Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell indulni a kórházba (21 db)

Ha csak fájásaim vannak, mikor kell indulni a kórházba?

Mennyit kell várni? Honnan tudom, hogy ezek azok a fájások, és nem a babának van valami baja? Még korai lenne szülni, és nem is tudom, hogy mikor kell indulni a kórházba. Tegnap egy órán át voltak fájásaim, de elmúltak. Most megint érzem. Anyósom szerint be van dagadva az arcom, szval hamarosan meglesz a baba. Segítsetek kérlek, első babámat várom. Köszönöm előre is! 35+6 hkm

Legjobb válasz: A fájások nem múlnak el,hanem egyre csak erõsödnek és rendszeressé vállnak. Szerintem jóslóid vannak. Ha elfolyik a vized vagy vérzel akkor mindenképpen kell indulni.

A fájások nem múlnak el, hanem egyre csak erõsödnek és rendszeressé vállnak. Szerintem jóslóid vannak. Ha elfolyik a vized vagy vérzel akkor mindenképpen kell indulni.
a rendszerességre figyelj.és arra hogy erõsödik-e
Ha 10 percenként jönnek a fájások, és nem múlik, hanem sûrûsödik és egyre kevesebb idõ telik el két fájás közt, akkor elindulhatsz. A jelenlegi fájások lehetnek a meleg, front miatt is. Ha viszont elfolyik a vized, vagy vérzel, akkor azonnal, ahogy elõttem írták.

Császárral szülés fogadott orvos nélkül. Van tapasztalatotok? Mikor kell indulni a kórházba?

Legjobb válasz: Miután a kórházba is mehetsz vizsgálatra, így majd õk megmondják mikor lesz a mûtét. Szerintem ezt elõre le kéne beszélni. Nekem indításom volt, és megmondták mikor kell majd bemennem. Orvosom nem volt.

Miután a kórházba is mehetsz vizsgálatra, így majd õk megmondják mikor lesz a mûtét. Szerintem ezt elõre le kéne beszélni. Nekem indításom volt, és megmondták mikor kell majd bemennem. Orvosom nem volt.
Szia! Én Egyeskével 36.héttõl már pakkal mentem minden NST-re!Sosem lehet tudni!!!Mondjuk Õ 120km-re tõlünk született! Ketteskével a kiírt nap elõtt egy nappal feküdtem be. Hármaska mivel programozott volt így 4 nappal a születése elõtt be kellett feküdnöm mert nem volt szabad vajúdnom egy kicsit sem! Meg fogják mondani az idõpontot, ne aggódj! 3 császáros anyuka

Mikor kell indulni a korhazba? Hany perces fajasnal, mennyi ideje tartson stb. ha fel ora autoutnyira vagyunk a korhaztol?

Elsonel elment a magzatviz es fajasom nem volt csak oxitocintol igy nem tudom mkor kellene induli.

Legjobb válasz: Ha rendszeres fájásaid vannak, ülj be egy kád jó meleg (de nem túl forró) vízbe. Ha ott nem múlnak, sõt erõsödnek, és/vagy sûrûsödnek, akkor lehet indulni. Egy fájás minimum 40-60 másodpercig tart, és az elejétõl számítva tényleg percre pontosan érkezik a következõ. Én is így csináltam, pedig mi egy órára lakunk a kórháztól. Másodjára is volt idõ áthívni a nagyszülõket a nagy lányhoz. Szép szülést Neked!

