Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell babaolajat használni (4 db)

Mikor kell a babaolajat használni?

Legjobb válasz: Mi akkor használtuk mikor pancsizástól kiszáradt a bõre.(fõként a lábfeje, meg a keze)Akkor én a fürdõvízbe öntöttem pár cseppet.De be is kenheted.Meg a babáknak sokszor kiszárad a fülük mögött.Arra is remek a babaolaj.

Mi akkor használtuk mikor pancsizástól kiszáradt a bõre.(fõként a lábfeje, meg a keze)Akkor én a fürdõvízbe öntöttem pár cseppet.De be is kenheted.Meg a babáknak sokszor kiszárad a fülük mögött.Arra is remek a babaolaj.
Fürdés elõtt egy vattára csepegtessél, és törüld át a hajlatait meg a füle mögött, így nem szárad majd ki a bõre. Pár hétig elég csinálni, de ne dobd kia maradék olajat, jól jön, ha esetleg koszmós lenne a baba fejbõre.
Fürdés elõtt javasolják, vattával kell felhordani minden hajlatra.
Hát régebben még minden anyuka úgy tisztogatta a baba hajlatait fürdés elõtt, hogy vattára cseppentettek babaolajat, és azzal áttörölgették. Nekem majdnem hat hónapos a babám, de most is minden fürdés elõtt áttörlöm. Meg régen, amikor még nem volt popsikendõ, akkor ezzel is lett letörölve a kakis popsi. Hónap végén gyakran élek ezzel a lehetõséggel, ott spórolok, ahol tudok, épp olyan jó, mint a kendõ.
mi a babaolajat a fürdés elõtt babamasszázzsal kombinálva használtuk. ezzel nemcsak letisztigattuk, hanem még meg is maszíroztuk és szeretgettük is õket. a masszázs elõtt minden hajlatot vattára cseppentett olajjal áttöröltünk.

Mikor kell hasznalni a Gabi babaolajat?

furdetes elott,utan?Nagyon szaraz a babam bore, a feje, mivel kellene kennem?

Legjobb válasz: Én fürdés elõtt használtam,de csak az elsõ pár hétben aztán áttértem a gyógyszertári fürdetõre.A fejét is bekentem vele.

Én fürdés elõtt használtam, de csak az elsõ pár hétben aztán áttértem a gyógyszertári fürdetõre.A fejét is bekentem vele.
Ha száraz a bõre fürcsi elõtt szépen mindenütt olajoz le, fõleg a ahurkákat hajlatokat, mert csúnyán be tud repedezni is. :( Tetõtõl talpig leolajoztam annak idején, aztán be fürcsivízbe, fürdéshez pedig gyógyszertári fürdetõkrémet -naturland- használtunk. Kb 4-5 hét volt mire szép lett a kis bõre és nem hámlott. Még élvezte is az olajozást. :) )) Én is õ is, imádta! Közben szépen meg is maszíroztam a kis drágámat. És fürcsi után bepúdereztem a hajlatokat és a nagyobb hurkákat a combján. Nálunk ez segített.
Szia! Én is úgy csináltam, mint az elõttem válaszoló. A Gabi jó márka, a védõnõm azt mondta, hogy a Johnson-t tegyem el inkább késõbbre, ezt használjuk.

A babaolaj mire való? A gyerekorvos írt fel babaolajat, és azt mondta fürdés előtt kell átkenni vele a baba hajlatait. Ezt más is így csinálja? Ennek mi a funkciója? A baba mennyi idős koráig kell az olajat használni?

Legjobb válasz: Védi a bõrét a kiszáradástól, amit a víz okozna. Én fürdetés után a még vizes bõrét is át szoktam kenni, úgy hidratál a legjobban.

Védi a bõrét a kiszáradástól, amit a víz okozna. Én fürdetés után a még vizes bõrét is át szoktam kenni, úgy hidratál a legjobban.
Én hajlatokat nem olajozgattam, csak az egész testét. Ki volt száradva a bõre, ezért kellett.
azért kell olajozni a hajlatokat, mert ott könnyen összegyûlnek a szöszök, bepállhat a bõre.
Soha nem használtam ilyesmit. Nézzétek meg, micsoda káros cuccok vannak a babaolajakban is - rá nem kenném a gyerekem bõrére, de még a magaméra se! Gyógyszerész barátnõm mondta, hogy jobb, ha semmi ilyesmit nem használok. :-( Nekünk a foreveres termékek beváltak, sose volt semmilyen bõrproblémája a gyerekeknek, nulla naptól használtuk, semmilyen káros anyag nincs bennük, csak természetes. Nem is allergizálnak.
a hajlatokat kitörölni, és fürdés elõtt a testet áttörölni, hogy ne száradjon ki. nekünk sima napraorgóolajat írt a doki, gyógyszertárit, de soha nem használtam. A bõrszárazságra jobban bevált a fürdetõkrém, a hajlatokat is azzal kimostam
Én nem kentem olajjal sosem és nem is hintõporoztam. Csak gyógyszertári fürdetõ, popsikrém meg nyáron napolaj az egész repertoárunk - eddig nincs baja, pedig lassan 2 éves.


