Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell dokihoz menni Mikor lát (2 db)

Elvileg 7 hetes vagyok, de az hasi uh-n azt mondta a dokim, hogy nem lát élő sejtet, ez mitől lehet? Nagyon aggodom hogy mi a baj? Jan.24. én volt utolsó menses, vissza kell mennem egy hét múlva, mire számíthatok?

Legjobb válasz: Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!

Ilyenkor hüvelyi uhot szoktak csinálni, 12 hétig. Az sokkal pontosabb, minta hasi. 7 hét körül kezd verni a szive a picinek, ezért rendeltek vissza késõbb, hogy 9 hetesen már biztos kell verjen a szive. Kereshetsz egy másik dokit is addig, aki hüvelyi uhal megnéz, és ide is visszamehetsz 2 hét mulva. Sajna ilyenkor reménykedni kell. Én drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkolást, de addíg sajnos nem tudok megnyugodni sem.Remélem nem lesz semmi gond! Szeretnénk ezt a babaát!!!
Szia, Hasi uh-val csak a 12. hét után néznek általában pont azért mert ekkor még annyira apró a kis drága, hogy nekem anno a cisztáimat is hüvelyivel nézték ami 4*5 cm-es volt.Tehát menj el a kirendelt kórházadba és mutasd meg magad a dokinak.Kórházba tuti hüvelyit használnak és látni fog egy pici rízsszemnek tûnõ akármit ami nem tövv 12-14 mm-nél :o)Én a 12. héten hallottam elõször a szívverést mert az az uh nem mutatta.De ne izgulj sokat, mert az idegesség az ártalmas sajnos. 19 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia! De ez az, hogy kórházban voltam és a dokim keserített el ennyire.Nem is ahová tartozom, hanem utaztam érte 200km.t!!! Csak hogy megtiszteljem azzal, hogy õ lássa, hisz nem kevés ideje járok hozzá!
Szia! Petezsákot sem látott?Mert azt nem írtad. Nézd meg a papírodon, mert ha azt látta, akkor valószínû babás vagy.Az nem lehet, hogy fiatalabb terhes lehetsz? Ne izgulj lehet, hogy 1-2 hét múlva már látni. De miért kell 200km-ert utazni egy uh-ér? A közeletekbe nincs doki akiben megbízhatsz? Sok sikert

Mikor kell először dokihoz menni? Mikor lát már valamit? Menzi nincs csak 3 + teszt és cicifeszülés meg menzis hasfájás egy picit.

Legjobb válasz: Dokihoz bármikor mehetsz 3 + tesztnél én már mennék.Ha lehet olyan dokihoz,ahol ultrahang is van

Dokihoz bármikor mehetsz 3 + tesztnél én már mennék.Ha lehet olyan dokihoz, ahol ultrahang is van
Szia!!! Én tavaly mensi elmaradása után egy nappal csináltam +tesztet ami szeptember 6-án volt!!!Orvoshoz 25-én mentem!!!Ne nevess ki de azért mentem csak két hétre rá mert az elõzõ babámat így vesztettem el!!!Ahogy kijött a két csík rögtön rohantam és nagyon-nagyon korai terhességnek nem tesz jót a hûvelyi ultrahang!!!Nem akartalak megijeszteni de sztem várj te is!!!Nekem is voltak hasfájásaim fõleg amikor megkellett volna jönnie de ne izgulj ez normális!!!Gratula!!!:) :) :) :) :) :D:D:D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Akkor most nem tudom mikor menjek. Nem akarom hogy baja legyen az ultrahangtól a babának.... Ha van még valakinek tapasztalata kérem ossza meg velem!!! :)
de jó neked hogy pozitívat teszteltél!!!megkérdezhetem hány nap késés után teszteltél?
Szia! Én anno a 37. napon teszteltem (ciklusom elég rendszertelen volt mindig is), 3 db különbözõ teszttel, 3 mintából, mindegyik pozitív lett, köv. héten mentem UH vizsgálatra. Ekkor voltam 5 hetes. Nekem nem mondta az orvosom, hogy bármi baj származhatna a hüvelyi Uh-ból ilyen korán. Azt mondta, ez még egy nagyon fiatal terhesség (csak petezsák, benne pötty látszott), s visszarendelt 2, 5 héttel késõbbre, amikor már szívdobogás is látszott. Szerintem hívd fel az orvosod, számolj be a + tesztekrõl és kérdezz rá, mikor érdemes menned. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Mensi elõtti este fél 7kor 2+ és ma reggel még1 + lett. :) Megpróbálom elérni a dokit, aztán majd meglátjuk. Köszi a válaszokat! :) )))))
a hüvelyi ultrahangtól nem megy el a baba.az orvosok nem csinálnak olyat ami ártana. menj minnél elõbb, hogy lássa a doki, jó helyen van-e beágyazódva stb... lelkiismeretes orvos nem fog elküldeni, hogy korán mentél, legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra is. én az elsõ vizsgálatnál ( hasi u.h. volt ) 4hetes voltam, 10nap múlva már szív hang is volt. gratulálok és vigyázz magatokra 30hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!