Ha rendszeres fájásaid vannak, ülj be egy kád jó meleg (de nem túl forró) vízbe. Ha ott nem múlnak, sõt erõsödnek, és/vagy sûrûsödnek, akkor lehet indulni. Egy fájás minimum 40-60 másodpercig tart, és az elejétõl számítva tényleg percre pontosan érkezik a következõ. Én is így csináltam, pedig mi egy órára lakunk a kórháztól. Másodjára is volt idõ áthívni a nagyszülõket a nagy lányhoz. Szép szülést Neked!
hát...én másképp jártam.nekem fájt a hasam délután 2-tõl, egészen egészen éjfélig-ig.elsõ terhességem lévén tapasztalatlan voltam, ezért felhívtam nõvérem, anyósom, stb.furcsállta mindenki a dolgot, mert nekem nem voltak idõszerû fájásaim, hanem megállás nélkül fájt, csak egyre erõsebben.de mivel elõzõ nap is fájt...gondoltam, elmúlik megint :) (nem tudtam azt sem, hogy jóslófájás is létezik)szóval, mikor már nagyon fájt, bementem a kórházba(éjfélkor)...épp idõben :)
Nekem rögtön 5 perces fájásokkal indult a szülés éjféltõl.Hajnali 6 ra értünk be a kórházba nekünk 40-percnyire volt a kórház.reggel 9:20 ra meg is volt a lánykám.

Mikor kell indulni a kórházba?

25 km-re lakunk a kórháztól. A család ment?t akar majd hívni, de én nem akarom. Ment? vagy kocsi?

Legjobb válasz: Attól függ mekkora a babád. Nekem azt mondta a doki,hogy eszembe ne jusson kocsival menni.Pedig csak 10km. Kis babám volt s azért. (2600gr és 50cm lett) A mentõ tud sietni,átmenni a piroson de a kocsi? Az nem... Vagyis tud de megbüntetnek érte. Errõl mondjuk volt porontyon egy szüléssztori(most hiába keresem nem lelem) hogy a család kocsival ment,megállította a rendõr hogy miért megy gyorsan.Mondták hogy szülni mennek,igy a rendõr autó a Thököly úton beállt elé és ninózva kisérte be õket. Én nem vállalnám be a kocsival menést:) Biztos ami biztos kérdezd meg a dokidat:)(Nekünk nincs is kocsink,csak anyumnak,igy maradtz a mentõ aki 5perc alatt ott volt)Persze szóltunk mellette anyunak is aki rögtön a kórházba jött.