Mire lehet használni a babaolajat, fürdés elött vagy utánna kenjem be vele a babámat? Babasampont már ujszülött kortol kell vagy mikortol használjam? Vegyek inkább babatestápolot azzal kenjem vagy nem kell semmi?

Milyen márkát ajánlanátok egyikböl másikbol ha egyáltalán kell használni?

Legjobb válasz: Azt olvastam, hogy babasampont csak 3 hónapos kortól lehet elkezdeni használni addig nem szükséges. Testápolót nem használunk, szimpla gyógyszertárban kapható parafin olajjal kenjük be a babát fürdés után és átmasszírozzuk, ötleteket egy babamasszázs könyvbõl vettünk. Szép a bõre. A fürdõvízébe Ökonet glicerines szappant használtunk, van aki a kamillateát ajánlja újszülött babának. Most az olasz Chiccotól használjuk a Infinite Dolcezze babafürdetõ krémet és meg vagyunk vele elégedsve. Sampont még mindig nem használunk pedig már elmúlt 3 hónapos. Újszülöttnek nem ajánlják az illatosított babatermékeket, gyógyszertárban vásárolj be szerintem mindenfélét amire szükségetek lehet, de erre vonatkozóan kapsz útbaigazítást a korhában is. Legalábbis mi kaptunk.

Azt olvastam, hogy babasampont csak 3 hónapos kortól lehet elkezdeni használni addig nem szükséges. Testápolót nem használunk, szimpla gyógyszertárban kapható parafin olajjal kenjük be a babát fürdés után és átmasszírozzuk, ötleteket egy babamasszázs könyvbõl vettünk. Szép a bõre. A fürdõvízébe Ökonet glicerines szappant használtunk, van aki a kamillateát ajánlja újszülött babának. Most az olasz Chiccotól használjuk a Infinite Dolcezze babafürdetõ krémet és meg vagyunk vele elégedsve. Sampont még mindig nem használunk pedig már elmúlt 3 hónapos. Újszülöttnek nem ajánlják az illatosított babatermékeket, gyógyszertárban vásárolj be szerintem mindenfélét amire szükségetek lehet, de erre vonatkozóan kapsz útbaigazítást a korhában is. Legalábbis mi kaptunk.
Szia, mi az elso honapban csak kamilla filtert martottunk a vizbe es abba furdettuk. Majd attertunk a gyogyszertari furdetore. A hajat babaolajjal kentuk a koszmo elkerulese erdekeben de sajnos az olajat csak samponnal lehet lemosni mert kulonben zsirosnak tunik a baba haja. Mi pici kis johnson hajsampont hasznaltunk es utanna leoblitettuk sima tiszta vizzel. Furdes utan mi is babaolajat hasznaltunk de csak 3 hos kortol azzal masziroztuk at a bebim testet.6 honapos kora utan raersz a markas kenceficekkel szerintem vagy meg kesobb, ez az en velemenyem , de majd latod nektek hogy jobb.:) A baba boretol is fugg sok. Sok szerencset! 6 hos kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: De milyen márkáju babasampont érdemes venni és babaolajat?Csak a patikai ajánlott?
Pici, 2-3 hónapos babának szerintem még a gyógyszertári elég. Én nem vettem sampont. A gyógyszertári fürdetõt tettük a vízbe és azzal minden másnap átöblítjük a haját. Tökéletesen elég. Én az olajjal fürdés elõtt kenem át a testét, a hajlatokat, mert így le tudom mosni a felesleget, ami nem szívódik be a vízzel. Ha utána olajozol, akkor szerintem minden a kis ruhája meg a pelus tiszta olaj lesz.
Szerintem is elég 3 hónapos koráig a gyógyszertári fürdetõkrém, az én babám 5 hónapos és most már használunk nála sampont (Babé koszmó elleni, nem koszmós a feje, de megelõzésnek is jó), és Gabi babaolajat, imádjuk az illatát, azzal masszírozzuk a babót. A Babé termékek ára elég húzós, de megéri beruházni sztem, mert nagyon jó minõségûek és sokáig elég(samponból is csak borsónyi kell egy hajmosáshoz).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!