Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell hogy baba legyen (38 db)

Hogy tudjam nézni a filmeket full hd-ba ahoz egy számgép. összerakásánál minek kell hogy jó legyen a videókártyának?

Legjobb válasz: Elméletileg a videókártyának kell jónak lennie, meg legyen a monitorod is 16:9-es képernyõs, mint a mai lcd és led tv-k.

Elméletileg a videókártyának kell jónak lennie, meg legyen a monitorod is 16:9-es képernyõs, mint a mai lcd és led tv-k.
Nem tudsz már olyan vacak PC-t venni, ami nem játssza le simán a Full HD filmeket. De sokkal célszerûbb egy médialejátszó erre a célra. Például: http://prohardver.hu/hir/ph_tv_egreat_eg-r6c_az_olcso_multim..
Hoppsz ezt nem is ide akartam...... De nem teljesen rossz ide sem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket.Na most akkor ez a 15 ezer forintos kütyü, ez merevlemez?Amit ha HDMI-vel rá kötök a tv-re akkor az viszi? : )
Csak lejátszó, usb bemenettel. Pendriveról vagy külsõ merevlemezrõl tud lejátszani.

Elmagyaráznátok nekem ezt a hőmérőzési technikát? Mikor magas, mikor alacsony? Mikor "kell" szexelni, hogy baba legyen? Illetve honnan lehet tudni hogy baba van?

Köszönöm

Legjobb válasz: www.babatervezok.otthona.net itt nagyon jó leírásokat találsz. Minden reggel, ugyanabban az idõben kell mérni, lehetõleg digitális hõmérõvel,úgy hogy még az ágyban fekszel,megvárni két csippanást legalább (az elsõ csippanás után még megy feljebb egy picit általában a hõ) A ciklus.hu-n le tudod jegyezni az eredményeket. Így kapsz egy görbét. A ciklul elején áltaában alacsonyabb a hõ, a középidõben, ovulációkor leugrik, majd magasabbra megy a hõ, mint a ciklus elején. Nem mindenkinek ugrik le a hõje tüszõrepedés elõtt. Nem törvényszerû. A hõmérõzgetés inkább arra ad választ, hogy normális-e a ciklusod, jól mûködsz-e, van-e peteérésed, mert a hõd általában már a meglévõ ovulációt jelzi, tehát elõre nehéz vele bármit is megjósólni. Általában akkor van baba a dologban, hogyha a hõ fennt marad folyamatosan a ciklus végén is, amikor nem jön meg a menstruáció. Amikor leesik a hõ ciklus végén jelzi, hogy meg fog jönni. Legjobb módszer arra, hogy biztos legyél az ovulációba, és hogy mikor kell szekxelni, az az ovulációs teszt. Ez megmutatja neked mikor kell együtt lenni, mikor van ovulációd.

http://www.babatervezok.otthona.net itt nagyon jó leírásokat találsz. Minden reggel, ugyanabban az idõben kell mérni, lehetõleg digitális hõmérõvel, úgy hogy még az ágyban fekszel, megvárni két csippanást legalább (az elsõ csippanás után még megy feljebb egy picit általában a hõ) A ciklus.hu-n le tudod jegyezni az eredményeket. Így kapsz egy görbét. A ciklul elején áltaában alacsonyabb a hõ, a középidõben, ovulációkor leugrik, majd magasabbra megy a hõ, mint a ciklus elején. Nem mindenkinek ugrik le a hõje tüszõrepedés elõtt. Nem törvényszerû. A hõmérõzgetés inkább arra ad választ, hogy normális-e a ciklusod, jól mûködsz-e, van-e peteérésed, mert a hõd általában már a meglévõ ovulációt jelzi, tehát elõre nehéz vele bármit is megjósólni. Általában akkor van baba a dologban, hogyha a hõ fennt marad folyamatosan a ciklus végén is, amikor nem jön meg a menstruáció. Amikor leesik a hõ ciklus végén jelzi, hogy meg fog jönni. Legjobb módszer arra, hogy biztos legyél az ovulációba, és hogy mikor kell szekxelni, az az ovulációs teszt. Ez megmutatja neked mikor kell együtt lenni, mikor van ovulációd.
...ui: én szájban mértem digitálissal. Van aki a nuniba dugja.
Hát...ha rendszertelen, és hormonális problémáid vannak, akkor egy endokrinológust kellene felkeresni, majd õ szépen rendbetesz, és jöhet a bébi. De pl. ha rendszertelen is, egy havi méréssel meg lehet állapítani van-e peteérésed egyáltalán. Vagy pl melyik fázisoddal van a probléma (ovuláció elõtti, vagy utánni). Szerintem érdemes kipróbálni. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!!!! Akkor ha hormon bajos vagyok, és rendszertelen a menzeszem akkor ez a módszer aligha jó, jól értem ugye?:)

Mire jó a Clostil nevű gyógyszer? Így kell írni a nevét? Hogyan kell alkalmazni, mikor kell bevenni? Hogyan segít abban, hogy baba legyen a dologban?