Attól függ mekkora a babád. Nekem azt mondta a doki, hogy eszembe ne jusson kocsival menni.Pedig csak 10km. Kis babám volt s azért. (2600gr és 50cm lett) A mentõ tud sietni, átmenni a piroson de a kocsi? Az nem... Vagyis tud de megbüntetnek érte. Errõl mondjuk volt porontyon egy szüléssztori(most hiába keresem nem lelem) hogy a család kocsival ment, megállította a rendõr hogy miért megy gyorsan.Mondták hogy szülni mennek, igy a rendõr autó a Thököly úton beállt elé és ninózva kisérte be õket. Én nem vállalnám be a kocsival menést:) Biztos ami biztos kérdezd meg a dokidat:) (Nekünk nincs is kocsink, csak anyumnak, igy maradtz a mentõ aki 5perc alatt ott volt)Persze szóltunk mellette anyunak is aki rögtön a kórházba jött.
Offolok! Ezt a szorit megkönnyeztem:) (rendõröset...) Minden jót nektek lányok! Könnyû szülést mindenkinek!:) Üdv 31 hetes pocis
10 km meg lehet csinálni autóval is, 30nál már erõsen gondolkodok, ha a doki úgy mondja, hogy inkább mentõt javasol.Rossz a példa. Egyébként az a filmekben nagy klasszikus, hogy már félig kint a gyerek és száguldozik az autóval a leendõ apa 140-nel. Amikor elfolyik a magzatvíz , szépen lassan lehet készülõdni, vagy 10-15 perces fájásoknál.
Elõzõ vagyok: 4750 gramm és 62 cm volt a lányom újszülött súlya. Tehát nagy babát is lehet rohamosan szülni elsõ alkalomra. A családban senki nem szült ilyen gyorsan, anyukámnak is a legrövidebb szülése 5 óra volt. Azóta megszületett a második lányom is, 22 óra vajúdással (indított) 4980 gramm és 59 centi.
Kocsi!! Mentõt nehogy. 2 okból. 1: nem rohamkocsi szülésnél, úgyhogy nem fog odaérni 15 perc alatt, lehet az 2 óra is 2. kevés a mentõautó, és pl. egy autóbaleset vagy ilyesmi jóval nagyobb elõnyt kap, mint egy vajúdó kismama. 25km nem olyan nagy táv. Vagy a párodat kérd meg vagy a szomszédot vagy nagyon közel lakó rokont, hogy "legyen kéznél". Nyugi, ilyenkor senki sem hepciáskodik, ha menni kell, menni kell....
A férjem aki mentõs, azt mondta, hogy mivel a szülés sürgõsségi hívás, a legközelebbi helyre viszik a kismamát. Sajnos ez nem kívánságmûsor, mert pár percen is sok múlhat. pl. Pakson ha kimennek valakihez, hiába mondja azt hogy de Bonyhádon van a fogadott orvos meg kórház, Szekszárdra kell menni mert az az elõírás. Szekszárdról aztán a kismama továbbmehet Bonyhádra ha nincs semmi probléma, és az orvosok is beleegyeznek (és ha akar.) Régen amíg betegszállítás is volt, lehet hogy másképp volt, és mivel az OMSZ országos, lehetnek eltérések, bár ezt nem hinném, a sürgõsség az sürgõsség Mátészalkán meg Kecskeméten is:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
NEm az vagyok, de engem a körzeti kóórházba akartak vinni s mondtam hogy hol van dokim akkor oda vittek.BEszóltak a központba (kórházba)megnézték a leleteimet és csodálkoztak hogy miért megyek most.Ráér az reggel is. De mondtuk hogy Salbutamolt ettem a 30.héttõl, meg kis sulyú baba. S miután bevittek 5órára már a szülõszobán voltam. Páromhoz meg(mint kiderült majdnem meghalt) nem akart kijönni a mentõs mert nem hitte el.Azt hitte kamuzok:(
Bocsi Utolsó! A mentõ az általam választott kórházba is bevinne az orvosomhoz vagy csak a körzeti kórházba?
Ja, és ne agyalj azon, hogy hány kocsijuk van és melyik mennyire foglalt. A szomszéd körzetekbõl is küldhetnek kocsit, a sofõrök iszonyú jól vezetnek és baromi gyorsak, ha kell (folyamatosan vizsgáznak, ha jól tudom.) Azt majd beosztják õk maguk között, illetve az irányítás, hogy honnan ér oda kocsi leghamarabb, még ha nagyobb baleset is van a környéken, hidd el, megoldják. Egy szüléshez nem is mindig kell orvos a mentõben, a mentõápolóknak is nagy a szaktudásuk (néha megdöbbenek hogy mennyire, mert én is eü-s vagyok, de feleannyit se érek mint õk..) Úgyhogy szerintem ne aggódj:)
Kocsival megyek 50 km-re. Egy rövid szülés is általában 2-3 óra. Kivétel, ha komplikáció van. Viszont bízom a jó orvosomban. 38 és fél hetes km. Szép szülést mindenkinek!
A mentõ biztonságosabb, és higiénikusabb több szempontból. Ott vannak orvosok, akik ha útközben születne a baba segítsenek, a kocsiban pedig csak rángatózól, és ettõl csak rosszabb lesz a vajjúdás. Én a mentõt választanám. Nem kellene parkolóhelyet keresni :)

Mikor kell indulni a kórházba?

A derekam nagyon fáj, a hasam meg úgy fáj mint mikor sokáig nem eszik az ember és össze sz?kül a gyomra!valamint a szemérem csontom feszül és lefele a combomba áramlik a fájdalom!-de egyik sem elviselhetetlen. és egyik sem olyan fájás mint amiket írnak, hogy olyannak kell lennie! 2 nap és betöltöm a 41 hetemet!

