

Szerintem várj egy teljesen normális menszeszt és csak azután kezd el inni a teákat. Peteérésig a cickafarkot, utána mensziig a palástfüvet. Ha pedig nem akar megjönni most és nagyon sokat késik, érdemes elmenni a dokihoz.

Milyen teát igyak, vagy mégis mivel kezdjem, mit mivel kell inni?

Több mint egy hete, hogy elvetéltem, és most beszereztem minden teát, amit innom kellene, hogy meger?södjek, meger?södjön a méhem, és rendbe jöjjön a ciklusom. Vettem cickafarkfüvet, palástfüvet, édesgyökeret, barátcserje kapszulát, és málna levél teát is, mit, hogyan, mivel, és mire kell innom?

Legjobb válasz: A cickafarkfû és a málnalevél a ciklus elsõ felében kell, a pé-ig, de nem együtt, hanem vagy egyik vagy másik. A cickafarkat a mensi végétõl kell kezdeni. Ezek segítik a peteérést. A palástfüvet kell pé után mensiig, vagy ha terhes leszel (majd) akkor nem is kell abbahagyni. Ez a beágyazódást, megtapadást segíti. A bartátcserje kapszula állítólag nagyon jó mindenre. Helyreállítja a ciklust, segíti a progeszteron termelést, a pé-t, szóval mindent. Ezt egész ciklusban szedheted. Az édesgyökeret nem ismerem. Minden teából napi két csészével (2*2,5dl) kb 2 teáskanálnyi teát lefforrázol 5-10 percig áztatod utána leszûröd lehetõleg csak mûanyag eszközöket használj! Sok sikert!!

A cickafarkfû és a málnalevél a ciklus elsõ felében kell, a pé-ig, de nem együtt, hanem vagy egyik vagy másik. A cickafarkat a mensi végétõl kell kezdeni. Ezek segítik a peteérést. A palástfüvet kell pé után mensiig, vagy ha terhes leszel (majd) akkor nem is kell abbahagyni. Ez a beágyazódást, megtapadást segíti. A bartátcserje kapszula állítólag nagyon jó mindenre. Helyreállítja a ciklust, segíti a progeszteron termelést, a pé-t, szóval mindent. Ezt egész ciklusban szedheted. Az édesgyökeret nem ismerem. Minden teából napi két csészével (2*2, 5dl) kb 2 teáskanálnyi teát lefforrázol 5-10 percig áztatod utána leszûröd lehetõleg csak mûanyag eszközöket használj! Sok sikert!!
Sajnálom ami történt! Én 7 hónap sikertelen próbálkozás után kezdtem inni a málnalevél teát pé-ig, utána pedig a palástfû teát. És már meg is hozta a pozitív eredményt! Remélem Neked is segíteni fog!

Leírnátok nekem pontosan, hogy melyik teát mikor kell inni (plástfű, cickafark)? Szerintetek hatásos?

Legjobb válasz: Szia! A cickafarkkal kell kezdeni, azt iszod a ciklusod 14. napjáig, utána a palástfûre váltasz, amit a nem vártig iszol. Nekem sajna nem használt. De szívbõl ajánlom az Omega 3at. Szerintem az jobb. De persze személyfüggõ mi használ. Sok sikert! 5 hetes kismanó anyukája

Szia! A cickafarkkal kell kezdeni, azt iszod a ciklusod 14. napjáig, utána a palástfûre váltasz, amit a nem vártig iszol. Nekem sajna nem használt. De szívbõl ajánlom az Omega 3at. Szerintem az jobb. De persze személyfüggõ mi használ. Sok sikert! 5 hetes kismanó anyukája
A kérdező hozzászólása: Az Omega3-at nem terhesség alatt kell szedni? Nektek hány hónap alatt sikerült teherbeesni?
Szia! Az elõzõ válaszoló tökéletesen leírta:) Én cickafarkot nem ittam, csak palástfüvet a ciklus 2. felében és barátcserjét szedtem végig, mert eléggé rendszertelen volt a mensim. 1. hónapban összejött a kisfiam:) A palástfüvet egyébként a terhesség alatt is lehet inni, nem tudom, hogy ettõl-e, de nálunk nem volt az elején semmilyen vérzés, barnázás, állítólag erre is jó. Sok sikert mindenkinek!

Mikor kell inni a cickafark, palástfu, és a málnalevélteát? Mikor kell szedni a barátcserje kapszulát?

Kérlek segítsetek mert nagyon el vagyok kenodve hogy már majdnem fél éve probálkozunk és még mindig semmi!!!

Legjobb válasz: Barátcserje :egész ciklusban ,napi 1 db, de 3 havonta 1 hó szünet, általában a 2. hónapban már van hatása Málnalevél vagy cickafark: ciklus elsõ fele peteérésig Palástfû: tüszõrepedéstõl (amikor felugrik a hõ) mensiig

Barátcserje :egész ciklusban , napi 1 db, de 3 havonta 1 hó szünet, általában a 2. hónapban már van hatása Málnalevél vagy cickafark: ciklus elsõ fele peteérésig Palástfû: tüszõrepedéstõl (amikor felugrik a hõ) mensiig

Cickafark, palástfű teákat mikor kell inni?

Éhgyomorra,vagy a nap folyamán bármikor,esetleg este lefekvés el?tt?

Legjobb válasz: Sztem nincs igy megszabva. En pl. reggel mindig ehgyomorra iszom, vegulis az a reggelim meloba indulas elott. Utana meg melo utan, delutan iszom a masodik bogrevel. Azert nem ajanlom este, lefekves elott, mert vizhajto hatasa van, legalabbis nalam. Ha megiszol vagy 2 dl folyadekot, azert annak hamarosan ki is kell jonnie. Szoval gondolom nem szeretnel wc-re rohangalni este. Bar, ha amugy is szoktal akkor mindegy.

Sztem nincs igy megszabva. En pl. reggel mindig ehgyomorra iszom, vegulis az a reggelim meloba indulas elott. Utana meg melo utan, delutan iszom a masodik bogrevel. Azert nem ajanlom este, lefekves elott, mert vizhajto hatasa van, legalabbis nalam. Ha megiszol vagy 2 dl folyadekot, azert annak hamarosan ki is kell jonnie. Szoval gondolom nem szeretnel wc-re rohangalni este. Bar, ha amugy is szoktal akkor mindegy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, Én eddig mindig lefekvés elõtt ittam egy bögrével, és legalább kétszer kellett kimennem éjszaka pisilni.Nem gondoltam hogy a teától, mert Én cukorbeteg vagyok, alapból többet megyek wc-re, de mióta iszom ezeket a teákat(este)valóban még többet kell mennem..Innentõl majd reggel és napközben iszom, úgy ahogyan Te.
Ja igen es arrol nem beszelve, hogy gondolom este akcioztok es akkor jo lenne, ha mar nem is kelnel fel csak reggel, mert minel tovabb kell fekve maradni utana, hogy nem jojjon ki a cuccos. Ha meg wc-re kell rohangalnod...mondjuk elvileg 10-20 perc fekves is eleg, de en nem kockaztatnek. Az a legjobb, ha akcio utan csak reggel kelsz mar fel sztem vagy minel kesobb. Sok sikert! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!