Jöv? pénteken megyek orvoshoz, ezért érdekel. Nagyon szeretnék babát és már több hónapja nem sikerül :(

Legjobb válasz: Clostilbegyt a pontos neve, és a peteérést serkenti. Általában annak adják, akinek nincs pé-je, de elõfordul, hogy olyannak is akinek van, gondolom õk azért kapják, hogy több pete érjen és így nagyobb az esély.

Clostilbegyt a pontos neve, és a peteérést serkenti. Általában annak adják, akinek nincs pé-je, de elõfordul, hogy olyannak is akinek van, gondolom õk azért kapják, hogy több pete érjen és így nagyobb az esély.
Többnyire felírják a dokik a Clostilbegytet, 1-2 hónapig. Csak 5 napig kell szedni a ciklus 3. vagy 5. napjától. Serkenti a peteérést. Sokaknál hatásos, de sajnos nem mindenkinél.

Ha tojásfehérjés nyákom van mikor "kell"szeretkeznünk hogy baba legyen? Mikorra kell időziteni az együtt létet mikor van vagy utána vagy előtte? Kicsit tapasztalatlan vagyok most probálkozunk.

Legjobb válasz: Igen, az ovuláció elõjele. Mikor tojásfehérjés volt a nyákom, utána 2 naponta voltunk együtt a párommal, és szerencsére elsõre megfogant a kislányunk.

Igen, az ovuláció elõjele. Mikor tojásfehérjés volt a nyákom, utána 2 naponta voltunk együtt a párommal, és szerencsére elsõre megfogant a kislányunk.
A Neten talász ovulációs kalkulátort. Én többet is megnéztem. Beírod utolsó mensid meg hogy hány nap általában és megkapod, hogy mikortól meddig érdemes próbálkozni. Persze jó ha szabályos a ciklusod.nekem 26 napos.November elején néztem a kalkulátort és már halvány poz. Teszteltem.Hajrá!!
A kérdező hozzászólása: És a tojásfehérjés nyák mit jelent ?
A tojásfehérjés nyák általában az ovuláció elõjele, tehát a következõ napokban hajrá!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ..:-))
A kérdező hozzászólása: köszi neked is a gyors választ..És gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is..:-)) Köszi szépen.
egeszsegugyis vagyok..a "tojasfeherjes"napon kell a babat megrendelni, mert a petesejt 24 orat el csak, tehat aznap amikor eszleled a valadekozast.a spermium viszont 72 orat is elhet igy ha aznap szeretkeztek es peteeresed megis csak masnap lesz a spermiumok mar varakoznak ra.ellenkezo esetben ha utana szeretkeztek a petesejt mar eloregszik...sok sikert!!!!

Pozitív ovu tesztnél mikor kell együtt lenni, hogy baba legyen? Aznap, vagy 2 nappal utána van a "csúcs"?

Legjobb válasz: én úgy tudom,hogy az utolsó nap amikor pozitív akkor kell együtt lennetek és az elsõ negatív napon remélem jól tudom mert mi is most próbálkozunk ,de ha nem akkor valaki majd kijavít

én úgy tudom, hogy az utolsó nap amikor pozitív akkor kell együtt lennetek és az elsõ negatív napon remélem jól tudom mert mi is most próbálkozunk , de ha nem akkor valaki majd kijavít
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor sok sikert Neked is!
Mi csak a 2.pozitív napján voltunk együtt, és úgy néz ki így is összejött, ma teszteltem egy szép pozitívat :) Drukk Nektek is!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor rajta leszünk! Nektek boldog babavárást! :)

Mikor kell a barátcserjét elkezdeni? Tényleg hatásos, hogy baba legyen?

Nekem gyengébb pco-m van.nem vagyok túlsúlyos.nyáron szeretnénk a baba projektbe kezdeni.mert lehet,hogy nekem több idö mire a baba sikerül.figyelek a szénhidrátra mert az tilos az ilyen betegségben szenved?knek.