Legjobb válasz: nem, nem én vagyok!:) eltudnád küldeni azt a kérdést? mert én nem találom? elolvasnám a válaszait!

A kérdező hozzászólása: am én is folyamatosan tágulok, úgy hogy igazából észre sem veszem! ma épp mondta az orvos h szerinte a hétvégén meglesz!:) :)
Szerintem zuhanyozz le és szólj a kedves apa jelöltnek, hogy irány a kórház :o) Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: nem, nem én vagyok!:) eltudnád küldeni azt a kérdést? mert én nem találom? elolvasnám a válaszait!
Mi újság?
drukkolok! mi hétfõre vagyunk kiírva
A kérdező hozzászólása: Megírom!:) köszi:) :)
Könnyû, gyors szülést neked!
Könnyû szülést kívánok! És írj majd ha megszületett a babó:)
utolsó vagyok, meg az aki azt hitte hogy az 5 órási iro vagy!nagyon izgi irj h mivan!
A kérdező hozzászólása: Köszi!én is nektek!:)
Ha percekben is mérni tudod már a fájásokat, akkor menj be a kórházba! Vagy menj be most, az orvos biztos megvizsgál...
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) szóltam már neki, most itt kérdezgeti mikor induljunk?:) olyan kis édes:) :) egyik ismerõsöm a szülészeten dolgozik- felhívtam, azt mondta ha ennél erõsebben fáj akkor induljunk, nem baj ha nem tudom percekben mérni. vettem forró fürdõt is, nem múlt el rá! szóval most izgulok hogy mikor erõsödik!:) :)
Mikor én vajúdtam volt mellettem egy másik leendõ anyuka, folyamatosan tágult, de nem érzett extra fájdalmat inkább csak hasfeszülést, de az néha közel egy percig tartott neki. 7 centis táguláskor kapot oxit, burkot repesztettek akkor jöttek meg az érezhetõ fájások, 1 óra múlva meglett a babója. Azt mondták neki ha képes rá gugoljon le, mert az segíti a babát elõre és a fájások is intenzívebbek lehetnek. Szerintem menjetek be. Könnyû szülést és gratulálok a babóhoz.
nem te vagy aki irt már ki 5 órakor is ilyen panaszokkal posztolt? ha te vagy sztem hívd fel a dokid!
A kérdező hozzászólása: Viszont a hasam folyamatosan keményedik!ezt tudom is mérni! mást nem!a hasam alja fáj nagyon menni is alig tudok, de csak fáj és nem görcsöl! elsõ baba és nagyon tanácstalan vagyok!:(
10 perces fájásoknál azonnal! Nem mindenkinél olyan, mint ahogy gondolják. Bár az elsõ babák elvileg sokáig készülõdnek, ne késlekedj, inkább menj be. Lehet más gond is a babával, ha már idõ van!
Nekem az egész szülés alatt csak keménydegtt sa pocim.

Valójában mi számít olyan fájásnak, amivel el kell indulni a kórházba?

Tegnap éjjel menstruációs görcsökre ébredtem, úgy hogy fájt és görcsölt az alhasam30 másodpercig kb,majd elmúlt, majd ismét görcsölt-fájt, azonban rendszertelen id?közönként, mint 5-8-10-5 percek. Ez 3 órán keresztül tartott. Fura mert százszor elolvastam már h mi is számít induló oknak, de most mégis megzavarodtam. Nálatok hogy volt ez?

