Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell etetés előtt vagy (2 db)

Mikor kell pelenkázni etetés előtt vagy után?

Legjobb válasz: Etetés után,mert ált az újszülöttek utána kakálnak.

Etetés után, mert ált az újszülöttek utána kakálnak.
Ahogy jól esik.
Én etetés után pelenkázom/ 2 hetes a baba/ mert evés után általában betojik a kis drágám.
A szopás beindítja a bélmûködést, ezért be fog kakilni, úgyhogy utánna érdemes pelenkázni.
etetés után, mert akkor nem annyira nyûgös.
én is úgy gondoltam, h etetés után van értelme a pelenkázásnak, de 3 hétig kórházban voltam a picurommal, mert koraszulott volt, és ott megtanítottak a novérkék, h pelenkázni mindig etetés elott kell, mert utána a mozgatástól hányni fog a pici. igazuk van / leteszteltem, probáltam kíméletes lenni, de így is volt hányás/. Azóta inkább elotte pelenkázok, de tényleg igaz, h mindig utána lesz tele a pelus.
Etetét után valóban kakil, de könnyebben is bukik, ha akkor mozgatod. Én elõtte szoktam épp ezért.

A Gripe watert most etetés előtt-közben vagy utánna kell adni a babának? És mivel adjam be neki, hogy ne folyon ki a szája szélen?

Picim ma 6 hetes. Szeretném kipróbálni ezt a gyógyvizet de mindenki mást mond.

Legjobb válasz: Az Infacol cseppentõjét eltettem, miután kiürült egy doboz, kimostam, és azt használom. Fekve adom be neki, utána rázárom az állát, és szépen lenyeli. Finom édes, ezt szeretni szokták a babák.

Az Infacol cseppentõjét eltettem, miután kiürült egy doboz, kimostam, és azt használom. Fekve adom be neki, utána rázárom az állát, és szépen lenyeli. Finom édes, ezt szeretni szokták a babák.
Szia! Ezen és is rágódtam sokat. Én cumisüvegbe raktam és így megitta szépen, nagyon ízlett neki. Én szopi közben adtam neki. Evés után nem tudtam odaadni neki, mert annyira bekajált, hogy nem itta meg a Gripe watert. Egyébként nekünk csak ez jött be. Eleinte napi 3x-szor adtam neki, pár hét után kétszer, aztán már csak egyszer az esti kajálásnál.
A mi kislányunk most 8 hetes. 2 hete adjuk neki a gripe watert, nekünk teljesen bevált. Délután és este adjuk neki, mert akkor volt hasfájós, napközben nem. Etetés közben adjuk, mert etetés után már tele van a pocakja és volt hogy az egész kijött a száján... és nem utolsósorban azért etetés közben és nem utána, hogy a baba szájában ne a gripe water íze maradjon maradjon, hanem az anyatej íze. Adagolást próbáltuk tejben, kiskanállal... de ami a legjobban bevált, az a fecskendõ. Gyógyszertárban kapni, pár ft, mi 5 ml-set vettünk. Elvileg 5 ml-t kellene egyszerre adni a babának, de mi csak 2ml-t adunk, az is elég neki (próbáltuk 5-4-3 ml-vel). A fecskendõvel pontosan látod a mennyiséget. Beleteszed a szájába és úgy nem is jön ki. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!