Legjobb válasz: Szia! A tájékoztatójában erre vonatkozó adatot nem közölnek. Én a ciklusom elsõ napján kezdtem el szedni, az elsõ hónapban minden nap 1 szemet, aztán a következõ hónapban már csak a ciklus második felében. Azt irják, hogy 10-15 napig kúraszerûen kell szedni. Három hónapja szedem, eddig sajnos nem sikerült a terhesség. Hormonvizsgálat deritette ki, hogy alacsony a progeszteron szintem azért kezdtem el szedni. Persze megbeszéltem az orvosommal, azt mondta nyugodtan szedhetem.

Szia! A tájékoztatójában erre vonatkozó adatot nem közölnek. Én a ciklusom elsõ napján kezdtem el szedni, az elsõ hónapban minden nap 1 szemet, aztán a következõ hónapban már csak a ciklus második felében. Azt irják, hogy 10-15 napig kúraszerûen kell szedni. Három hónapja szedem, eddig sajnos nem sikerült a terhesség. Hormonvizsgálat deritette ki, hogy alacsony a progeszteron szintem azért kezdtem el szedni. Persze megbeszéltem az orvosommal, azt mondta nyugodtan szedhetem.

Tavaly októberben hagytam abba a gyógyszert. De sajnos azóta se sikerült teherbe esnem. Ha elmegyek dokihoz, milyen vizsgálatokat csinál? Mivel kell kezdeni, hogy baba legyen?

májusban voltam dokinál, akkor azt mondta minden rendben.De akkor csak ráksz?rés meg rendes vizsgálatot csinált.A mensim azóta is rendesen megjön, nem tudom mi lehet a baj.

Legjobb válasz: Kezdjétek azzal, hogy a párodat viszed el kivizsgálásra... egyszerûbb, olcsóbb és nagyon sokszor ott a baj :-((

Kezdjétek azzal, hogy a párodat viszed el kivizsgálásra... egyszerûbb, olcsóbb és nagyon sokszor ott a baj :-((

Az nst-t nem oldalt fekve kell csinálni? Ma voltam, de a baba nem mutatott nagy érdeklődést, alig mozgot.20 perc alatt 2-3at, hiába probálták ébresztgetni? Más is volt igy? Mit csináltatok, hogy "sikeres" legyen a vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia! Bizti mélyen aludt a babócád! Én amikor mentem és éreztem,hogy nincs fenn,akkor lépcsöztem egy kicsit az egészségház elött!Meg guggiltam egy párat!Nálam általában bejött!

Szia! Bizti mélyen aludt a babócád! Én amikor mentem és éreztem, hogy nincs fenn, akkor lépcsöztem egy kicsit az egészségház elött!Meg guggiltam egy párat!Nálam általában bejött!
Egyébként velem 1-szer történt az, hogy nem sikerült felébreszteni bármit is tettem.Akkor vissza kelett mennem másnap!(elsõ válaszoló)
Az én drágámat felkellett rázni. :) ) Én ülltem és úgy volt rám kötve az a kerek valami. Na és mikor felébredt a kicsikém, akkor egybõl nyomta el a pocimról azt a kütyüt amin a szívhangot hallgattam. Mindíg arréb ment és nyomta el a pocimtól. :) Nem tetszett neki. 37 heteske
Az NST-t ülve szokták csinálni. És sokszor nem jön össze. Ne aggódj. A babáknak nem lehet parancsolni.:-))
A kérdező hozzászólása: Az a vicces, hogy mielõtt bementem rugdósótt, mialatt feküdtem nem, aztán amikor felkeltem, mert a védõnõ feladta megint rugdosott. :) Ugyhogy kereshettem a doktor bácsim.
Lehet ulve, hatonfekve, oldaltfekve csinalni ay NST-t. Es ha nagyon alszik, vigyel magaddal csokit, és tömd magadba. Az általában beválik. Nekem mondták, hogy jól reggelizzek be, mert akkor milyen jól fog hancúrozni a kölök. Hát, az én babám általában bizony jókat alszik kaja után. :o)
Nálunk mindig fekve csinálják az nst-t.De ma az én babomat is keltegetni kellett pedig nem szokása lustálkodni olyankor.Bezzeg most estére felélénkült a drágám. 38 hetis
Általában útálják a pocaklakók, ha "kagylózzák" õket. Az enyém még a szülés közbeni szívhang hallgatáskor is mindig arrébb húzódott.:) )))

Mikor kell szexelni, hogy baba legyen?