Legjobb válasz: Ha a kórház a közelben van,(ha ott a városban, ahol laksz) elég, ha akkor indulsz amikor már nem bírod a fájdalmat. Ez kb az 5 perces fájásoknál már így van. Ha messzebb van a kórház, akkor hamarabb kell indulnod. A lényeg az, hogy amíg azon töprengsz, hogy itt van-e az idõ, addig nyugodtan maradj otthon... A szülési fájdalmak összetéveszthetetlenek - és még az elsõ, nem igazán erõs fájások is fájnak, nem úgy mint a menstruáció. Egy 2 gyermekes anyuka

Ha a kórház a közelben van, (ha ott a városban, ahol laksz) elég, ha akkor indulsz amikor már nem bírod a fájdalmat. Ez kb az 5 perces fájásoknál már így van. Ha messzebb van a kórház, akkor hamarabb kell indulnod. A lényeg az, hogy amíg azon töprengsz, hogy itt van-e az idõ, addig nyugodtan maradj otthon... A szülési fájdalmak összetéveszthetetlenek - és még az elsõ, nem igazán erõs fájások is fájnak, nem úgy mint a menstruáció. Egy 2 gyermekes anyuka
Szerintem is meg fogod érezni mikor kell elindulni. A távolság is számít, mi 40km-re laktunk, és a doki azt mondta rendszeres 5 perces fájásoknál menjünk. Hogy elég lett volna-e azt nem tudom, mert túlhordtam és be kellett feküdnöm.
Nos, ez attól is függ, hogy milyen idõs kismama vagy. Ugyanis, ha még nincs itt a szülés ideje, akkor semmiképp nem árt megmutatni magad egy orvosnak, ha bármilyen fájdalmat érzel, ami nem a pocak növekedésébõl adódik. Amennyiben itt az ideje a szülésnek, akkor arra az egyre figyelj, hogy rendszeres fájásoknál, ha már elérik a kb. 5 perces idõket, akkor indulhatsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! 39+4
Én pontosan ugyan így voltam mint Te. Nem tudtam hogy induljak-e vagy sem, mivel egyáltalán semmi rendszer nem volt a fájásokban. hol 5 percenként, hol 7 hol 3 percenként jöttek össze-vissza. Én akkor be is mentem a kórházba, és kiderült hogy 2 ujjnyira tág voltam... 6 óra múlva már kezemben volt a fiam. Nem gondoltam volna hogy szülés lesz belõle még a kórházba vezetõ út alatt sem, mert vártam a rendszeres fájásokra amik nem jöttek.... azért indultunk el mert már elég rendesen fájt. Szóval nem mindenkinek rendszeres (gondolom nem vagyok ezzel egyedül!!!!)

Hány percesekkel kell indulni a kórházba? Mikor kell a mentõt hívni?

Legjobb válasz: szia! még mindig 15 percesek? nekem így kezdõdött 37+5 hetesen, hogy nem fájt, csak kellemetlen volt. nálam össze-vissza jöttek, nem volt benne rendszer. felhívtam a kórházat mi legyen, azt mondták menjek be. lassan szerintem készülõdhetsz. voltál zuhanyozni?

