Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell először NST-re (4 db)

Mikor kell először nst-re menni?

Legjobb válasz: 36.héttõl kell hetente járni,40.héten túl 2 naponta vagy naponta.Minden jót!:)

36.héttõl kell hetente járni, 40.héten túl 2 naponta vagy naponta.Minden jót!:)
Kórháza válogatja, de általában 36 hetesen mégy elõször, és onnantól minden héten. Aztán ha túllépsz a kiírt idõponton, akkor 2 naponta, vagy naponta visszahívnak.
Nálunk (Pécsett) a 37. héttõl kell menni hetente nst-re, és ha betöltöd a 40. hetet akkor már 2 naponta kell menni, de akkor már terheléses vizsgálatot csinálnak.
Szia, nálunk Vácon a 36.héttõl, utána hetente:)
Én is pécsi vagyok és tuti hogy nem 37.hét hanem 36 mert akkor veszik le a kenetet, küldenek vérvételre és Uh-ra is. De lehet hogy orvos válogatja. Nem hallottam még olyat hogy valaki 37. héten ment volna nst-re elõször.
36. héttõl.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mikor kell először NST-re menni?

35 hetes vagyok.Ma esedékes uh volt,másik orvoshoz kerültem.Õ azt mondta 2 hét múlva kontroll.Akkor NST-re nem kell mennem jöv?héten?A dokim szabin van,csak telen tudnám elérni.

Legjobb válasz: változó.. nekem se kellett 36. héten mennem mert 37. héten beutalóval mentem ultrahangra a klinikára a baba vesélye miatt igy összekötötték a kettõt és nem rángatott be a körzeti doktornõ kétszer. rendes volt...

változó.. nekem se kellett 36. héten mennem mert 37. héten beutalóval mentem ultrahangra a klinikára a baba vesélye miatt igy összekötötték a kettõt és nem rángatott be a körzeti doktornõ kétszer. rendes volt...
nálunk a 36. héttõl hetente, betöltött 40. hét után naponta, de ez kórházanként változik. hívd fel a kórházat, lehet, hogy csak elfelejtett szólni, vagy félrenézte, vagy nem tudom... emiatt ne zavard a dokit a nyaralásban, biztos tud segíteni az éppen ügyeletes doki vagy az asszisztens is, úgyis õ csinálta a vizsgálatot is, nálunk legalábbis.
Nálunk már a 34. héttõl kell menni, heti egyszer de ha a doki úgy gondolja akkor visszarendelhet többször is
A kérdező hozzászólása: Ha az én dokim azt mondaná hogy jövõhét kedd, de ez a doki 2 hét múlvai kontrollt mondott?Mert még a jövõhéten is ez a doki lesz?
Nálunk (Bajcsy, Bp.) is a 36 héttõl heti NST, és 40 héttõl napi NST, másnaponta flowmetria... Szerintem hívd fel...ha nem veszi fel, akkor a kórházban kérdezd meg, végülis se doki, se beutaló nem kell az NST-hez, ha megmondják mikortól kell menjél, csak idõpontot érdemes kérni. Minden jót!
OFF Bocsi az offért! Kedves 16:39-es! Hány hetes vagy? Melyik dokihoz tartozol a Bajcsyban? Én is ott fogok szülni, most vagyok 37 + 3 hetes és Mosonyi doktorhoz tartozom. Ja, én már 3szor voltam nst-n, heti egyszer.

Hármasikrekkel mikor kell menni először NST-re?

Legjobb válasz: Szia!Normál esetben a 36. héten van elõször NST. Nekem az elsõ terhességemnél kimaradt,mert 34 hétre szültem. A másodiknál már voltam 2x,akkor 37 hétre szültem. De hogy 3as ikreknél hogyan van,azt nem tudom.Lehet,hogy akkor korábban kell menni.

Szia!Normál esetben a 36. héten van elõször NST. Nekem az elsõ terhességemnél kimaradt, mert 34 hétre szültem. A másodiknál már voltam 2x, akkor 37 hétre szültem. De hogy 3as ikreknél hogyan van, azt nem tudom.Lehet, hogy akkor korábban kell menni.
az ikreseknek elõbb kell, bemenni mint az 1 babásoknak.
Mi is ez?Sajna nekem a 29.héten megindult a szülés, de addig nem voltam ilyen vizsgálaton.
Nekem hármasikreim vannak, 36. héten szültem. 34. héten voltam elõször NST-n, de 1 óra küzdés után sem igazán sikerült, hiába volt 3 fej, nem tudták egyszerre rámcsatolni, és egyszerre hallgatni a szívhangokat, mert mindig elmászott valamelyik gyerek alóla :-) Úgyhogy inkább ultrahanggal nézték, annál is van szívhang. A szülés elõtt még 2x nekifutottunk az NST-nek, a szülés elõtt 2 nappal, amikor be kellett már mennem a kórházba, ill. szülés napján, elõtte (császár volt), de nem nagyon akartak már kínozni vele, szóval ez a 36. héten volt.


Mikor kell menni először NST-re?

Legjobb válasz: Szia! Általában a 36.héttõl hetente. Nálam mindig igy volt! ha pedig tulhordod a babát akkor naponta! jo babavárást!

Szia! Általában a 36.héttõl hetente. Nálam mindig igy volt! ha pedig tulhordod a babát akkor naponta! jo babavárást!
nekem is most a36 hetes uh után csináltak, és hetente kell visszamenni. Túlhordásnál már többször, kórháza válogatja.
kórháza válogatja, 3-5-37 hetesen, de az átlag a 36. héten kezdi el.
Én 37. hetesen kezdtem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!