Tudom, hogy akkor amikor jólesik, de én arra vagyok kíváncsi, hogy amikor már leesett a h?m és érzem a peteérést(szurkál, feszít---mindíg szoktam érezni)/ez ma van, reggel leesett a h?m és ma érzem is a petefészkemben a fájdalmat, amit szoktam/, vagy el?tte kellett volna???

Legjobb válasz: Mikor van pé??amikor fáj és szurkál és leesik a hõ, vagy utánna levõ nap, amikro magasabban van a hõm? Vagy mielõtt leesik a hõm,elõtte nap van pé?

A kérdező hozzászólása: Mikor van pé??amikor fáj és szurkál és leesik a hõ, vagy utánna levõ nap, amikro magasabban van a hõm? Vagy mielõtt leesik a hõm, elõtte nap van pé?
A kérdező hozzászólása: Ja tegnap voltam a 15.napon, így nekem +13 nap és mensi, vagy nemmensi... Mindíg 12-13 nap a luteális fázisom
A kérdező hozzászólása: úgy néz ki, hogy tényleg tegnap volt pé és tegnap szexeltünk is...meg elõtte 2 nappal...remélem ez a hónapunk SIKERES LESZ!!!!!Ilyenkor már csak a várakozás a rossz...még kéát hét. De este azért még rágyúrunk egyszer, hátha még ez is számít:) ))) Szóval a kétnaponta szex megvolt....kíváncsi vagyok DRUKKOLJATOK!!!! Beírom ide, ha sikerült
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ Ez a kalkulátor eléggé megbízható! Sok sikert! :)
Az utolso valaszolot mar soksor olvastam ugyanezzel a valasszal, de most mar nem tudom megallni, h hozza ne szoljak :D Nem biztos am, h mindenkinek a ciklus 14, napjan van a peteerese, es itt sajnos dugaba is dol az elmeleted. Lehet, neked akkor volt, es osszejott, de a nok tobb mint fele nem a ciklus mertani kozepen termekeny. Ezert kell a termekeny napo KORNYEKEN elotte is utana is egyutt lenni. Sokan felreerthetik es beleelhetik magukat, h na majd nekik is igy lesz, pedig sajnos ez nem igy van.
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
28 napos ciklusnál 2-3 naponta, peteérés környékén (12-16. napon) minden nap vagy minden másnap. De ez engem is érdekelne, hogy pontosan melyik nap van a tüszõrepedés... Amúgy benne vagy a 24 órában, sõt! Hanyadik napnál tartasz?
Ja bocsi h nem valaszoltam a hos dologra de ezt nem tudom, en lh-teszteltem, nem mertem hot sose.
Peteeres elott, peteereskor, es utana egy-egy menet. Azert, h mar akkor legyen a petefeszek kijaratanal spermiaum, mikor kiszabadul, mert ott a legeselyesebb a megtermekenyules. Ez leginkabb ugy erheto el, h a ciklus 10. napjatol a 20. napig ketnaponta szex. Ez szuleszno tancsa, es lass csodat, vegre terhes lettem, ahogy vegigcsinaltunk egy ilyen honapot. 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: nekem ez a kismama.hu mára tette a pé, pedig tegnap volt, na mind1 azért ma még belehúzunk.

Elviekben május 6. án van peteérésem. Mikor kell sexelnem hogy baba legyen? mennyivel elötte, utaána?

Legjobb válasz: Pé környékén érdemes mindennap szexelni. Hogy méred a pé-t? A ciklusz hossza alapján számoltad ki? Vigyázz, tévedhetsz. Nekem 28 napos a ciklusom, és nem a 14-en hanem a 17-en volt most pé-m.

Pé környékén érdemes mindennap szexelni. Hogy méred a pé-t? A ciklusz hossza alapján számoltad ki? Vigyázz, tévedhetsz. Nekem 28 napos a ciklusom, és nem a 14-en hanem a 17-en volt most pé-m.
hogy ha lányt szeretnétek, akkor peteérés elõtt 2-3nappal, ha fiút, akkor a peteérés napján.
Abban az idõszakban, amikorra a peteérés esik (kb. 1-1, 5 hét, mert pontosan kiszámolni elég rizikós) minden nap, vagy másnap, bár sok helyen azt olvastam, h. a megfelelõ minõségû sperma újratermelõdése miatt a másnaponkénti akciózást javasolják. Hajrá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!