szia! még mindig 15 percesek? nekem így kezdõdött 37+5 hetesen, hogy nem fájt, csak kellemetlen volt. nálam össze-vissza jöttek, nem volt benne rendszer. felhívtam a kórházat mi legyen, azt mondták menjek be. lassan szerintem készülõdhetsz. voltál zuhanyozni?
dejó :) Remélem meglesz hamarosan mondjuk ma! :) kívánom olyan gyors legyen a szülésed mint az enyém volt! Nekem is úgy kezdõdött hogy össze vissza jöttek, olyannyira elviselhetõk voltak hogy még veteményeztem és bicajoztam velük, hisz jóslónak hittem.
kíváncsi vagyok milesz :)
A kérdező hozzászólása: sziasztok, még mindig itthon 11 percesekkel, nem vészesek még mindig, bõven elviselhetõ. Nem tudom mi lesz belõle, nagyon kíváncsi vagyok :)
[link]
majd írj mindenképpen :)
A kérdező hozzászólása: most volt mégegy 15 percre ez is. Ennél már a derekamba is éreztem... Na mostmár remélem nem gondolja meg magát a kis drágám. :)
ha csak jósló, akkor ettõl gyengülni/múlni fog. ha nem, akkor készülj, fõleg, hogy 2. baba :)
A kérdező hozzászólása: igen, még mindig 15 percesek, de már fájnak....még nem voltam, lánykámmal vagyok itthon, nem igen tudok mellõle elmenni zuhanyozni...nem gyerekbiztos a ház még! :((( Nem soká, át jön a szomszéd hogy tudjak zuhanyozni
Majd írdd meg mi lett a vége!Kitartást!
ha kezdõdik, meg fogod érezni. biztos lehetsz benne!
Hát, ha elfolyik a magzatvíz, az egyértelmû. Ha ne adj Isten, erõsen véreznél, az szintén. Ha a fájásaid rendszeresek és egyre kisebb idõközönként jönnek, akkor valószínû, hogy menni kell. Ha nem vagy benne biztos, ülj bele egy kád melegvízbe vagy tusolj le, és pihengess. Ha elmúlik, akkor csaj jósló, ha fokozódik, akkor lassan kedzhetsz készülni. Az, hogy mikor kell bemenni a kórházba, változó. Nekünk pl. 10percre van a kórház, így olyan 5percesekkel indultunk. Ha messze van, akkor mehetsz 10percesekel is.
Ahogy írták, erös vérzés, magzatvíz elfolyásnál rögtön. Habár épp korházban voltam de tudtam az elsö fájás után, hogy ez már az. Annyira erös és más volt, mint az elfájások. Èpp ctg-n feküdtem, párom is ott volt. (szülés indításra mentünk, de elöször ctg-re fektettek) Mondtam hogy ez már más. Majd kb 20 perc és jött a következö. Meddigre a doki jött volna UH-ni már alig bírtam ki, aztán 3 percesek lettek egyböl. Ekkor megállapították, hogy indításra nincs szükség.
A kérdező hozzászólása: és a fájásokat hol fogom érezni?
Nálam összetéveszthetetlen fájdalom volt. Az egész hasamban és derekamban éreztem. Összehúzódott a méhem, elég erõsen lehetett érezni (nem olyan volt mint egy "egyszerû" keményedés vagy magzatmozgás), és a fájdalom erõs mensi szerû görcsként lehasított az alhasamba, eközben nagyon fájt a derekam. Mikor elfolyt a magzatvizem, azt sem lehetett semmivel sem összekeverni, csak folyt és folyt a langyos lötyi. :) Biztos észre fogod venni, ha itt az idõ.
Hidd el tudni fogod melyik az a bizonyos fájás ami azt jelenti, hogy itt az idõ :-)) tapasztalatbòl mondom én is ettõl féltem az elsõnèl és mikor elkezdõdött tudtam, hogy ez az!! A másodiknál meg azt nem tudtam milyen ha elfolyik a magzatvìz de aztán azt is rögtön èszrevettem :-)) most ikreket várunk :-)) 12hkm

Hány perces fájásoknál kell indulni a kórházba? Mire kell figyelni?

Legjobb válasz: A protokoll szerint 5, de az is lényeges, hogy hanyadik szülésed. Elsõnél nagy átlagban (nem mindig!!!) elég a 3 perceseknél, másodiknál már az 5, harmadiknál már a 10 perceseknél, legalábbis a szülésznõm így okosított ki.

