Találatok a következő kifejezésre: Mikor kell az orvosnak hogy szeretném (3 db)

Mikor kell szólni az orvosnak hogy szeretném ha ő foglalakozna velem a terhesség alatt? És amikor megkérem akkor illik pénzt adni neki?

Legjobb válasz: Szia! Én akkor szóltam amikor megállapította a terhességem. Megkérdeztem, hogy járhatok-e hozzá terhesgondozásra. Érdemes megkérdezni, hogy mennyibe kerül egy vizsgálat és mennyibe fog kerülni a szülés. Azért jó minnél hamarabb tisztzni, mert az új kórháztörvény miatt, nem minden kórházban lehet orvost fogadni, illetve, ha magánrendelõbe jársz akkor meg csak akkor szülhetsz nála, ha õ a fogadott orvosod. Kicsit meg lett komlikával. Lényeg, hogy nyugodtan kérdezd meg. 34 hetes kismama

Szia! Én akkor szóltam amikor megállapította a terhességem. Megkérdeztem, hogy járhatok-e hozzá terhesgondozásra. Érdemes megkérdezni, hogy mennyibe kerül egy vizsgálat és mennyibe fog kerülni a szülés. Azért jó minnél hamarabb tisztzni, mert az új kórháztörvény miatt, nem minden kórházban lehet orvost fogadni, illetve, ha magánrendelõbe jársz akkor meg csak akkor szülhetsz nála, ha õ a fogadott orvosod. Kicsit meg lett komlikával. Lényeg, hogy nyugodtan kérdezd meg. 34 hetes kismama

Szevasztok azt szeretnem kerdezni h kb 3 napja szex kozben elszakadt a fitymamat rogzito kis valami az un fitzymafék hogyan lehet ezt gyogyitani orvosi beavatkozés nélkul meggyogyul? Es mit kell csinálnom.

Legjobb válasz: Az a helyzet h elszakadt de már ugy erzem gyógyulófélben van mert 2 napon belul elmult az erzékenysége es most már olyan mintha mindig igy lett volna de igazad van,van ott valami már nem oda illõ bõrke.Nem kell azt összevarni?

A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h elszakadt de már ugy erzem gyógyulófélben van mert 2 napon belul elmult az erzékenysége es most már olyan mintha mindig igy lett volna de igazad van, van ott valami már nem oda illõ bõrke.Nem kell azt összevarni?
Háziorvos --> urológia. A végeit lecsípik, és nem fog lifegni. Lehet rövid volt és ezért szakadt el, de akkor ez volt a sorsa, jobb lesz így majd a szex. Viszont a sebet le kell kezelni, amint írtam is, urológia az illetékes.
Valamint azt sem felejsd el , hogy ha nem rakod rendbe ezt a dolgot akkor a gyogyulas mindig heggesedessel fejezodik be.Ergo mindig feszesebb lesz.

Mit tudtok arról, hogy, ha én Romániában szeretném elvégezni az orvosi egyetemet, akkor az államvizsgát magyar vagy román nyelven kell letennem? Sokat keresgéltem ezzel kapcsolatban, de nem találtam semmit, amiből kiderülne.

Legjobb válasz: Romanul, sot a gyakorlataid is romanul lesznek,amik kesobb ugye fontosabbak,mint az elmelet,es tobb oraid is lesznek belole. A roman tanarok nem fognak kimelni ezt meg elore megjegyeznem. En is ott tanulok. Ugy volt lesz teljes magyar szak,de most mar a "felig" magyar szak is veszelyben van, kirugtak most sok magyar tanart,es a tavalyi felvetelinel kevesebb pontszammal rendelkezo romanokat hamrabb vettek fel,mint a magyarokat, most mennek itt a tuntetesek az egyetem korul. De ez kb semmit sem er itt, en ezt mar tapasztaltam, ugyhogy ez csak rosszabb lesz.

Romanul, sot a gyakorlataid is romanul lesznek, amik kesobb ugye fontosabbak, mint az elmelet, es tobb oraid is lesznek belole. A roman tanarok nem fognak kimelni ezt meg elore megjegyeznem. En is ott tanulok. Ugy volt lesz teljes magyar szak, de most mar a "felig" magyar szak is veszelyben van, kirugtak most sok magyar tanart, es a tavalyi felvetelinel kevesebb pontszammal rendelkezo romanokat hamrabb vettek fel, mint a magyarokat, most mennek itt a tuntetesek az egyetem korul. De ez kb semmit sem er itt, en ezt mar tapasztaltam, ugyhogy ez csak rosszabb lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!