A protokoll szerint 5, de az is lényeges, hogy hanyadik szülésed. Elsõnél nagy átlagban (nem mindig!!!) elég a 3 perceseknél, másodiknál már az 5, harmadiknál már a 10 perceseknél, legalábbis a szülésznõm így okosított ki.
Szia!! Én 5 perces fájásokkal indultam a kórházba bár nekem szivárgott a magzatvíz is. Könnyû szülést.
Nekem anno azt mondtak, hogy 5 percesekkel. De ez attol is fugg, hogy milyen messze laksz a korhaztol. En aludtam, arra ebredtem, hogy elfolyt a magzatviz, es egybol 2 perces fajasaim voltak. Mire elindultam, mar 1 percesekre surusodtek. Epp hogy beestem a korhazba.:) Viszont ha elobb elfolyik a magzatviz es esetleg zold szinu, akkor nem szabad tovabb varni, azonnal korhazba kell menni!
Elso gyereknel 5 perces fajasok masfel-2 oraig. Vagy ha elfolyik a magzatviz, esetleg verzes van. (Az utolso 2 esetben azonnal menni kell!) Mi szulesfelkesziton igy tanultuk, majd a korhazban igy mondta a szuleszno.
Szia! Nekem is azt mondta a nõgyógyim h 5 perces fájással induljak, így is történt csak h nekem a streptoccocus pozitiv lett és elfelejtette mondani h két injekciót kell majd kapnom , és 4 óra kell h legyen a különbség. a lényeg 1/2 8 _kor bent voltunk a kórházban 8-kor megkaptam az antibiotikumot és 1/2 11-re megszülettet a csodálatos kislányom aki mivel nem telt el az idõ ivott a folyadékból és ezért másnap a homlokába beültettek bronûlt és 2 napig kapott antibiotikumot. Sajnos a kárvária evvel nem ért végett mert ez a baci 2 hetesen csinált neki egy vesemedence gyulladást. Ezt azért irtam le mert nem tudom hányadik hétben jársz a 36. héten csinálják ezt a szûrést és ha pozitiv lesz akkor inkább egy kicsit korábban menjél be, h ne legyen a babácskának késõbb semmi baja. további boldog baba várást üdv. 8 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõ szülésem lesz, és most 36 hetes vagyok. Ma voltam NST-n. Szerencsére minden rendben! Boldog babavárást, és babázást mindenkinek!

Ha elso gyeremekemet csaszaral szultem de most ugy nez ki hogy rendesen szulok akkor mikor kell el indulnom a korhazba?

Juni 6-ra vagyok ki irva,viszont ma reggel ota olyan hanyingerem van es faj a gyomrom!!!A nyagdugom meg nem tavozott!Azert kerdezem mikor kell el indulni a korhazba mert elos szulesem surgosegi csaszar volt magas vernyomas miat es egy fajasom sem volt!!!Igy most azt sem tudom mit kell ereznem es hogyan!!!Es akkor en nem kell rohanjak a korhazba mert ez vegulis nekem olyan lessz mintha elos szulesem lenne?Mindenkinek koszi

Legjobb válasz: Szia. Nekem is császár volt az elsõ,azt mondta a dokim,hogy fejvégû a baba ezért szülhetek simán.Mikor kérdeztem azt mndta,hogy 10 perces fájásokkal induljak,mert a császáros elõzmény miatt korábban kell bemenni.Na ez a hivatalos verzió.Én nem mentem csak akkor amikor már nagyon erõs 5 perces fájásaim voltak,de közel van hozzánk a kórház!Felvették az adatokat és mire felfeküdtem az ágyra már nyomhattam is.Gyors szinte fájdalommentes szülés volt.

Szia. Nekem is császár volt az elsõ, azt mondta a dokim, hogy fejvégû a baba ezért szülhetek simán.Mikor kérdeztem azt mndta, hogy 10 perces fájásokkal induljak, mert a császáros elõzmény miatt korábban kell bemenni.Na ez a hivatalos verzió.Én nem mentem csak akkor amikor már nagyon erõs 5 perces fájásaim voltak, de közel van hozzánk a kórház!Felvették az adatokat és mire felfeküdtem az ágyra már nyomhattam is.Gyors szinte fájdalommentes szülés volt.
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jo!!!Remelem nekem is olyan lessz!!!Koszi a valaszt!!!Szep napot!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!